Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166739 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Алибаба ,трябвало е да си купиш турмалин.Еленко го препоръча срещу мафлоците.А ето тук има интересни неща за минералите.
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,8636.0.html
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен radon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
Я как само се застрахова еленко, срещу критиката на по-напредналите от него :lol:.
Цитат
Внимание! Настоящата книга не е за масова консумация и за глупаци!
Браво еленко, как да не ми е кеф да комуникирам с човек с такова високо ниво. Направо се почувствах нищожество :P Това ли е най-силния ти коз, срещу критиката? Че подобна глупост, всеки страхуващ се от критка може да сложи на всеки свой пост дори. Не ти прави чест, така да плюеш върху другите. Твоите мнения не са меродавни, кактои моите разбира се, но аз не слагам подпис от сорта на твоя, защото съм готов да посрещна критиката, пък и съм наясно, че със сигурност не всеки ще сподели моите виждания. Както и да е, оставям ви да си затъвате в неверни заключения.
Цитат
Алибаба ,трябвало е да си купиш турмалин.Еленко го препоръча срещу мафлоците.
Напълно безполезно, никаква работа не върши, Купих турмалин и го изследвахме. Никакъв ефект.
За да има ефект от един кристал, в него трябва да се запаметят подходящите вълнови матрици, а как става, не е момента да кажа. Всяко нещо във Вселената си има вълна на излъчване, без значение дали е човек, мафлок, геометрична фигура,написана цифра или подземно водно течение. За да неутрализираме вредно излъчване от нещо си, то ни трябва излъчвател на вълна със същата дължина, но с обратен знак ( посока на въртене на торсионното поле).

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
radon , ти зяждаш ли се с този пост , или така ми се привижда ? Какъв ти е проблемът , че ''скачаш'' срещу ЕЛЕНКО ?
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен radon

• Четящ
  • *
Не, не се заяждам. Поздрави на всички ви. Това е последния ми пост в темата. Адиос :empathy:

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
Хвана ме яд, че няма кой да ми каже какъв точно амулет да си направя аз.
Напоследък ме тегли много към аметист - виолетово лилав камък. И даже си купих пръстен при положение, че никога досега не съм се интересувала от бижута, камъни, пръстени и гривни?!
Чак ми е странно  - как така дадох 40 лева за пръстен с аметист?! Откъде пък ми хрумна?!
Ето, че и мен ме гонят синхронизми.

Когато   си  купуваше  пръстена  не  усети  ли  външно  влияние?  :diablo:  Само  40лева :--- !!  Нищо  няма  да  се  получи,  искаш  да  минеш  много  тънко!  За  да  има  резултат  дай  400лв  и  ще  усетиш  как  рептилското  в  теб  като  генетичен  материал  изчезва  и  пак  ще  станеш  човек! 
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Малко извън темата, но е важно. Като ловни трофеи ли трябва да стоят главите на български владетели на стените на Министерство на Отбраната в центъра на София?
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
<a href="http://www.youtube.com/v/kXBcTc8kZHU" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/kXBcTc8kZHU</a>

Ето го тук със БГ суб - http://www.overstream.net/view.php?oid=ediwsmubneiz&query=keny%20arkana&s=search&pt=1&pn=1&pc=1&pu=1&pl=-1&related=search&skip=0

Настръхвате нали?

http://www.keny-arkana.com/ Keny Arkana е Ангел.
« Последна редакция: Август 18, 2010, 18:21:21 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен goldeneagle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 86
  • no world order
Oknele и всички пробудили се. Поздрав от мене
http://www.youtube.com/watch#!v=eMrloyY1_Mg&feature=related

п.п. изгледайте клипа- всичко е пред нас , събудете се!!!

а за тия дето филосовстват много и са контра на всичко има поздрав и за тях:

;D

« Последна редакция: Август 19, 2010, 18:13:45 pm от Black Adder »

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
Етерното тяло

Нашето видимо материално тяло е проникнато и обградено от етерното или жизненото тяло, което насочва и контролира жизнения процес, протичащ в материалното тяло. Етерното тяло е повече или по-малко светещо и флуидно. Етерното тяло е “етерният двойник” на материалното тяло. Човекът го притежава заедно с животните, растенията и другите минерални форми. То е силата за растежа, за ритъма и за въпроизвеждането. Етерното тяло има винаги противоположен характер на пола на физическото тяло. Етерното тяло на мъжа е женско, етерното тяло на жената е мъжко. Етерното тяло има практически същата форма като физическото тяло, макар и да се простира малко отвъд него. Всичко, което се случва в етерното тяло, оставя неизлечима следа, която бива, освен това, наложена като печат върху физическото тяло. Етерното тяло - е носителят на паметта. Физическата субстанция се променя в течение на седем години, но формата остава. Зад субстанцията е конструктивният, изграждащ принцип - етерното тяло. То е носител на цялата информация за всички процеси които изграждат и ръководят физическото (минерално) тяло.По време на сън етерното тяло на човека остава с физическото тяло и продължава своите вегетативни, възстановителни функции, а астралното тяло и другите тела напускат спящото тяло и водят независимо съществуване. Физическото тяло се изразходва, изчерпва, така да се каже, от нашия съзнателен живот. От сутрин до вечер човек изразходва своите сили, астралното тяло предава усещания на физическото тяло, които постепенно го изтощават. Алкохолът има особено силен ефект върху премахването на памета в етерното тяло....
« Последна редакция: Август 20, 2010, 14:45:23 pm от Морфей »

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
и обградено от етерното или жизненото тяло, което насочва и контролира жизнения процес, протичащ в материалното тяло.

Ключа долу нещо не ми се връзва да има жизнен процес ама нейсе  ;D

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Всеки един предмет има. Затова и след време се разрушава. Иначе не би съществувал.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
А от какво е направено?

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
Всеки един предмет има. Затова и след време се разрушава. Иначе не би съществувал.

За  неживата  материя  не  си  прав!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Аз пък мисля, че няма такава нежива материя. ;) Ти ако си ги делиш добре, но всяко нещо е живо затова и след време се разрушава и преминава енергията му в друга форма. Моливи, химикалки, железа и тн. всичко е живо. Естествено без съзнание като при хората и животните например. Затова се мисли, че не са живи.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен radon

• Четящ
  • *
Тъй, като се отклонихте лирически от темата, ще драсна два реда ;)
Цитат
По време на сън етерното тяло на човека остава с физическото тяло и продължава своите вегетативни, възстановителни функции, а астралното тяло и другите тела напускат спящото тяло и водят независимо съществуване.
Не е точно така, защото астралното тяло,по време на сън, лекува уврежданията на физическото тяло. Забележете, че с напредването на възрастта, човек спи по-малко и идват старческите болежки с неизменното грохване на физката. Доказано, недоспиването състарява, а следобедния сън, разхубявява. Просто и логично ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27