Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166739 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен radon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
Поздравления за труда наистина, много нещо си събрал и подредил, вероятно много време и нерви си потрошил да събереш и оформиш всичко това. Браво. Все пак редно е да се спомене, че повечето ползвани идеи вече се срещат и при други изследователи.

Ако позволиш, бих ти обърнал внимание върху следното - на страница 467 пишеш така:

Цитат
На Земята е невъзможно истината (в т.ч., реална, нефилтрирана, чиста истина) да бъде дискутирана в групи. В групите груповото мислене винаги ще руши истината. Вие трябва да се задоволите с пазене на истината за себе си. Запомнете, разковничето е да събудите себе си. Не си губете толкова времето с опити да събудите другите хора. Вие сте вашата собствена индивидуалност и за това няма нужда да се притеснявате много за съдбата на другите.

При това положение защо ти си губил своето време да приготвиш този колосален материал ако сам пишеш да не опитваме да будим други хора? Все пак по-горе пишеш, че това е само трета част и че ще има още две, тоест смяташ да изгубиш още два пъти по толкова от своето време за нещо, което не определяш като заслужаващо си отделеното време и усилия. Ако ти вече си се събудил за кого полагаш тези усилия? На последната страница 492 пък благодариш на събудилите се 100 маймуни, за които преди това не трябва да си губим времето да будим. Нещо се изплъзва тук. А сега пишеш, че целта ти е благородна, в което аз не се съмнявам, но все пак би ли пояснил каква е целта ти тогава? На кого разчиташ при така създалата се ситуация, която представяш – на себе си или на другите?

Какво решение или изход предлагаш за проблематиката, която поднасяш? На стр. 454 “Вашите възможности” не даваш такова. А представянето на обемиста и тясно профилирана информация като тази в твоя труд е в състояние да поведе умовете на читателите й по (а не против) посоката на описваната проблематика и ако няма предложено решение над което да се замислят може да се получи бумеранг – умовете се настройват на вълната на описваната реалност и започват да я генерират с мислите си дори и тя да не съществува до момента. Ако един човек не знае, че е болен от нелечима болест, може и да оздравее като знае че по принцип болестите са за да се лекуват, но ако знае, че няма лек, краят му е предизвестен, има факти и за двата случая. А какво остава за цял един народ или дори човечество, ако му кажеш, покажеш и докажеш, че е обречено и няма спасение? Ако 100 маймуни си намерят 100 различни начина за иднивидуално спасение как това би се отразило върху глобалната ситуация на поставената в труда ти проблематика – ще се промени ли глобалната обстановка в света от действията на едно общество, спасяващо се поединично? Насоченото действие не следва ли да се неутрализира с насочено (а не хаотично) противодействие?

Като препоръка към подобен тип начинания винаги е добре да има списък с ползваните източници за допълнителни справки от страна на читателите. Някъде ги посочваш, но не навсякъде.

Успех!
Това е най-хубавото мнение в темата и искам да знам дали има отговор на някоя страница, че не мога да ги изчета всичките.
А до този извод съм стигнал и аз независимо
Цитат
умовете се настройват на вълната на описваната реалност и започват да я генерират с мислите си дори и тя да не съществува до момента.
И внимавайте, че службите са по хитри отколкото си мислите!

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Nikola_Davidov виждал съм Аури с много тъмни големи петна(не съм сигурен дали това може да се нарече "черна Аура"). Но видях и човек без Аура - много богата бизнес дама(абсолютен вампир - изпива те не само с поглед, а и с присъствие), на която емоциометъра отчита жизнена дейност, но не се появяват никакви признаци на Аура(случая се разследва).

radon щом можеш да твърдиш, че мнението на Xpuctoc Muxaul(което се базира на черновата на PDF на "Лека Нощ Нещастие" III, която имаше над 2000 сваляния само от сайта ми) след като не си прегледал 112 стр. до тук  ;)... ... Необходими неща се коригираха благодарение на такива мъдри съвети на форумци(явяващи се и точни редактори) в диска/книга.

На подобно "питане" na Xpuctoc Muxaul, за моята "Най-голяма Истина" за реалността, radon отговaрям отново:

"...защото сам човек само за тоалетната!"

Предстои "Лека Нощ Нещастие" III да излезе на хартия - дано да е тези дни по Коледа  ;)
« Последна редакция: Август 13, 2010, 09:27:45 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен nikо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
Айде дано да е скоро! Успех Еленко!  :yahoo:

Неактивен radon

• Четящ
  • *
Цитат
radon щом можеш да твърдиш, че мнението на Xpuctoc Muxaul(което се базира на черновата на PDF на "Лека Нощ Нещастие" III, която имаше над 2000 сваляния само от сайта ми) след като не си прегледал 112 стр. до тук  Wink... ...
Еленко, ами ако и аз си имам мое училище и мога да усещам нещата доста по-отдалече? Не ми е необходимо да изчета 112 страници, за да усетя нещата. Не е трябвало да се стига до редакция на тактическа грешка ;) Така поставен въпросът, удря в десятката, ако разбираш, какво искам да кажа. Накратко ти си противоречиш по най-фрапиращия начин и ако си направил редакция.........нали знаеш, казана дума , хвърлен камък
Цитат
Необходими неща се коригираха
.Не смятам, че читателите, които нямат  твоите "дарби", трябва да ти пишат книгата, защото тук не става дума за правописни грешки, а за основни положения в твоята книга, които ако не беше форума, щяха да запратят хората в девета глуха. Както се казва, малкия камък обръща каруцата. Ще попитам директно. Ти виждал ли си рептилия, на живо, виждал ли си котешките зеници на живо?  И как си сигурен, че твоята визуализация не е просто астрално виждане, на бъдещи събития? Какви цветове преобладават в астрала? На последния въпрос държа да ми отговориш. Ще извиняваш за нападателния тон, но аз търся истината, а сега....... :dance:

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Не, не си извинен за тона  ;D

Успех в търсенето на истината ти!
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен radon

• Четящ
  • *
Аз също ти пожелавам успех, намиране на живи рептилии и даже, ако можеш и интервю да им вземеш. Може да си от светлите, а може и от тъмните. Ще разбера със сигурност и се нядявам, да не си "червей в ябълката". Много хора тръгнаха да показват истината на света, но повечето от тях са или заблудени или подставени лица от елита или просто им трябват пари и пишат това, което се търси в момента(!). Както и да е моята интуиция ми казва, че истината няма да бъде написана от НИКОГО. Истината е в сърцето, а там има достъп само отделния индивид. Някй беше казал, доста мъдри слова "Спасението е на пресонално ниво".

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Някй беше казал, доста мъдри слова "Спасението е на пресонално ниво".

Еленко НЕ Е "червей в ябълката"  :yes:.Обясни ми,ако обичаш думата-пресонално,че не съм я чувал.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
За някои неща radon е прав.
НЕ можеш да обясниш на хората, че гледането на телевизия е вредно, като им го кажеш по телевизията...

Неактивен MOB

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
Вече от няколко години темата за рептилите е актуална и постоянно се скепулира за въпросните "shapeshifteri",може би защото темата има жълтеникъв оттенък и е широко търсена.Не искам да обвинявам David Icke,не смятам че той умишлено е дал тази информация через книгите си просто за малък период от време различни източници са се свързвали с него и са му давали дадената информация.Следователно той е направил справка със старите скандинавски митове и други различни древни книги в които се говори за тези serpent people (буквално хора змии ) които са притежавали знанието.По-принцип съм склонен да вярвам на по-голямата част от нещата в тази материя ,но в дадения случай смятам че става дума за дезинформация или грешна интерпретация.Дори и да приемем факта че сме били посещавани някога от рептилоидни същества пак сме далеч от днешните твърдения,нещата се представят прекалено скандално.  :flag_of_truce:

Неактивен lightworker

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155

Цитат
Дори и да приемем факта че сме били посещавани някога от рептилоидни същества пак сме далеч от днешните твърдения,нещата се представят прекалено скандално. 

34 случая (case files) на срещи и взаимодействия с рептили от наши дни, а не в древността(на английски са):

http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles20a.htm#top

Неактивен radon

• Четящ
  • *
Към вярващите в живите рептилии.
Господа, Вие вървите по път, от който отдавна съм се върнал и видях че в края му няма нищо. Доводи от сорта, " виж там, какво пише", при мен не вървят. Аз ще видя ,какво пише, но това не може да ме убеди в правотата ви, при условие, че моите доказателства са от съвсем друго естество. Не съм тук, за да ви доказвам, еди какво си. Аз съм тук, за да ви споделя и противоположното становище, пък в какво ще вярвате си е ваш избор. Знам, как работи съзнанието. Това,което пиша, моята гледна точка, ще остане като нерешена задача, а подсъзнаието, в точния момент, ще събере пъзела и ще разберете и вие , че в края на пътя, няма нищо. Пак ще кажа, макар, че в една друга тема, го обясних. Рептилиите могат да са в хората, но във фините тела, а тяхната крайна цел е контрол над разума. В началото симптомите  най-често са болки в засегнатата част на тялото. Ще призная, че в последно време рептилиите са доста активни, а това вероятно се дължи на изтощаването на хората. Все пак, хората са атакувани от силни сексуални стимули на всяка крачка и постоянно им се сервират лоши новини, а това изтощава чакрите и биополето на съответното място отслабва. Рептилиите само това и чакат, но проблемът е че не са само рептилиите. Ако бяха само те, с мед да ги намажеш, ама то са лъжовни духове, луциферианци, архимания, НЛО, отнасящи се към религията, пиявици, обвивки, мързеливци, мъка, самообразуващи се същности, планетарни, въздушни, вещица, земен елемент на рака и т.н. Ако управляващия елит е рептилоиден, то това трябва да се разбира, като обсебен, на тези хора съзнанието е обсебено и това се прави с ритуали на специални места със съответните атрибути, абе нещо като нашите кръщенета, при които човек се свързва с егрегора на християнството, само че в случая, човек бива обсебен и съзнанието му е под контрол. Ето само така рептилиите бихамогли да се месят в работата на нашата цивилизация.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
radon ,ти пишеш за мафлоците.Риптилите са други.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен radon

• Четящ
  • *
Ще се поразровя, да разбера, какви са всъщност мафлоците, защото освен аурни същности, има и етерни и астрални и ментални, но те са по-малкото зло. Най-зловредното и трудноотстранимо е същността Луцифер :diablo:, защото мимикрира много успешно. За мафлоците окнеле е прав, има си ги, макар и под други имена, но се чистят лесно с молитвата "Отче наш". В радиестезията са познати, като прилепчивости. Не случайно, преди да се извратят и деградират хората, като сегашните, на масата се е казвала тази молитва и яденето е ставало безвредно и разните другомерни същности са се пръждосвали. Болшинството хора, дори не предполагат, колко сила има в изречените думи. Когато изричате една дума, преди това тя се е трансформирала от мозъка,който пък е най-съвършения генератор на торсионни полета, които пък имат невероятни свойства, но това е друг филм. Говорейки и мислейки, вие ИЗЛЪЧВАТЕ и на принципа, "подобието, привлича подобие", можете да се окичите с мафлоци и рептилии или да ги разкарате от вас. Да, да ви накичат с мафлоци, могат и други хора, но пак си има условие, вие да ги привлечете, по един или друг начин.

Rio

• Гост
Майката му е философия+физика.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
nodar поглеждал ли си в огледалото някога? Че се изказваш смело за рептилиите!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27