Към вярващите в живите рептилии.
Господа, Вие вървите по път, от който отдавна съм се върнал и видях че в края му няма нищо. Доводи от сорта, " виж там, какво пише", при мен не вървят. Аз ще видя ,какво пише, но това не може да ме убеди в правотата ви, при условие, че моите доказателства са от съвсем друго естество. Не съм тук, за да ви доказвам, еди какво си. Аз съм тук, за да ви споделя и противоположното становище, пък в какво ще вярвате си е ваш избор. Знам, как работи съзнанието. Това,което пиша, моята гледна точка, ще остане като нерешена задача, а подсъзнаието, в точния момент, ще събере пъзела и ще разберете и вие , че в края на пътя, няма нищо. Пак ще кажа, макар, че в една друга тема, го обясних. Рептилиите могат да са в хората, но във фините тела, а тяхната крайна цел е контрол над разума. В началото симптомите най-често са болки в засегнатата част на тялото. Ще призная, че в последно време рептилиите са доста активни, а това вероятно се дължи на изтощаването на хората. Все пак, хората са атакувани от силни сексуални стимули на всяка крачка и постоянно им се сервират лоши новини, а това изтощава чакрите и биополето на съответното място отслабва. Рептилиите само това и чакат, но проблемът е че не са само рептилиите. Ако бяха само те, с мед да ги намажеш, ама то са лъжовни духове, луциферианци, архимания, НЛО, отнасящи се към религията, пиявици, обвивки, мързеливци, мъка, самообразуващи се същности, планетарни, въздушни, вещица, земен елемент на рака и т.н. Ако управляващия елит е рептилоиден, то това трябва да се разбира, като обсебен, на тези хора съзнанието е обсебено и това се прави с ритуали на специални места със съответните атрибути, абе нещо като нашите кръщенета, при които човек се свързва с егрегора на християнството, само че в случая, човек бива обсебен и съзнанието му е под контрол. Ето само така рептилиите бихамогли да се месят в работата на нашата цивилизация.