Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166786 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Pilota

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 264
За парите не съм съгласен- трябва да ги има.

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
@oknele, благодаря за пожеланието в книгата!
И да не остана длъжник ще ти кажа "Кой какво ми мисли, двойно да му се връща" :)

Успех в бъдещите начинания!

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
И аз така мисля..иначе ще трябва да наденем конопени ризи и да мааме само паневритмия..карайки на фотосинтеза..или пък слънчево хранене..Баси тъпото..свят без пари..ми с кво ще си купя кола примерно?Ще платя в натура ли?Или пък бартер..един кашон яйца и един свински бут собствено производство ::)..на тоя етап не виждам как може да живеем без платежни средства,освен в някакви комуни..ама много сектантско ми идва..А
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 17:58:06 pm от konstantin2007 »

Неактивен Melody

• Четящ
  • *
  • Публикации: 91
И аз така мисля..иначе ще трябва да наденем конопени ризи и да мааме само паневритмия..карайки на фотосинтеза..или пък слънчево хранене..Баси тъпото..свят без пари..ми с кво ще си купя кола примерно?Ще платя в натура ли?Или пък бартер..един кашон яйца и един свински бут собствено производство ::)..на тоя етап не виждам как може да живеем без платежни средства,освен в някакви комуни..ама много сектантско ми идва..А
Няма значение,дали са пари,карти или мидички-въпросът е да не се превръщаме в свине,заради тях.
Опитай!

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Няма значение,дали са пари,карти или мидички-въпросът е да не се превръщаме в свине,заради тях.

Е..тва си е съвсем отделно нещо..Баланс между дух и материя ;)
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 18:21:52 pm от konstantin2007 »

Неактивен Pilota

• Малко Писал
  • **
Е ще я правим ли или не?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Правихме я, правим я и ще я правим на всеки кръгъл час...

Конкретно в „Моето училище” учих/осъзнато сънувах, че EXIT е следната слабост - в 17:45 и всеки ден в този час близък по време на залез Слънце се откриват специфични проходи и фази на нестабилност на Матрицата Ферма. Интензивно групово медитиране на критична маса от хора, които не е нужно да се познават и събират в група, осигурява успеха.

Всъщност просто декларирайте, почувствайте, че желаното вече се случва. Аз визуализирам по-горните изброени от мен ценности в удобна поза(без да кръстосвам крайници) и музика, изграждам - декларирам/представям си, че Аурата ми е голяма прозрачна златно-огнена, и мога да я контролирам с волята си - както големината така и нюансите и подобни на енергиен щит от „STAR WARS”. Вътре в нея си представям, по-скоро чувствам все едно вече е факт и реалност желания слайд от събития...

« Последна редакция: Юли 29, 2010, 10:31:08 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Истината е свят без религиозни догми, зверски лихви на пари необезпечени с нищо. Свят, в който гении като Никола Тесла ще бъдат оставени да дарят на човечеството генератори за свободна енергия, която се разспространява безжично.

Do it!
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
Mr.Ангелов, Вие, май, май, май искате да ни открднете колелото  :lol:

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
За гостите и форумците тук разяснявам "вътрешноведомствения хумор" на Морфей, който уважи събитието(презентацията на книгите по-миналата седмица) във Варна в STUDIO 21 на Иван и Венци от ТУТУРУТКА - този пост(Вие, май, май, май искате да ни откраднете колелото  ;D ;D ;D) е от разбиващ виц на мистър Венци Куцаров...

Оператор Морфей, осветление Fi Tanis  :drinks: - http://vbox7.com/play:46781cbd

« Последна редакция: Юли 29, 2010, 22:46:44 pm от oknele »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Благодарско на варненци за поздрава, от част от бургазлиите ! :drinks:
Маршрутът е много нагледен..
Мужду другото и тук колелетата по улиците стават все повече и повече. ;)
« Последна редакция: Юли 29, 2010, 22:56:30 pm от marhs »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
« Последна редакция: Юли 30, 2010, 00:30:50 am от oknele »

Неактивен Pilota

• Малко Писал
  • **
Добре , днес от 17:45 ще визуализирам за това на световният елит да му стане твърде трудно и твърде сложно да управлява светът.

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
Искам да попитам каква е разликата между виолетова и златна аура?!
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
Очаквайте като есенна прохлада третото парче от пъзела на "Най-голямата Истина" - "Добър Ден Всичко" II. Първите откъси от нея са предоставени с удоволствие на www.star05.net и www.xnetbg.com . "Добър Ден Всичко" II ще последва точния книжен формат на "Добро Утро Щастие" I.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27