ARRI, дали има добри рептили? Има както има добри хора, които оБИЧат птички и си ги гледат в клетка... Добро, добронамереност, зло, злонамереност и ЗЛОВРЕДНОСТ са различни нюанси...
rem по-назад в тази тема говорихме и уточнявахме за един от изходите - обща медитация и час за обща визуализация с общи ценности и визии за материализиране на една много по-приятна реалност... Получих и получавам десeтки писма с потвърждения от форумци и гости на X net...
benoni точно опита ти с червената кола е опит за „Управление на реалността”(за което мощен наръчник са трудовете на Вадим Зеланд).
sidewinder нямам по верен телохранител от Свръх Аза си и редовните ми медитации/визуализации, в които аз благодарение на здравата ми Аура съм здрав, прав и курав и излъчващ увереност като кулата на „Копитото”...
А „хората с чадъри и куфарчета” да си ги заврат отзад и да ги разтворят!Поздравявам с най-любимата ми песен на Куин всички гости и форУМци с УМ на X net. Текстът на песента е главен
ИЗХОД http://vbox7.com/play:897e01e0Благодаря на Fi Tanis за приятелската помощ - слагането на субтитрите!
Queen – Innuendo
*Инуендо – коментар, най-често намекващ нещо лошо или нелицеприятно
Докато Слъцето в небесата нагорещява пустинните пясъци
Докато морските вълни се разбиват в скалите
Докато ги има вятърa, звездите и дъгата
и планинските хълмове и платата
О, да ние ще продължаваме
поредната граница да прекосяваме
Нека преминем през времето си
Докато живеем според раса, цвят и вяра
Докато ни управлява сляпо безумие, алчност и омраза
животът ни ще е подчинен на традиции, суеверия и фалшиви религии още много хилядолетия
поредната граница да прекосяваме
О, нека продължаваме до края на времето!
През толкова печал и тъга по нашето великолепие, не се обиждайте от моето инуендо
Ти можеш да бъдеш, всичко каквото пожелаеш, бъди свободен по твой начин, освободи се,
захвърли Егото си и бъди свободен, бъди свободен, освободи се
Aко има Бог или някакъв вид справедливост под небето
Ако има смислена причина да живееш или да умреш
Ако има отговор на неудобните въпроси
Изрази себе си, разруши страховете ни и свали маската
Поредна граница да прекосим
О, да, да ние ще продължаваме да се смеем
И каквото трябва да го бъде, ще го бъде