Хм,...Последствията се дължат на законите и принципите на сътворението.Това е така.И въпреки всичко,ти решаваш каква да бъдеш.Ако вярваш,че някой друг,или пък позволяваш на някой друг да взема решенията вместо теб и да те ограничава..кофти работа.
Сега..за програмистът..според мен е достатъчно извратен за да иска да изненада дори самият себе си,без да му пука особенно какво точно ще стане.Именно поради тази причина краят е неизвестен.Защото не го вълнува финалът,а процесът на играта!
Ок,konstantin2007,"млъквам",понеже хем съм на твоето мнение,хем не съм(поредната ирония).Инак искам да попитам зеленият чай дали е полезен?!За аспартама-от собствен опит,понеже аз си правя всякакви експерименти с мене явно-та,този подсладител усилва апетита,чувстваш се подут,подпухнал,нямаш сила за почти нищо,отключва някои видове депресии,колкото и да е странно това последното.Просто съм имала период,в който си нямах идея от "събуждане" и масови конспирации-та,тогава съм експериментирала как ли не със себе си,и своето тяло,което е кофти.Но пък научих кое как ми действа от собствен опит.Ама то едно 90% от нещата в един супермаркет са вредни!С един фитнес-инструктор си бяхме говорили по повод храната и вредата от нея,и той беше на мнение,че всичко е бизнес,и е навързало-ядеш рафинирана захар,развалят ти се зъбите-отиваш на зъболекар,после ядеш/пиеш аспартам-разваля ти се я пак зъб,я изпадаш в някоя яка депресия-отиваш на психолог/психиатър-повечето такива специалисти ти "помагат",и така.Просто системата е измислена да работи за някой доста добре...Но аспартам има в почти всичко.Дори в чужбина съм виждала в някои минерални води.Помня,че моят познат фитнес-инструкторът по този повод ме беше предупредил да пия само чиста вода.Сега разбирам колко е бил напред с материала човекът,но интересното е,че той така казваше нещата и толкова тънко го правеше,че хората го зяпаха с възхищение,а не като 3 лева.То,наистина си е голям проблем да кажеш на някой,че това или онова е вредно.Повечето хора решават,че ти хлопат дъските и толкоз.Я пробвайте за друго да кажете на някой-да речем за илюминатите и рептилите,ще станете от онези "лудите" конспиратори,и колкото и да е-подозрителното отношение,че нещо сте ненаред ще се затвърди в околните.Междодругото има още нещо,което се сетих за аспартама-подтиска развитието и провокира повече мислене в човека.Един вид като съм пила/яла тази гадост,дори миналата година го правих за няколко седмици от любопитство-просто стопвам,действа ми по някакъв начин и на ДНК-то,значи има някаква причина да го пускат масово аспартама.Айде,добре,че забраниха захарина или поне предупреждават,че предизвиква рак.Но за аспартама нито думичка...Дори онази прехвалена кока-кола Zero-сигурно е бъкана с това чудо.
В заключение д-р Кац казва: “Ако хората се притесняват дали ще развият рак, те трябва да следят теглото си и да избягват цигарите. Аз мисля, че изкуствените подсладители са вредни, но не заради риска от рак, а защото са 300 пъти по-сладки от захарта. Може да не натрупате калории от диетични продукти с подсладители, но е твърде вероятно да увредите зъбите си.”
Много интересно как няма да трупаш килограми след като метаболизмът ти се забавя или блокирва донякъде,как може да предизвика депресия,а тя от своя страна нужда от никотин и какво ли не?!А въпросният д-р Кац явно е на мнение,че хората така или иначе ще умрат-какво има да му се притесняват там на риска от рак?!

И после същите "учени" ще ни убеждават,че болестите се развиват,понеже сме недостатъчно позитивни.

Все повече се учудвам на наглостта на някои хора и как още преди да се разбере за вредата от нещо-те го публикуват,и пишат,че това са просто спекулации,хвърлейки вината върху хората,и как сами си съсипват здравето...Макар че с последното съм съгласна,но доста голям процент от хората го правят от незнание или подведени от лъскавите реклами.А,наздраве,макар че и в бирата не знам вече какво има...То в почти всичко слагат нещо,дето са "забравили" да упоменат,хах.