Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1169925 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Имам един въпрос към Еленко. Коя част на планетата смята за куха? Кората (тунелите), ядрото или нещо друго.

Неактивен twinckle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
  • промяната - това съм АЗ
    • промяната-това съм АЗ
Отдавна Lady Gaga ми се е набила в очите със символиките в клиповете си, но тук вече се вижда ясно ..... :o

АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В КОШМАРНИЯТ СЪН КОЙТО МИ ПРОБУТВАТ ЗА СТОЙНОСТЕН ЖИВОТ! АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ПЪРВАТА

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
  „Бих искал да видя тази земя отвъд полюса. Зоната отвъд полюса е центърът на голямата неизвестност...”

Според списание „National Geographic”, което отпечатва статия преди 60 години, посветена на адмирал Ричард Бърд и неговите полярни полети, горните думи принадлежат на адмирала по време на неговата експедиция по въздух към Северния полюс. Още сър Исак Нютон и Едмънд Халей имат съмнения относно плътността на Земята.

Има две полярни дупки(една на Северния полюс и една на Южния полюс), които водят до Вътрешната Земя. Вие самите сте виждали слънчевата светлина на вътрешното слънце – това са северното и южното сияние. И при други планети от Слънчевата ни система е така.

Обнародваните от австралийското „Общество на кухата земя” засекретени фрагменти от бордовия дневник на световноизвестния полярен изследовател адмирал Ричард Бърд(1888-1957 г.), предизвикаха истинска сензация сред привържениците на знанието за обитаемата сърцевина на Земята.

На 19 февруари 1947 г. Бърд се отправя със самолета си към вътрешността на Антарктида и изминава над 3000 км. В дневника си отбелязва, че в продължение на над 17 км. лети над планински области с езера, реки, зони с растителност и древни животни, включително мамути. Апаратурата на борда се разстройва, а след това изгубва контакт с базата. Накрая съзира „кристален” град и е пресрещнат от дисковидни летящи обекти. Бърд и екипажът му слизат в земните недра и осъществяват контакт със стройни руси мъже с немски акцент, представили се за емисари от Агарта. Бърд разговаря с владетеля на подземната империя, който изразява своята загриженост от възможно ядрено самоунищожение на човечеството. През март същата година Бърд е задържан, разпитван близо 7 часа в Пентагона и инструктиран да не споделя с никого предупрежденията от подземния свят. Той не ги е послуша въпреки, че се твърди, че е масон и допуска на яве тази информация. Адмирал Бърд не е кой да е - той произхожда от семейството на основателя на щата Вирджиния, неговият брат става губернатор и сенатор, а самият Ричард Бърд е национален герой на САЩ, носител на медала на честта, възпитаник на Морската академия.

Многобройни легенди, предания и свидетелства на очевидци потвърждават непосредственото присъствие, съперничество и могъщо ментално и технологично въздействие върху човешкия род на разумни същества в земната утроба. Главно Рептили...

sidewinder в диска на "Лека Нощ Нещастие" III съм дал още много за кухата земя...
twinckle за gAgA - просто no coment, mega jalko...
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 20:50:36 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
Отдавна Lady Gaga ми се е набила в очите със символиките в клиповете си, но тук вече се вижда ясно ..... :o

Тя е наследничката на Мадона, да продължи сатаниското музикално чародейство. Тея вече става супер нагли.  :negative:  За символи няма смисъл да се обсъждат целия клип е в такива. И много е грозна тая Гаджалка  :bad:

<a href="http://www.youtube.com/v/niqrrmev4mA" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/niqrrmev4mA</a>
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 20:49:56 pm от Морфей »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
А дааа Морфей, в този клип от канала на Bisserka в youtube, Алекс показва горната прикачена от мен снимка...

<a href="http://www.youtube.com/v/Z32v10WR1bA" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/Z32v10WR1bA</a>
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
Добре. Тези факти са красноречиви. Сега чета първата от петте книги за Слава Севрюкова. Българската психотронна ясновидка в тандем с доц. Иво Лозенски в продължение на 30 години работят заедно. Тя дава умопобъркващи данни за строежа на атома, микро и макро космоса. Как е устроена Вселената, това, че няма време като понятие. Разстърсва из основи много физични закони, с които дълго време науката се е заблуждавала. Преди много години тя дава потресаващи данни и описва Марс, Луната - състав на атмосфера и почва. Твърди, че на спътника Европа има висши форми на живот. Всичко това се потвърждава след 10 години при изтрелването на първата сонда на Марс. Дава информация за произхода на Вселената, човека, изванземен живот. И още много...

В първата книга на Христо Нанев - Бъдете в този свят, но не от този свят, тя описва строежа на Земята. Не загатва и за миг, че е куха.

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,12912.msg207316.html#msg207316
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 21:02:24 pm от sidewinder »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
sidewinder дори в Google Earth има Цензура, провери...

Не си спомням точно Н. в личен разговор ли много добре ми представи или някъде тук във форума беше писал за психичните защити и технологични капани/мрежи на сиваците и рептилягите за такива феномени като леля Слава(вижте в колибка има филм за нея), които използват в кухата земя да ги блокират и буквално хващат...
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 20:59:11 pm от oknele »

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567

През 17ти Век, когато британския астроном Едмунд Халей (да, на негово име е кръстена кометата), предлага теорията, че земята се състои от 4 концентрични сфери, също така предлага хипотезата, че вътрешната част на земята също е населена с живи форми на живот. Също така предположил, че тази вътрешна атмосфера е осветена от луминисцентна светлина, както и че Северното Сияние е причинено именно от тази вътрешна земя, която изпуска газ към нас.

Теорията, както много други такива през онова време бързо завзема умовете на много хора по света и през 1864г. един от най – големите фантасти на всички времена – Жул Верн написва книгата “Пътешествие до Центъра на Земята”, която очевидно е инспирирана именно от тази теория. Наскоро тази книга дори беше филмирана, което само по себе си говори, че конспирациите относно тази теория са все още доста живи така да се каже.

През 1906г. един друг човек – Уилям Рийд, публикува книгата “Фантомът от полюсите”, където той разкрива своята хипотеза, че никой не е стъпвал на някой от двата полюса, защото те не съществуват (което днес със сравнително голяма сигурност можем да твърдим, че е оборено).

През 1926г Адмирал Ричард Бърд от войската на САЩ лети до Северния полюс, а през 1929г. прави полет до Южния. В своите дневници от тези дни той пише как след продължително пътуване из ледената пустош някак изведнъж, без каквото и да било предупреждение или сигнал за такова пред него са се разкрили безкрайни полета със северни гори, в които той можел да види животни отдавна смятани за изчезнали да ходят съвсем необезпокоявани. Такива животни били примерно Мамутите. Смята се също така, че може би е видял и някои от тамошните градове, за които се споменава в теорията. През 1956г. Адмирал Бърд води експедиция до Южния Полюс, където той и екипажът му стигнали малко над 3700 километра надолу в земята. Той предположил, че северния и южния полюс са само два от много отвори към вътрешната земя, той също така пише в дневниците си от онова време, че е видял вътрешното слънце.

Следвайки до известна степен тази теория, Хитлер искал да създаде раса от арийци, която да властва над света по подобие на древната атлантида. Той бил дълбоко запленен от древни окултни техники, както и от теорията за вътрешната земя. Има теория според която в последните дни на Третия Райх, Хитлер и някои от най – близките му поддръжници успели да избягат незабелязано и да стигнат до Южния Полюс, където успели да открият отворите към вътрешната земя. Смята се, че се укриват там. Има една загадка вече доста години след Втората Световна Война, а именно как и къде над 2000 германски и италиянски учени са успели да се укрият. Да, горе долу, толкова са учените, които не са били намерени след войната.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
Не знам, може и да е така. Тя споменава също и това

- Разберете: летящите чинии, ракети и други машинарии, са примитивни приспособления. Ползват ги недотам извисени общества на извънземни. С тях се носят над Земята и в междузвездните пространства. Това е техника. Колкото да изглежда съвършена,да възхищава и зашеметява, е НИЗША!

Добре де... След като психотронна ясновидка не е могла да проникне там, как изобщо е изтекла информация при тая психическа блокада?
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 21:11:25 pm от sidewinder »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
От много "полудели" бивши служители(които няма какво вече да губят) на американски тайни и потайни служби за "Далечно виждане"... За които истината се изнася разбира се в холивудски сандвич във филми като например "Мъжете, които се взират в кози"

А как Фил Шнайдер, който заплати с живота си изнесе доказателства и разясни много за подземните бази и технологии?

А как Едуин Кастело...

Познавам лично хора, които доста са си изпатили от капаните на СИВИТЕ при опит за "Далечно виждане" в кухата земя...

Повечето сте забелязали "всевиждащото оченце"(плаката и сцени) от филма "Мъжете, които се взират в кози"...
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 21:27:32 pm от oknele »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
Добре, убеди ме! Извинявай за скептицизма ми.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
sidewinder ти си истински "Търсач на Истината" и задаваш много умни въпроси... В спорЪТ се ражда ИСТИНАТА важи все по-често тук в X нет... Хубаво е да се проумее(в стил етимология на думите Ставри Калинов), че ФОРУМ някъде в измеренията и тук идва от FOR UM - за хора с УМ :)

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Jan Lamprecht - Hollow Planets е добра книжка за кухата земя. Не съм я чел цялата още, но от това което съм прегледал съм доволен.

ПС.
Тези русичките които описват от долната земя, са едни които могат да се преобразяват...

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
P.E.A.C.E. благодаря за книгата(много е добра), ето и един кратък откъс от "Властта на тайните общества през ХХ век" на Хелсинг

"Някои автори заявяват, че (независимо от подземната тунелна и градска система) според членовете на „Туле“ Земята по принцип е КУХА и има два изхода: на Северния и Южния полюс. Те се позовават на природните закономерности „в микрокосмоса и макрокосмоса“. Тъй като всяка кръвна, телесна и семенна клетка, всяка комета и всеки атом съдържат ядро, т.е. център и кухо пространство, оградено от corona radiate (обвивка), реално животът също би трябвало да протича във вътрешността, което означава, че за Земята е валиден същият принцип. Това се доказва от каменните друзи, защото отново става въпрос за кухо пространство, и същинският живот — конкретно за минералите и кристалите — също протича във вътрешността. По тази логика и Земята би следвало да е куха — което впрочем съответства на казаното от тибетските лами и Далай Лама — и да има ядро, т.е. Централно слънце, което да осигурява на земните дълбини подходящ климат и постоянна слънчева светлина. Според тези твърдения истинският живот на планетата се развива вътре в Земята, господарската раса живее във вътрешността и, а мутантите — върху повърхността. Това била причината, поради която не откриваме живот на другите планети от Слънчевата система: защото и там жителите им са под повърхността. Главните входове към подземното царство би трябвало да се намират на Северния и Южния полюс, през които свети Централното слънце и създава aurora borealis — т.нар. полярни сияния. Във вътрешността на Земята твърдата маса би трябвало да е повече, отколкото водната. Според твърденията на Олаф Янсен и на други изследователи те са попаднали на сладководни басейни, което би могло да обясни защо ледниците на Арктика и Антарктика са образувани не от солена, а от сладка вода. Интересно е да се отбележи, че това схващане за строежа на Земята продължава да се поддържа от полярните изследователи Кук, Пиъри, Амундсен, Нансен, Кейн и да не забравяме адмирал Е. Бърд. Всъщност всички те има идентични, необикновени и несъгласувани с наличните „научни“ теории преживявания:

Те твърдят, че след 76-ия градус географска ширина вятърът ставал по-топъл, птиците и животните (например лисиците) се движели в северна посока, намирали пъстър и сив сняг — който, като се стопял, оставял цветен прашец или вулканична пепел. И в двата случая възниква въпросът откъде са се взели цветният прашец и вулканичната пепел, тъй като на картите за Северния полюс няма обозначени вулкани. Част от изследователите се озовават в сладководно езеро и всички съобщават, че по някое време на пътуването си виждали две слънца."
« Последна редакция: Юни 09, 2010, 09:43:57 am от oknele »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
От тази схема не става ясно откъде изригва лавата на вулканите, как се създава магнетизма на Земята, как и кога залязва това централно слънце. Представяш ли как ще се чувстват обитателине на животинския и растителен свят без нощ.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27