ShaDai явно обърка фамилиите - Георги Димитров е друго лице, което гледаше от банкнотите от 10 и 20 лева...

Което ме навежда на мисълта, че на космонавта Генерал-лейтенант Георги Иванов Иванов истинското име е Георги Иванов
Какалов, но месеци преди полета на 10 април 1979 г. е решено, че трябва да смени фамилното си име(явно Иванов звучи по-братски

)
Ако и други като моя приятел
Black Adder се чудят, защо ме допускат и канят постоянно въпреки, че говоря и изнасям "неудобни истини" и вбесявам доста институции - главната причина е РЕЙТИНГА. От това, което ми показват например в НОВА(показателите за гледаемост в разни официални таблици), моите участия при Гала(гледа се много от българите в чужбина) са с едни от най-високите показатели.
В официалният ми сайт
www.thespiritofoknele.org в бутон НОВИНИ и АВТОРЪТ могат да се гледат записите. Пишат ми доста арменци на родния им език - OKNELE на арменски се превежда буквално ПОМОЩ, или наистина несъзнателно(или съзнателно за моя Свръх Аз

) се е получило "Духът на Помощта"/The spirit of Oknele. Неразбирам арменски и нямам такива роднини ;D. Като дете обърнах името си наопъки ЕЛЕНКО - ОКНЕЛЕ за да звучи и да започва с "О" като името на любимият ми индианец ОЦЕОЛА.