Господин EcTeTa "естетично" питаш - "защо на корицата на лека нощ нещастие е изобразено това хвъркато лъвско нещо (какво е това) , да не е пегас м ?"
Това е един от драконите(не виждаш ли поне динозаварския му гребен), поставени през 1976 г. върху покрива на Народен театър "Иван Вазов"...
Част от идеята е, че ги разбулвам и показвам символично как са над КУЛТурата ни... Писал съм за това.
Саут Парк -
http://www.southparkstudios.com/ е едно от най-любимите ми "събития" в тази реалност.
Тази реалност - това, което наричаме буден живот сега докато пиша тук за мен е просто една фаза последвана строго от останалите 1/2/3/4/РЕМ фази на съня. При Гала "На кафе" в НОВА говорех за тези доказани фази с ЕЕГ и сериозни изследвания. За това сега пиша новата си книга "Добър Ден Всичко"...
"Моето училище", в което "ходя" от години(всеки път когато заспя дълбоко тук) е в пета фаза - РЕМ фаза на съня ми -
пето измерение - там няма Рептили. С тях съм се срещал и срещам в трета и четвърта фаза - четвърто измерение/4D/Astral на съня ми(и не е много приятно, но е част от осъзнаването ми и част от ИГРАТА).
В РЕМ фаза от години съзнавам, че това е сън - осъзнат сън. Там получавам унилални визии и се събуждам с ключови думи, с които да търся в Интернет и "По света и у нас"

.
Когато осъзнавам, че сънувам започва забавата - съчетавам будните си рационални способности с безкрайните възможности на моите сънища. Мога да правя всичко - точно като в анимационен филм

.
Най-голямата Истина", която уча от години(земно време) и предстои истински да осъзная(спомня) и приложа е:
- Аз съм многоизмерна същност(както и всичките ми приятели - хора, с които истински ми е приятно), това тук и сега точно в този момент(в който съм с човешки Аватар) е просто фаза на съня - поредно измерение. Да тази 3Д реалност сега е много твърда и имаща нужда от ПАРИ(и варения ориз, който ям редовно в любимият ми китайски в Редута е с пари).
Но както съчетавам будните си рационални способности с безкрайните възможности на моите сънища в РЕМ фазата на осъзнатите ми сънища и правя възможно всичко(супермен е като първокласник) правя/и ще правя това тук в тази триизмерна реалност наречена буден живот зависеща от фактора - ВРЕМЕ. "Виж сега! Разбери! Сам човек само за тоалетната!"
Камен Донев
Тук не съм сам, както и в РЕМ фазата на съня не съм сам. Тук са братятя/сестрите ми от лъчи(събуждащи се от змийската хипноза/упойката на Мрака и възвръщащи си силата на визуализация).
Така, че сговорна дружина планина повдига(а не слепи ги ражда)

.
Всеки има отговорност пред собствената си реалност. В моята духовни великани ми подсказаха Истината. Аз предавам нататЪк...

(тези емотикони са заразно яки)