Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166993 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
След втората бутилка вино моите домакини - масони от Сион, Швейцария ставаха доста словоохотливи, когато задаваш правилни въпроси.

Аз зададох директно въпроси:

- Покланяте ли се на влечугоподобни?
 - Виждали ли сте влечугоподобни, които приличат на хора?
 - Правили ли сте съвместни ритуали с влечугоподобни?

Отговорите бяха - Да, да, да.

Имах възможността да бъда на една маса с много богати и влиятелни щвейцарци...

Само като спомена - "български масони" и те умираха надменно от смях...

Под тази църква(която те са си построили) си имат храм за ритуали. Аз не съм влизал. Знам го от децата им, които съм лекувал(от зависимости и нервни разстройства).
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
oknele, винаги, когато споменаваш за децата им и за това, че си ги лекувал, просто се озадачавам: С какъв акъл трябва да си, за да продадеш собственото си здраве и спокойстве, живота и душата си, че и тези на собствените си деца и изобщо какво на света си струва тая цена?!  ??? :--- Ей това не мога да си го обясня  :-X
...water can flow, and water can crash...

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Децата не са им кръв - осиновени са. А за моите не се безпокой!

Душата ми с ей този мой акъл и отлично здраве е в това триизмерно тяло тук, за да плаща тази цена със спокойствието си, преживявайки "Играта".

А колкото до продаването, цената да получа отговори, да посетя места и да говоря с такива значими минетМайстори за мен си струва. Тук в България ми се е налагало да приемам много по-презрени хора в кабинета си...

merulious за да не се чудиш, за мен често, за да проверя една локва колко е дълбока се налага да стъпя в нея(със златната си Аура). Отговорите, фактите и узнаването им от първо лице ме правят щастлив.

« Последна редакция: Декември 05, 2009, 22:20:08 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Predator-S

• Четящ
  • *
  • Публикации: 17
  • Agent of Chaos
Това "училище", за което говориш в осъзнаните си сънища ли го посещаваш? Откога се интересуваш от това и прилагаш ли някакви техники, за да сънуваш осъзнато и да не забравяш сънищата си?

Току-що гледах рекламата на Флирт (най-известната им - с чистенето на чашата, явно изразяваща желанието за полов акт). И мъжът, и жената имаха рептилски зеници. Според теб съвпадение ли, умишлено ли е? Аз си мисля, че е ефект на светлината.
There is a secret code in the structure of the mind. Esoteric surgery, a dissection of the soul.

Неактивен kostova.13

• Четящ
  • *
  • Публикации: 17
Привет,Еленко.На всеки човек му се случва да нагази на дълбокото,но твойто си е направо АВНТЮРИЗЪМ.Подвизите,които вършиш,да се срещаш с тези хора,да им задаваш неудобни въпроси си е направо опасно.Внимавай и се пази,желая ти успех.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Predator-S заспивам в медитация - декларирам златна Аура около тялото си... Винаги имам близо молив и хартия и диктофон на GSM-си. Лъжица мед преди сън помага също.

Снимки и записи с рептилски зеници в 21 в. не са доказателство, които да убедят скептика. Много е трудно да се направи разликата между реална рептилска зеница и "трик на светлината"... По-скоро е 100 % факт символичната холографски(фрактална вселена - модел в модела, истината в символа, символа в истината) показана истина за промяна на формата(шейпшифтинг) от кръгла във вертикална.

В Сион, Швейцария чух следното:

- Ние(масоните) обожаваме символиката на емблемата(пергел и ъгъл) ни да е навсякъде...

На пръв поглед конспирация в логото(диамант) на "Рено" е изсмукано от пръстите, но на втори(завъртян на 90 градуса) поглед, ми се потвърди с думите:

- Няма нищо случайно в логата на световните марки. Те са "made in mason".

Нашето могъщо подсъзнание(където е истинската сила на ума) попива всичко и там се води истинската битка. Масоните не са всесилни с това, че са минетМайстори на "Архитекта"( "G" - God, Geometry).

Най-големият им е страх е ако хората разберат на ниво не вяра а осъзнаване, че мисълта е стока. Те се страхуват от силата на ВИЗУАЛИЗАЦИЯТА - осъзната и прилагана от обикновените хора. Да допуснаха се в световен мащаб филми и книги като "Тайната"(The Secret), "Подсъзнанието може всичко" и други подобни, които разкриват силата на подсъзнанието, техники за привличане основани на "Закона за привличането". Свидетел съм как хората само след месеци захвърлят подобни книги и ги наричат "романтични глупости"...

Психичната сила, която е най-важен елемент от формулата за привличане и материализиране на Щастието само до обед е истискана в градските кокошарници от банкерския лихварски егрегор, битовизми, мелодрами...

Когато си отдал психичната си сила нищо не можеш да материализираш и привлечеш.
« Последна редакция: Декември 07, 2009, 12:40:33 pm от oknele »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Нека сбъднем страховете на елита и да осъзнаем мъдростта да спестяваме(да не отдаваме внимание и вълнуваме от глупости) психичната си енергия от битовизми и досадни мелорами(от всеки вид) и прилагаме силата на визуализацията съгласно "Закона на привличането" - еднаквото привлича еднакво, конкретизирана и поддържана представа за личното и общо щастие и благоденствие в кратки медитации(просто декларирайте и "прожектирайте" в съзнанието си тези слайдове - реалните ви мечти). Представете си, почувствайте, че все едно вече мечтите ви са реалност, без да мислите линейно - ама от къде пари, ама как, ама то, ама те, ами то сега...

Да това става реалност само ако запазите психичната си сила за себе си и не я отдавате на органичните портали - досадни роднини, приятели, простаци на улицата - истинските крадци на енергия, истинските енергийни вампири.

Аз проумях, че да наричаш някой приятел, първо и задължително условие е истински да ти е приятно с този човек тук и сега. Приятел = приятно!

Не се хващайте и на дирижираните световни(и местни) новини! Докато се вълнувате губите психична сила... Спазвайте "Чистота на езика" - не давайте ухо на интриги и не ги разпростаранявайте с устата си, не се опитвайте да не се ядосвате - това е невъзможно! До 5 минути преживейте и се надсмейте над всичко и само променете отношението си към гадната ситуация! Наистина не приемайте нищо лично! Всеки се отразява във всеки и "вижда" собствената си астрална гной(основно сбор от мафлоци).

Теглете "майна" на всичко, което ви гнети!

Аз наистина проумях, че нещо(или някой) ви наранява само ако позволиш.

Само, когато човек си върне себеуважението, не се опитва да обича, а просто обича и е благодарен наистина за малкото и използва технологията на визуализацията - всеки ден по няколко пъти да си представя личното щастие и да го декларира чувствайки, че все едно вече е факт, ше материализира реалността, която желае.

Аз не съм учител, за да поучавам, който и да е. Нито се изжявавам на "гуро". Всички ние сме на съседни чинове, всички сме свързани(като три синджира роби и се "дърпаме като орел, рак и щука" и това е простия заговор на простаците от елитните общества).

Аз си позволявам да подсказвам. Такъв съм си от малък - имах най-много 1 за подсказване в гимназията, които ми се налагаше да поправям с доста 6. Е, завърших с отличие.

Искам да потретя следното:

Човек(или група от хора, съгласно закона „Ефект на стоте маймуни”) постигнал Истината за света, разгадал тайните му, виждащ законите на кармата(причинно-следствените връзки), умеещ да разчита символите – бива надарен с реализационна власт над света. Тя се събужда в него. Той може по свое желание(в рамките на своето еволюционно равнище) да променя кармата си – тоест да управлява света, да управлява реалността. Границите на тази власт са определени от равнището на знанията му. Свободата е на първо място знание.
« Последна редакция: Декември 07, 2009, 13:52:42 pm от oknele »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Цитат
Свободата е на първо място знание.
С едно малко допълнение от мен - провереното и осъзнато Знание!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Dominanta

• Четящ
  • *
  • Публикации: 45
Какво се случва с осиновените деца на масоните, че развиват зависимости и нервни разстройства?  :o

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Конкретно тези момчета, имаха блестящи познания от университа Йел(Yale College) и много тревожни фобии и разбира се зависимости от наркотици...

Имах много интересна случка с баща им - моя възрастен домакин. Заедно гледахме в моята стая в неговия хотел филма "Карибски пирати: Проклятието на черната перла". На сцената, в която Капитан Барбоса обясняваше(и показваше) на заложничката си Елизабет на кораба, че от години има злато, най-качествена храна и пиене, но той и екипажа му са прокълнати и си остават гладни и жадни, стария масон се развълнува и просълзи. Веднага го забелязъх и попитах:

- Много се вживя във филма, а?

- Еленко за толкова години съм обиколил,почти целия лукс на Земята, ял и пил съм приказни вкусотии, в леглото ми са били много платени Миски и се чувствам точно като този стар пират Барбоса.

Заковах го веднага, щом реши да ме ползва и за личен психоаналитик:

- За всичко са виновни откачениете ви ритуали. Нали? Не мислиш ли? А, колко членове на тази окултна мафия ти се е налагало да прикриваш и да им сътрудничиш само защото са ти "братя"? И то нищо, че са педофили, психопати и спекуланти. Колко?

- Много.

- Всеки плаща с универсалната валута във Вселената - нервна енергия...

« Последна редакция: Декември 07, 2009, 18:50:29 pm от oknele »

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Доста показателна случка, за съжаление...

Аз имам един мой си въпрос, който ме гложди от край време.
Щом ти си съумял да отсееш голяма част от лъжите (нека не се заблуждаваме, че някой знае всичко), то защоп други не успяват ?
Аз си мисля, че просто НЕ ИСКАТ.
Горният пример пак показва същото. Човекът (ако е такъв :) ) знае за какво става дума, но все пак НЕ ИСКА да промени СЕБЕ СИ.
Е добре де...тогава изобщо възможно ли е някой да ни промени към по-добро, ако ние самите не искаме ?!  ::)

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Да те не искат да се променят.Никой не може да промени някой ако даденият човек не поиска сам промяната и не се промени самостоятелно
« Последна редакция: Декември 07, 2009, 23:02:39 pm от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Днес 8 декември се навършват 29 години от убийството на Джон Ленън.

Музиката и лириката на Джон са едни от най-хубавите неща в моя живот. Посветих книгата си "Добро Утро Щастие" I, на Джон.

http://www.youtube.com/user/oknele#p/f/57/_IXX5gFBkfY - Just like starting over
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 00:50:14 am от oknele »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Кажете ми Истината

от Джон Ленън

Гади ми се и се уморих да слушам речи
на късогледи, тесногръди лицемери.

Всичко, което искам е само Истината. Кажете ми я!

Достатъчно четох писаници от
невротични, психотични, свинеглави политикани.

И без късоподстригани, малодушни синчета на
Шмекери да ми се правят на Майка Хъбърд(като Майка Тереза)
залъгвайки ме като със суха супа и препълнен джоб с лъжи,
с пари за дрога, и пари за въже!

Гади ми се от тази гледка на снизходителни, стиснатоусти,
малки шовинистчета.

Достатъчно се нагледах на сцени от шизофреници и егоцентрични
параноидни примадони.

« Последна редакция: Декември 08, 2009, 11:34:56 am от oknele »

Неактивен tsvety

• Четящ
  • *
  • Публикации: 23
Имам питане за турмалина.
Той попива ли някаква отрицателна енергия и трябва ли да се оставя за известно
време на слънце, за изчистване и презареждане?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27