Нека сбъднем страховете на елита и да осъзнаем мъдростта да спестяваме(да не отдаваме внимание и вълнуваме от глупости) психичната си енергия от битовизми и досадни мелорами(от всеки вид) и прилагаме силата на визуализацията съгласно "Закона на привличането" - еднаквото привлича еднакво, конкретизирана и поддържана представа за личното и общо щастие и благоденствие в кратки медитации(просто декларирайте и "прожектирайте" в съзнанието си тези слайдове - реалните ви мечти). Представете си, почувствайте, че все едно вече мечтите ви са реалност, без да мислите линейно - ама от къде пари, ама как, ама то, ама те, ами то сега...
Да това става реалност само ако запазите психичната си сила за себе си и не я отдавате на органичните портали - досадни роднини, приятели, простаци на улицата - истинските крадци на енергия, истинските енергийни вампири.
Аз проумях, че да наричаш някой приятел, първо и задължително условие е истински да ти е приятно с този човек тук и сега. Приятел = приятно!
Не се хващайте и на дирижираните световни(и местни) новини! Докато се вълнувате губите психична сила... Спазвайте "Чистота на езика" - не давайте ухо на интриги и не ги разпростаранявайте с устата си, не се опитвайте да не се ядосвате - това е невъзможно! До 5 минути преживейте и се надсмейте над всичко и само променете отношението си към гадната ситуация! Наистина не приемайте нищо лично! Всеки се отразява във всеки и "вижда" собствената си астрална гной(основно сбор от мафлоци).
Теглете "майна" на всичко, което ви гнети!
Аз наистина проумях, че нещо(или някой) ви наранява само ако позволиш.
Само, когато човек си върне себеуважението, не се опитва да обича, а просто обича и е благодарен наистина за малкото и използва технологията на визуализацията - всеки ден по няколко пъти да си представя личното щастие и да го декларира чувствайки, че все едно вече е факт, ше материализира реалността, която желае.
Аз не съм учител, за да поучавам, който и да е. Нито се изжявавам на "гуро". Всички ние сме на съседни чинове, всички сме свързани(като три синджира роби и се "дърпаме като орел, рак и щука" и това е простия заговор на простаците от елитните общества).
Аз си позволявам да подсказвам. Такъв съм си от малък - имах най-много 1 за подсказване в гимназията, които ми се налагаше да поправям с доста 6. Е, завърших с отличие.
Искам да потретя следното:
Човек(или група от хора, съгласно закона „Ефект на стоте маймуни”) постигнал Истината за света, разгадал тайните му, виждащ законите на кармата(причинно-следствените връзки), умеещ да разчита символите – бива надарен с реализационна власт над света. Тя се събужда в него. Той може по свое желание(в рамките на своето еволюционно равнище) да променя кармата си – тоест да управлява света, да управлява реалността. Границите на тази власт са определени от равнището на знанията му. Свободата е на първо място знание.