Предстои ми пътуване и не знам дали ще имам достъп до интернет. Със сигурност ще имам достъп да продължа да визуализирам всеки ден това(поствам отново редове, които за мен са
ИЗХОД и най-важното от написаното до тук в тази тема)-
Свят без съвременната лихварска политика на банките(банки ще има, но държавни и няма да има лихви), ще има нова икономика, базираща се на ресурси, а не както сега – на виртуални пари(съществуващи само в частните банкерски компютри). Свят, в който хората се събуждат и осъзнават, че всички религии са донесли толкова много робство, жестока смърт и братоубийствени войни и спират да поддържат системата - да се страхуват от „Обичащият им бог” и жалките храмове, в които слугите(смешните свещеници, имами, равини) претендират, че е дом на бога. Свят, в който подобно на Ctrl, Alt и Del ще изчезнат поне 90% от органичните портали, маскирани като хора, през които се изпомпва психичната ни сила. Без нея ние няма как да материализираме щастието си. Свят, в който маските на Рептилите и други Пришълци падат и всички истински хора виждат змийските им лица и очи с вертикални зеници.
Визуализирам свят, в който човечеството наистина достига звездите и овладява Галактиката и ще се настани в простора и. Сегашното човечество спира да бъде един малък свят, затворен във Ферма-Матрица за психична енергия.
Да, след като робството свърши човек може да прави истински чудеса с психичната си енергия – лечението е много малка част от нея... Човечеството ще владее космоса и ще представлява свят от стотици планети. Всеки ще си има собствени доброволни ценности, свои пътища за търсене на щастието си.
Съществуват много разновидности на доброто и щастието – и точно това е истинското естествено състояние на човечеството. Аз знам(от „Моето Училище”, в което ходя на сън всяка вечер, когато заспя от години), че Рептилите не са „просто наши врагове” - те са наши опоненти. Осъзнавайки фермерството над нас и преборвайки тези изпитания истинските герои на еволюцията повеждат(изтласкват) човечеството до забележителни върхове, разбивайки системата, в която шепа рептилски елит убеждаваше хората, че „безопасността и посредствеността” са най-висше благо. Затова досега звездите бяха недостижими. Рептилската ферма се срива.
Представям си и чувствам, че вече съм в свят, в който генераторите за "Свободна енергия" вече са факт(сънувах, че България ги патентова и предоставя на цялата Земя). Свят без жици и престъпно-крадливи компании за електроразпределение - свят , в който ток се предава безжично(да точно както радио вълните - Никола Тесла го демонстрира през миналото хилядолетие, че е възможно) до всяко домакинство за стотинки...
Ако горните изброени от мен ценности и представи за света са и ваши – визуализирайте ги всеки ден(по възможност) в 17:45(аз продължавам и след 23:45) Визуализацията може да стане дори и с леко притворени очи(от 3 до 40 мин.) докато се возите в трамвая, метро(никога, когато се управлява машина).
Всяка система, каквато е и сегашната Матрица Ферма има „Фаза на нестабилност” - слабост, няма начин да няма начин да не я разбием, с общ час на съгласувана визуализация.
Всеки си има ядра от своя истина. Трилогията ми „Най-голямата Истина”(„Лека Нощ Нещастие” III, „Добро Утро Щастие” I) е моята истина. Тя е моето Знание. Знанието е сила - не абстрактна, не и косвена, а реална и пряка сила. Човек(или група от хора, съгласно закона „Ефект на стоте маймуни”) постигнал Истината за света, разгадал тайните му, виждащ законите на кармата(причинно-следствените връзки), умеещ да разчита символите – бива надарен с реализационна власт над света. Тя се събужда в него. Той може по свое желание(в рамките на своето еволюционно равнище) да променя кармата си – тоест да управлява света, да управлява реалността. Границите на тази власт са определени от равнището на знанията му. Свободата е на първо място знание.Истинските герои на еволюцията са невидими. Те живеят, страдат, радват се, работят и често нямат представа за кой егрегор вършат всичко това. Единственото, което ги отличава от другите хора(които са основно над 50% органични портали) е това постоянно напрегнато внимание към ставащото около тях и вътре в тях - чувството за преодоляване на съпротивата на материята. В окултните текстове се споменава за „Невидимото училище”, обединяващо хора, които провеждат еволюцията на Земята. Повечето от тях не се познават и дори не подозират и не си спомнят, че са част от „Невидимото училище”. Те не си спомнят сънищата, в които получават прозрения и истински знания. Те не си спомнят тази 1/3 част от живота си – времето, което прекарват в сън и сънуват.
Аз си спомних и спомням, че съм част от това училище. В останалите 2/3 от денонощието(3 . 8 = 24 часа) истинските хора са в плен на рептилските егрегори, на Матрицата Ферма – съвременния свят, в който истинския Елит са влечугоподобни(Рептили пришълци и надтриизмерни същности – Демони, 4D рептили), с помощниците си най-големите корпорации, банки и истински тайни общества(масони, илюминати), големите политици са просто слуги от по-долно стъпало на масонската им пирамида с връх всевиждащо око. Истинските герои на еволюцията са истински хора – звездни лъчи, духовно съзнание с човешко преживяване, а не човешки тела, които сляпо вярват, че имат някаква си душа и църковен бог, който може да ги накаже с вечни мъки. Истинските герои са като „хипнотизирани ангели” - използвани като батерии за психична енергия(храна за Рептилите) в една глобална ферма. Истинските герои пръснати по цялата Земя не е нужно да се познават по между си и да се събират в групи и да имат лидери и гурута. Те трябва да сключат четири споразумения със себе си – да не приемат нищо лично; да не гадаят, а да питат; да имат чистота на езика(и на мислите) и да правят винаги най-доброто, което могат в дадената ситуация. Така не се отдава психична енергия(всяка сутрин ти се „раждаш” с лимит от нея) на енергийни вампири(органични портали) с техните битовизми и интриги и рептилските егрегори. С тази „спестена” психична енергия истинските герои на еволюцията визуализират щастието си сега - обединени от идеята да си представят) в медитативна поза един нов свят.
Вижте(знам, че много от форумците сте го гледали) великият филм "What The Bleep Do We Know" (2004, Какво си мислим, че знаем?) -
http://www.zamunda.net/details.php?id=14300&hit=1Там дават(документирано и доказано) следния факт за ефекта на критична маса от хора, които са обединени в обща медитация-визуализация:
"Единствената наука, която може(прави опити пред обществото) да го обясни е квантовата физика...
Вашингтон, район Колумбия, се счита за световна столица на убийствата. През лятото на 1993 г. там бе проведен голям експеримент, в който участваха 4000 доброволци от над 100 страни. Те провеждаха продължителни медитации всеки ден. Експериментът предвиждаше, че група от толкова хора ще успее с мисълта си да намали с 25% броя на бруталните престъпления, което бе потвърдено от Ф.Б.Р след това.Тогава началникът на полицията в града направи следното изказване:
- По-скоро ще падне половин метър сняг това лято, отколкото да спадне престъпността с 25% във Вашингтон.
Но след успешно проведения опит,полицията в града се включи охотно в изследването, тъй като резултатите показаха действително намаляване на престъпността с 25%, което бе предсказано въз основа на 48 подобни опити проведени на други места, в по-малък мащаб. Това естествено ни кара да се замислим - дали нашите мисли влияят върху света, в която живеем? Бъди сигурен, че е така. Всеки един от нас влияе върху действителността, която виждаме, дори когато се опитваме да избягаме от този факт и да се преструваме на жертви."
Аз визуализирам сега в удобна поза и музика, изграждам - декларирам, че аурата ми е като огромно златно яйце, което мога да контролирам с волята си както и нюансите му подобни на енергиен щит от "STAR WARS", и вътре в него си представям, по-скоро чувствам все едно вече е факт, изброените по-горе ценности.
„Фаза на нестабилност” + "100 мonKey" визуализация в 17:45 всеки ден = Материализация