Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166978 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен kostova.13

• Четящ
  • *
  • Публикации: 17
Здравейте на всички.С риск да разгневя Многооважаемите за мен форумници,бих искала да задам няколко въпроса към Елрнко Ангелов.Предварително се извинявам за тъпите ми  въпроси,понеже вече Вие сте отговорили,а пвк аз съм пропуснала отговора.1.Котките- риптилили са(изхаждам по зеницата на окото).2.риптилите(умишлено ги пиша с малка буква)имат ли пол-женски,мъжки(простете ме за невежеството)или са еднополови?Вие(Еленко Ангелов)каьахте,че риптилите можем да ги разпознаем по зениците,когато са ядосани(приемат формата на котешките когато се разгневят),аз лично трябва ли да ядосвам хората,че да разбера кой е риптил,има ли и друг и ндикатор за разпознаване на риптили?

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Здравейте на всички.С риск да разгневя Многооважаемите за мен форумници,бих искала да задам няколко въпроса към Елрнко Ангелов.Предварително се извинявам за тъпите ми  въпроси,понеже вече Вие сте отговорили,а пвк аз съм пропуснала отговора.1.Котките- риптилили са(изхаждам по зеницата на окото).2.риптилите(умишлено ги пиша с малка буква)имат ли пол-женски,мъжки(простете ме за невежеството)или са еднополови?Вие(Еленко Ангелов)каьахте,че риптилите можем да ги разпознаем по зениците,когато са ядосани(приемат формата на котешките когато се разгневят),аз лично трябва ли да ядосвам хората,че да разбера кой е риптил,има ли и друг и ндикатор за разпознаване на риптили?

Уважаема г-жо kostova.13, с трудност разчетох поста Ви, поради многото правописни неточности.Но най ме фрапира неточното изписване, на малкото име на уважавания от НАС  Еленко Ангелов (Елрнко Ангелов).
Г-жо вижте вдясно над вашите постове има идно бутонче "редактиране".Натиснете го и си редактираите неточностите, допуснати от вълнение, бързане или от двете заедно :) Иначе съфорумците ни (а не съфорумниците), ще ви се смеят.

Ами за пола на рептилиите ;D По пътя на логиката, след като съществуват, значи се размножават, и затова е логично да са и от двата пола. ;)
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 01:57:31 am от marhs »

Неактивен kostova.13

• Четящ
  • *
Поздрав от мен. Аз и моето семейство не живеем в България от 13г.,синът ми е раждан в друга страна. Аз и баща му сме БЪЛГАРИ,даваме на учители по 35Е НА ЧАС ДА СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕ НА РОДНИЯТ МУ ЕЗИК. Жалко за мен, като негова майка, че не си написах мнвението  ЛИЧНО,А МУ ГО ПРОДИКТУВАХ НА НЕГО. СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ СМЕ ВИ ОБИДИЛИ. За това,аз предварително Ви се извиних. МОЛЯ И ЕЛЕНКО АНГЕЛОВ ДА МИ ПРОСТИ. Ще намеря по-добра учителка да се занимава с Борис,за да не си навличам гнева по форумите. Надявам се да сте ми простили. Благовеста
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 00:32:25 am от Mirotvorec »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
 :) Мен не сте обидили, просто исках да ви помогна, да се ориентирате тук.Знам, че началото е трудно, но постепенно ще се научите. :yes:
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 00:17:31 am от marhs »

Неактивен kostova.13

• Четящ
  • *
Здравейте,надявам се сега да нямаме правописи грешки,ще Ви обясна на Вас,че синът ми Борис, под моя диктовка от разстояние зададе моите въпроси към Многоуважаемият от мен(и моето семейство)г-н.Еленко Ангелов.Силно се надявам ,че сте ни извянили,но детето не е родено в България,и все пак под моя диктовка,зададе няколко въпроса.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,не съм учител български правопис,но Боби спази приличният тон.Вие всички скочихте да го нападате,и въпреки всичко има ли значение правописа?Моят си не е раждан в България.Той е На 12г.АЗ ,КАТО НЕГОВА МАЙКА ВИ МОЛЯ ДА МИ ПРОСТИТЕ И ДА НЕ СЕ ОБИЖДАТЕ.С Уважение към Вас и г-н.Еленко АГЕЛОВ.(ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ,КОЛКО ЩАСТЛИВИ СТЕ ЗА ТОВА,ЧЕ МОЖАТЕ ДА КРИТИКУВАТЕ)

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Редактирал съм текстове, написани от родени  и образовани в България момчета с далеч по-вече грешки, така че нека да "успокоим топката", както се казва. Похвален е стремежът ти Борис да се научи да пише на български и да знае, че е българин!   :)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
kostova.13 не е нужно да ядосваш никой за да видиш дали ще стане вертикална зеницата му... Аз съм виждал този феномен на живо. Тук в този форум и в "Лека Нощ Нещастие" III, съм публикувал снимка с рептилска зеница(котешки ефект) на бившата ми приятелка. В момента, в който това стана тя изчезна от живота ми. За мен това беше класическо обладаване(показано в много филми за екзорсизъм)... Ще разкажа повече в "Добър Ден Всичко" II. Казах беше, но тя все още е - появи се тук в този форум под името Elven(в началото на този форум, криеше се с прокси сървъри). Може да се видят жалките и мелодрами, които "причини". Тук тя съскаше по мен, че не ме познава а след като публикувах какви лични съобщения ми пише изчезна. Преди доста години "загърбил" езотериката и отдал се на университетско образование по Психология, живота ми се превърна във второкласен американски филм на ужасите. Да очите и ставаха с вертикална зеница като на влечуго а кожата и ставаше ужасяващо жълто-зелена. Промени се за дни и изчезна завинаги от живота ми. Беше добър човек. В крайна сметка любовта ми не беше достатъчно силна...

Котката е бозайник и за мен лично(прозрения, знания и отговори на сън) е генетичен експеримент от преди хиляди години. Лъвове, тигри, леопарди нямат тази змийска зеница...

Тук ще публикувам най-важната част от "Добро Утро Щастие" I. За мен тя е особено ценна - сънувах това осъзнаване много цветно в "Моето Училище".

Обелиск, ДНК, Елит

Факт са многобройните обелиски по света. Обелискът е висок каменен паметник с четири еднакви трапецовидни страни, типичен за Древен Египет. Името „обелиск” идва от гръцки – οβελιςκος, „шиш”, „острие на нож”. Върхът на египетските обелиски(често и позлатен) се нарича пирамидион. Обелиските символизират мъжкия фалос. В основата на обелиска е разположен кръг, който символизира женска вагина. Заедно двата символа изобразяват мъжко и женско съвокупление. Според древните египтяни в обелиска се вселявали Атум, Ра - върховните богове, а също и другите богове като Озирис - богът на подземния свят и Сет - на злото и хаоса. Пред храмовете на слънцето от епохата на V династия стоял по един обелиск, а пред тези от епохата на Новото царство(ХVІІІ-ХХ династия) - по два. Важно е да се знае, че първообразът на обелиска е камъкът Бенбен, който стоял на върха на колона, издигната в голям двор в Хелиопол(Града на Слънцето). Бенбен е свещен объл камък, почитан в Хелиопол(Древен Египет) като първата форма на проявление на бог Атум. Той е почитан като родоначалник на всичко живо и божествено - творец на света. Изобразява се като Змия, също с долно и горноегипетската корона(пшент с кобра), а понякога и като овен или лъв.

В египетската митология Атум е най-древният бог. Наричан е „Владетел на двете земи”(Горен и Долен Египет). Според хелиополския мит на Земята царствал Хаосът - безкрайния и бездънен океан, наречен Нун. Станало чудо...
Водата се раздвижила, разплискала се и на повърхността се появил великият бог Атум:
–„Аз съществувам! Аз ще създам света, защото могъществото ми е толкова голямо, че съумях да създам себе си от водите на океана. Аз нямам баща и майка, аз съм първият бог във Всемира и ще създам други богове!” - заявил той.

Вселената тръпнала от гърмотевичния му глас. С големи усилия Атум се откъснал от опитващите се да го погълнат води на Нун. Възвисил се над бездната и издигайки ръце, произнесъл „заклинание”. В този миг с оглушителен грохот от дълбините, всред гигантски водовъртеж и белоснежна пяна израстнал Бенбен. Атум стъпил на него и потънал в дълбок размисъл. Първо сътворил първата божествена двойка - бога на вятъра Шу и богинята Тефнут - жена с глава на свирепа лъвица. Случило се нещастие... В непрогледния мрак на Хаоса, Атум изгубил децата си. Колкото и да ги търсил срещал безмълвие. В отчаянието си Атум извадил окото си и го изпратил да ги търси. Окото се отправило към океана. Атум седнал на Бенбен и зачакал. Минали столетия и накрая бога създал ново око, но веднага след това се чул шум и различил гласовете на изгубените си деца. Щастливият Атум се хвърлил да прегърне децата си, но разгневеното му око го спряло с ревниви думи:
-„По твоя воля се отправих в океана Нун и върнах децата ти. Служех ти вярно, а ти за благодарност си създал ново око и си го сложил там, където е моето място!”
Атум му отвърнал:
-„Не се гневи! Ще те поставя на челото си и от там ще се любуваш на света, който ще създам, съзерцавайки красотата му...”
Но оскърбеното око не искало да слуша оправдания и желаейки да отмъсти на бога се превърнало в змия – кобра, която със страховито съскане раздула шията си, оголила страшните си зъби и се хвърлила към Атум за борба. В крайна сметка се вкоренила и останала в челото му. От този момент тя украсява короните на боговете и фараоните. В това време от водите на океана Нун разцъфнал бял лотос. От него излязъл богът-слънце Ра, увенчан със златен диск, разпръсквайки мрака. Светът се изпълнил с живителна светлина. Виждайки Атум и неговите деца, Ра се разплакал от радост. Сълзите му падали на земята и се превръщали в хора. Шу се оженил за Тефнут и скоро се родила втората божествена двойка - богът на земята Геб и богинята на небето Нут. Те се обичали много и се появили прегърнати. Затова в началото небето и земята били едно цяло. Но Геб се скарал и упрекнал Нут, че всяка сутрин изяждала децата си - звездите. Тогава Ра заповядал на Шу:
-„Отиди да ги разделиш! Щом не могат да живеят заедно, нека бъдат разделени!”
Богът на вятъра изпълнил заповедта на Ра - произнесъл заклинание и се извил ураган и разкъсал прегръдката на Нут и Геб. Небето се отделило от земята, а в океана се появили острови и континенти. Издигнали се високи планини. От тях потекли буйни реки и хората, родени от сълзите на Ра, напуснали подобния на хълм Бенбен и се разпръснали.

На Бенбен израснал градът Иуну и бил издигнат храм на Ра. Настъпил Златен век - хора и богове живеели заедно на Земята. Древните гърци нарекли града Иуну - Хелиопол, което означава Град на Слънцето. Там се покланяли на Слънцето и той станал главен култов център на слънчевите богове Ра и Атум.

Големият пантеон включва девет божества, наричани още Великата деветка, които образуват семейството, ръководено от Атум-Ра. Първи са Шу и Тефнут, които създават Геб и Ну. От връзката им се раждат четирима антропоморфни богове, които живеят на Земята – Озирис, Сет и сестрите им Изида и Нефтида. Озирис и Изида са първата божествена двойка, владетели на Египет с единствения си син - Хор. Озирис или „душата” му се отъждествява с феникс, но по-често с камъка Бенбен или обелиска, символизиращи фалоса и семето на бога - жизнената сила, създала Хор в утробата на Изида.

Голата Истина от „Моето училище”

„На Земята царствал Хаосът - безкрайният и бездънен океан, наречен Нун”.

Океанът е женската киселинна среда. Ето с тези прозрения се събудих от „Моето училище”...

„Водата се раздвижила, разплискала се и на повърхността се появил великият бог Атум”.

„В този миг с оглушителен грохот от дълбините, всред гигантски водовъртеж и белоснежна пяна израснал Бенбен.”
Атум прониква като Обелиск – мъжки фалос. Разплискването на пяната е описание на еякулацията(на спермата), която е описана като Бенбен. Бенбен е божествената сперма, сбор от сперматозоиди. Днес този бежаво-бял цвят се нарича бенбен. Дори иронично използваме израза – „в бенбен цвят”.

„С големи усилия Атум се откъснал от опитващите се да го погълнат води на Нун.”

Това е точно описание на киселинна среда на женската вагина.
„Атум стъпил на него и потънал в дълбок размисъл. Първо сътворил първата божествена двойка - бога на вятъра Шу и богинята Тефнут - жена с глава на свирепа лъвица.” Това са „най-силните” сперматозоиди, които плуват в Нун към яйцеклетката(златния диск). „Случило се нещастие. В непрогледния мрак на Хаоса, Атум изгубил децата си. Колкото и да ги търсил срещал безмълвие. В отчаянието си Атум извадил окото си и го изпратил да ги търси. Окото се отправило към океана. Атум седнал на Бенбен и зачакал. Минали столетия и накрая бога създал ново око”...

Това е момента на ДНК конспирация – генно инженерство и външна манипулация...
 „...но веднага след това се чул шум и различил гласовете на изгубените си деца. Щастливият Атум се хвърлил да прегърне децата си, но разгневеното му око го спряло с ревниви думи:
- По твоя воля се отправих в океана Нун и върнах децата ти. Служех ти вярно, а ти за благодарност си създал ново око и си го сложил там, където е моето място!
Атум му отвърнал:
- Не се гневи! Ще те поставя на челото си и от там ще се любуваш на света, който ще създам, съзерцавайки красотата му...
Но оскърбеното око не искало да слуша оправдания и желаейки да отмъсти на бога се превърнало в змия – кобра, която със страховито съскане раздула шията си, оголила страшните си зъби и се хвърлила към Атум за борба. В крайна сметка се вкоренила и останала в челото му.”

Това описва Влечугоподобната конспирация, ДНК намеса, рептилския шейпшифтинг (смяна на формата) – „оскърбеното око се превърнало в кобра... и се вкоренила и останала в челото му” – обсебване, генно инженерство с влечугоподобни гени. Точно, както днес се прави в лаборатория - „бебе в епруветка”. Важно е тук да вместим и влечугоподобния Апо́фис - парче от пъзела. Апо́фис в египетските митове е чудовище, същност представена в образа на Змей. Олицетворява смъртта и хаоса - враг на бог Ра. Слънчевото затъмнение е битка между Ра и Апофис, при която Ра често печели.

Продължавам да редя парче по парче пъзела на голата истина на „сътворението”.

„В това време от водите на океана Нун разцъфнал бял лотос. От него излязъл богът-слънце Ра, увенчан със златен диск...”

Белият лотус е разтварящата се фалопиева тръба, от която излиза яйцеклетката – описана като златен диск на Ра. Ра – богът слънце е яйцеклетка!

„Виждайки Атум и неговите деца, Ра се разплакал от радост. Сълзите му падали на земята и се превръщали в хора”.

Сперматозоидите Шу и Тефнут, вече са пробили златния диск на Ра – яйцеклетката. Преди това е факт генно инженерство - водените от „Влечугоподобното око” деца-сперматозоиди, Атум вече с рептилското око(„кобрата се вкоренила в челото”) прегръща доведените Шу и Тефтут и тогава се появява и се пробива яйцеклетката(златният диск на Ра). „Сълзите на Ра падали и се превръщали в хора” – започва познатото ни от биологията делене на клетките в оплодената яйцеклетка.

„Първата божествена двойка - бога на вятъра Шу и богинята Тефнут - с глава на лъвица.”

Тефнут с глава на лъвица е от семейство котки. Факт е, че днес котките имат уникална зеница – тя може да е кръгла, подобна на човешка или да става вертикална, като на влечуго. И при котките и при човека за емоциите е отговорен един и същ мозъчен дял – генна намеса?

„Шу се оженил за Тефнут и скоро се родила втората божествена двойка - богът на земята Геб и богинята на небето Нут. Те се обичали много и се появили прегърнати.”

Продължава делене на клетките в оплодената яйцеклетка.

„Богът на вятъра изпълнил заповедта на Ра - произнесъл заклинание и се извил ураган и разкъсал прегръдката на Нут и Геб. Небето се отделило от Земята, а в океана се появили острови и континенти.”

Продължава делене на клетките в оплодената яйцеклетка и оформянето на плода.

„От връзката на Геб и Нут се раждат четирима антропоморфни(човекоподони) богове, които живеят на Земята – Озирис, Сет и сестрите им Изида и Нефтида.”

Това са човекоподони богове, но по-правилно те могат да се наречат човекоподони богове с влечугоподобни гени.

Нека направим паралел с шумеро-акадската митология и конкретно с Ниназу(Ningishzida). Той е бог на подземния свят от Месопотамия, син на Анунака - Енлил. Изобразява се като змия с човешка глава. В шумерският мит Ниназу е придружен от два леопардови грифона. Той е най-старото изображение на усукани змии върху жезъл. Сравнението със змийския кадуцей на Хермес и със съвременното анатомично изображение на ДНК са потресаващо еднакви. Хермес е гръцкият еквивалент на египетския бог Тот. Тот е бог на науката(и писмеността) и е автор на „Книга на живота”, където е тайната за съществуването на човек. Интересно е да се отбележи, че неговото животно е маймуна – павиан.

С тази змийска символика се доказва(показва) ДНК инженираните(или осакатени) тела на сегашно човечество. Вмъкването на рептилски гени в създаването на съвременния човек или претенцията за такава манипулация се вижда ясно в целената прилика на символът(форма) на човешката ДНК-спирала със символа на две преплетени Змии(змийско ДНК) на рептилските „богове”.

Ето много важни твърдения на учения и специалист по шумерски език Захария Сичин в интервю разпространено в Интернет:

-„Най-добрият отговор е в прозрението, че ние имаме потвърждение на онова, което Шумерите са знаели преди 6000 години. Вие се учудвате как е възможно това, как биха могли те да знаят подобни неща? Как, например, би могъл да съществува отпреди 6000 години символът на две преплетени спирали - символ, използван днес в медицината и биологията? Та това е символът и на бог Енки(влечугоподобните Анунаки). Той се е занимавал с генно инженерство, или по-точно създал е Адам(първият човек). Това е символът на ДНК, двойната спирала на ДНК! Как биха могли те да знаят без телескопи и космически летателни апарати, че Нептун е водна планета? Всъщност те дават отговора, казвайки –„Всичко, което знаем, го знаем от Анунаките.” И вие си казвате -„Е, добре, Анунаките са съществували.” Но веднага възниква и въпросът –„Щом са съществували, кои са те и откъде са се появили?” А шумерите ви отговарят -„Tе са дошли от Нибиру.” И вие питате -„Какво е Нибиру?” А те отново ви отговарят –„Още една планета в Слънчевата система”...
Ако прочетете съответните страници в книгата ми „Дванадесетата планета” ще видите, че аз цитирам един шумерски текст, който точно разказва как е бил създаден Адам, първият човек. Ще видите, че това е точно процеса на създаване на бебе в епруветка. Ще видите също така, че цитирам един текст, който описва планетите Уран и Нептун точно по същия начин, по който ги видя „Voyager” 2 съответно през 1986 г. и през 1989 г.”
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 01:26:46 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Предстои ми пътуване и не знам дали ще имам достъп до интернет.

Със сигурност ще имам достъп да продължа да визуализирам всеки ден това(поствам отново редове, които за мен са ИЗХОД и най-важното от написаното до тук в тази тема)-

Свят без съвременната лихварска политика на банките(банки ще има, но държавни и няма да има лихви), ще има нова икономика, базираща се на ресурси, а не както сега – на виртуални пари(съществуващи само в частните банкерски компютри). Свят, в който хората се събуждат и осъзнават, че всички религии са донесли толкова много робство, жестока смърт и братоубийствени войни и спират да поддържат системата - да се страхуват от „Обичащият им бог” и жалките храмове, в които слугите(смешните свещеници, имами, равини) претендират, че е дом на бога. Свят, в който подобно на Ctrl, Alt и Del ще изчезнат поне 90% от органичните портали, маскирани като хора, през които се изпомпва психичната ни сила. Без нея ние няма как да материализираме щастието си. Свят, в който маските на Рептилите и други Пришълци падат и всички истински хора виждат змийските им лица и очи с вертикални зеници.

Визуализирам свят, в който човечеството наистина достига звездите и овладява Галактиката и ще се настани в простора и. Сегашното човечество спира да бъде един малък свят, затворен във Ферма-Матрица за психична енергия.

Да, след като робството свърши човек може да прави истински чудеса с психичната си енергия – лечението е много малка част от нея... Човечеството ще владее космоса и ще представлява свят от стотици планети. Всеки ще си има собствени доброволни ценности, свои пътища за търсене на щастието си.
Съществуват много разновидности на доброто и щастието – и точно това е истинското естествено състояние на човечеството. Аз знам(от „Моето Училище”, в което ходя на сън всяка вечер, когато заспя от години), че Рептилите не са „просто наши врагове” - те са наши опоненти. Осъзнавайки  фермерството над нас и преборвайки тези изпитания истинските герои на еволюцията повеждат(изтласкват) човечеството до забележителни върхове, разбивайки системата, в която шепа рептилски елит убеждаваше хората, че „безопасността и посредствеността” са най-висше благо. Затова досега звездите бяха недостижими. Рептилската ферма се срива.

Представям си и чувствам, че вече съм в свят, в който генераторите за "Свободна енергия" вече са факт(сънувах, че България ги патентова и предоставя на цялата Земя). Свят без жици и престъпно-крадливи компании за електроразпределение - свят , в който ток се предава безжично(да точно както радио вълните - Никола Тесла го демонстрира през миналото хилядолетие, че е възможно) до всяко домакинство за стотинки...

Ако горните изброени от мен ценности и представи за света са и ваши – визуализирайте ги всеки ден(по възможност) в 17:45(аз продължавам и след 23:45) Визуализацията може да стане дори и с леко притворени очи(от 3 до 40 мин.) докато се возите в трамвая, метро(никога, когато се управлява машина).

Всяка система, каквато е и сегашната Матрица Ферма има „Фаза на нестабилност” - слабост, няма начин да няма начин да не я разбием, с общ час на съгласувана визуализация.

Всеки си има ядра от своя истина. Трилогията ми „Най-голямата Истина”(„Лека Нощ Нещастие” III, „Добро Утро Щастие” I) е моята истина. Тя е моето Знание. Знанието е сила - не абстрактна, не и косвена, а реална и пряка сила. Човек(или група от хора, съгласно закона „Ефект на стоте маймуни”) постигнал Истината за света, разгадал тайните му, виждащ законите на кармата(причинно-следствените връзки), умеещ да разчита символите – бива надарен с реализационна власт над света. Тя се събужда в него. Той може по свое желание(в рамките на своето еволюционно равнище) да променя кармата си – тоест да управлява света, да управлява реалността. Границите на тази власт са определени от равнището на знанията му. Свободата е на първо място знание.Истинските герои на еволюцията са невидими. Те живеят, страдат, радват се, работят и често нямат представа за кой егрегор вършат всичко това. Единственото, което ги отличава от другите хора(които са основно над 50% органични портали) е това постоянно напрегнато внимание към ставащото около тях и вътре в тях - чувството за преодоляване на съпротивата на материята. В окултните текстове се споменава за „Невидимото училище”, обединяващо хора, които провеждат еволюцията на Земята. Повечето от тях не се познават и дори не подозират и не си спомнят, че са част от „Невидимото училище”. Те не си спомнят сънищата, в които получават прозрения и истински знания. Те не си спомнят тази 1/3 част от живота си – времето, което прекарват в сън и сънуват.

Аз си спомних и спомням, че съм част от това училище. В останалите 2/3 от денонощието(3 . 8 = 24 часа) истинските хора са в плен на рептилските егрегори, на Матрицата Ферма – съвременния свят, в който истинския Елит са влечугоподобни(Рептили пришълци и надтриизмерни същности – Демони, 4D рептили), с помощниците си най-големите корпорации, банки и истински тайни общества(масони, илюминати), големите политици са просто слуги от по-долно стъпало на масонската им пирамида с връх всевиждащо око. Истинските герои на еволюцията са истински хора – звездни лъчи, духовно съзнание с човешко преживяване, а не човешки тела, които сляпо вярват, че имат някаква си душа и църковен бог, който може да ги накаже с вечни мъки. Истинските герои са като „хипнотизирани ангели” - използвани като батерии за психична енергия(храна за Рептилите) в една глобална ферма. Истинските герои пръснати по цялата Земя не е нужно да се познават по между си и да се събират в групи и да имат лидери и гурута. Те трябва да сключат четири споразумения със себе си – да не приемат нищо лично; да не гадаят, а да питат; да имат чистота на езика(и на мислите) и да правят винаги най-доброто, което могат в дадената ситуация. Така не се отдава психична енергия(всяка сутрин ти се „раждаш” с лимит от нея) на енергийни вампири(органични портали) с техните битовизми и интриги и рептилските егрегори. С тази „спестена” психична енергия истинските герои на еволюцията визуализират щастието си сега - обединени от идеята да си представят) в медитативна поза един нов свят.

Вижте(знам, че много от форумците сте го гледали) великият филм "What The Bleep Do We Know" (2004, Какво си мислим, че знаем?) - http://www.zamunda.net/details.php?id=14300&hit=1

Там дават(документирано и доказано) следния факт за ефекта на критична маса от хора, които са обединени в обща медитация-визуализация:

"Единствената наука, която може(прави опити пред обществото) да го обясни е квантовата физика...

Вашингтон, район Колумбия, се счита за световна столица на убийствата. През лятото на 1993 г. там бе проведен голям експеримент, в който участваха 4000 доброволци от над 100 страни. Те провеждаха продължителни медитации всеки ден. Експериментът предвиждаше, че група от толкова хора ще успее с мисълта си да намали с 25% броя на бруталните престъпления, което бе потвърдено от Ф.Б.Р след това.Тогава началникът на полицията в града направи следното изказване:

- По-скоро ще падне половин метър сняг това лято, отколкото да спадне престъпността с 25% във Вашингтон.

Но след успешно проведения опит,полицията в града се включи охотно в изследването, тъй като резултатите показаха действително намаляване на престъпността с 25%, което бе предсказано въз основа на 48 подобни опити проведени на други места, в по-малък мащаб. Това естествено ни кара да се замислим - дали нашите мисли влияят върху света, в която живеем? Бъди сигурен, че е така. Всеки един от нас влияе върху действителността, която виждаме, дори когато се опитваме да избягаме от този факт и да се преструваме на жертви."

Аз визуализирам сега в удобна поза и музика, изграждам - декларирам, че аурата ми е като огромно златно яйце, което мога да контролирам с волята си както и нюансите му подобни на енергиен щит от "STAR WARS", и вътре в него си представям, по-скоро чувствам все едно вече е факт, изброените по-горе ценности.

„Фаза на нестабилност” + "100 мonKey" визуализация в 17:45 всеки ден = Материализация
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 02:14:26 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен kostova.13

• Четящ
  • *
Здравейте на всички.
Еленко, излиза, че всички имаме змийска ДНК. Това ако е така е много неприятно, защото на практика всички сме рептили. Надявам се нещо да бъркам.
Относно визуализацията знам, че много помага, номера е силно да го желаеш и да вярваш и то ще се случи. Не изхождам от собствен опит, но пък е казано-внимавай какво си пожелаваш, поискай и ще ти бъде дадено и мн.др. В последните години имам чувството, че на нас хората ни се , отключва,, мийската ДНК(метафорично) станали сме зли, лоши, самоизяждаме се. Направо е страшно. Дано си прав, че края ще дойде и на тази планета нещата ще се нормализират, т.е. ще си станем пак нормални човешки същества, а не змии, като сега.
Абсолютно съм сигурна, че много хора във форума ще скочат срещу написаното от мен, но то си е вярно. Трябва само да се огледат.
Даже аз снощи набих детето, че не може да пише вярно, не бях права, ама той си има други поводи да яде бой, така,че няма за какво да се сърди.
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 11:38:55 am от Black Adder »

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
Здравейте на всички.
Еленко, излиза, че всички имаме змийска ДНК. Това ако е така е много неприятно, защото на практика всички сме рептили. Надявам се нещо да бъркам.
Относно визуализацията знам, че много помага, номера е силно да го желаеш и да вярваш и то ще се случи. Не изхождам от собствен опит, но пък е казано-внимавай какво си пожелаваш, поискай и ще ти бъде дадено и мн.др. В последните години имам чувството, че на нас хората ни се , отключва,, мийската ДНК(метафорично) станали сме зли, лоши, самоизяждаме се. Направо е страшно. Дано си прав, че края ще дойде и на тази планета нещата ще се нормализират, т.е. ще си станем пак нормални човешки същества, а не змии, като сега.
Абсолютно съм сигурна, че много хора във форума ще скочат срещу написаното от мен, но то си е вярно. Трябва само да се огледат.
Даже аз снощи набих детето, че не може да пише вярно, не бях права, ама той си има други поводи да яде бой, така,че няма за какво да се сърди.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Kostova ,Не си права >:( много ме подразни това,че си измиваш ръцете с детето ти!!!Предполагам,че то си има други занимания и ти трябва да пдхождаш по-деликатно!Пиши си постовете лично и не намесваи детето,за да не яде БОЙ!!!Какво само го намесваш?

Неактивен vikeca

• Четящ
  • *
  • Публикации: 32
Относно Зекария Сичин. Във филма "Revelations of a mother goddess" всеизвестният ни Дейвид Айк интервюира Arizona Wilder, която е била жертва на mind control, както и на ритуали с влечугоподобни. Тя твърди, че Сичин също е "зелен" и че е присъствал на ритуалите. Дали Сичин наистина прави открития или е поредния човек, който ни поднася "двойния сандвич" на истината? Вие преценете.

Неактивен kostova.13

• Четящ
  • *
Относно Зекария Сичин. Във филма "Revelations of a mother goddess" всеизвестният ни Дейвид Айк интервюира Arizona Wilder, която е била жертва на mind control, както и на ритуали с влечугоподобни. Тя твърди, че Сичин също е "зелен" и че е присъствал на ритуалите. Дали Сичин наистина прави открития или е поредния човек, който ни поднася "двойния сандвич" на истината? Вие преценете.
Може и да е зелен.Иначе откъде ще изтече информацията,ако не от някой вътрешен?На нас тези неща(на повечето де)и през ум не са ни минавали.

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
Преплетените спирали около стълба в снимката на предишната страница символизират трите главни нади в човешкото тяло - стълба е Сушумна, а двете змии са Ида и Пингала.
Аз бих посъветвал хората да не си губят времето с рептилии и да не ги търсят под дърво и камък, а да опознаят себе си и развият силите които Господ е заложил в тях.
В повечето случаи експонирането на теорите за конспирации, рептилии, разните му там топ секретни проекти са за отвличане вниманието на човек от истинската му същност.
« Последна редакция: Декември 04, 2009, 02:29:52 am от xnet_user »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Понеже съм пропуснал вчерашната разправия по един въпрос засягащ книгата Матрицата V искам само да кажа че той е коментиран още преди 3 години. Пиша това защото темата е стара и е забутана назаде и едва ли всички са я чели а пък явно въпроса силно ги вълнува та ето:

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,7273.msg132359.html#msg132359

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Тези снимки извадих от филм на руската телевизия НТВ за масоните. Там "великият" майстор на "великата" масонска ложа на Русия показва герба й.

Всевиждащото око е откровенно рептилско - вертикална зеница.

В "Добро Утро Щастие" I писах за паметника на Иван Ведър.

Рептилски очи

Иван Ведър е основател на масонството в България. Рожденното му име е Данаил Николов. Псевдонимите са му - Яни Ингилиз, Джони Инглиш(Johny English), Ованес Ефенди, Денкооглу(от Деню, Данаил). Роден е в Разград през 1827 г. В родния му град е издигнат подобаващ паметник, поръчан от масонските му братя. Вижте очите му! Те са с вертикална зеница, като на влечугоподобен. Това умишлен ефект ли е, или техника в скулптурата?        

Великият африкански шаман Кредо Мутуа разкрива следното:

-„Яхбулон е много странен Бог. Той е лидерът на Читахури(Рептилите, влечугоподобните). От много векове ние, черните хора знаем за съществуването на Яхбулон. Но аз съм изненадан, че има и бели хора, които също почитат този Бог. И измежду тези бели хора има такива, които са обвинявани за всичките злини по земята и се наричат Масони. Ние вярваме, че Яхбулон е лидер на Читахури. Той е старейшината. Едно от имената му на африкански език е Умбаба-Самахонго, което буквално значи -„Кралят, великият баща на всяващите ужас очи... „. Ако можете да си представите око на питон(с вертикална зеница) увеличено 10 пъти ще получите точна представа как изглеждат очите на Читахури.”

Паметникът на Иван Ведър е открит в неделя на 24 юни от кметът на Разград и „Великият майстор на Великата Ложа на Старите Свободни и Приети Зидари” в България - Никола Александров. На откриването е и внукът - Милко Ведър. Авторът на архитектурната композиция е арх. Вълко Ценов. Той е спечелил конкурса за изграждане на паметник на „Жертвите на комунистическите режими” от Столична община. Ще има ли рептилски очи?

За 18 години псевдо свобода в България отдавна трябваше да има паметник на „Жертвите на Прехода”. Най-перфектни са робите, които са убедени, че са свободни. Тъжно, но истина.
« Последна редакция: Декември 05, 2009, 19:07:47 pm от oknele »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27