Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166985 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Amrita

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
Жената на снимката не е ли първата съпруга на Едмонд де Ротшилд, след това той се жени за една французойка. ТЯ дори представяше своя книга в България.
Скоро в италианското Vanity Fair имаше интервю с внук на фамилията, който пише книги и се е оплаква, че е в немилост (отгледали са го родителите на майка му), но спомен за повече нямам, а и не пазя списанието (последното по -повод йерархията).

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
Еленко, прочетох доста от твите материали...някой от тях наистина ме заинтрегуваха :):):)
Първо искам да те питам освен с черен турмалин и много любов, има ли друг начин да прогоним рептилите,..може би друг вид кристал...
И още един въпрос, чел ли си книгите на Крион и ако да какво мислиш за тях?

Поздрави за книгите  :)

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Рептилите, според някои източници бягат от следните неща:
- някакъв кристал (забравих как се казва) :)
- тамян (за дявол - тамян всеки е чувал)
- умират от дървесната гъба прахан (българска народна приказка)
- в една песен се пееше за други билки чиито дим не понасят

- и като им отсечеш главата  ;D

buden

• Гост
Пийс, чакай малко недей така. Нали тамяна е в църквите, където са слугите на дявола според тукашните теории.
От две различни мнения най-малко едно от тях е грешно, нали така.

Като заговорихме за Ротшилд, компютърната онлайн игра "Втори Живот" - "Second Life" е тяхна. Виртуален живот, който те отвлича от реалния .. но докато има кой да плаща. Дейвид Ротшилд, един от младите в семейството е с главно участие в този проект. Не знам обаче кой точно, сигурно имат поне 10-20 млади Давидовци. Как ли се размножават тези, след като не могат да запомят първите си братовчеди.

Не знам дали имат рептилско ДНК, но със сигурност имат заешко.
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 00:17:34 am от Mirotvorec »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
fashion.fun за "Крион - не мисли като Човек", честно нищо не мисля... Чел съм тук във форума откъси преведени от Mirotvorec  и имам две книги подарък от поредицата на този ченълинг(не съм ги отварял).

Тук и сега аз съм човек(ок, дух с човешко преживяване) и мисля като такъв в рамките на 3D Играта. В сънищата си, в това 4D, пак мисля като човек... Така се разбрахме със свръх Аза ми.

buden това ми хареса - Не знам дали имат рептилско ДНК, но със сигурност имат заешко.  :---

"Втори Живот" - "Second Life" - http://secondlife.com/

Това е играта, логото и е много интересно...
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
fashion.fun относно черният турмалин аз нося два такива(писъл съм по темата тук). Н. ме светна за това преди години(Автора на "MATRIX V" също препоръчва носенето на два кристала(единия задължително се носи в ляво).

Знам от личен опит действието на черния турмалин и не се разделям с него. Виж преди да го нося много се зачервяваше областта на гръкляна ми и чувствах този изпомващ процес на мафлоците. Дори само с един турмалин на врата ми няма вече зачервяване и полепнали мафлоци...

Когато гостувах на Азис в шоуто му, в офиса за гости пред екипа му, които бяха изчели диска ми "Лека Нощ Нещастие" III, и ме разпитваха за рептили, мафлоци и турмалина, направих следното - махнах сребърния си синджир(и без това не искам да се вижда в ефир) с обкован черен турмалин и им казах, че специално тук е пълно с мафлоци и да наблюдават областта на гърлото ми как започва да се зачервява. За половин минута станах алено червен... Всички те се заоглеждаха и всеки откри, че има червено около областта на щитовидната жлеза...

http://www.vbox7.com/play:ac7babd5

Тези, невидими с просто око, астрални същности се наричат Мафлоци. Те са най-елементарните енергийни полуетерни същества. Имат само някакви проблясъци на разум, но нямат „душа”. Мафлоците са роби на по-високо организирани същности с „душа”. Последните обитават низшите астрални светове, така наречените „Кръгове на Ада”. Орис (Сергей Василевич Цвельов) е описал прекрасно низшия астрален свят(4Д) и неговите обитатели в книгата си „Живот между животите. Митарствата на Душата”.

Вируси на Съзнанието - Мафлоци, тук в Х нет има много по темата...

Тези астрални същности – медузи, наистина съществуват, но поради „несъвършенството” на човешките сетива ние не ги виждаме, както не виждаме радиовълните например... Те се прикачват и се хранят с психичната ни сила точно като досадни комари...

« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 22:55:55 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
Elenko,
Да четох тази информация и ми еясно за мафлоците....Въпроса ми е неможе ли да се направи някаква енергийна защита по някакъв начин да речем на целия дом? най-малкото цял живот ли трябва да носим черен турмалин...Напоследък чета доста за кристали,минерали и т.н. за техните своства...Например планинския кристал го дават много енергийно силен и изчистващ от негативното...
както и някои растения....Също така ми е много интерсно от всичко прочетено за мафлоците от твои материали главно, си правя извода,че едва ли не всеки човек го е ,,прибарал,, мафлок.... т.е. те ни дебнат отвсякаде и постоянно ни ,,скачат,, един вид... Това ако наистина е така е доста зловещо   :( :o

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Може ли да се търси непосредствена връзка между древната китайска философия Фън Шуй, хармонизирането да жилището и човека и защита от мафлоци?

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!
"Турмалин - името му идва от екзотичната сингалската дума turamali – разноцветен. И това не е случайно дадено име. Турмалинът е в много разновидности, т.е. може да бъде: ахроит (безцветен), рубелит (розов), дравит, индиговит (син), верделит, увит, дравит (зелен), елбаит, турмалин( жълт ), дравит, бюргерит ( кафяв, жълтокафяв), турмалинът може да бъде и черен. Турмалинът е символ на прямотата и честността. Вярвало се е, че може да лекува психични заболявания. Специално за черния турмалин се приема, че връща съзнанието към материалната действителност и защитава тялото"

източник:
http://wandw.16.forumer.com/a/_post124.html

и още:

Черен турмалин

"ИСТОРИЯ И ЛЕГЕНДИ: Този камък се използва повече от 2000 години. Вероятно римляните и гърците са го внасяли от Азия, тъй като на един пръстен от II или III век има надпис, според който произхожда от Индия.
В Близкия и Далечния Изток от векове се изработват накити от турмалин, но чак през XVIII век в Европа го разпространяват холандските колонисти. Отначало холандците използвали само дълги кристали, с които чистели пепелта от лулите си. По тази причина те го нарекли ashen trekker или „пепелочистач”. След 1750 г. той става много популярен и известен със сингалското /цейлонското/ си име тормалли. Немците го наричали anzieher, а французите- tirecendre. Древноримският писател Плиний го назовава lychnis. Турмалинът, подобно на кехлибара, е пироелектричен, т.е. наелектризира се след нагряване. Шведският учен Линей го нарича „електрически камък”. Освен това става пиезоелектричен след прилагане на натиск. Заради тези две свойства той се използва при изработването на термометри, дълбоководни уреди и инструменти, работещи под налягане. Ако се среже слой по дължината на призмата, турмалинът поляризира светлината. Въпреки че е пироелектричен и пиезоелектричен, той не провежда електричество. Плува във вода, за разлика от топаза.
Турмалинът е камък на зодиите Козирог, Телец, Везни."

« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 08:12:19 am от Unlock_the_Light »
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
От къде може да се вземе такъв камък?
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

• Четящ
  • *
  • Veritas Vos Liberabit!
Ами от магазин за полускъпоценни камъни, щандове и подобни.....
Знам,че има в Халите и подлеза на НДК.Успях да  намеря един сайт, където има такива камъни,за жалост от Хасково  :D:
http://bgminerali.com/?catalog&page=11
Аз също търся един конкретен полускъпоценен камък и ако някой знае други магазини, които се намират в София моля , нека сподели  :hi:
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 10:36:27 am от Unlock_the_Light »

• Четящ
  • *
  • Veritas Vos Liberabit!
Току що се обадих на посочения Хасковски  магазин та ...на 2 дек. от 18:00 читалище Средец в София ще идват да изнасят лекция за камъни, кристали и т.н. дори успях да си поръчам желания от мен камък и обещаха да го донесат и да го взема.Има възможност (по заявка) да вземат още камъни ако някой пожелае да си вземе турмалин например :)

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
Цитат
Знам,че има в Халите и подлеза на НДК.Успях да  намеря един сайт, където има такива камъни,за жалост от Хасково  :
http://bgminerali.com/?catalog&page=11

Какви са тези смешни цени, където ви предлагат особено за Аметиста... ;D

• Четящ
  • *
  • Veritas Vos Liberabit!
Ами щом си разбирач предложи "тъжни" цени....и никой не Ни(Ви) ги предлага просто показвам какво открих .Никой не е длъжен да купува каквото и да било.Просто информативно.
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 13:09:09 pm от Mirotvorec »

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
Цените не са смешни, а реални. Вчера ходих в мола.. а там какви цени вяка... не е истина... Планински кристал, който си бях взела за 25лв ,там струваше, даже по-малък 135лв...
Та определено ще чакам коледия базар в НДК,  има кристали на нормални цени.  ;) А който си разбира знае какво да купи и кое какво е.  :yes:
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 13:10:54 pm от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27