Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1167044 пъти)

0 Потребители и 17 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Добре няма да казвам, че кабала е конспирация :)
Мадона от MTV например, практикува кабала за да помага на страните от 3тия свят :)

Неактивен goldeneagle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 86
  • no world order
Кабала е Магически култ на злото.Призоваване на "духове" демони с нечисти цели, един от най долните слуги на рептилите Алистър Кроули е един от малкото известни същества навлезли навътре в кабала.Кабала  също идва от  древен Вавилон. Това което е достъпно до обикновенните човеци е Чифутски  мишмаш допълнен с "християнски" ангели архангели и тем подобни  същества за заблуда на невежото общество.Защо ли в кабала са посветени всички Масончета ,Тамплиерчета и тем подобни хоморептилски общества?
А текста на песента по долу е за тези мили християни които никога няма да погледнат по дълече от търбусите си!!!

Running Wild - Conquistadores

Завоеватели

Изследват морската шир, завладяват нови земи.
Войски изпратени от църквата,
благословени в името Господне.
Те са кръстоносци, бич за езичниците.

Бият се, убиват, изнасилват
под знамената на Светата църква.
Лъжат, гонят и крадат
под ударите на камбанен звън.

Завоеватели - гладни за злато,
пратени от самозабравили се лунатици.
Завоеватели - рицари на църквата,
опустошават от алчност и гордост.

Накитите претопяват в злато,
отнемат всичко с насилие и измама.
Дават избор - богатството или живота,
това е начина да наситят алчността си.

Народите се нуждаят от християнство,
девизът е "Повярвай или умри".
Високомерие и наглост - религия на силата,
покръстените не трябва да питат защо.

Бият се, убиват, изнасилват
под знамената на Светата църква.
Лъжат, гонят и крадат
под ударите на камбанен звън.

Завоеватели - гладни за злато,
пратени от самозабравили се лунатици.
Завоеватели - рицари на църквата,
опустошават от алчност и гордост.
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 19:13:29 pm от goldeneagle »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Змии,риптили,илюминанти,извънземни -всички тези ги приемам,че съществуват.Религиите съм склонна,че са  доняквде,но не изцяло-,,римски приказки,,.Ако отрчем ,че и БОГ,ТВОРЕЦ ИЛИ СЪЗДАТЕЛ ,наречете го както искате ,т.е.,ако и него отречем,вече не знам на къде отива този свят.Учението Кабала и него ли трябва да отречем,и моля ви само не ми казвайте,че и Кабала е поредната конспирация на риптилите.....
Не бъркай Бог с измислени божества.Истинският Бог,Твореца или Създателя на всичко,вкл.и на измислените библейски богове съществува и никой не го отрича.Хората отричат оня смешник дето ни обича безгранично,с най-чистата и безкористна любов,но само чака да сгафим,за да ни хвърли в казана..и както писа oknele,той винаги има нужда от пари.Така де,в това комерсиално съвремие всичко се плаща.Дет се вика то" мама на тате на дава,без пари",пък ние искаме библейският бог да ни обича безплатно ;Dняма такъв филм...

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!
"Вижте отново това - Какво има във ваксината ви! - http://www.vbox7.com/play:bcf2656f и предайте нататък!"

Някой ще се заеме ли да направи превод, или да търся преводач?

Направих субтитри и ги пратих за одобрение.  8)

http://www.vbox7.com/subpreview:bcf2656f?u=186386
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 19:43:43 pm от Unlock_the_Light »
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен goldeneagle

• Четящ
  • *
  • no world order
относно ваксините:
Ако човек приема и одобрява, че „ваксинирането” превръща човешкото същество в лесно манипулируем обект, който вече вярва, че здравето не идва отвътре, а се нуждае от силна държава и нейната фармацевтична индустрия. Защото този, който позволи да бъде ваксиниран, ще позволи каквото и да е и повече няма да забелязва, че е тровен и убиван с антибиотици, химиотерапия, облъчване, генна технология и т.н.   

по горното копираах от:  http://www.gnm-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=159&Itemid=143

Неактивен eli

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
Кабала е Магически култ на злото.Призоваване на "духове" демони с нечисти цели, един от най долните слуги на рептилите Алистър Кроули е един от малкото известни същества навлезли навътре в кабала.Кабала  също идва от  древен Вавилон.
Има много познати известни кабалисти и Алистър Кроули не е един от тях. Той вероятно е бил наясно с учението и го е ползвал, но това не го прави точно един от малкото известни кабалисти. Същото е и с Мадона - това, че си прави реклама с това учение не я прави точен представител. В днешно време Кабала е доста изкривена, вече съществуват и различни учения - станало е същото като с религиите. Не трябва да се приема всичко от там с отворени обятия нито пък да се отрича тотално. Истинското и чисто знание в днешно време се намира много трудно.
http://www.kabbalah.bg/www//index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=4&Itemid=9 - биографии на известни кабалисти.
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 21:31:06 pm от eli »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
"Вижте отново това - Какво има във ваксината ви! - http://www.vbox7.com/play:bcf2656f и предайте нататък!"

Някой ще се заеме ли да направи превод, или да търся преводач?

Направих субтитри и ги пратих за одобрение.  8)

http://www.vbox7.com/subpreview:bcf2656f?u=186386

Unlock_the_Light благодаря! Много добри субтитри.  :drinks:

http://www.vbox7.com/play:bcf2656f
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 23:58:19 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
Страхотен превод! Мерси много, има безграничен смисъл!  :drinks:  
Свинският грип – грандиозна корупционна афера?
http://dnes.dir.bg/2009/11/25/news5439927.html#sepultura
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 00:19:28 am от hung »
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен kostova.13

• Четящ
  • *
  • Публикации: 17
Кабала е Магически култ на злото.Призоваване на "духове" демони с нечисти цели, един от най долните слуги на рептилите Алистър Кроули е един от малкото известни същества навлезли навътре в кабала.Кабала  също идва от  древен Вавилон. Това което е достъпно до обикновенните човеци е Чифутски  мишмаш допълнен с "християнски" ангели архангели и тем подобни  същества за заблуда на невежото общество.Защо ли в кабала са посветени всички Масончета ,Тамплиерчета и тем подобни хоморептилски общества?  Вие за алитър кроули ми говорите за тозиКроули е роден 1985г. в Англия. Родителите му са членове на Плимутската църква, а майка му често го е наричала Звяра и Антихриста. По-късно, навлиза в средите на Златната Зора- окултно религиозно общество, което е “преподавало” теория на магията като само най-висшите членове са се занимавали с практика.
Златната Зора поставя основите на европейската церемониална магия и в днешно време е с най-много подражатели. Повечето съвременни окултни книги се занимават със ритуалите на Златната Зора, някои от които стават основни за магическото общество по цял свят, а самата Зора разглежда и се основава на някои от най-важните книги- Ключовете на Соломон, магията на Абрамелин, Гоетеа, Еноховите ключове и магия, таро, алхимия и т.н.
Някъде около 1906г. Кроули напуска Златната Зора и основава с Джордж Джоунс- A.'. A.'. или Сребърна Звезда. По-късно става член на Ordo Templi Orientis (O.T.O.)- масонска организация.
Алистър започва сам да се нарича “Звяра”, своята жена- “Алената Жена” и вярва, че техният син е Антихристът. Започва да инвокира Еноховите ключове в обратен ред, дори ги преработва и един ден Антон Лавей ги включва в сатанинската си библия. Мнозина набеждават Кроули за сатанист, но неговите разбирания са доста по-широки от общоприетите. Докато е в Египет, написва своята Книга на закона, която наистина си заслужава да прочетете, вярвайки, че му е продиктувана от неземното същество на име Айвас. Автор е и на “777...”, “Книга на лъжите”, “Книга на Телема”, “Книга на Тот”, “Diary of a Drug Friend”- оттук е повлията ММ песента Diary of a Dope Fiend., “Книга на мъдростта”, и т.н.
Умира 1947г.Мога да Ви уверя,че този господин за мен е лично сатанист нямащ нищо общо със Кбала.По скоро Мадона е хуманиска и кабалиска,от колкото господина е кабалис. Може под въздействието на наркотик да станем всички кабалисти,но се съмнявам.Аз лично съм посещавала кабала-центроветв в Израел,Русия,Румъния и Турция,между другото в Турция е най-голямият Кабала център на балканите,има около 1320000изучаващи науката Кабала квм момента.http://www.kabbalah.info/bulg/academy/mod/resource/view.php?inpopup=true&id=193Аз,нямам намерение да обяснявам какво е Кабала,Вие сам ще прочетете.Аз нямам намерение да Ви правя кабалист,но Ви уверявам,че Кабала не се занимава с ангели,архангели,магии,простотии за които сте чували и говорите.Вие твърдите,че Кабала се изучава от масони,илюминанти и другу тъмни птици.Аз лично мога да се закълна,че това не е вярно.Вие ще се усъмните в моето твърдение и ще сте прав.Сега,ще Ви кажа защо съм сигурна.Преди около 18 години бях със майка ми и баща ми във Австрия.Там се запознахме с Вера Родшилд.Тя ни каза,че е българка,омъжена за французин.След няколко часа,ни запозна със сиът и Оливър и дъщеря и  Силви.Уверявам  Ви тези хара бяха невероятни.Бяха всякаш от друга планета за нас.Силви не се хранеше само пиеше по 50 гр. глюкоза на ден.Оливър(брат и)присъщваше в моите тинейджарски сънища с години след запознанството ни.Той беше невероятен,сякаш Бог.(поне за мен на онези години).Аз познавам хората така наречените илюминанти и хората изучаващи Кабала.Уверявам те между едните и другите разликата е огромна.

Неактивен goldeneagle

• Четящ
  • *
  • no world order
Изобщо не се опитвай да ме уверяваш в каквото и да било!!!Колко Мадона е хуманистка можеш да разказеаш на децата в детската градина и на хората който гледат ТВ и си мислят колко е добра и как защитава циганите и бедните дечица. .Можеш да не копираш от нета и да пействаш какво е създал Кроули или не(да неговото потомство са Антихристи знаеш кой му е внук нали?), и какво да четеме за кабала. Дезинформация има колкото щеш в интернет.Ако си навътре в нещата ще знаеш, че това да го наречем "комплексно явление" Кабала не е за всеки а и се предава само устно от учител на ученик, а това в тези измислени школи което стига до масовия заблуден глупак както казах по горе един МИШМАШ от  лъжи.Съвременната кабала е коренно различна от нейния първоизточник,Тотално преработена от чифутите.
А това, че познаваш индивиди ,както Еленко обича да ги нарича с правилното им име Минетмайстори не значи,че само ти познаваш такива отрепки!!!А за изродите Ротшилд няма да коментирам, всички знаят що за стока са.
Аиде стига от мене и със здраве и пробвай това с глюкозата , може и с декстроза малко по бавно ще се  усвоява и ще имаш енергия 2-3 минути повече.
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 10:36:44 am от goldeneagle »

buden

• Гост
Сега,ще Ви кажа защо съм сигурна.Преди около 18 години бях със майка ми и баща ми във Австрия.Там се запознахме с Вера Родшилд.Тя ни каза,че е българка,омъжена за французин.След няколко часа,ни запозна със сиът и Оливър и дъщеря и  Силви.Уверявам  Ви тези хара бяха невероятни.Бяха всякаш от друга планета за нас.Силви не се хранеше само пиеше по 50 гр. глюкоза на ден.Оливър(брат и)присъщваше в моите тинейджарски сънища с години след запознанството ни.Той беше невероятен,сякаш Бог.(поне за мен на онези години).Аз познавам хората така наречените илюминанти и хората изучаващи Кабала.Уверявам те между едните и другите разликата е огромна.

Разкажи ни ако може малко повече с какво тези хора ти се сториха невероятни. Освен, че най-вероятно си била влюбена в Оливър, а Силви е била на диета.

Разликата между кабалисти и илюминати е и както ти каза, че едните мислят другите за богове. Ако пресилвам нещата не се обиждай, но сподели повече от това което мислиш за разликите.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
kostova.13 казваш - Преди около 18 години бях със майка ми и баща ми във Австрия.Там се запознахме с Вера Родшилд. Тя ни каза,че е българка,омъжена за французин.След няколко часа,ни запозна със сиът и Оливър и дъщеря и  Силви. Уверявам  Ви тези хара бяха невероятни.Бяха всякаш от друга планета за нас...

Вера или Веселина Ротшилд?

Веселина Вл. Георгиева – баронеса Лина Ротшилд е родена през 1927 г. в София в заможното семейство на търговеца Владо Георгиев...

Бракът и с барон Едмонд де Ротшилд - милиардера се жени за Лина през 1958 г. Няколко години по-късно се развеждат...

Когато обаче майката на богаташа е на смъртно легло, тя вика Веселина, за да й поиска прошка...

- "През 2030 г. няма да има нито държава България, нито живи българи!" Тази зловеща прогноза Едмон де Ротшилд изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това умира. Версията е самоубийство(инфо от http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=16.30 )...

Познаваш ли, жената на снимката?
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 11:23:04 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен kostova.13

• Четящ
  • *
Здравей,сгурна съм,че се казва Вера,защото с майка ми подържаха няколко години връзка по телефона.Живееха във Франция и все ни канеше на гости.На мен ми предлагаше да замина да уча при тях.Даже си спомням,че ни говореше,че имали много банки.На мен ми беше разправяла за баба и ,че е била сестра на Райна Княгиня,поне така си спомням,даже ме изпитваше по история и голям смях падаше.Жената беше много свястна.Със сигурност не е тази на снимката.И се сетих,че наистина имаха някъва титла.Ще питам майка ми ,те двете си говореха по телефона  часове.

Неактивен kostova.13

• Четящ
  • *
Относно Родшилдови се сетих,че на Силви и стана много чудно,че аз имам само двама първи братовчеди,а тя даже не познавала повечето от своите,защото били много.Може пък и при тях да има някаква йерархия,кой ги знае.Другото е,че съпругът на Вера имал в рода си българка.По този повод тя се ядосваше,че е недопустимо децата и да не знаят български език.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Ok, ще бъде доста интересно да разкажеш. Аз във втора част от трилогията си "Най-голямата Истина" - "Добър Ден Всичко" ше намеря за нужно да разкажа доста лични преживявания - срещи от 1, 2, 3 и 4 вид, информация от разговори с много богати масони от Сион, Швейцария(лекувах децата им успешно и ме допускаха на масата си, офиси, срещи), а аз чисто по тетевенски след втората бутилка вино, много нося на пиене, генетично е, ги провокирах и им вадех с памук информацията, повече ще разкажа за "Моето училище", в което ходя всяка вечер на сън...
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 15:17:19 pm от oknele »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27