Кабала е Магически култ на злото.Призоваване на "духове" демони с нечисти цели, един от най долните слуги на рептилите Алистър Кроули е един от малкото известни същества навлезли навътре в кабала.Кабала също идва от древен Вавилон. Това което е достъпно до обикновенните човеци е Чифутски мишмаш допълнен с "християнски" ангели архангели и тем подобни същества за заблуда на невежото общество.Защо ли в кабала са посветени всички Масончета ,Тамплиерчета и тем подобни хоморептилски общества? Вие за алитър кроули ми говорите за тозиКроули е роден 1985г. в Англия. Родителите му са членове на Плимутската църква, а майка му често го е наричала Звяра и Антихриста. По-късно, навлиза в средите на Златната Зора- окултно религиозно общество, което е “преподавало” теория на магията като само най-висшите членове са се занимавали с практика.
Златната Зора поставя основите на европейската церемониална магия и в днешно време е с най-много подражатели. Повечето съвременни окултни книги се занимават със ритуалите на Златната Зора, някои от които стават основни за магическото общество по цял свят, а самата Зора разглежда и се основава на някои от най-важните книги- Ключовете на Соломон, магията на Абрамелин, Гоетеа, Еноховите ключове и магия, таро, алхимия и т.н.
Някъде около 1906г. Кроули напуска Златната Зора и основава с Джордж Джоунс- A.'. A.'. или Сребърна Звезда. По-късно става член на Ordo Templi Orientis (O.T.O.)- масонска организация.
Алистър започва сам да се нарича “Звяра”, своята жена- “Алената Жена” и вярва, че техният син е Антихристът. Започва да инвокира Еноховите ключове в обратен ред, дори ги преработва и един ден Антон Лавей ги включва в сатанинската си библия. Мнозина набеждават Кроули за сатанист, но неговите разбирания са доста по-широки от общоприетите. Докато е в Египет, написва своята Книга на закона, която наистина си заслужава да прочетете, вярвайки, че му е продиктувана от неземното същество на име Айвас. Автор е и на “777...”, “Книга на лъжите”, “Книга на Телема”, “Книга на Тот”, “Diary of a Drug Friend”- оттук е повлията ММ песента Diary of a Dope Fiend., “Книга на мъдростта”, и т.н.
Умира 1947г.Мога да Ви уверя,че този господин за мен е лично сатанист нямащ нищо общо със Кбала.По скоро Мадона е хуманиска и кабалиска,от колкото господина е кабалис. Може под въздействието на наркотик да станем всички кабалисти,но се съмнявам.Аз лично съм посещавала кабала-центроветв в Израел,Русия,Румъния и Турция,между другото в Турция е най-голямият Кабала център на балканите,има около 1320000изучаващи науката Кабала квм момента.
http://www.kabbalah.info/bulg/academy/mod/resource/view.php?inpopup=true&id=193Аз,нямам намерение да обяснявам какво е Кабала,Вие сам ще прочетете.Аз нямам намерение да Ви правя кабалист,но Ви уверявам,че Кабала не се занимава с ангели,архангели,магии,простотии за които сте чували и говорите.Вие твърдите,че Кабала се изучава от масони,илюминанти и другу тъмни птици.Аз лично мога да се закълна,че това не е вярно.Вие ще се усъмните в моето твърдение и ще сте прав.Сега,ще Ви кажа защо съм сигурна.Преди около 18 години бях със майка ми и баща ми във Австрия.Там се запознахме с Вера Родшилд.Тя ни каза,че е българка,омъжена за французин.След няколко часа,ни запозна със сиът и Оливър и дъщеря и Силви.Уверявам Ви тези хара бяха невероятни.Бяха всякаш от друга планета за нас.Силви не се хранеше само пиеше по 50 гр. глюкоза на ден.Оливър(брат и)присъщваше в моите тинейджарски сънища с години след запознанството ни.Той беше невероятен,сякаш Бог.(поне за мен на онези години).Аз познавам хората така наречените илюминанти и хората изучаващи Кабала.Уверявам те между едните и другите разликата е огромна.