Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1170020 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Fi Tanis

• Четящ
  • *
  • Публикации: 82
И аз искам да питам нещо. Този жест с пръстите го има във всяка църква и всички светци са изобразени така; какво значи? Бях чел нещо по въпроса, но беше отдавна

Неактивен mirage

• Четящ
  • *
  • Публикации: 96
  • Im omnia paratus
ПРИТХИВИ
( Мудра на земята )

ПРИЛОЖЕНИЕ: Засилва обонянието, действа добре на нокти, кожа, коса, кости. Стимулира телесната температура, функциите на черния дроб и стомаха. Възстановява равновесието. Разгражда стреса. Осигурява хармония между тялото, емоциите и ума.
При влошено психо-физическо състояние, несигурност, потиснатост, стрес. Дава вътрешна стабилност и самоувереност. Защищава от негативни въздействия; засилва енергийния потенциал. Дарява всичко, което е необходимо за един смислен живот.
Активизира Първа чакра.
ИЗПЪЛНЕНИЕ: Върховете на палците и безименните пръсти се съединяват с лек натиск. Останалите са изправени.
ДОЗИРОВКА: При спешна необходимост или 3 пъти дневно по 15 минути.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Еленко искам да те попитам дали вярваш в бог и обичаш ли бог и сина му Исус Христос-защото има разлика между вяра и обичане като положително понятие?

Не вярвам в този църковен(православен, католически...) Бог - главен герой на осакатената(от Император Константин и духачи на Никейския събор 325 г., Крал Джеймс...) до римска приказка съвременна Библия(която са писали хорица убедени, че Земята е плоска и не са смоменали и дума за динозаврите). Там описаният Бог в Нов и Стар завет е един психопат, - изискващ кървави жертвоприношения, наказващ с адски мъки за цяла вечност(ако не спазваш изплагиатстваните му десет правила от египетската "Книга на мъртвите"). Психичните проблеми на това ревниво божество наистина се коренят в детството му  ;D. Не вярвам в този жалък библейски образ на велик белобрад старец(образ взет от  похотливия Зевс) наблюдаващ всеки от небето, в името, на който неговите змийски жреци до днес са изклали, поробили и запалили на клада милиони човешки създания... И продължават да паразитират и манипулират(като разделят по римско правило съзнанието му за да го владеят - ВЛАДИКИ) наивното и приспано човечество...

Дали обичам библейски описания Исус? Да обичам го... Обичам и Мохамед(който се прекланя пред Исус/Иса) с мъдрите му думи в Корана... Обичам посланията им, които си позволявам да сведа до формула дадена преди векове - "Не прави това, което не би искал да ти правят на теб." Точка! И ако използвам думите на Морфей към Нео:

- Не се опитвай да ме обичаш! Просто ме обичай!

Виж аз обичам и герои като Люк Скайуокър, Джанмеджая, Оцеола, Андрешко, Одисей, учителя Фуап, Билбо Бегинс...

Аз обичам създателите си(на това триизмерно тяло, което навремето вдигаше 170 кг. от лежанка а сега е на път да стане толкова, заради мързела ми и апетита ми)  - Мама и Тате. Обичам Брат си. За мен тази "Света Троица" е Пътя, Истината и Живота. Също обичам и пророка - една наистина "Великолепна" Дева(нищо, че е зодия Везни)...

Тази Вяра(на ниво чувства, спомени, узнавания и доказателства колко много ме обичат) ме прави щастлив.

Всъщност въпреки всичката кал и мръсотия на Фермата, винаги ще обичам музиката на Майкъл("простих" му, че си кичеше питони на врата  ;))...

Обичам да режа(доколкото мога) тази бодлива тел на Билдерберги и други рептилски слуги, която превръща Фермата Европа и в психична кланница...
« Последна редакция: Ноември 23, 2009, 21:45:02 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Глава трета
ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ
ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ
Раздел I
Престъпления против
националното и расовото равенство

Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

Предстои сега да се добави преди национална "Европейска" и теми като тези тук в X net ще са Public Enemies

По-здрав за Херман ван Ромпуй - първият президент на Европейския съюз http://vbox7.com/play:14acbdf4

"Are you ready for the real revolution
Which is the evolution of the mind..."

"He Got Game", Public Enemy
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 12:36:58 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Иван

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
Еленко, поздравления!
Кратко и добре го каза за "бог", бог, Бог и т.н.

Ти издаваш книги, събираш от девет кладенеца вода, на тоя сайт има обилна информация пак за същото, но какво се получава? Богомолците продължават да чепкат вълната на библия, откровения, тълкувания и послания. Задават си "вечните" въпроси, макар и да получават всеки път отговор. Докато нивата до тях е пълна с плод, те се ровят в сухата слама на безполезни съчинения и си остават гладни за знания. Но намирайки по някое време зрънце истина, те очакват награда за огромния си труд. А тези истини може и едно дете да ти ги каже.

Но аз си обяснявам тази наркомания с ровенето в библията с това, че бидейки празна от каквато и да е практичност и задълбоченост, без перспектива нещо от нея да ти свърши работа в живота, то "изследователят" няма шанс да се провали в търсенето си. Никой не може да го обвини, че не е изтълкувал нещо както трябва или не е открил истините на света, защото никой друг не може да го стори по-добре. От тук следва и отказът от действия и отказът от позиция, на които обърнах внимание в темите, където се чепкаше тая вълна. Няма как да действаш, няма как да имаш позиция или да я отстояваш, когато нямаш знания, когато основният ти учебник е неразбираем.

Ха-хаааа, какво ли няма под небето!   :lol:

Неактивен edna_balgarka

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
Благодаря за отговора, Еленко! Истината е,че хората ,ако не протестират за правата си управляващите ще им се качат на главата.Ето сега никой не протестира срещу изменения в закона за държавния бюджет и по-специално измененията относно самоосигуряващите се и др.Не народ,а мърша!

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Благодаря за отговора, Еленко! Истината е,че хората ,ако не протестират за правата си управляващите ще им се качат на главата.Ето сега никой не протестира срещу изменения в закона за държавния бюджет и по-специално измененията относно самоосигуряващите се и др.Не народ,а мърша!

Ами излез да протестираш, нещо пречи ли ти?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
                  Фасции(вижте в Уикипедия, свободната енциклопедия)

Фасциите(лат. fasces) в Древния Рим са знак за магистратска власт (т.е. за правораздавателна, съдебна власт). Те представляват сноп пръчки, привързан с ремъци, който се носи от ликтор.

Лѝктор (на латински: lictor) е една от нисшите държавни длъжности в Древен Рим. Споменават се в историята от времето на управлението на Рим от етруски царе(7 век пр.н.е.). Ликтори се назначавали като правило от средите на освободените роби. Първоначално те изпълнявали разпореждания на магистратите. Имали са задачата да свикват Народното събрание, да бдят над официалните жертвоприношения и да изпълняват смъртни присъди.

Сега става ли по-ясно, че Хитлер, Мусолини(името на народното фашистко движение на Бенито в Италия през 20 в. идва от фасциите на Древен Рим), Буш, Обама, Ромпуй са освободените роби от фермерите в тази Матрица Ферма?

По-късно ликторите изпълнявали само охранителни и парадни функции(точно като Обама сега), които се състояли в съпровождане на висшите магистрати и жреците, въоръжени с фасции.

Магистратска власт - ?(мой съученик от сънуваното ми училище ми подсказа това откровение,сънувах го миналата седмица):

магистратска власт - Маг - магьосници, жреци, Закони - думи, изречения, заклинания, магии...
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 16:53:37 pm от oknele »

Неактивен edna_balgarka

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
Еон,значи си признаваш, че си мърша щом ти е удобно сама да протестирам!
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 15:46:25 pm от edna_balgarka »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Ееее, не с тези думи към Eон... Допринесъл е много с постовете си тук.

Нека протеста бъде първо този(поствам го за n'ти път):

В най-любимата ми песен на Майкъл Джексън „Човек в огледалото” е разкрит най-големия изход от змийската Матрица Ферма. Това е алхимичната формула за холографска промяна към хармонизация на Света ни – огромен Фрактал. Ние сме част от този Свят. Да, ние живеем във Фрактал, ние сме фрактали във фрактала на фрактала... Чуйте със сърцето си тези преведени откъси от „Man in The Mirror”:

„Веднъж завинаги в живота си ще направя промяна. Тя ще е наистина добра. Ще направя нещо различно, ще го направя сега. Ето защо, искам да знаете…

Ще започна с човека в огледалото. Ще го помоля да промени начина си на живот.
Няма послание, което би било по-ясно. Ако искаш да направиш света по-добро място,
вгледай се в себе си и след това направи промяна.

Бях жертва на егоистична любов...

Трябва да го разбереш, докато имаш време, защото, въпреки че затваряш сърцето си,
не можеш да затвориш съзнанието си. Вгледай се в себе си и след това направи промяна.
Сега тя ще е наистина добра...

Няма послание, което би било по-ясно...

Ще направя промяна. Просто се надигни знаеш, че трябва да спреш това! Ти самият.
Аз трябва да направя промяна още днес. И ти трябва, трябва да не се оставяш приятелю!

Направете тази промяна!”
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 15:57:23 pm от oknele »

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
Еон,значи си признаваш, че си мърша щом ти е удобно сама да протестирам и не подкрепяш един евентуален протест! :---

Според мен ти си от тия дето протестират само на думи. А като опре ножа до кокала се крият зад гърбовете на другите. ЕВЕНТУАЛЕН протестант!!!
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Еон,значи си признаваш, че си мърша щом ти е удобно сама да протестирам!

Мърша съм според тебе, а мене твоето мнение не ме интересува :)

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Най-задушаващата Мърша е в джобовете и банките ни...

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!

Би ли казала с каква цел точно цитираш Петко Славейков?
Интересното обаче е, че цитатът не е пълен:
"Не СМЕ народ, не СМЕ народ, а мърша....."
изпуснала си "сме"-то.Искам да те попитам ти не се ли числиш към този народ....или се мислиш за нещо повече от тях?
Твоята роля в момента, с тези изказвания във форума, може да се класифицира като поведението на хъшовете от едно друго произведение на един друг писател, които не правят нищо друго освен да хулят, негодуват,бунтуват и подтикват за революция....... само в кръчмите.

« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 16:31:37 pm от Unlock_the_Light »
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Ето сега никой не протестира срещу изменения в закона за държавния бюджет и по-специално измененията относно самоосигуряващите се и др.Не народ,а мърша!

Констатациите са лесно нещо.Личния ти принос-съвсем друго.Ти какво би направила по въпроса? Не говоря да извадиш кола на лодката при Искъра, през ноща, а за нека конкретно, днес.
Нали си част от този народ, значи, и ти ли се определяш като "мърша"?? ;)

Щото името ти е задължаващо  :) Нека все пак да уважавами Вазов. :hi:
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 00:44:45 am от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27