Еленко, трябва да ти кажа, че като отидох да си взема електронната ти книга и си мислех "Абе, можеше и по-евтинко да ми излезе!"

Бях минал времето, когато купувах каквото и да е, но специално за теб "ме влечеше", а нямах намерение да се боря със себе си по този параграф, така че скокнах и набързо открих "Лека нощ, Нещастие!"... Стана преди няколко месеца ( не знам колко време мина), но си спомням, че буквално в 6 нощи почти не лягах и гълтах информацията на големи залъци. Тъпчех се! И виждаш ли, всъщност по-голямата част вече я бях чел някъде, откъслечно, по разни сайтове, а и тук - в xnet, така че нищо не ме изненада.
Страшно много ми допаднаха всички твои лични коментари и примери, и преживявания, защото може би това е най-важното ( най-смелото) - да покажеш чисто човешката страна на тази конспирация, в която по един или друг начин сме замесени всички. Всички играем самия живот, както и да го наричаме. Но ти се осмеляваш да излезеш "на предната редица на конспираторската война", която едновременно с това е и най-близко до реалността, каквато всички я виждаме. И да, тук границите се размиват и повече не можеш да взимаш страна.
Но за мен ценността е в огромното количество информация, която е събрана и подредена на едно место. Има такива сборни трудове, които след години пак ги преглеждаш и си доизясняваш идеите, подреждаш буквално собствения си свят... намираш място за всичко. И в това "всичко" включвам конспирация, рептилии, астрални светове, духовно развитие, наука, изкуства... каквото се сетиш. Обгръщам ги, знам за тях, но не се държа за тях. Опитвам да плувам в морето, без спасителни пояси, макар около мен да има хиляди...

Много ти благодаря за огромния труд!!! Останалото честно да ти кажа, ама никак не ме интересува. Ще чакаме продълженията на пазара.