Автор Тема: Морето ще опре в Родопите, Пирин ще потъва през 2012 г.  (Прочетена 32139 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
МОРЕТО ЩЕ ОПРЕ В РОДОПИТЕ, ПИРИН ЩЕ ПОТЪВА през 2012 г.

Старозагорката Йорданка Николава е член-кореспондент на Международната Академия по информатизация. Феноменалната нашенка е: “Ултрасензорен уникум, който ни прави съпричастни на новото знание. Едно продължение на Слава Севрюкова” - както я определя директорът на Международната асоциация феномени инж. Илия Клечков.

Стамен Стаменов връчва най-високия приз на асоциация “Феномени" на Йорданка Николова


- Йорданка, почти нищо не се разбра за причините, довели до потъването на кораба ни “Ванеса”в Азовско море. Ти можеш ли да попиташ Висшия разум за това и да ни осветлиш по тези и други въпроси, които ще ти задам?
- Разбира се. Бог ми обясни, че в Тихия океан е станало “засмукване на водата” и като по ”тръба” от срещуположната точка, която се оказва именно Азовско море, е станало “изхвърляне” на енергията, която предизвиква реално ненормално големите вълни десетметрови. Просто го попитах, за да сравня информацията. Виждаше ми се нещо като абсурд. По принцип се смята, че Азовско море е затворено и сравнително плитко и няма никакво логика да има такива огромни вълни. Това смята и моят близък капитан на кораб, който е пътувал многократно по него и смята даже, че тези вълни, довели до катастрофата, са истинска мистерия.
- Но защо все пак става тази катастрофа?
- Целта на подобно физическо явление е да се ускори земното ядро, което ще съдейства за предстоящото преместване на земната ос.
- Ти и в книгите си говориш дори с точност “ в градуси” за предстоящо преместване на земната ос. След време нещо подобно съобщиха и чужди учени като събитие, което предстои на Земята и с това де факто информацията се засича по някакъв начин - за това ли става дума?
- Да, за това! Но за изместването на полюсите на Земята не само във физически план, но и в един качествено нов като параметри за земните жители свят на духовност и способността му да бъде развиван от определени групи, издържали на този преход хора. Но, за да бъда по-ясна, преди това трябва да ти разкажа нещо, което реално се случи с мене през лятото. И смятам, че “това” носи предшестваща информация за случилото се в Азовско море и други предстоящи събития.
- Любопитно?
- В една нощ от почивката ми на морето през отминалото лято - между Толбухин и Шабла видях огромна светкавица - по-скоро дебела и във формата на меч от светлина /като небесните светкавици/, който се закова от луната към земята и за миг ги свърза. Изтръпнах и помислих, че в ясното време след тази мощна, “необичайно дебела” светкавица-огнен меч – какъв ли гръм ще последва? Но такъв не се чу. Попитах висшия разум, както обикновено: “Какво е това?” Но отговор не получих. Нищо, казах си. Но... след малко чух глас, който е много различен от този, който обикновено чувам, той ми каза: “Това е мечът господен!” Стана ми притеснено. Меч не се вади току-тъй?! Значи ще има нещо страшно... След няколко вечери, около 2-3 август, пак на връщане от морето между Балчик и Каварна, вляво на пътя видях едно огнено кълбо, което се движеше на около 50-60 см над земята. Помислих си, че това е следствие на някакъв пожар. Но... пожар нямаше. Освен това никой от родителите ми, с които пътувах, не виждаше това, което аз виждах. Пак попитах Висшия разум: “Това пък сега какво е?” И отговорът пак не дойде светкавично, както друг път, а след около десетина минути: ”Това е душата на Гея!” Бе ми обяснено, че там някъде се намира пъпната връв на Гея, чрез която тя се свързва с другите духовни същества, и че тя цялата се тресе в ужас от събитията, които й предстоят. А това, което съм видяла с огненото кълбо, е своеобразно “излизане” на душата й от нейното тяло и свързването й с другите светове. Обясни ми се, че гласовете, които ми отговориха на двата въпроса за огнения меч и за светещото кълбо - единият е бил на свети архангел Гавраил, а другият на Иисус Христос и затова контактът е бил малко по-късен, защото все още нямам преки канали точно за контакти с тях. Но, както и да е, запитах тогава: “Господи, какво става, защо изведнъж мечът Господен? После и... душата на Гея?” А той ми отговори дословно: “Всичко, дете мое, е за това, че идва вече преходът на земята. И всичко постепенно следва онова, за което много пъти сме говорили, а именно: преместването на земната ос на физическо и на енергийно ниво.” Този енергиен клапан /в Азовско море/ е “отворен” отпреди шест месеца /насам/, за да се освободи енергията, приета преди месеци за вътрешното ретрансформиране на земните плочи. Сега тези енергийни тласъци, дошли от космоса, ще излизат над земното ниво, за да настъпят и там съответните промени. Тази “клапа” в Азовско море ще доведе до две години на постепенно отлепяне на Турция от България. Това е подготовка - тектонична: За промените в тази трансуралска тектонична плоча – разделянето на Близкия изток от Европа. Разгръщането на Изтока и отделянето му от Европа ще става все повече и повече с приплъзване към Индийския океан” - точно това ми продиктува Бог, а ето тук го записа /сочи бележника със записки/.
- Но как така Турция ще се отдели от България едва ли не по граници?
- Европа и България са в един земен шелф, а Турция и Изтокът са на друг земен шелф. Тази енергийна клапа в Азовско море ще се разширява постепенно и така ще стане отделянето на тектоничните плочи. Босфора, Азовско и Черно море ще се слеят в една площ. Това пък от своя страна ще увеличи морските води на Гърция и до три години тя ще потъва с около 500 метра на година. Водата ще стигне до основите на Родопите. Лека полека северният и южният полюс ще губят своите ледени обвивки, а екваториалният пояс ще губи температурата си, особено след месец май 2009 г. Бог ми каза точно, че предстои: “Континентите да изгубят своята ориентация изток - запад. Тя ще премине в запад-северозапад. Слънцето, изгряващо от изток, след година и половина вече ще изгрява от североизток.След 2009-2010 година Пирин наистина леко и бавно ще потъва. Родопите ще претърпят корекция. Климатът тук ще се запази, докато стигне до тропически. Ще се появят животни и растения, нехарактерни за България. В навечерието на Йордановден
/сега/ имах тежка нощ: Бях пред картата. Ясно един глас ми каза, че “Пирин трябва да потъне, за да може да влезе светлината!”
- Бившият директор на международната фондация феномени Стамен Стаменов е в Америка, каза ми, че често се чувате с него по телефона.
- Да, преди няколко дни пак се чухме с него и аз съм особено впечатлена от това, което той ми каза: Българи са открили в Америка някаква изключително ценна българска книга. Доколкото разбрах, тя е в частна колекция. Възрастта на тази книга е нещо уникално. Написана е 700 години преди Христа! Най-интересното в случая е това, че информацията, която аз съм дала за древните исторически факти и събития в първата и втората си книга “Съкровищата на Тракийските царе”, едно към едно се покрива с информацията от тази древна книга. – това ми каза Стамен Стаменов, който е чел двете мои книги.


Стара Загора
Едно интервю на Керка ХУБЕНОВА

ПРОГНОЗИТЕ НА ЙОРДАНКА НИКОЛОВА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА
• Тежка и студена зима, особено януари и февруари. С мъгли и бури. Март относително топъл. Април - леден. Май - топъл. Рязка промяна. Юни - мек и влажен. Юли и август - горещи. Септември - топъл и сух. Октомри - дъждовен и с градушки. Ноември - към средата на ноември – сняг. Към края – топъл. Декември – мек и сух. Към Коледа - сняг и преспи.
• 2008 г. – стихийна и бедствена особено около тропиците с множество земетресения в Индия, Индонезия, Китай, САЩ, Мексико, Русия - Сибир. Цунами - към 11 декември в Атлантическия океан.
• Япония - тежки земетресения през 2008 г. Част от северните й острови ще потънат - пет острова.
• Вулкани ще изригнат в Индия, Италия, в Камчатка около септември.
• Нова тежка болест от въздушно-капкова инфекция, протичаща с кръвохрачене и кръвоизливи от фаринкса – от облъчването. Слънцето ще е твърде
активно през май, юли, септември и ноември.
• Разлив на нефт в Индокитай. Бунтове и метежи в Европа и САЩ по расови причини.
• Очакват се 5 тежки самолетни катастрофи в Русия Египет, Иран, Швейцария. Сблъсък на кораби около септември в Тихия океан.
• Светът ще бъде потресен от политически разстрел.
• В края на май, юни България ще бъде наградена за небивало постижение в полза на всички хора
• Археологическото лято ще е твърде емоционално и смайващо. Ще се открият доказателства за древността на траките пред елините. И веднъж завинаги ще спре коментарът чий е Орфей?! Историята на Европа и България ще се обърне на 180?. Древни тайни ще засияят на небосклона на българската история. Но предателство на известни учени археолози ще опорочи звездния миг на България.
• През май и септември България ще бъде потресена от истини скривани с години. Изобличения, изобличения!
« Последна редакция: Март 14, 2008, 00:17:21 am от H. »

Неактивен Trandev

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 739
 • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
  • Елементи от някои умозаключения
Е ,трябва все пак човек да има филтър в главата какво да чете, още повече и какво да предлага на широката публика.  :D

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Е ,трябва все пак човек да има филтър в главата какво да чете, още повече и какво да предлага на широката публика.  :D

Жената грамота получила от Стамен Стаменов.Ама и двамата са за филтър.
Сега има статия Стамен Стаменов отиде да гони НЛО в САЩ. ;DНеактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Така е филтрите са задължителни,а тази жена едва ли е контактувала с бог,според мен,или е била в нисшия астрал,или е хм... е малко мръднала :P ,е сега да не ме обвините в закостенялост,мисля че процесите текат по-бавно,тва малко прилича на сензация тип утре ше мрете /някой помни ли слънчевото затъмнение от 11.08.1999 тогава също казваха ,че иде края,даже тогава го вярвах но бях на 8  ;D / Ей така да потъне по високият Пирин пък Родопите да останат над водата  :-\
А тези предсказания за 2008 хм...февруари не беше студен тука :P .Между другото имаше статия някаде у форума за това колко често се пускат грешни предсказания и ченелинги,като цел на несере да дескридитира хората занимаващи се с това,като напълнят всичко с шит и фалшиви ясновидци,така че истинските да са незабележими и обявени за мошейници.
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Според мен тази жена твърде наподобява по мислене старите спиритисти, които не са знаели много неща и са тълкували всичко както си искат.
Цитат
“Континентите да изгубят своята ориентация изток - запад. Тя ще премине в запад-северозапад. Слънцето, изгряващо от изток, след година и половина вече ще изгрява от североизток..."
Ако внимателно сте чели Ернст Мулдашов, горната информация може да се окаже смислена. Изчисленията на Мулдашов посочват, че следващото място и център на северния полюс ще е Дяволската планина в САЩ, където Ст. Спилбърг е заснел "Близки срещи от третия вид". Така че ориентацията на изгрева според мен е почти правилна.

Неактивен Тук и сега

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 253
Тази информация от коя година е?Г-жата не знае ли,че няма вече Толбухин,а е Добрич.
Това огнено кълбо да не е било кълбовидна мълния-тя минава и заминава набързо.

В района на Родопите преди около 40 000г е било море-за това се съди по намерените фусили.
« Последна редакция: Март 13, 2008, 18:18:46 pm от Тук и сега »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Цитат
Българи са открили в Америка някаква изключително ценна българска книга. Доколкото разбрах, тя е в частна колекция. Възрастта на тази книга е нещо уникално. Написана е 700 години преди Христа!
Стамен да се чувства помолен и да разкаже нещо по-вече за тази книга, ако изобщо се сеща за този форум де  :P  Българска книга, написана преди 2700год. не е шега работа. Това дали означава, че е писана с български букви?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Тук и сега

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 253
И още нещо се сетих-защо не се уточнява къде точно е тази светкавица -пътя Шабла-Толбухин(Добрич)-това растояние е съм 60-70км някъде.

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
ех тази 2012 :P
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Тази информация от коя година е?Г-жата не знае ли,че няма вече Толбухин,а е Добрич.
Това огнено кълбо да не е било кълбовидна мълния-тя минава и заминава набързо.

В района на Родопите преди около 40 000г е било море-за това се съди по намерените фусили.

Информацията е от 1989 година.
Странно е ,че тази информация има точен съвпад с изчисленията на проф.Гюров от НБУ www.corkscrew.hit.bg

Продължавам със следващата тема:

"НОЕВИЯТ КОВЧЕГ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ НА РУПИТЕ"


"Археологът Георги Китов е прероден тракийски цар-жрец", твърди старозагорката с необичайната ченелинг-дарба


До 2007 година ще се открият още 5 големи златни тракийски съкровища - “ключове” за Първата енергийната Порта към новото измерение на човечеството

Йорданка Николова е избрана за един от седемте член-кореспонденти на Международната академия за информация в Москва. В края на миналата година Българската национална асоциация “ Феномени” й връчи Златната статуетка и Диплом за особено големи заслуги в резултат на нейните свръхсензорни способности. Йорданка е една от малцината в света, която има дарбата ЧЕНЕЛИНГ: Това ще рече, че 40-годишната медицинска сестра от Стара Загора е “включена” в постоянния информационен поток на всемирното знание от известната на учените Ноосфера или Енергоинформационна сфера, която древните народи са наричали Акаша. Така чрез автоматично писане на чист български език (различно от принципите на т.нар. контактьорство) тя е в “денонощен - 24-часов канал” за знания от божествения разум. За нея председателят на асоциация “Феномени” инж. Стамен Стаменов казва: "Тази информация не може да се намери в нито една библиотека на света, защото е необикновена. В повечето случаи тя се отнася до изключително важни за човечеството и цивилизацията събития, за които официалната наука или не разполага с точни данни, или те са твърде нищожни и противоречиви."


- Как успя да запишеш азбуката на траките?
- Уникалното е, че тракийската азбука ми се даде не един, а цели три пъти. Първо, след като разбрах, че азбуката на траките не е известна на никой историк, помолих тя да ми се даде свише. Получих я, записах я и я изпратих на един изключителен специалист - траколог.
- Почакай, как ти “отговори” Бог?
- Така както го и питам - със зададен въпрос върху белия лист и под него следва с автоматично писане на ясен български език отговора му. Всяко едно човешко дело се записва в Акаша (В Книгата на живота, Всемирната информационна база) и човек оттам може да черпи неограничена информация, стига да бъде подходящ съсъд, канал. Аз имам неограничен достъп до такава информация по всяко време на денонощието и при всякакви обстоятелства, независимо от обкръжаващата ме обстановка. Мога за абсолютно всичко да питам - от всяка сфера на живота в това число и личната. Достъпът ми е неограничен.
- На “Розовата долина” край Казанлък й казват още “Долината на царете” заради множеството тракийски могили с гробници, в които са били погребвани тракийските царе. Миналото лято археологът Китов направи там истински фурор с откритията си - имаш ли коментар?
- Когато бях на разкопките на “Голямата Косматка” край Казанлък, видях, че третата ниша е изградена само от един каменен блок. Една цяла стая със стени - гладки като да са изрязани с лазерен лъч. Попитах Висшият разум как това е ставало и ми се даде следното: Траките са използвали слънчевата и мисловната си енергия като компютър, с помощта на който са построили тази стая. Каменният блок е стигал до място, където е бил “обработван” от едно друго съоръжение, което е представлявало тръба, от която излиза слънчев лъч, който реже като масло камъка.
Тръбата е била изработена от следната сплав - желязо, никел, злато и сребро в определено съотношение. А вътре пък в тази тръба, на определени разстояния и под определен ъгъл, са били подредени в следния ред скъпоценните камъни - рубин, диамант, рубин. И слънчевият лъч влязъл от единия край на тръбата - излиза от другия край като перфектен режещ инструмент, много по-силен от днешния лазерен лъч. Изобщо цялото строителство на тези гробници, както и на пирамидите в Египет е ставало по този начин.
- Излиза, че древните цивилизации са били далеч по-силно развити от нас днес и сякаш ходът на историята върви назад, а не напред?
- Каза ми се, че ние - човечеството, нямаме земен произход. Тоест наследници сме на няколко цивилизации - една от които идва от съзвездието Плеадите. В това време около Слънцето е кръжала и т.нар. десета планета, която е носила името Фаетон. Тя е била населена. Но в стремежа си да черпят огромно количество енергия фаетонците правят това там, откъдето не трябва - и в даден миг сами взривяват планетата си. Но преди това оттам тръгва флотилия и идва на Земята. Присъствието им тук на Земята става по договорка с хората от Плеадите, които са вече тук. И кръстоската между тези две космически цивилизации раждат нашите Адам и Ева.
В Рила и Родопите също е имало много лаборатирии на древните (на хората от Плеадите) Даде ми се, че траките пък са преки наследници на Атлантите, тъй като Ной е бил атлант. И ми се каза, че ноевият ковчег трябва да се търси около Рупите и че не е “заседнал на планината Арарат”, както много билейски изследователи допускат.
- Какво ще се случи на нашата цивилизация?
- Земята предстои да премине в друга - духовна област. Това ще стане след едни много бурни катаклизми. Те като време започват от 2006-2007 г. - тогава ще паднат всички маски. Всеки човек ще застане с истинската си душа пред околните. Душата буквално ще “бъде видима” за всички и никой няма да може да скрие вътрешната си грозота. Ще се отворят духовните очи на хората. “Ще видите и ще чуете звуци и сигнали, които не сте чували. А тежките грехове ще теглят надолу, тъй като и оста на земята ще бъде променена на обратната й страна. Това ще стане и във физически, и в духовен план, но първо ще започнат физическите промени у хората.” Казва ми се още: ”Трябва да се олекотите” - не в телесно, а в духовно отношение, макар че в този процес на предстоящи катаклизми, успоредно с изместването на земната ос хората ще претърпят и мигновени анатомични промени.
Тези, които се променят (и физически), ще издържат с много малко храна. Ще станат вегетарианци. Вътрешните им органи ще претърпят големи промени. Ще станат в много по-голяма степен едни духовни същества. А след 2009 г. децата ще започнат да се раждат с умственото развитие на 5-годишно дете.
- Как да се разбира това?
- Цялата Вселена сега е отправила поглед към Земята, предвид предстоящата трансформация на физическото и на енергийното ниво на човеците. И тук, в България, ще бъде Първата порта към преминаването в това ново измерение.
И за да се отвори тази наша порта, ще трябва да се наредят седемте “ключа” един до друг на тракийските царе-жреци. Един от тези “своеобразни енергийни ключове” е откритата от археолога Китов Златна маска при разкопките на “Светицата” .
Но най-интересното е, каза ми се дословно: ”Никой не открива това, което не е заровил!” И в подкрепа ми се изясни, че археологът д-р Китов е прероденият тракийски цар-жрец Севт Трети и именно поради тази причина точно той открива същровищата, които е заровил. Но на мен ми се каза и още, че той тепърва предстои да открие гробницата на Севт Трети, тъй като тази, която откри и смята, че е на Севт Трети, не е на този владетел. А човекът пък, по чийто образ е направена уникалната Златна маска, в минало прераждане е бил сегашният шеф на казанлъшкия исторически музей Косьо Зарев, който тогава е бил цар Терез. Сега се връщат душите на тези царе в сегашния си земен образ именно заради предстоящата трансформация, която ще настъпи с големите катаклизми на Земята в периода на 2011-2012 г. За тракийските царе единственият им шанс е да влязат в другото измерение на вечния живот за да се преустановят преражданията им. Всеки от нас е стигнал дотук именно за това преминаване. Тъй като с изместването на земната ос актът на прераждане на душите приключва веднъж завинаги, който успее да мине през Портите - печели вечността на живота. И не е случайно, че тук, в България, прииждат и все повече ще идват чужденци да изкупуват земите ни. Каналите на тази информация са стигнали и до тях и затова бързат. А и на Америка съвсем не й остава много живот.
- Как, чака я терористичен акт, ядрен удар, война или катаклизъм?
- Катаклизъм! Всичко ще стане бързо и сигурно, както се размества тесте карти от опитен картоиграч! Процесът ще протече за 250 дни и 249 денонощия, пак казвам - това става през 2011-2012 г. Тогава Европа ще се отдели от Азия. Северна и една втора от Южна Америка (северната й част) ще потънат. Африка ще се обедини с Азия. Европа ще остане самостоятелен континент. Гърция ще потъне. България отново ще остане на три морета. Средиземно море ще дойде до Южните Родопи, а Турция ще се откъсне и ще отиде на юг. Българите няма да бъдат избити и заличени; защото сте народ, идващ от древността, за да поведете хората към бъдещето. Тук ще се зароди най-напред шестата раса” - това дословно ми го написа Висшият разум - Господ.

« Последна редакция: Март 14, 2008, 10:23:22 am от Ricardo »

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Ето и най-търсените книги на Йорданка Николова- Съкровищата на тракийските цареhttp://www.helikon.bg/index.php?act=books&do=detailed&id=580534&PHPSESSID=ab06
« Последна редакция: Март 14, 2008, 10:26:01 am от Ricardo »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Цитат
- Как успя да запишеш азбуката на траките?
- Уникалното е, че тракийската азбука ми се даде не един, а цели три пъти. Първо, след като разбрах, че азбуката на траките не е известна на никой историк, помолих тя да ми се даде свише. Получих я, записах я и я изпратих на един изключителен специалист - траколог.
То добре, ама явно този "изключителен специалист" не я е взел на сериозно, защото досега щеше да разбере цял свят за нея  :P  Поне да можехме и ние да я видим...
Не мисли като човек!-Крион

georgi_nz

 • Гост
Казват, че древнобългарския куниг и тракийското писмо не се отличават много.  Но е редно да има различия - все пак раздялата на българите по времето на потопа е продължила няколко хилядолетия.

cdms

 • Гост
Тука ми мирише на яко ментене. Все едно чета някоя статия в жълт вестник. ;D

georgi_nz

 • Гост
Тука ми мирише на яко ментене. Все едно чета някоя статия в жълт вестник. ;D

Не е все едно. Щото от скоро си тук.

Но относно Китов - за мен този копае с багери щото панически търси нещо. Има изказвания на запознати, че е един от иманярската мафия и по-ценните неща заминават директно зад граница по аукциони. Какво точно открива и какво показва - само свитата му знае.
Друга една еврейка пък копае навред из Странджата. Нищо че е резерват и кой да е не се допуска. А там определено има какво да се изрови.
Трети пък чуждоземни емисари от сектата на Осин - обикалят из Балкана и търсят артефакти от предишни цивилизации.

Изобщо страната ни я пощят всякакви вредни нам твари и няма кой да ги спре.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
5241 Прегледи
Последна публикация Април 20, 2006, 15:08:56 pm
от H.
6 Отговора
6007 Прегледи
Последна публикация Декември 30, 2010, 20:02:41 pm
от Raw Deal
2012

Започната от Jean-Luc Picard FUN

6 Отговора
5900 Прегледи
Последна публикация Ноември 16, 2006, 15:41:22 pm
от Alien
2 Отговора
4421 Прегледи
Последна публикация Март 11, 2008, 21:30:34 pm
от Peacekeeper
0 Отговора
5649 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27