Автор Тема: Морето ще опре в Родопите, Пирин ще потъва през 2012 г.  (Прочетена 31940 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Тука ми мирише на яко ментене. Все едно чета някоя статия в жълт вестник. ;D
В интерес на истината статията я има във вестник "Женски тайни" така че донякъде си прав но пак да кажа просто се следва принципа на отсяването. Когато се види нещо интересно  почваш да търсиш преки или косвени потвърждения в други източници - друг начин няма.Няма как някой да ти снесе "цялата истина" неподправена и неманипулирана  ;)
« Последна редакция: Март 16, 2008, 19:21:30 pm от Alien »

Неактивен Тук и сега

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 253
Изобщо страната ни я пощят всякакви вредни нам твари и няма кой да ги спре.

Най-лошото е,че и Овчаров,който рови на Перперикон станал тамплиер.

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Истината "на тепсия" както казва Алиен всеки ще си е получи сам когато го заслужава.Това БОГ определя.
Когато човек е чист по душа и се моли,расте духовно и житейски ще получи информация 100 процента .Лесно ще прави разлика какво се пише и независимо къде е публикувано.

Никой да не се заблуждава,че като има "преведени статии от съмнителни автори"   в xneta и 15-20 коментара след тях ще получи това което иска.
Ще се забатачи още повече,тъй като всяка душа може да асимилира определена инфомация.Всеки се опитва да асимилира всичко наведнъж.


Истината е в самите нас.Всеки духа ще го напъти да намери това което търси.

Бих казал,че живота е менте,не статията тук.


« Последна редакция: Март 17, 2008, 11:04:25 am от Ricardo »

Неактивен ulgen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 67
Да ме извини леличката всевиждаща и чуваща, постоянно включена към Москва, а извинете исках да кажа(как го нарече тя, да проверя)Висшия разум, а-ха, да.

Огнени мечове, меча господен(обожавам тези твърдения)катаклизми, болки, страдания, филми и Висшия разум рече(на чист български говор):

Катаклизми предстоят, Душата на Гея цялата трепери от ужас - Алелуя братя и сестри, нека заедно да се помолим за преиждащите катаклизми и страхове -
 
 Във всеки човек е посят страха, страха е призма, страха е мироглед, страха е конструкция, пелена и когато този човек види природно явление, то това природно явление е видяно през многоформирани предразсъдъци, страхове, опасения, общо формирани представи, като всички те са част от Неположителния астрал.Напълно логично е тази лелка да споделя подобни неща и да се бори за утвърждението на своите виждания и то не защото те са лъжа, а защото те са реалност, но нейната реалност създадена и пречупена през нейното формирование, което няма как да е читаво в такива времена.

Предсказатели на бъдещето могат да бъдат и да имат правото тези, които са новите поколения, младите, защото именно те са отскоро на Земята, което означава, че тяхната информация е по-актуална, ако мога така да се изразя и именно те са бъдещето на човешката цивилизация и на планетата майка

Висшия космически разум не си служи с човешки говор ;) но това е тема на друг разговор.

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 810
Тука ми мирише на яко ментене. Все едно чета някоя статия в жълт вестник. ;D

Не е все едно. Щото от скоро си тук.

Но относно Китов - за мен този копае с багери щото панически търси нещо. Има изказвания на запознати, че е един от иманярската мафия и по-ценните неща заминават директно зад граница по аукциони. Какво точно открива и какво показва - само свитата му знае.
Друга една еврейка пък копае навред из Странджата. Нищо че е резерват и кой да е не се допуска. А там определено има какво да се изрови.
Трети пък чуждоземни емисари от сектата на Осин - обикалят из Балкана и търсят артефакти от предишни цивилизации.

Изобщо страната ни я пощят всякакви вредни нам твари и няма кой да ги спре.
:) Китов сред архелозите е известен с прякора багериста - съвсем вярно:)

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Още една тема,този път е свързана с Петър Дънов :

Петър Дънов: Гърция ще потъне до 2010 г.-Христо Марчевски


Ние българите трябва да престанем с тази наша отколешна мечта за излаз на Бяло море. Гърция скоро ще потъне и отново ще имаме пристанища на юг, казва известният последовател на Петър Дънов, Христо Марчевски. Той е автор на множество изследвания върху теориите и пророчествата на Учителя, едно от които е прочутото му произведение "Беседи и Пророчества". Марчевски е сред най-ревностните изследователи на Дъновото творчество - дотолкова, че той самият вече има свои последователи. Учителят от Рила е пророкувал
СИЛНИ ТЕКТОНИЧНИ РАЗМЕСТВАНИЯ
в началото на нашия век, близо сто години по-рано.
Страшното земетресение в Гърция е само един от белезите за наближаващото нейно потъване. Гърците си мислят, че им се е разминало със стотина съборени сгради и жертви, разсъждава Марчевски. Но те не знаят всъщност какво ги чака. Според дъновиста това е заслужено наказание за южната ни съседка, което византийците и фанариотите съвсем справедливо заслужават. Те винаги са искали да бъдат хитреците на Балканите. Е, рано или късно е редно да ги сполети такава съдба. По принцип лошите мисли и лъжовното живеене предизвикват земетресенията. А тези "състояния на духа" са особено характерни за гръцката нация, такава, каквато я познаваме отпреди Любен Каравелов насам, казва Марчевски. По неговите сметки пророчеството на Дънов се отнасяло за най-късно 2010 година.
Петър Дънов е
ПРОРОКУВАЛ И ИДВАНЕТО НА КОМУНИЗМА
поне 20 години преди 9 септември 1944, твърди Христо Марчевски. В своя беседа от началото на Двадесетте световноизвестният окултист предупредил, че България я чакат 9 петилетки в компанията на болшевиките. Русия не послуша Толстой и духовенството доведе болшевизма, казал Дънов. Болшевиките - това са камшикът на Бога. Те са неверници и те действат с оръжие. След 1945 година болшевизмът ще дойде в България и няма да си тръгне от тук най-малко 45 години.
Петър Дънов изтъкнал в беседата си, че причината за идващата комунстическа власт е в лошото отношение на болшинството от българите към самия него. И сега те мислят, че могат да се повдигнат против мен, казал духовникът. Това, което аз говоря, са Божии думи, това са Божии закони. Ако те се опитат да заличат Божиите закони,
ГОСПОД ЩЕ ГИ ЗАЛИЧИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.
Със спирането на събора тук (Велико Търново, септември 1923 година) дойде земетресението в Япония. Една връзка има. Това показва, че цялото човечество е като в един организъм. Преди 5 години ме глобиха 25 лева, че съм проповядвал без позволение, без да взема разрешение от началството. И моят повереник каза "Да заведем дело". Не, казвам, да платим. Два милиарда и половина глоба наложиха на България заради тези 25 лева. Ще кажете - една случайност, съвпадение, но нека направят още един път опит - пак същото ще дойде.
Неведнъж в лекциите си Дънов е споделял пред своите поклонници разочарованието си от българите. Когато Христос дойде между евреите, какво им остави, питал той. Нищо не им остави, задигна си филмите. Така ще направя и аз. Няма да дам нито един косъм от главата си на българите. Каквото давам, един ден ще си го взема. Ще си вдигна тялото - цигулката и лъка си, и ще си замина, а те ще останат само със свиренето си.
Аз исках да направя едно добро на българите, да им покажа как да намерят еликсира на живота, но сега вече нищо няма да им дам. Те ме нарекоха какъв ли не - идолопоклонник, самозванец, ругаха ме и затова: да правят каквото искат, повече не се интересувам от тях. Употребих близо 12 години да изследвам българската глава, но я намерих много дебела. В дебелата глава няма много ум. Това не е за докачение, а факт. Исках да напиша нещо върху тия мои изследвания, което щеше да ползува българите. Това ще си остане за мене. И затова колкото научни данни съм събрал, ще ги задържа за себе си.
ОЩЕ 2000 ГОДИНИ БЪЛГАРИНЪТ ЩЕ СИ БЛЪСКА ГЛАВАТА,
докато тя узрее.
С цел по-бързото "узряване" на тая глава трябвало да дойдат комунистите. Свършекът на века се изразява в едно чистене на старото човечество, за да може на негово място да дойде новото човечество, обяснил духовният водач. Един период завършва през 1945 г. Тогава започва друг период, който ще трае също 45 години, до 1990-а. Идват такива времена и идва такава власт, че който й се противопостави, ще си положи костите в земята. Настъпва една голяма диктатура, допусната да изчисти застоялата тиня. Когато се размъти една вода, трябва да мине време, за да се изчисти. През тоя период ще тече мътната вода, отсякъл Дънов, цитиран от неговия последовател Христо Марчевски.
Причина за всички земетресения са лошите мисли на хората, твърдят единодушно окултисти от различни времена и националности. Причина за всички земетресения са лошите мисли на хората, твърдят единодушно окултисти от различни времена и националности. Според антропософа Рудолф Щайнер, творил в първата половина на двайсети век,
ЗЕМЯТА Е ЖИВО СЪЩЕСТВО,
което мисли и чувства не по-зле от представителите на човешкия биологически вид. Една от първите работи на желаещия да влезе в редиците на посветените е да почувства, че е едно цяло с планетата, твърди Щайнер в своята книга "Осем стъпки към посвещението". Това единство съществува, просто трябва да се проумее и от там нататък човек може да се развива, проповядват антропософите. Съвсем логично е в тая връзка, ако нещо в мисленето на масите се промени, това да повлияе и на състоянието на планетата. Школата на Щайнер се създава през 1923 година като реакция на процъфтяващия и господстващ в началото на века позитивизъм. Тя възниква във време, когато се смята, че естествените науки могат да обяснят всички явления на човешкия живот и че всички проблеми са разрешими. Прочутият езотерик е създател и на упражненията, наречени евритмия, които десетилетия по-късно влизат в учението на Петър Дънов под името паневритмия.
Самият Дънов не се признава открито за последовател на австриеца Щайнер, но много от вижданията му се покриват с неговите. Той например открива връзка между своето заточение в Северна България и голямо земетресение по негово време.
Други окултисти изобретяват
НАУКАТА ГЕОПАТОЛОГИЯ,
занимаваща се с това, как земните "болежки" се отразяват върху здравето на хората. За геопатолог се обявява и пловдивският лечител Боян Мага. Според него може да се търси пълно съответствие между акупунктурните точки на човека и подобни енергийни съсредоточия върху земната кора. Фантасмагорично звучи твърдението му, че с механично или електрическо въздействие на определени места може да се влияе върху земния релеф, но кой знае, може пък и да е истина. Боян Мага заяви неотдавна: "Трябва ми достатъчно тънък лост и знание за подходящото място, където да го забода, и аз мога да потопя Америка".
Предупреждение за катастрофалното земетресение в Измит беше пуснато в Интернет още през 1997 година. Американецът Робърт Стайн беше забелязал, че напрежението в земната кора бавно се премества от изток на запад - от разлома в Кавказ към
РАЙОНА МЕЖДУ ИЗМИТ И ИСТАНБУЛ.
Хилядолетна тенденция е цивилизацията да се мести от изток на запад, а заедно с нея и земетресенията, твърдят последователи на Дънов: от Китай и Индия към Персия, Египет, Гърция, Европа, Щатите и... кръгът се затваря в поредната околосветска сеизмична вълна.
Човек въздейства на околната среда с торсионното поле, което излъчва, твърди руският физик Алексей Фомин. Емоциите всъщност са гама лъчи, които имат свойството да усилват своя интензитет, когато се съчетаят повече източници със сходни емоции. Около църковните куполи може да бъде регистрирана, а и заснета, своеобразна аура, когато богомолците се съсредоточат върху благоговението си пред господа. Ако обаче много хора се съсредоточат върху някоя лоша мисъл, въпросните торсионни вълни могат да пречинят големи бедствия.
Неслучайно земетресенията следват по петите постоянно преместващия се център на цивилизацията - обикновено икономическият и политическият възход е съпътстван и с упадък на нравите.
Земята е жива. Тя се ражда и умира. Земната твърд се повдига и спуска по 50-60 сантиметра всеки ден, диша, но ние не го чувстваме, пише вестник "Аргументи и факти". Всичко в нея клокочи: ние не разбираме това и изпитваме смъртен страх. За да прогоним този страх, трябва да го заместим със знание и с повече любов.
« Последна редакция: Март 18, 2008, 13:56:39 pm от Ricardo »

Неактивен defyl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 33
"Информацията е от 1989 година."
Защо изобщо се коментира това?
Всяка под0бна информация по-стара от 2007-ма е абсолютно неадекватна.
Все пак това е секция новини, а не "из дневниците на траките..."
 :o
I Came Out From The Deep To Help And Understand But Not To Kill.

Неактивен valent

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Подобно виждане :"Информацията е от 1989 година. Защо изобщо се коментира това? Всяка под0бна информация по-стара от 2007-ма е абсолютно неадекватна.Все пак това е секция новини, а не "из дневниците на траките..."показва съвременно  невежество, недостатъчна информираност, разбиране  и нежелание за  аналитично мислене. Важното е да има новини. "Новини: няма новини".
Интересно - Дънов доста неща е казал точно преди 100 години и днес те са още по-актуални. Друга подробност - защо ли календара на маите свършва в 2010 година. Извинете, май това не е новина.

Неактивен Доктора

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 241
Е ,трябва все пак човек да има филтър в главата какво да чете, още повече и какво да предлага на широката публика.  :D

Що бе, дадени са точни прогнози за годината - ще видим дали ще се сбъднат и тогава нека преценим с кого е контактувала!?!  laugh Между другото това за морето до Родопите го е казал още Петър Дънов. Думите му са точно следните: "-НЕ СЕ НАТИСКАЙТЕ ЗА БЕЛОМОРИЕТО - ТО САМО ЩЕ ДОЙДЕ ПРИ НАС"!!!... :-\
"Като не щеш мира - на ти секира"! кан Крум

Неактивен Доктора

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 241
Изобщо страната ни я пощят всякакви вредни нам твари и няма кой да ги спре.

Най-лошото е,че и Овчаров,който рови на Перперикон станал тамплиер.

Дали пък няма да излезе той предателя и Юдата от известните археолози; иначе изглежда свестен, ама знае ли човек какво му е в главата!?!  :-\
"Като не щеш мира - на ти секира"! кан Крум

Неактивен jediguardian

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 570
  • Сериалът Heroes
Май наближава. Да видим дали ще разкрият нещо.

Неактивен Hermes

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 80
 • Хармонията е ЛЮБОВ, която носи МИР!
Вече е юни...хайде да коментираме прогнозите ......
ТЕЗИ КОИТО ПОБЕЖДАВАТ, СА ОНЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ МОГАТ!

Неактивен ipsilan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 91
 Ами до тук-нищо! Петър Дънов може и да е имал известни прозрения,изпитвам противоречиви чувства към личността му,едното от тях е именно негативното му изказване относно българите...Може и да съм националист,но трябва ли да се откажа от брат си,защото е несъвършен?И нещо в него не ми харесва?Всъщност познавах хора,които са ходили по поляните с него,и не отричат,че е бил самолюбив и със самочувствие,но негов си проблем,очаквам от подобни личности да са мъдри,благородни,светли в мислите и делата си,всеопрощаващи...
 Това си е мое мнение,не ангажирвам никого,чел съм почти всички негови книги...
 А контактьорите...не филтъра,а антивирусната пускам...
 
Животът е сън,смъртта е събуждане...

Неактивен Hermes

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 80
 • Хармонията е ЛЮБОВ, която носи МИР!
Относно прогнозите за 2008 :
Април - леден. Май - топъл. Рязка промяна. Юни - мек и влажен.
• Япония - тежки земетресения през 2008 г
• 2008 г. – стихийна и бедствена  с множество земетресения в Китай,
• Археологическото лято ще е твърде емоционално и смайващо. Ще се открият доказателства за древността на траките пред елините. И веднъж завинаги ще спре коментарът чий е Орфей?! Историята на Европа и България ще се обърне на 180?. Древни тайни ще засияят на небосклона на българската история. Но предателство на известни учени археолози ще опорочи звездния миг на България
.........има и попадения ,нека доживеем и ще видим  :---
ТЕЗИ КОИТО ПОБЕЖДАВАТ, СА ОНЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ МОГАТ!

cdms

 • Гост
Археолозите си знаят работата. Каквото и да изкопат пак е антика.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
5104 Прегледи
Последна публикация Април 20, 2006, 15:08:56 pm
от H.
6 Отговора
5897 Прегледи
Последна публикация Декември 30, 2010, 20:02:41 pm
от Raw Deal
2012

Започната от Jean-Luc Picard FUN

6 Отговора
5801 Прегледи
Последна публикация Ноември 16, 2006, 15:41:22 pm
от Alien
2 Отговора
4361 Прегледи
Последна публикация Март 11, 2008, 21:30:34 pm
от Peacekeeper
0 Отговора
5550 Прегледи
Последна публикация Юни 22, 2008, 13:30:31 pm
от ton

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27