Каквото става в ЛС остава в ЛС!
Блажени са вярващите! Освен ако не пишеш ЛС сам на себе си. Аз имам И такъв опит. Драскам си цветни Лични, и си ги получавам. Радост голяма ;D
При наличието на втора страна, нямаш никаква гаранция какво се случва с "личните ти", освен ако ти и той/тя не сте Едно
Да не говорим, за други варианти
Ако не си разбрал, единствено Лично остава това, което не смееш да споделиш дори със себе си. Но и по тази точка можем да умуваме, като се имат предвид масовите епидемии от
raz(dvo)(tro)(...)enie на личността, и на себе си вяра не можеш да имаш ;D Тогава започваш да си мантруваш "Вие не съществувате"...
Хайде, не се страхувайте. Какво се умълчахте всички? Не сте от мълчаливите! Или Висшият Ви Аз все още се колебае, дали ви е необходим подобен опит?!
Просто това ще е едно от многото преживявания, и то с гарантирани фойерверки...
Ако има някой недоволен, нека не забравя, че Висшият му Аз му е спретнал този номер. Не съм аз ;D
Да не изскочат сега разни псевдо моралисти да размахват пръст, кое било правилно и кое не, и разни там нива да споменават ...
Все пак се намираме в секция ФЪН ! Няма правилно и кривилно /така ми харесва/-има ПРЕЖИВЯВАНЕ! А такова със сигурност не сте имали !!! Бъдете благодарни, че ви се предоставя такава възможност !
Сега е ред да се включат онези "виждащите", ако изобщо някога са се изключвали от сателитната "мрежа", от която се захранват, да "анализират" какви енергии съм вложила в поста си ;D Само да не се оплетат във връзките, които им се привиждат.
Толкова за днес, от лостово-пръчковия агент! ;D
За онези, които не са наясно какво е предназначението на лоста, и как е открит:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%BE%D1%81%D1%82П.С. И помнете! Каквото и да съм казала или сторила - Обичам Ви!