Автор Тема: Март - 2008: Проект Камелот  (Прочетена 23734 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 827
Март - 2008: Проект Камелот
« -: Март 01, 2008, 19:27:32 pm »
Превод на Проект Камелот: 2008 - Бъдещето е сега Мартин

Превод на Отис Кар, Ралф Ринг и Проект "Камелот" Peacekeeper

Редакция и оформление Eon
« Последна редакция: Март 01, 2008, 19:28:49 pm от Eon »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #1 -: Март 01, 2008, 22:54:26 pm »
   Какво мислите за предстоящите събития през 2012? Дали паниката в "ТЯХ" не е твърде голяма. Наистина психичния терор над населението продължава /по масмедиите хубави неща почти не се срещат, а преди години не беше така/, но пък Иран все още не е нападнат. Може би наистина по "тайните върхове има промяна" - статията от миналата година в xnet за преориентирането на световното правителство, изказано от висш японски полицай. Нека си спомним и намерението на големите монополисти за разрешат въвеждането на електромобилите в масова употреба в най-близко бъдеще /което пак си е монопол, но поне не замърсяват околната среда/. А завишеният брой наблюдения на НЛО от началото на тази година /въобще не си помислям за ненаблюдаваните, само в САЩ през януари е имало официално документирани случаи със снимки и филми над 350/? НЕЩО НАИСТИНА СТАВА И МАЙ Е ЗА ДОБРОТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. МНОГО ИСКАМ И СЕ НАДЯВАМ ДА Е ТАКА... Единственото, което мога да правя е в мислите си ДА ВИЖДАМ И ИСКАМ САМО ДОБРО ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО.

   Наистина бъдещето е твърде относително нещо. Ще спечели онзи, който е видял възможното следствие и е породил съответната причина. Въпросът е, какъв сценарий ще бъде избран И ЗА КОЕ ОТ ВЪЗМОЖНИТЕ БЪДЕЩЕТА! Историята на филма Старгейт е наистина поразителна. Но като се прочете написаното в статията, човек остава с впечатлението, че филма е наистина плюнка, както казва Н. Нещата са твърде комплицирани. В този сайт се прокрадва част от истината, но може би мащабите й са твърде големи и хората които знаят истинската големина на цялата картина, включваща историята на човечеството от дълбоката древност до събитията усложнени с проблемите, които извънземните заплитат още повече в днешно време, са малцина, и не са способни да вземат толкова сложни решения, изискващи знанията и възможностите за въздействие в няколко физични измерения /с една дума са слаби и неразвити духовно/. Интересното е, че всичко свързано с НЛО започва дълго преди втората световна война, когато Н. Тесла още не е знаел, че ще работи и по експеримента Филаделфия. Съвсем не ми се вярва Илюминатите ДА ПУСНАТ КОКАЛА и НАПРАВЯТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ИСТИНСКИ СВОБОДНО /НАЙ-ВЕЧЕ СВОБОДНО ЗА РЕАЛНА И НЕЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ/. Но и ИСТИНСКИ СЪЗНАЛИТЕ СЕ ЗА СЪДБИНИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ФРАКЦИИ виждат, че бъдещето на Земята е невъзможно да съществува с варианта на МОНОПОЛА И РОБСТВОТО. Борбата е най-вече между фракциите, обикновените хора са само фигури от играта, те не са ИСТИНСКИТЕ ИГРАЧИ. Цялото организирано човечество има огромния потенциал да пренесе живеца на човешката идея на други планети, в други звездни системи. Дали ще бъде осъществен този шанс, зависи най-вече от желанието на всеки един от нас ДА ПОДКРЕПИ МИСЛЕНО ФРАКЦИИТЕ, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЗЕМНОТО /и най-вече от желанието и намерението да се отърсим от робския си манталитет. Ех, ако всички земляни бяха като членовете на екипа SG1.../.

   Въобще, предстои ТРУДНО, ВЕЛИКО, МНОГОВАРИАНТНО И ЕПОХАЛНО ВРЕМЕ! ОТ НАС ЗАВИСИ ВСИЧКО... ЗАВИСИ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, КАК ЩЕ СЕ ОТНЕСЕ КЪМ ОБКРЪЖАВАЩОТО...

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 516
  • Music of the world
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #2 -: Март 02, 2008, 06:10:51 am »
Мен лично най-много ме притеснява описаната вероятност за игра с времето и прехвърляне в друга времева линия.
Дали едно или друго катастрофално събитие е било отблъснато от илюминати или от хората, работещи срещу тях, за мен няма особено значение (Това, че някой е на наша  страна, не означава непременно, че знае кое би било най-добре за нас), защото си мисля, че и в двата случая това може да бъде не в наш интерес. Ако едно или друго събитие е предстояло да ни се случи, значи по някаква причина точно така е трябвало да бъде (И в статията се споменава цикличността на историята, а с манипулация на времето тя всъщност се нарушава). А защо е трябвало, можем да се досетим лесно за един от отговорите. Както и SMSI-H отбеляза, илюминатите няма да пуснат (лесно) кокала, а какъв по-лесен вариант за тях да го задържат от този, в който нищо съществено не се случва и животът си продължава както винаги? Да, най-вероятно дори и така в един момент пробудените ще станат достатъчно, но дали тогава няма да бъде прекалено късно и робството над тях няма да е окончателно установено, така че да няма връщане назад (Без евентуална външна намеса)?

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #3 -: Март 02, 2008, 18:24:29 pm »
Четете езотерични разкази ;)
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Морфей

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 492
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #4 -: Март 02, 2008, 23:38:08 pm »
   Какво мислите за предстоящите събития през 2012? Дали паниката в "ТЯХ" не е твърде голяма.

Дънов нееднократно е намквал за глобална катастрофа в свойте лекции. Аз съм ги чел преди години и не се сещам точно в кои, но на различни места предопреждава да се подготвяме за  глобална катастрофа, че ще има голямо заметресение ,световния океан ще залее много от сушата , няма да има храна по единпът на ден ще ядем това ми се е набило в съзнанието ,че житото ще се прибере в пещери и то ще ни едиствената храна и др. неща да не изброявам повече.Незнам ,но имам лошото предчувствие че ни е казал истината!
« Последна редакция: Август 11, 2009, 08:02:45 am от Морфей »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #5 -: Март 04, 2008, 13:36:36 pm »
Дънов далеч не е препоръчвал да се строят противоатомни бункери... И доколкото е говорил за предстояща криза, правил го е като илюстрация и фон на основната идея в своето учение - а именно, идеята за израстването на човешката душа и надмогването на всички страшни катаклизми... Учението на Дънов не е апокалиптично в никакъв случай!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #6 -: Март 04, 2008, 14:33:24 pm »
Книгата точно 33 страници  ;)Хората сякаш треперят "от неизвестното и немислимото ,и глуповатото".Маите ясно са казали след 2012 г. ще живеем в свят извън времето иПАРИТЕ.
Дънов ясно е казал как ТРЯБВА-задължително да живеем и ще живеят тези които искат нещо да направят за новата облагородена вече планета Земя.На никой не му е лесно ,едно е на приказки,друго е на действие.
Нека да вземем за пример посланието на КРИОН,когато разберете,че в даден район ще има земетресение или друго бедствие,защо продължавате да живеете в този район,нима очаквате БОГ да ви премести вместо вас.
Лека по лека,стъпка по стъпка както се казва в календара на маите промените са започнали
Цикъл 8. „Галактически”
Започвал е на 5 януари 1999 г. и ще продължи до 10 февруари 2011 година. В този период тринайсетте етапа/части са с продължителност от по 360 дни. Съзнанието еволюира в „Етика”. Етиката е различна от морала - тя идва отвътре, от сърцето ти. Тя ти казва кое е правилно и кое е грешно. Морала от друга страна е „причини”. Причини, които с времето и културата обособяват „правилните и грешните” неща. Нещо различно от етиката. Докато морала идва отвън и те затрупва, етиката е в теб самият. Целият цикъл е за нея и за цялостта (интегритет). Те са така да се каже „новината на деня”. Като се огледате какво става по света не сте много доволни, нали? Войни, трагедии и всякакви грозни неща. Това, което всъщност виждате е един сблъсък между съзнанието на „Силата” със съзнанието на „Етиката”. Точно както във всеки един от миналите цикли - новото идващо съзнание доминира над предишното и де факто това става през петия „ден” от всеки цикъл. Тогава новото взема надмощие над досегашното. Забележете също, че не може да имате етика, ако преди това нямате някаква сила/власт. Например, ако бягате за да си спасите живота… етичността ще е последното нещо, което ще имате. Но когато сте на „твърда почва” – тогава може да започнете да си създавате една цялост, представляваща етика. Точно и за това съзнанието е трябвало да предостави първо „силата”.

Бих задал въпрос към всеки съфорумник:"От какво се нуждаете за да живеете щастливо на Земята?"или... да се замислим над това как в момента минава един наш ден и как искаме да "минава" един ден след 2012.Какви цели в живота преследва и търси всеки от нас,кои са моментите от живота ни които ни карат да "летим".

« Последна редакция: Март 04, 2008, 14:34:23 pm от Ricardo »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #7 -: Март 04, 2008, 14:54:09 pm »
Онова, което "не ми достига", е липсата на съответствие между идеали и действителен стремеж в обществения живот; липсата на изчерпателно, твърдо и взискателно намерение за подем, който да бъде преследван без оглед на личното статукво... Бих живял по-щастливо в общество от хора, които не търсят друго, освен претворяването на високия идеал...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен defyl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 33
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #8 -: Март 04, 2008, 15:17:53 pm »
От тук :
http://www.projectcamelot.org/whats_new.html


http://www.ufodigest.com/news/1206/omegasecret.html


"The Omega Secret"
"Secretum Omega"
by Cristoforo Barbato

Не знам дали му е тук мястото, ако не е може да го преместите, интервюто изглежда интересно на пръв поглед.
I Came Out From The Deep To Help And Understand But Not To Kill.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #9 -: Март 04, 2008, 19:24:08 pm »
   Значи това било - СЛЪНЧЕВАТА АКТИВНОСТ! Заради високата слънчева активност целият транспорт и комуникация ще бъдат блокирани. Д. Мелхиседек и Б. Марчиняк говорят за хаос в институциите за цели шест месеца. Какъв ужас! И кулминацията около Коледа на 2012 год.! Ако е вярна информацията за високата слънчева активност ни чака пълен и тотален распад на държавната организация и всички институции. Ако има транспортни средства, то ще са автомобили без електронни елементи, от най-старите бензини и дизели, които нямат никакви електронни чипове. Значи НЕ ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛЯМЕ СТАРИТЕ СИ ВОЗИЛА. Ами информацията за това, че Земята ще спре въртенето си за три дни. Това си е чист геологичен катаклизъм! Още по-голям ужас!
   Изводът е!

   Да се покрием някъде в някоя пещера /или си направим бункер, който да издържи на земетресения/, близо до ручей с вода /щото няма да има водоснабдяване/, да се запасим с трайни храни за дълъг период от време и други необходими материали /гориво за отопление, свещи,  медицински консумативи и т.н./, и предварително да се подготвим за несгодите /да прочетем, колкото е възможно повече книги как се оцелява в природата, тъй като за това почти нищо не знаем/.

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #10 -: Март 04, 2008, 20:37:01 pm »
Дано тук да е тридневен залез или изгрев  :)  А тез катаклизме могат да повлиаят и положително,ако не се използват като предтекст за нср де.Примерно цивилизацията ще се срине-дай да ви чипираме.
« Последна редакция: Март 04, 2008, 20:41:58 pm от Vader »
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Морфей

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 492
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #11 -: Март 04, 2008, 21:45:29 pm »
   Значи това било - СЛЪНЧЕВАТА АКТИВНОСТ! Заради високата слънчева активност целият транспорт и комуникация ще бъдат блокирани. Д. Мелхиседек и Б. Марчиняк говорят за хаос в институциите за цели шест месеца. Какъв ужас! И кулминацията около Коледа на 2012 год.! Ако е вярна информацията за високата слънчева активност ни чака пълен и тотален распад на държавната организация и всички институции. Ако има транспортни средства, то ще са автомобили без електронни елементи, от най-старите бензини и дизели, които нямат никакви електронни чипове. Значи НЕ ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛЯМЕ СТАРИТЕ СИ ВОЗИЛА. Ами информацията за това, че Земята ще спре въртенето си за три дни. Това си е чист геологичен катаклизъм! Още по-голям ужас!
   Изводът е!

   Да се покрием някъде в някоя пещера /или си направим бункер, който да издържи на земетресения/, близо до ручей с вода /щото няма да има водоснабдяване/, да се запасим с трайни храни за дълъг период от време и други необходими материали /гориво за отопление, свещи,  медицински консумативи и т.н./, и предварително да се подготвим за несгодите /да прочетем, колкото е възможно повече книги как се оцелява в природата, тъй като за това почти нищо не знаем/.
Абе и аз това викам да се подготвяме за този сървайвър, че както сме се изнежили в тези панелки незнам как ще оцелеем при такъв катаклизъм. Ядеме готови боклуци и сме загубили всякъв контакт с останките от природата. Аз вече обмислям разни вариянти.

Дънов далеч не е препоръчвал да се строят противоатомни бункери... И доколкото е говорил за предстояща криза, правил го е като илюстрация и фон на основната идея в своето учение - а именно, идеята за израстването на човешката душа и надмогването на всички страшни катаклизми... Учението на Дънов не е апокалиптично в никакъв случай!

Някой ден ще извадя тези илюстрации с цитати и пак ще говорим  ;) Просто исках да кажа че Дънов ни е отгатнал за този катаклизъм и ни е илюстрирал как можем да го преодолем по най-полезния и безопасен начин за нас. ;)


Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #12 -: Март 05, 2008, 13:27:14 pm »
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 516
  • Music of the world
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #13 -: Март 05, 2008, 15:44:20 pm »
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !
Определено не трябва да се вярва сляпо, че тогава ще се случи каквото и да било, миналата година пък имаше доста теории за това, че 2012 всъщност е 2007:
http://www.denyse.net/id55.html
http://www.coasttocoastam.com/gen/page1886.html?theme=light
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message469095/pg1
 :-\
« Последна редакция: Март 05, 2008, 16:10:32 pm от Martin »

Неактивен Морфей

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 492
Относно: Март - 2008: Проект Камелот
« Отговор #14 -: Март 05, 2008, 19:46:53 pm »
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !

За 2012 не знам, но в близките 30 години все някога ще стане.  :-\ 

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
11 Отговора
7604 Прегледи
Последна публикация Март 06, 2006, 21:40:00 pm
от prestor
16 Отговора
9613 Прегледи
Последна публикация Юни 10, 2006, 23:25:56 pm
от prestor
0 Отговора
8823 Прегледи
Последна публикация Януари 11, 2008, 14:57:47 pm
от Admin
364 Отговора
185505 Прегледи
Последна публикация Май 24, 2016, 23:16:32 pm
от Амрита
2 Отговора
3339 Прегледи
Последна публикация Март 23, 2008, 13:21:35 pm
от AU

Sign up for exclusive content

Enter your email address below to receive exclusive scripts not found on the site. Also, get our monthly newsletter packed with tricks and bonus goodies.
Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27