Форум за конспирации, уфология и мистика.

НЛО и Извънземни => НЛО => Темата е започната от: Eon в Март 01, 2008, 19:27:32 pm

Титла: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Eon в Март 01, 2008, 19:27:32 pm
Превод на Проект Камелот: 2008 - Бъдещето е сега Мартин

Превод на Отис Кар, Ралф Ринг и Проект "Камелот" Peacekeeper

Редакция и оформление Eon
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: SMSI-H в Март 01, 2008, 22:54:26 pm
   Какво мислите за предстоящите събития през 2012? Дали паниката в "ТЯХ" не е твърде голяма. Наистина психичния терор над населението продължава /по масмедиите хубави неща почти не се срещат, а преди години не беше така/, но пък Иран все още не е нападнат. Може би наистина по "тайните върхове има промяна" - статията от миналата година в xnet за преориентирането на световното правителство, изказано от висш японски полицай. Нека си спомним и намерението на големите монополисти за разрешат въвеждането на електромобилите в масова употреба в най-близко бъдеще /което пак си е монопол, но поне не замърсяват околната среда/. А завишеният брой наблюдения на НЛО от началото на тази година /въобще не си помислям за ненаблюдаваните, само в САЩ през януари е имало официално документирани случаи със снимки и филми над 350/? НЕЩО НАИСТИНА СТАВА И МАЙ Е ЗА ДОБРОТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. МНОГО ИСКАМ И СЕ НАДЯВАМ ДА Е ТАКА... Единственото, което мога да правя е в мислите си ДА ВИЖДАМ И ИСКАМ САМО ДОБРО ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО.

   Наистина бъдещето е твърде относително нещо. Ще спечели онзи, който е видял възможното следствие и е породил съответната причина. Въпросът е, какъв сценарий ще бъде избран И ЗА КОЕ ОТ ВЪЗМОЖНИТЕ БЪДЕЩЕТА! Историята на филма Старгейт е наистина поразителна. Но като се прочете написаното в статията, човек остава с впечатлението, че филма е наистина плюнка, както казва Н. Нещата са твърде комплицирани. В този сайт се прокрадва част от истината, но може би мащабите й са твърде големи и хората които знаят истинската големина на цялата картина, включваща историята на човечеството от дълбоката древност до събитията усложнени с проблемите, които извънземните заплитат още повече в днешно време, са малцина, и не са способни да вземат толкова сложни решения, изискващи знанията и възможностите за въздействие в няколко физични измерения /с една дума са слаби и неразвити духовно/. Интересното е, че всичко свързано с НЛО започва дълго преди втората световна война, когато Н. Тесла още не е знаел, че ще работи и по експеримента Филаделфия. Съвсем не ми се вярва Илюминатите ДА ПУСНАТ КОКАЛА и НАПРАВЯТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ИСТИНСКИ СВОБОДНО /НАЙ-ВЕЧЕ СВОБОДНО ЗА РЕАЛНА И НЕЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ/. Но и ИСТИНСКИ СЪЗНАЛИТЕ СЕ ЗА СЪДБИНИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ФРАКЦИИ виждат, че бъдещето на Земята е невъзможно да съществува с варианта на МОНОПОЛА И РОБСТВОТО. Борбата е най-вече между фракциите, обикновените хора са само фигури от играта, те не са ИСТИНСКИТЕ ИГРАЧИ. Цялото организирано човечество има огромния потенциал да пренесе живеца на човешката идея на други планети, в други звездни системи. Дали ще бъде осъществен този шанс, зависи най-вече от желанието на всеки един от нас ДА ПОДКРЕПИ МИСЛЕНО ФРАКЦИИТЕ, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЗЕМНОТО /и най-вече от желанието и намерението да се отърсим от робския си манталитет. Ех, ако всички земляни бяха като членовете на екипа SG1.../.

   Въобще, предстои ТРУДНО, ВЕЛИКО, МНОГОВАРИАНТНО И ЕПОХАЛНО ВРЕМЕ! ОТ НАС ЗАВИСИ ВСИЧКО... ЗАВИСИ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, КАК ЩЕ СЕ ОТНЕСЕ КЪМ ОБКРЪЖАВАЩОТО...
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Martin в Март 02, 2008, 06:10:51 am
Мен лично най-много ме притеснява описаната вероятност за игра с времето и прехвърляне в друга времева линия.
Дали едно или друго катастрофално събитие е било отблъснато от илюминати или от хората, работещи срещу тях, за мен няма особено значение (Това, че някой е на наша  страна, не означава непременно, че знае кое би било най-добре за нас), защото си мисля, че и в двата случая това може да бъде не в наш интерес. Ако едно или друго събитие е предстояло да ни се случи, значи по някаква причина точно така е трябвало да бъде (И в статията се споменава цикличността на историята, а с манипулация на времето тя всъщност се нарушава). А защо е трябвало, можем да се досетим лесно за един от отговорите. Както и SMSI-H отбеляза, илюминатите няма да пуснат (лесно) кокала, а какъв по-лесен вариант за тях да го задържат от този, в който нищо съществено не се случва и животът си продължава както винаги? Да, най-вероятно дори и така в един момент пробудените ще станат достатъчно, но дали тогава няма да бъде прекалено късно и робството над тях няма да е окончателно установено, така че да няма връщане назад (Без евентуална външна намеса)?
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: ---------- в Март 02, 2008, 18:24:29 pm
Четете езотерични разкази ;)
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Морфей в Март 02, 2008, 23:38:08 pm
   Какво мислите за предстоящите събития през 2012? Дали паниката в "ТЯХ" не е твърде голяма.

Дънов нееднократно е намквал за глобална катастрофа в свойте лекции. Аз съм ги чел преди години и не се сещам точно в кои, но на различни места предопреждава да се подготвяме за  глобална катастрофа, че ще има голямо заметресение ,световния океан ще залее много от сушата , няма да има храна по единпът на ден ще ядем това ми се е набило в съзнанието ,че житото ще се прибере в пещери и то ще ни едиствената храна и др. неща да не изброявам повече.Незнам ,но имам лошото предчувствие че ни е казал истината!
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: ---------- в Март 04, 2008, 13:36:36 pm
Дънов далеч не е препоръчвал да се строят противоатомни бункери... И доколкото е говорил за предстояща криза, правил го е като илюстрация и фон на основната идея в своето учение - а именно, идеята за израстването на човешката душа и надмогването на всички страшни катаклизми... Учението на Дънов не е апокалиптично в никакъв случай!
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Radostin в Март 04, 2008, 14:33:24 pm
Книгата точно 33 страници  ;)Хората сякаш треперят "от неизвестното и немислимото ,и глуповатото".Маите ясно са казали след 2012 г. ще живеем в свят извън времето иПАРИТЕ.
Дънов ясно е казал как ТРЯБВА-задължително да живеем и ще живеят тези които искат нещо да направят за новата облагородена вече планета Земя.На никой не му е лесно ,едно е на приказки,друго е на действие.
Нека да вземем за пример посланието на КРИОН,когато разберете,че в даден район ще има земетресение или друго бедствие,защо продължавате да живеете в този район,нима очаквате БОГ да ви премести вместо вас.
Лека по лека,стъпка по стъпка както се казва в календара на маите промените са започнали
Цикъл 8. „Галактически”
Започвал е на 5 януари 1999 г. и ще продължи до 10 февруари 2011 година. В този период тринайсетте етапа/части са с продължителност от по 360 дни. Съзнанието еволюира в „Етика”. Етиката е различна от морала - тя идва отвътре, от сърцето ти. Тя ти казва кое е правилно и кое е грешно. Морала от друга страна е „причини”. Причини, които с времето и културата обособяват „правилните и грешните” неща. Нещо различно от етиката. Докато морала идва отвън и те затрупва, етиката е в теб самият. Целият цикъл е за нея и за цялостта (интегритет). Те са така да се каже „новината на деня”. Като се огледате какво става по света не сте много доволни, нали? Войни, трагедии и всякакви грозни неща. Това, което всъщност виждате е един сблъсък между съзнанието на „Силата” със съзнанието на „Етиката”. Точно както във всеки един от миналите цикли - новото идващо съзнание доминира над предишното и де факто това става през петия „ден” от всеки цикъл. Тогава новото взема надмощие над досегашното. Забележете също, че не може да имате етика, ако преди това нямате някаква сила/власт. Например, ако бягате за да си спасите живота… етичността ще е последното нещо, което ще имате. Но когато сте на „твърда почва” – тогава може да започнете да си създавате една цялост, представляваща етика. Точно и за това съзнанието е трябвало да предостави първо „силата”.

Бих задал въпрос към всеки съфорумник:"От какво се нуждаете за да живеете щастливо на Земята?"или... да се замислим над това как в момента минава един наш ден и как искаме да "минава" един ден след 2012.Какви цели в живота преследва и търси всеки от нас,кои са моментите от живота ни които ни карат да "летим".

Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: ---------- в Март 04, 2008, 14:54:09 pm
Онова, което "не ми достига", е липсата на съответствие между идеали и действителен стремеж в обществения живот; липсата на изчерпателно, твърдо и взискателно намерение за подем, който да бъде преследван без оглед на личното статукво... Бих живял по-щастливо в общество от хора, които не търсят друго, освен претворяването на високия идеал...
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: defyl в Март 04, 2008, 15:17:53 pm
От тук :
http://www.projectcamelot.org/whats_new.html


http://www.ufodigest.com/news/1206/omegasecret.html


"The Omega Secret"
"Secretum Omega"
by Cristoforo Barbato

Не знам дали му е тук мястото, ако не е може да го преместите, интервюто изглежда интересно на пръв поглед.
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: SMSI-H в Март 04, 2008, 19:24:08 pm
   Значи това било - СЛЪНЧЕВАТА АКТИВНОСТ! Заради високата слънчева активност целият транспорт и комуникация ще бъдат блокирани. Д. Мелхиседек и Б. Марчиняк говорят за хаос в институциите за цели шест месеца. Какъв ужас! И кулминацията около Коледа на 2012 год.! Ако е вярна информацията за високата слънчева активност ни чака пълен и тотален распад на държавната организация и всички институции. Ако има транспортни средства, то ще са автомобили без електронни елементи, от най-старите бензини и дизели, които нямат никакви електронни чипове. Значи НЕ ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛЯМЕ СТАРИТЕ СИ ВОЗИЛА. Ами информацията за това, че Земята ще спре въртенето си за три дни. Това си е чист геологичен катаклизъм! Още по-голям ужас!
   Изводът е!

   Да се покрием някъде в някоя пещера /или си направим бункер, който да издържи на земетресения/, близо до ручей с вода /щото няма да има водоснабдяване/, да се запасим с трайни храни за дълъг период от време и други необходими материали /гориво за отопление, свещи,  медицински консумативи и т.н./, и предварително да се подготвим за несгодите /да прочетем, колкото е възможно повече книги как се оцелява в природата, тъй като за това почти нищо не знаем/.
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Vader в Март 04, 2008, 20:37:01 pm
Дано тук да е тридневен залез или изгрев  :)  А тез катаклизме могат да повлиаят и положително,ако не се използват като предтекст за нср де.Примерно цивилизацията ще се срине-дай да ви чипираме.
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Морфей в Март 04, 2008, 21:45:29 pm
   Значи това било - СЛЪНЧЕВАТА АКТИВНОСТ! Заради високата слънчева активност целият транспорт и комуникация ще бъдат блокирани. Д. Мелхиседек и Б. Марчиняк говорят за хаос в институциите за цели шест месеца. Какъв ужас! И кулминацията около Коледа на 2012 год.! Ако е вярна информацията за високата слънчева активност ни чака пълен и тотален распад на държавната организация и всички институции. Ако има транспортни средства, то ще са автомобили без електронни елементи, от най-старите бензини и дизели, които нямат никакви електронни чипове. Значи НЕ ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛЯМЕ СТАРИТЕ СИ ВОЗИЛА. Ами информацията за това, че Земята ще спре въртенето си за три дни. Това си е чист геологичен катаклизъм! Още по-голям ужас!
   Изводът е!

   Да се покрием някъде в някоя пещера /или си направим бункер, който да издържи на земетресения/, близо до ручей с вода /щото няма да има водоснабдяване/, да се запасим с трайни храни за дълъг период от време и други необходими материали /гориво за отопление, свещи,  медицински консумативи и т.н./, и предварително да се подготвим за несгодите /да прочетем, колкото е възможно повече книги как се оцелява в природата, тъй като за това почти нищо не знаем/.
Абе и аз това викам да се подготвяме за този сървайвър, че както сме се изнежили в тези панелки незнам как ще оцелеем при такъв катаклизъм. Ядеме готови боклуци и сме загубили всякъв контакт с останките от природата. Аз вече обмислям разни вариянти.

Дънов далеч не е препоръчвал да се строят противоатомни бункери... И доколкото е говорил за предстояща криза, правил го е като илюстрация и фон на основната идея в своето учение - а именно, идеята за израстването на човешката душа и надмогването на всички страшни катаклизми... Учението на Дънов не е апокалиптично в никакъв случай!

Някой ден ще извадя тези илюстрации с цитати и пак ще говорим  ;) Просто исках да кажа че Дънов ни е отгатнал за този катаклизъм и ни е илюстрирал как можем да го преодолем по най-полезния и безопасен начин за нас. ;)

Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: P.E.A.C.E. в Март 05, 2008, 13:27:14 pm
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Martin в Март 05, 2008, 15:44:20 pm
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !
Определено не трябва да се вярва сляпо, че тогава ще се случи каквото и да било, миналата година пък имаше доста теории за това, че 2012 всъщност е 2007:
http://www.denyse.net/id55.html (http://www.denyse.net/id55.html)
http://www.coasttocoastam.com/gen/page1886.html?theme=light (http://www.coasttocoastam.com/gen/page1886.html?theme=light)
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message469095/pg1 (http://www.godlikeproductions.com/forum1/message469095/pg1)
 :-\
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Морфей в Март 05, 2008, 19:46:53 pm
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !

За 2012 не знам, но в близките 30 години все някога ще стане.  :-\ 
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Radostin в Март 06, 2008, 11:06:31 am
Абслоютно всеки ли е сигурен, че 2012 ще се случи един от изброените варианти ?! Те на са ли доста несъвместими ? Големи догатки са това и не са подкрепени с доказателства !
Определено не трябва да се вярва сляпо, че тогава ще се случи каквото и да било, миналата година пък имаше доста теории за това, че 2012 всъщност е 2007:
http://www.denyse.net/id55.html (http://www.denyse.net/id55.html)
http://www.coasttocoastam.com/gen/page1886.html?theme=light (http://www.coasttocoastam.com/gen/page1886.html?theme=light)
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message469095/pg1 (http://www.godlikeproductions.com/forum1/message469095/pg1)
 :-\

Лично за мен това не е теория,това се усеща вътрешно.За последните 3 години например доста неща се промениха в мен вътрешно,начина ми на разбиране на света и т.н.Не може така лесно да се коментира точно и кога точно ще се случи промяната, както казва Flydragon.Просто промените от 2008 г. са вече в ход,само до 2010 г. колко неща мисля ,че ще се случат в глобален мащаб.Най-важно е сега според мен да работим над самите нас,да се чистим духовно.Например аз от нова година спрях месото,само млечни продукти,зеленчуци и риба и много добре се чувствам физически.Цигарите от 1 година ги спрях.Свиква се бързо,даже вече все едно не съм ял през живота си месо(колко обичах пържоли на скара,кебабчета и карловска луканка и филе "елена" :P и по 4-5 бири и музиката сФири :)).Случи се и нещо странно,винаги след като пия алкохол,без вино да другия ден съм болен,хрема и червено гърло,незнам защо така се получава.
Нормално е хората да се страхуват,...не за живота си , а за имуществото си.Странно но факт. :)
Духовно чистите хора не виждам какво да се притесняват,тъй като те ще бъдат гръбнака на започналата вече нова епоха на водолея.
За всички бургазлии,който го е страх ето и бункера в бургас. :)

(http://forum.boinaslava.net/attachment.php?attachmentid=5985&stc=1&thumb=1)
(http://forum.boinaslava.net/attachment.php?attachmentid=5986&stc=1&thumb=1)

КРИОН
Огледайте се наоколо. Как мислите, дали нещо се променя на тази планета? Например:
(1) Съзнанието на мира: Днес, когато древните текстове вещаеха, че пустините ще подгизнат от кръв, две държави преговарят за правото да ползват общи води. Политическите затворници, хвърлени в тъмница навремето от разни диктатори, сега са президенти на своите страни. "Империята на злото" се прекатури неотдавна. Забелязахте ли?
(2)  Природните стихии: Да сте забелязали нещо различно в смяната на сезоните? Крион ни каза, че цялата последователност на отглеждане на реколтата ще се промени. Направиха ли ви впечатления навод¬ненията? Ами зимните студове през пролетта? Или силните ветрове, каквито не сте виждали през живота си? Или вулканите, които трябваше да са угаснали? Помислете за това.
(3) Земната честота: Знаете ли, че основната чес¬тота на Земята, наричана резонансът на Шуман, от¬край време е 7.8 цикъла в секунда? Армията изгражда всичките си комуникационни системи на общоприе¬тата константа на Шуман. И изведнъж тя скочи на 8.6 и продължава да расте.
(4) Магнетизмът: Знаете ли, че магнитният север се измества? Знаете ли, че силата на земното магнит¬но поле намалява? Какво означава всичко това? Крион ни казва, че Земята реагира на факта, че ние повишаваме вибрацията на планетата и че сме полу¬чили нови дарове от Бог, които да ни помогнат.
Какво мислите за хората, които пренебрегват тези знаци и се вкопчват в старите положения, когато всич¬ко наоколо на планетата крещи: нещата се променят? Гъсеницата постъпи точно така и повлече много други със себе си.
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: asdfghjkl в Март 09, 2008, 23:49:24 pm
Аз съм доста ненаясно за 2012. Знам основните теории, но на моменти ту си мисля, че е неизбежно ту, че нищо такова няма да се случи и живота ще си продължи следвайки плана за нср. Примерно някои от нещата, които се определяха, че ще станат не стават и т.н. И все пак ако ни се наложи да се местим в гората аз пак ставам хищник, съжалявам за зайчетата, но живота ми е по - ценен.
Доста хора казват, че ще е много по - добре след "промените", но аз смятам, че глобално сриване на икономиката и институциите ще докара много тежки времена за големите общности от хора. Оцеляването ще се определя на примитивен принцип - по - силния взима храната, убежището и женските. Има и вариант да няма никаква смяна на измеренията, а само сриване на сегашния ред и тази перспектива за започване от "дивото" не ми харесва особено - хората не сме се научили да се учим от грешките си и пак ще ги повтаряме отначало, от групи, общности, племена, съюзи, държави... Но може би така трябва, заради цикъла.
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Martin в Март 10, 2008, 07:28:13 am
Аз съм доста ненаясно за 2012. Знам основните теории, но на моменти ту си мисля, че е неизбежно ту, че нищо такова няма да се случи и живота ще си продължи следвайки плана за нср. Примерно някои от нещата, които се определяха, че ще станат не стават и т.н. И все пак ако ни се наложи да се местим в гората аз пак ставам хищник, съжалявам за зайчетата, но живота ми е по - ценен.
Доста хора казват, че ще е много по - добре след "промените", но аз смятам, че глобално сриване на икономиката и институциите ще докара много тежки времена за големите общности от хора. Оцеляването ще се определя на примитивен принцип - по - силния взима храната, убежището и женските. Има и вариант да няма никаква смяна на измеренията, а само сриване на сегашния ред и тази перспектива за започване от "дивото" не ми харесва особено - хората не сме се научили да се учим от грешките си и пак ще ги повтаряме отначало, от групи, общности, племена, съюзи, държави... Но може би така трябва, заради цикъла.
Същото и при мен по отношение на колебанието; май най-точно ще е да кажем, че всъщност никой не е наясно, само тук-там си мислят, че са, както стана и с теорията "2007=2012".
А че сривът на икономиката и институциите ще докара тежки времена, това е ясно, но то пак не означава, че няма да е положително в по-дългосрочен план. Сигурно нещата ще се повторят след хилядолетия, да, но в крайна сметка преди това ще се започне начисто. Сегашната система е доказано работеща срещу нас (А и планетата/природата въобще) и мисля, че все по-очевидна (И все по-желана) става нуждата от нейния тотален срив. Институционалната и икономическа хватка се затяга все по-силно около вратовете на хората и ми се струва, че това е предпоставка за далеч по-тежки времена при запазване на курса ни в тази посока.
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Radostin в Март 10, 2008, 09:13:57 am
Аз съм доста ненаясно за 2012. Знам основните теории, но на моменти ту си мисля, че е неизбежно ту, че нищо такова няма да се случи и живота ще си продължи следвайки плана за нср. Примерно някои от нещата, които се определяха, че ще станат не стават и т.н. И все пак ако ни се наложи да се местим в гората аз пак ставам хищник, съжалявам за зайчетата, но живота ми е по - ценен.
Доста хора казват, че ще е много по - добре след "промените", но аз смятам, че глобално сриване на икономиката и институциите ще докара много тежки времена за големите общности от хора. Оцеляването ще се определя на примитивен принцип - по - силния взима храната, убежището и женските. Има и вариант да няма никаква смяна на измеренията, а само сриване на сегашния ред и тази перспектива за започване от "дивото" не ми харесва особено - хората не сме се научили да се учим от грешките си и пак ще ги повтаряме отначало, от групи, общности, племена, съюзи, държави... Но може би така трябва, заради цикъла.

Какво според теб е еволюционен преход? Тези твои коментари ми звучат като сценарий от няой ОТКАЧЕН US филм и връщане в първобитнообщинния строй.
Никой не е наясно в момента какво ще е,само знаем ,че ако продълваме така да мислим само за материални неща, доста по зле ще става за в бъдеще.Стига с тази икономика,може да има и свят без пари.При такива негативно настроени мисли, казват вярата на човека към БОГ-а е слаба.Нещата според мен ще станат по Божий план,за да живеем доста по-добре.
Например сега тъй като се намирам в сериозен бизнес,съм разбрал чевсеки го уважават заради парите,а не заради самия него.Стига с този страх от катаклизми :) ...да ама страх лозе пази,ще кажат някои :P Казано е да стоим будни и да се развиваме еволюционно.

Пример1: Колко хора в България знаят ,че има бази на луната и голям екип от учени в момента е на луната?
 
И един лек пример давам,едно време прабаба ми и прадядо ми,са живяли на село,всичко са си произвеждали,не са използвали пари и са живяли много добре до към 85 г.,но са живяли без нищо да ги интересува,ни луна ни земя,ни НЛО,нито духовно развитие.

Пак давам примера за форума,който сега е доста различен и променен. :)Не случайно тук се стоварва много ,ама много информация,която понякога за някои идва доста трудно смилаема и разбираема.

asdfghjkl ти сега си на 19 г.,като станеш на 24,ще имаш много по-голям житейски опит и съвсем различно ще мислиш тогава.Засили молитвите си,всичко лека по-лека ще си дойде на мястото си. :)

Тези събития за 2012 не са сензация,нито трябва да се спекулира с тях,а ни карат само да променим начина си на живот и да разберем,че нашият свят е илюзия,а невидимият истината.Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Peacekeeper в Март 10, 2008, 09:31:23 am
Много ми е интересно колко от вас прочетоха втората част от Проект Камелот и какво разбраха от нея :---   
П.П. Сещам се какво беше казал английския хакер, който разби системите на НАСА. Според неговите думи, агенцията щяла да разкрие секретните си антигравитационни технологии до "7 years", като интервюто, ако не ме лъже паметта, е било в края на 2006, което означава, че 2013 ще е голямата година за науката, а не 2012 :P
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: ---------- в Март 10, 2008, 10:45:51 am
Цялото това усилено датиране ми е малко смешно. Ако сме честни пред себе си, трябва да признаем, че ние дори не сме сигурни коя година сме в момента! принцип е прието да се мисли, че сега е 2008-ма година. Но редица причини ни дават повод да се усъмним във верността на това твърдение. А и вторачването в това да определим точния календарен момент ни отклонява от един доста по-съществен въпрос: в какво се изразява самият преход?
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Radostin в Март 10, 2008, 10:58:52 am
Цялото това усилено датиране ми е малко смешно. Ако сме честни пред себе си, трябва да признаем, че ние дори не сме сигурни коя година сме в момента! принцип е прието да се мисли, че сега е 2008-ма година. Но редица причини ни дават повод да се усъмним във верността на това твърдение. А и вторачването в това да определим точния календарен момент ни отклонява от един доста по-съществен въпрос: в какво се изразява самият преход?

Именно "в какво се изразява самият преход?".
Ето и един поетичен отговор за прехода 2008-2012 :)

Душата на космоса


Снегът се сипе кротко и без шум,
снегът се сипе като цвят от вишни
и стели нивите край полски друм,
където грачат гарваните хищни.
Снегът земята в було премени...
Дали е то венчалната й роба,
прикътана за най-щастливи дни,
или саван - да я обвие в гроба?
СЪЗЕРЦАНИЯ
Всред безсърдечните безименен изгнаник,
аз следвам своя път без отдих и приют;
посрещан с ням поклон, изпращан с таен смут -
аз диря близки вред и вред ме считат странник.
И чувам гласове от утрина до заник:
- Дали е той мъдрец? Или - не е ли луд?
Но, вслушан в всяка скръб, оставам аз нечут -
защото аз съм сам, защото съм избраник...
Ах! В съзерцание на вечните неща,
прощавам всичко аз и кротка грей мечта
на моето чело, що никой не погали.
Но, между свои чужд, на друго време син,
венчан с гирляндата на небосвода син -
кому в завет ще дам безмълвните печали?
***
Безкраен ден... Зари и все зари
и нийде сянка в знойните простори,
о, Боже! Но духът се умори
и ето вече сън ще го обори.
Безкраен ден... Не ще ли свърши ощ,
та най-подир духът да поотдъхне?
Аз искам тъмний свод на глуха нощ,
а, струва ми се, няма да се мръкне!
***
Молете се за нас на всички вери...
Ний сме обречени, сковани в мраз,
да чезнем без разтуха в подни сфери,
където Бог не чува наший глас.
Нощта притваря глухо свойте двери...
- дали умира Пан на този час? -
и сянка над вселената трепери
злокобно... О, молете се за нас!
Затишието става се по-странно.
Ах! Ще огрей ли слънце утре рано,
за да ни стопли?
Плахи кат мечта,
ний бдим, глава навели на гърдите -
и чакаме ний... Тъмна е нощта.
Молете се за нас - сърца разбити.
 
METAMORPHOSA
Велик и безответен час трепери
над съсипните на човешкий дух:
сред мрака рухнаха старинни вери,
умряха богове... Светът е глух.
Пространствата наострят сънен слух:
помръкнали слънца, звезди, химери
отхождат шумно в своя път - и звук
в изподнята отключва тайни двери.
Ще стане чудо! Погната в нощта,
душата ми кат чайка безприютна
зове... Нощта е кобна и безлюдна.
По дирите на смелата мечта
тя преминава някаква преграда -
душата. Но лети ли към небето,
 или пада на земята?


ВЕН ТИН (СТЕФАН ТИНТЕРОВ)

ВЕН ТИН (СТЕФАН ТИНТЕРОВ) е роден през 1885 г. в Бургас. Учи в родния си град и в Пловдив, завършва Юридическия факултет на Софийския университет. Работи в Стара Загора като заместник-прокурор. От 1906 г. започва да сътрудничи със стихове в сп. “Демократически преглед”. Публикува проза, статии, рецензии в периодичния печат. Негови стихотворения са публикувани в “Българска антология. Нашата поезия от Вазова насам” (1910) под редакцията на Д. Подвързачов и Д. Дебелянов. Умира през 1912 г. Първото самостоятелно издание на творчеството на поета символист е съставената от Владимир Стоянов книга “Призраци” (1994).
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Martin в Март 20, 2008, 20:06:32 pm
И един интересен ъпдейт:

Лео имаше няколко интересни разговора с Норвежкия политик, който потвърди, че семейството му е заплашвано - причината, поради която той не успя да се срещне с нас в Осло, както беше планирано. той също заяви на Лео, че ние от Проект Камелот сме разглеждани като 'опасни' (Което сме щастливи да чуем!) - и сме под внимателно наблюдение. Той също така потвърди, че подземните бази, 2012 и евакуационните планове са истински, но че е бил жертва на дезинформация относно Планетата X като причина (Или заплахите са си казали думата? :P) - както и предполагахме. Всичко това е доста сложно и важно, и ще ви информираме по темата подробно веднага, щом можем.
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Иван в Март 21, 2008, 21:35:07 pm
Превод на Проект Камелот: 2008 - Бъдещето е сега Мартин

Превод на Отис Кар, Ралф Ринг и Проект "Камелот" Peacekeeper

Редакция и оформление Eon


Приятели, има ли някаква техническа документация свързана с Отис Кар и Ралф Ринг, притежание на "Проект Камелот", която можете да публикувате в оригинал. Не разбирам добре английски, но го използвам технически отдавна. Инженер съм в областта на електрониката и, не се сърдете, но превода на интервюто с тия двама пича не е никак добре. Подозирам, че повечето използвани понятия са технически термини, които са преведени като думи от говоримия език, при което се получава неадекватна работа. Е, друга част от понятията не са утвърдени в електрониката и електротехниката, предполагам заради трансцендентните възгледи на двамата учени.

Поздрави на екипа, момчета!
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Martin в Март 22, 2008, 06:49:23 am
Превод на Проект Камелот: 2008 - Бъдещето е сега Мартин

Превод на Отис Кар, Ралф Ринг и Проект "Камелот" Peacekeeper

Редакция и оформление Eon


Приятели, има ли някаква техническа документация свързана с Отис Кар и Ралф Ринг, притежание на "Проект Камелот", която можете да публикувате в оригинал. Не разбирам добре английски, но го използвам технически отдавна. Инженер съм в областта на електрониката и, не се сърдете, но превода на интервюто с тия двама пича не е никак добре. Подозирам, че повечето използвани понятия са технически термини, които са преведени като думи от говоримия език, при което се получава неадекватна работа. Е, друга част от понятията не са утвърдени в електрониката и електротехниката, предполагам заради трансцендентните възгледи на двамата учени.

Поздрави на екипа, момчета!
Ето тук: http://www.projectcamelot.net/ralph_ring.html (http://www.projectcamelot.net/ralph_ring.html)
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Magnolia в Април 21, 2008, 02:47:04 am
За мен глобализацията /чипизацията е основният проблем, а не катаклизмите. Искам да умра свободна, а не като куче на каишка...
Не можеш да съградиш нова къща, без да събориш старата. Според мен, това ще е раждане, а не смърт. ;)
Този свят е фалшив. Знам го от малка. Не може да е истински. Просто в един момент заспах и се събудих преди няколко месеца, през които се завъртях няколко пъти на незнам си колко градуса и още се въртя..
Може би наистина при тези катастрофи ще лъсне голямата измама.
Още не знам, как да поднеса на близките ми цялата тази информация, за да ги предпаза,без да ме помислят за превъртяла. Ако не усетиш нещо със сърцето си, май няма как да стане.. :(
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Eon в Април 21, 2008, 08:50:58 am
Преди хората принасяха човешки жертви в името на някакви богове.


Сега го правят заради очакван катаклизъм и някакви вътрешни терзания.

Малко ли са ви хилядите хора, които умират всеки ден от най-различни елеменарни простотии, та така копнеете за този катаклизъм да дойде и да ви го натресе...

Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Iris в Април 21, 2008, 12:29:59 pm
Хората са казали: Разделяй и владей. Проблемът не е в глобализацията, а в това върху какво е основана.Най мощната обединяваща сила е Любовта. Но страхът също обединява и тези които не могат да разчитат на Любовта, чувствайки се застрашени се обединяват около него. Т.нар "глобализация" е само външна, привидна. В същността си хората са все още твърде разделени и лесни за манипулиране. Егоизмът е основното разделение което трябва да се преодолее.
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: WhiteKnight в Април 21, 2008, 13:42:21 pm
За катаклизъм не знам, но особено много разчитам на автоматичната космична промяна в днк-то ни и следователно автоматично отключване на свръхспособностите ни. Телепатия, левитация и т.н... и осъзнаването на стремежа към Добротата! Амин!
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Eon в Април 21, 2008, 13:48:46 pm
особено много разчитам на автоматичната космична промяна в днк-то ни
аз пък особено много разчитам на себе си, а не на разни автоматизации.  ;)

Седи си бай Кольо и си пие ракийката в Чепеларе (например) и изведнъж му "светва" и му се отключва днк-то. Развива телепатия, левитация...


Кеф!!  ;D
Титла: Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Iris в Април 21, 2008, 23:59:32 pm
Аз бих си избрал катаклизма. Щото ако нещо извън мене определяше способностите ми и устрема ми към Добротата щях да се чувствам манипулиран.
Титла: Re:Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: WhiteKnight в Юни 10, 2009, 16:26:36 pm
В края на книгата пишете за книгата "Измеренията на мистерията" от Отис Кар, че може да се свали, но линка не е активен. Възможно ли е да се свали от някъде, че доста търсих но не намерих (на български, разбира се).
Титла: Re:Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Гален в Март 12, 2010, 15:45:22 pm
Едно интервю с участника по "Проект Камелот" Артур Нойман, известен под псевдонима "Хенри Дийкън".


Видео 1.        

      2.
     
      3.
Титла: Re:Относно: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Light_Warrior в Април 07, 2010, 19:54:22 pm
Мен лично най-много ме притеснява описаната вероятност за игра с времето и прехвърляне в друга времева линия.
Дали едно или друго катастрофално събитие е било отблъснато от илюминати или от хората, работещи срещу тях, за мен няма особено значение (Това, че някой е на наша  страна, не означава непременно, че знае кое би било най-добре за нас), защото си мисля, че и в двата случая това може да бъде не в наш интерес. Ако едно или друго събитие е предстояло да ни се случи, значи по някаква причина точно така е трябвало да бъде (И в статията се споменава цикличността на историята, а с манипулация на времето тя всъщност се нарушава). А защо е трябвало, можем да се досетим лесно за един от отговорите. Както и SMSI-H отбеляза, илюминатите няма да пуснат (лесно) кокала, а какъв по-лесен вариант за тях да го задържат от този, в който нищо съществено не се случва и животът си продължава както винаги? Да, най-вероятно дори и така в един момент пробудените ще станат достатъчно, но дали тогава няма да бъде прекалено късно и робството над тях няма да е окончателно установено, така че да няма връщане назад (Без евентуална външна намеса)?


мое лично мнение е, че те
отчаяно търсят някои да ги
унищожи преди новата ера.


 :morning1:
Титла: Re:Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: insomnia1304 в Август 08, 2010, 09:33:42 am
Project Camelot interviews Jane Burgermeister

Титла: Re: Март - 2008: Проект Камелот
Публикувано от: Hacko в Април 05, 2012, 17:32:14 pm
Интервю с д-р Пийт Питърсън на проект "Камелот" :

Част 1 - http://youtu.be/bcNaCYcxpLQ (http://youtu.be/bcNaCYcxpLQ)
Част 2 - http://youtu.be/7JU55zDt4Lk (http://youtu.be/7JU55zDt4Lk)
Част 3 - http://youtu.be/y4-4YaMSI0c (http://youtu.be/y4-4YaMSI0c)

Много информация за предстоящите политически и икономически събития и настоящия световен ред.

Интервюто е от 2009 г  с участието на Бил Райън, Кери Касиди и Дейвид Уилкок. Ето накратко темите:

• Вероятния /според становището Д-р Питърсън/ колапс на икономиката, законността и инфраструктурата в САЩ.
• Планираното разкриване на присъствието на извънземни
• Проекта Аврора (вече заменен от технология за пътуване с над-светлинна скорост) и проекта TR3B (големия летящ триъгълник, функциониращ като самолето носач)
• Изкуствен интелект и роботика
• "Информационното поле" и как наистина функционират човешкото тяло, ум и ДНК
• Начини за лечение, работещи много бързо и ефективно
• 'Спасяването' на блестящ учен от стария СССР
• Руската космическа станция МИР е толкова тежка,  че не би могла да бъде сглобена без помощта  на "приятели" /по-точно казано "приятели на руснаците"/
• Проучвания в библиотеката на Ватикана
• Съществуването на високи технологии при Шумерите
• Квантови компютри
• Геният на James Clerk Maxwell  и защо Айнщайн не е бил прав
• Защо не е добре да прекрваме много време пред новата цифрова телевизия
• Реалността за затворническите лагери в САЩ
• Как президента Обама вероятно е бил "насаден"
• Как Д-р Питърсън е разбрал, че 15% от хората на Земята (от всички раси) имат извънземно потекло което може да се види в тяхната ДНК, са неподатливи към мисловен контрол


Благодаря на http://atiearth.com/ (http://atiearth.com/) за превода. Всичко за Проекта (http://www.youtube.com/user/jagbodhi/videos)  и  Портала (http://projectcamelotportal.com/)