Автор Тема: Всичко за ЛУНАТА - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 519070 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен GaBOSS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155
  • Простак

Другото странно нещо- Що за космическо тяло е това, което има такава орбита и "поведение", че е обърнато винаги с едната страна само към нас????? >:(
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, четейки те човек.  ???
Избрах най-фрапиращият цитат от мнението ти, което издава явна липса на познания по елементарни физични закони.
В тоя ред на мисли, за да ти дам идея за размисъл (и дай Боже - желание за четене) - Според теб и Земята трябва да е гигантски кораб, иначе как да си обясним, че не падаме като ходим по нея, въпреки че е кръгла, на всичкото отгоре и водата не се стича надолу, както е редно ами се разпростряла нявсякъде, вкл. и на Северният полюс ::)
И сигурно има и някаква машинка в самата Зема, щото иначе как да си обясним факта, че през лятото е горещо, а през зимата - топло.

И пак като съвет - представяйки в темата своята гледна точка, използвай  цитати от къде черпиш тези свръх проверени новини, щото иначе някак  ........ верно е смешно.

Неактивен Божидар

• Четящ
  • *
  • Публикации: 63
Личи си предубедеността ти щом ми говориш за физични закони. Аз не чета предназначена за масова консумация "наука", която да ми даде отговор на въпросите ми.
Кое е космически кораб и кое не е, ти явно също знаеш, щом правиш сравнения с Луната. Аз не правя сравнения а излагам факти.
Земята може и да е кораб не се знае, аз не говоря за нея, а за Луната и това не е темата тук, а това, че не падаме от нея и от Луната също какво доказва? :( Ти подценяваш много технологиите на рептилиите с това си изказване приятелю. Личи си, че си бил прилежен ученик в училище, но там ни промиват мозъка с нищо друго освен с лъжи.

Информация черпя от своя Виш Аз и наслагвайки фактите информация стигам до крайния извод, а той не винаги е лицеприятен.

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 451
  • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
« Последна редакция: Май 16, 2010, 01:03:34 am от sasho90 »
Keep 'em occupied!

Неактивен GaBOSS

• Четящ
  • *
  • Простак
Личи си предубедеността ти щом ми говориш за физични закони. Аз не чета предназначена за масова консумация "наука", която да ми даде отговор на въпросите ми.
Кое е космически кораб и кое не е, ти явно също знаеш, щом правиш сравнения с Луната. Аз не правя сравнения а излагам факти.
Земята може и да е кораб не се знае, аз не говоря за нея, а за Луната и това не е темата тук, а това, че не падаме от нея и от Луната също какво доказва? :( Ти подценяваш много технологиите на рептилиите с това си изказване приятелю. Личи си, че си бил прилежен ученик в училище, но там ни промиват мозъка с нищо друго освен с лъжи.

Информация черпя от своя Виш Аз и наслагвайки фактите информация стигам до крайния извод, а той не винаги е лицеприятен.
Не знам кой е тоя ВИШ АЗ (навярно си има предвид Виж Аз), с който се черпите, но определено не ти влияе добре.
Физичните закони за еднакви в цялата ни позната вселена, а по твоята логика, значи че всички звезди, планети и спътници са кораби на рептилите.
Колкото до фактите, до сега не си изложил нито един обоснован с доказателства факт, само лично твой съждения на ниво ученик в 6 клас, първия срок.
Жалко е, че заради хора като теб, когато се появи истинско доказателство за някой артефакт или следа, всички си мислят че са измислица.
Живи и здрави, до 20 години ще има полети до Луната, надявам се все още да сме тук и да си сверим показанията.

Неактивен Божидар

• Четящ
  • *
Хаха продължавай моля Те... :)
Казваш, че физичните закони са еднакви навсякъде!!!
Това не мога да го коментирам, но щом така си учил в училище или университета значи е 100% вярно.
Ти казваш: "Жалко е, че заради хора като теб, когато се появи истинско доказателство за някой артефакт или следа, всички си мислят че са измислица".
Е ще чакаме по btv новините или по CNN да ни съобщят новите "факти" и "доказателства"?  ;)
Как може да си мишлиш, че нашите възприятия за заобикалящия ни свят са правилни? Та нашите сетива възприемат съвсем малка част от честотния спектър на възможностите. Как може да вярваш на официялните данни за заобикалящия те свят? Кой ни ги съобщава? Чии са "медиите"?  Кой е създал "науката"?

Много държа да ми отговориш GaBOSS на следното. Защо след като всичко е открито и се казва на хората и се учи в училище и т. нат. има тайни общества?   :P

Неактивен GaBOSS

• Четящ
  • *
  • Простак
Като се замислих - май си прав.
И като прегърнах и приех твоят начин на мислене, стигнах до извода, че най-вероятно и този форум е създаден от рептилите. Явно неслучайно един от администраторите се именува Black Adder - (Черното влечуго).
И пак според възприетата от теб логика се сещам, че Луната изобщо може да не съществува, имаше друг един пророк преди теб, който твърдеше че Луната, Слънцето и Звездите просто били прожектирани на небесната твърд.
Както и да е, с радио, запалянко и фанатик не се спори, при тях (теб) са важни приказките, а до сега 1 едничък факт не си ми цитирал.
Спирам да ти обръщам внимание и приемам, че си робот изпратен да всява раздори и всичко извън програмата му трябва да бъде игнорирано.

Неактивен Божидар

• Четящ
  • *
Много държа да ми отговориш GaBOSS на следното. Защо след като всичко е открито и се казва на хората и се учи в училище и т. нат. има тайни общества?   

Нещо не ми отговори на въпроса.  :P

Това е Факт вече! Айде де, ще отговорш ли?  :)

А това кой какъв ник нейм има не е най-важното, защото твоя аватар също ме навежда на разни мисли.  Та на въпроса ще ми отговориш ли? Моля.  :)

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Два въпроса имам към предишните колеги:

Първият въпрос е към marhs - дали може да определи дълбочината на каналите следи, и какви предположения има по въпроса. Защото в този си вид постът му е безсмислен.

Привет Trandev. Не съм влизал скоро, и добре, че прегледах страниците назад.
Не писах много по снимката, щото в последно време съм доста зает.
Предполагам, че тези линии не са от метеорити, а от някаква дейност-движение на машини и/или изкопни работи.Сигурно звучи фантастично, но от какво друго биха могли да бъдат, при липсата на атмосфера и гравитация?? Ако са от непреки попадения на метеорити, тези линии биха били прави и с различна дълбочина.
А ти какви предположения имаш?  ;)
Имам и други интересни снимки на луната :blush:

« Последна редакция: Май 17, 2010, 23:49:32 pm от marhs »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
По темата за странните линии по лунната повърхност може да се говори доста. Предположения, хипотези и т.н. Някои приличат на реки, други на канали, трети на пукнатини в лунната кора, пълни с прах и т.н.
Ама кат го няма Трандев, темата е скучна.Кога ли ще излезе на бял свят да каже някое мнение по въпроса ;D Или просто съмнение..
Ето още една снимка на Луната, от Аполо 15, на която са видни още такива интересни лъкатушещи линии.Какво са те според вас ?
« Последна редакция: Май 21, 2010, 00:24:45 am от marhs »

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
  • Публикации: 2 131
Кога ще лъсне лъжата за Аполо :(

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
Коя истина ? И от чия гледна точка ? :)

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
Офф. Стига глупости. Или Луната има атмосфера, или американците просто не са кацали през тази година.
Според мен те са кацали на луната по-рано. Помислете. Едвали някой ще излезе пред народа и ще оповести, че правителството му е решило да каца на Луната. А и все пак по това време в секретни бази са използвани много технологии, които на нас са ни били познати. Например, за да се отвори някоя врата тя трябва да те разпознае по окото или пръстов отпечатак.
А за кацането напълно споделям мнението на някои, че клипчето с кадрите от Луната е направено в някоя скъполатена компания. Но да не забравяме и факта, че от Замята може да се види само едната страна на Луната, а до колкото знам американците са кацнали от другата. Какво ли са видели?
« Последна редакция: Май 27, 2010, 19:47:14 pm от nikoko »
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
Кога ще лъсне лъжата за Аполо :(

Уважаеми Peacekeeper  :)
Стига с тея прости (с едно сказуемо  ;D) единични изречения >:(
Дай некква информация, защото почвам да мисля, че нямаш такава, а само подмяташ фитилчета, мислейки, че е някаквя конспирация.  :flag_of_truce:

Неактивен asensky

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
Но да не забравяме и факта, че от Замята може да се види само едната страна на Луната, а до колкото знам американците са кацнали от другата. Какво ли са видели?

Има едно интересно филмче на National Geographic из торентите казва се "Земята без луната".
Там се твърди, че през 1969 при една от мисиите Apolo космонавтите поставят рефлектори на повърхността на луната. Обсерваторията Apache Point разполага с лазер който насочен към тези рефлектори може с много голяма точност да определи разтоянието до луната. Наблюденията показват, че луната се отдалечава от нас. Изглежда, че трябва да са кацали и на видимата част или просто са поставили рефлекторите по друг начин.

http://rarbg.com/torrents/filmi/download/7e7e96123eb9e379c4a11a00b4ab58fdea3535df/torrent.html
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 03:27:58 am от asensky »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
Има едно интересно филмче на National Geographic из торентите казва се "Земята без луната".
Там се твърди, че през 1969 при една от мисиите Apolo космонавтите поставят рефлектори на повърхността на луната. Обсерваторията Apache Point разполага с лазер който насочен към тези рефлектори може с много голяма точност да определи разтоянието до луната. Наблюденията показват, че луната се отдалечава от нас. Изглежда, че трябва да са кацали и на видимата част или просто са поставили рефлекторите по друг начин.

http://rarbg.com/torrents/filmi/download/7e7e96123eb9e379c4a11a00b4ab58fdea3535df/torrent.html

Същото се казва и в един филм на ББС, за Луната и Слънцето.Мисля, че отдалечаването беше с 3 см. за 100 години(не съм много сигурен).Даваха човека, който измерва разстоянието, всяка вечер, с лазерен лъч.А апаратурата е някъде в Тексас.
« Последна редакция: Юни 05, 2010, 00:33:21 am от marhs »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27