Автор Тема: Всичко за ЛУНАТА - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 519066 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Xerth

• Четящ
  • *
  • Публикации: 10
Приливите и отливите са си от луната и не съм казвал че е илюзия и не съществува, казах че това което виждаме в небето е холограма, всъщност луната е много далече от земята не е толкова близо колкото учените казват.
дух душа разум и мисъл.4те заедно правят атма-безсмъртната субстанция в нас
Не че нещо ама мисля че са простотии... има неща които не ни се казват но чак пък луната да е холограма!!!
П.С Tangrata_  - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
Аз питах за конкретната холограма. Кой я излъчва, как, откъде и т.н.

Иначе линка е интересен. Не го бях чел.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
От гледна точка на "холографската вселена" всичко може да е "холограма" дори самия човек ;) Друг е въпроса че обикновено се възприема че холограмата е нещо което само се вижда но не е действително и не може да окаже ефект, но нищо не пречи да може да оказва "влияние".

Неактивен Xerth

• Четящ
  • *
  • Публикации: 10
От гледна точка на "холографската вселена" всичко може да е "холограма" дори самия човек ;) Друг е въпроса че обикновено се възприема че холограмата е нещо което само се вижда но не е действително и не може да окаже ефект, но нищо не пречи да може да оказва "влияние".
Да но да казваш че от земята се изпраща холограмата е малко несериозно и че неможеш да излезеш в космоса... не искам да си помислите че се заяждам, напротив. Просто е твърте несериозно изказването че Луната е холограма, то тогава и звездите вечер би трябвало да са холограма... И все пак нека Хард_... се изкаже защото може да е имал напредвид това което и ти и ако е така грешката е моя че коментирам по остро...  >:(

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433

Това е съвсем друг случай.
А дори и да е вярно, при тая теория думата "холограма" се ползва със друго значение. Атомите и протоните във Вселената пак ще си ги има, но те са част от тая "холограма".

Казано по друг начин. Цялата Вселена ще е напълно реална, но пък един свръхразум, или пък развит човек ще може да манипулира тия атоми все едно, че не съществуват. Да минава през стени, да левитира и тн. Т.е. атомите са свързани (духовно, или пък друга дума е "магично") и са под влияние на свръхразум.

Това е и според мен смисъла на "холографската Вселена".
А не, че се излъчва отнякъде лазерна холограма.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен integrall

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
Oхоо,
я вижте, че си признаха:

Цитат
Никой не е бил на Луната, хората най-сетне могат да узнаят истината",
съобщи топ-секретен шеф на НАСА за КОСМОС БГ в специално интервю за първи април.

Босът, който желае да остане в тайна, разкри шокиращи сведения за агенцията и нейната история през изминалите 50 години!

"Разбира се, че ако поискахме, можеше да стигнем до Луната", съобщава той. "Но за голямо съжаление това щеше да стане най-рано през 1975 година, пет години след крайния срок, определен от Кенеди. Затова имаше единствен начин, по който можеше да стане това - да построим огромна филмова площадка и да симулираме кацането".

На въпрос как са успели да издокарат толкова успешно лунния терен той съобщава:

"Безпилотните сонди наистина много ни помогнаха. На базата на техните снимки ние знаехме какви камъни на Земята да търсим. Затова изпратихме топ-секретна експедиция до Антарктида, която беше оглавявана от Вернер Фон Браун!"

Топ-секретният шеф не се поколеба да даде задоволителен отговор на въпроса защо Русия продължава да мълчи и до днес, при положение, че се знае, че е имала нужната техника, за да потвърди кацането.

"За наша радост Съветите ни подкрепиха идеята. Те обещаха, че ще мълчат на всяка цена, стига да им помогнем да им осигурим постоянно присъствие в космическото пространство. Ето вижте - съвременната станция е международна и тя не би станала възможна без САЩ".

На въпроса кога все пак човек ще стъпи на Луната, босът също каза:

"Не сме открили начин, при който можем да предпазим човек от вредното космическо лъчение. За да пратиш човек на Луната трябва да обвиеш кораба в двуметров оловен слой. Не съществува ракета, която може да изведе в орбита нужното количество олово. Според мен трябва да минат стотици години, докато човек стъпи на Луната."

http://www.cosmos.1.bg/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=927:2010-04-01-08-45-31&catid=1&Itemid=2

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Кой казва, че водата на Луната, била малко.
Точно вчера НАСА реши да публикува тази секретна снимка и да разкрие истината. ;) ;D ;D

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
Е не са я издокусурили тази снимка.
Трябваше водата да се отразява и на шлема.
 :drinks:
« Последна редакция: Април 02, 2010, 23:24:13 pm от xnet_user »

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
Има ли някакви снимки от обратната(тъмната) страна на Луната?
Онзи ден брат ми ми заби такъв въпрос:
"Защо не направят снимки на тъмната страна на Луната, когато има слънчево затъмнение. Тогава тъмната и част става светла, защото е осветена от Слънцето?"

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Има ли някакви снимки от обратната(тъмната) страна на Луната?
Онзи ден брат ми ми заби такъв въпрос:
"Защо не направят снимки на тъмната страна на Луната, когато има слънчево затъмнение. Тогава тъмната и част става светла, защото е осветена от Слънцето?"

Има снимки, потърси в нета.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Лунният кратер Гасенди-снимка от Аполо 16. Някой доста е сновал из кратера, за да остави такива канали-следи!  :)
« Последна редакция: Май 09, 2010, 00:39:41 am от marhs »

Неактивен Божидар

• Четящ
  • *
  • Публикации: 63
За мен е малко нелогично да се доверявате някои от вас и да приемате за чиста монета казаното от този или онзи официялен източник, защото това са 100% тови лъжи и манипулации. Разбира се, че тяхната задача ще е да ви манипулират с цел да скрият истината и да ви объркат с многото и различни теории за да си прокарват техните интереси.
Човекът естъпил на Луната много преди 1969г. още по време на нацистка Германия, когато започват да се произвеждат първите летящи дискове, за които знаем ние. Много е интересно и това, някъде бях чел, че в някои от дисколетите е имало легла и странно защо са били нужни те, когато Земята с тези машини е била обикаляна за няколко часа? ;)
Тази псевдо-лъже теория и теза, че хората не са стъпвали на луната е за да ви подведат да им повярвате и да не ги питате какво са видели там! Самия факт, че толкова много я лансират тази теза, че не са стъпвали вече трябва да ви светне лампичката.
Истината е, че Луната, най-известния изкуствен спътник на Земята е космически кораб на рептилиите, който те са докарали тук с една или друга тяхна цел и доказателствата за това са не едно и два. Самото "неадекватно" поведение на Луната е едно от най-странните неща, които имам предвид, но няма да ги изброявам в предишни постове това беше направено. :)

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
Два въпроса имам към предишните колеги:

Първият въпрос е към marhs - дали може да определи дълбочината на каналите следи, и какви предположения има по въпроса. Защото в този си вид постът му е безсмислен.

Втория ми въпрос е към Божидар - Всички сме чели най различни теории и хипотези за Луната. Отричането на официалните теории, според мен не е доказателство за една или друга теза. Може ли да ми представи пет ясни доказателства за това, че луната е база на рептилии и също така да ми обясни какво има предвид с "неадекватно поведение на Луната". Само моля да не се казва, че в предишщните постове е било написано и всичко е  ясно.

За повече яснота и търсене на основното!

Неактивен Божидар

• Четящ
  • *
Привет от мен. :)
Да луната е космически кораб на рептилиите, едно от потресаващите доказателства са измерените със спектромера на всеки час вълни, които идват на повърхността на луната. Беше споменато за това в предишните постове с повече подробности.
Другото нещо, което също е доста странно, са намерените химически елементи, които няма как да станат в това съотношение ако това е едноо космическо тяло оставено на самотек, отделно от това, има изпускане на някаква странна субстанция, която навежда на подземна дейност, КОЕТО Е АБСОЛЮТНА ИСТИНА!!! :)
Другото странно нещо- Що за космическо тяло е това, което има такава орбита и "поведение", че е обърнато винаги с едната страна само към нас????? >:(
Много ясно, че не се съгласявам с "научното" обяснение по въпроса и смятам, че това са врели некипели и разтягане на локуми. Това е разбира се, защото ако имахме възможността да наблюдаваме с телескоп дори и слаб тази част щяхме да останеме много учудени. Нямаше да видим само променящи се светлини, странни зелени петна, прелитащи тъмни обекти и странни сенки и т. нат. а много повече неща.

Отностно официялните теории, те са всичко друго, но не и заслужаващи внимание хипотези, защото науката знаеме от кой е създадена.

Неактивен Божидар

• Четящ
  • *
Интересно е и това, че при пълнолуние например много хора се чувстват странно, някои не могат да спят, при други друго и това навежда на мисълта за някакво облъчване от там с нещо много мощно. Логика иначе няма. Като се има предвид технологията на рептилиите, нищо не трябва да ни учудва. Луната също играе и някаква роля на наблюдателница, защото проби от лунни камъни и пръст доказаха, че са много по стари от земните с милиярди години!!!!!!!! Значи Луната е докарана тука и това трябва да е ясно на всички. Кога и как вече е по-трудно да се каже с голяма точност.
НАСА знае или по-точно висшите кръгове в тази агенция са наясно с тези неща, но едно, че не се огласяват за сега, и второ те разчитат на наща представа за света, която ни е натрапена от телевизя, училище, семейство и т. нат., че дори да се чуе нещо хората да погледнат с насмешка на него и да продължат да гледат футболния мач по телевизията.  :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27