Автор Тема: Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази  (Прочетена 114139 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
"писимистичност" се пише с друга буква, ulgen! Мисля, че навлизаш твърде надълбоко в разсъжденията си за друг потребител и правиш съответно грешки... "Гледай си в паницата!", бих казал, подчертавайки, че "негативният" според теб post за мен е чистосърдечен, човешки, добронамерен... Без абсолютизации, моля!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
http://www.australia.to/story/0,25197,23040466-925,00,00.html

Ае на мен ми се струва че "второто слънце" е просто пламъка на ракетата  ;)

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
http://www.australia.to/story/0,25197,23040466-925,00,00.html

Ае на мен ми се струва че "второто слънце" е просто пламъка на ракетата  ;)
Много възможно, по-интересното е, че напоследък съм се натъквал и на още някои подобни снимки тук-там, но винаги е трудно да се каже за какво точно иде реч - много е възможно и на тях да няма аномалия и да са забелязани единствено заради популярността на теорията за Планетата Х. ;)

Неактивен ulgen

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67

Системата обича слабите, оплакващите, болните, негативните, очакващите, нещастните и т.н.Нация от оплакващи се, такива процеси не трябва да се насърчават.

Всичко е въпрос на осъзнаване или го постигаш или се събуждаш в друг живот!

Благодаря Флай,
Просто се натъквам на малки конфликти и слаби места в социума.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Бих предпочел да даваш пример за сила и здравина, вместо на свой ред да се оплакваш, изтъквайки, че някой бил обичник на системата...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
Предполага се, че ако някакво тяло примине близко до Земята, това може да причини големи поразии. Не е нужно да се сблъсква.
Незнам и аз нищо конкретно, може би хора които се заминават с астрономия или физика, могат да дадат някакви теоретични предположения.
Но знам, че Земята е огразнизъм и съвсем малки наглед отклонения, могат да доведат до катасрофални за човешкия живот последици.
Какво ни казват за гълфстрийм, че едно леко отклонение би довело глобални изменения.
Вече е почти сигурно, че навремето Марс е имал условия подобни на земните. И там нещо е станало. Дано да го избегнем.

Неактивен nibirux

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
Цитат
Системата обича слабите, оплакващите, болните, негативните, очакващите, нещастните
Млади ми приятелю, твърде малко ти е мъдростта събрана от живота и затова не си разбрал следното...когато двама души гледат едно и също нещо,виждат две различни неща.Моите думи в твоите очи са друго нещо в нечии други очи.И ти сигурно си най-щастливия,здравия, силния (какво разбираш ти от силата)и никога не се оплакваш (може би заради лошо семейство, където това е било безсмислено)
Цитат
но мисленето и вижданията ти са деструктивни, негативни, неправилни
Ти как различаваш правилно от неправилно?Ако ми отговориш убедително на този въпрос, ще ти уредя място в Рая  ;) Аз не се оплаквам, да не би да ми помогне някой.Нещастен съм , защото съм състрадателен и когато другите страдат и аз страдам.Деструктивен съм, защото, за да постройш нещо ново е най-добре да разрушиш старото.А негативността е въпрос на гледна точка.
В природата нищо не е правилно.Следователно,ако всичко върви добре?.значи нещо не е в ред.

Неактивен 3axapa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
Много странно едва сега откривам, че второто мнение което пуснах липсва от форума....  ??? Понеже го пуснах късно през нощта, не знам ... чоже ли такова нещо....

Ставаше въпрос за това, че съм сънувала няколко пъти един и същи кошмар, свързан с потоп в моя град. Знам къде ще потъне и къде не, така че знам къде да отида за да оцелея... Работата е там, че преди да прочета тук всичко идея си нямах за какво съм го сънувала това и понеже съня се повтори и потрети се чудех дали не съм луда... както и да е ... може и да съм ... Това което сънувах беше природен катаклизъм и стана за минути... и ако ще е това планетката Х, действително много бързо ще стане...

Ако и това мнение ми изчезне, поне за себеси ще знам, ме съм на прав път...  :P

Неактивен Ashaman

• Пишещ
Да, понякога липсват мнения.

По темата; да явно се очаква нещо. От официалните проекти, Събират 4.5 млн. семена от цял свят на архипелаг Шпицберген

Неактивен ulgen

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67
Приятелю, календарните години не са предпоставка за мъдрост:)

Не мога да разбера някои аспекти на последния ти пост?!Как и да е...

Нибирукс, каквото имах да казвам, казах!Отговора ми щеше да бъде смислен, ако бе разбрал една малка част от поста ми, но явно не си разбрал или по-точно си го разбрал с егото.Няма да изтъквам факти и психологически елементи за потвърждение на констатацията ми относно егото и т.н.

Разбирането за правилното и неправилното произхожда от унаследеността на утвърдените и приети разбирания от Дедите ни.За целта се изисква дълбоко познаване на древността и рода Български.Аспектите на познаване са:

-мироглед/философия
 -вяра/религия
 -отличителни геночерти
 -традиции
 -умения
 -корени
 -йерархичност
 -минало/бъдеще
 -съюзници/врагове
Изхождайки от предадените, събрани, сглобени, съпоставени, изследвани, получени знания имам даденото(без значение от кого) и изградено(от мен самия)право да определям кое е правилно и неправилно в рамките на древния и изначален български многоизмерен светоглед.

Силата е състояние, а състоянието се определя от рода ни!И изхождайки от знанията за Дедите ни разбираме много неща!

Не искам да ми се урежда място в Рая, аз съм в него и се казва планета Земя

Има си пратеници, които да разрушат старото, има си пратеници, които да изградят новото, ти от кои си?

Бъди жив и здрав, буден и силен, благодарен и спокоен, вярващ и непоколебим!

Неактивен Ashaman

• Пишещ
Готвят се да преживеят Зимата, ако така е по-разбираемо.

Неактивен nibirux

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
Uglen, според това което си написал смятам, че мирогледът ти е доста консервативен.Какви гени, какви традиции, каква йерархичност и т.н.т.
Целия проблем е, четвърде лесно слагаш етикети с определения които смяташ за абсолютни.Прилагателни като "Сила", като "Деструктивен" и т.н. са относителни като времето.Повдигнех въпроса,защото смятам, че ги използваш в кофти смисъл и не на място.Не ме познаваш изобщо, за да ми лепиш каквито и да било етикети.Няколко написани реда не значат нищо, а ти си често срещано явление наречено "Психолог любител".Психологията е мътна вода и вярвай ми не ти трябва.Надушвам , че се увличаш по история, това е по-добрия вариант.До тук съм.Остани със здраве!
В природата нищо не е правилно.Следователно,ако всичко върви добре?.значи нещо не е в ред.

SCLover

• Гост
Днес си купих списание HiComm. И в него чета статия със заглавието "Хранилище за деня на страшния съд". Пише за съоръжение, което се изгражда в Норвегия, чиято цел е при евентуален апокалипсис, да се използва за съхранение на семената на почти всички селскостопански култури. Текстът никак не е дълъг, простира се на по - малко от две страници.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
Шпицберген (Svalbard)

« Последна редакция: Април 17, 2008, 11:00:05 am от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен extazo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 82
бях постнал в друг треад,линка за тази Hорвежка база с 21 снимки,тази е една от тях, но другите са по-интересни....има план на самото подземие и снимки от вътре (доста е широко а според снимките внасят семената на ръце)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27