Не знам какво точно ще стане, но го очаквам с нетърпение.Не съм гладен, не съм жаден, имам покрив над главата си, имам собствен малък бизнес, имам любящи хора около мен, задоволен съм материално, но не и духовно. Наскоро един подпийнал мой клиент ми каза "Много си отчаян". Как да му кажа,че и той е част от причината да съм тъжен, как да му обясня, виждам човешкото падение във всичките му форми.Всеки ден ставам свидетел на все по-голямото морално духовно израждане на нацията, виждам как са се изродили човешките взаимоотношения.А бяхме щастливи, макар и бедни, бяхме свободни от невидимите окови на модерния свят, бяхме човеци, а станахме просто колелца в голямата машина, в голямата месомелачка, наречена технически прогрес.И какво като караме лъскави коли и имаме големи цветни телевизори, джиесеми, компютри, интернет, всевъзможни лъскави дрънкулки на които робуваме и заради които много често се налага да си пречупваме съвестта.Няма какво да се лъжем , всички сме в капана, щом седим пред собствените си компютри и четем тези редове.Не отричам материалното, но това което става сега не е нормално.Нали знаете приказката "Дозата прави отровата".Е мисля, че дозата отдавна е превишена многократно.Нямам търпение да доиде 2012 и тези мръсници които ни вкараха в този капан наречен "Научно техническа революция", да бъдат АУТ.Какъв парадокс е че.............всъщност няма даже парадокс, техниката е дело на лукавия и чрез нея ни откъсна от майката природа и подтисна духовното у хората.Но нали всяко зло за добро и чрез тази техника поне имаме поне значителна информационна свобода в момента и можем да споделяме настоящите въпроси.В някои американски филми много хитричко се намеква за предстоящите събития.Например в Умирай трудно-4, се намеква за предстоящ отказ на всички компютри, там хакерът се беше снабдил със стара радиостанция за този момент.Отказът ще дойде след Слънчевия изстрел, който се очаква през 2011г.Ох колко итерсни неща ще се случат в следващите няколко години.
че в "последните дни" това ще бъде най-спекулираният
Последните дни не са дошли още.Ние които се интересуваме живо от въпроса, сега сме малцина, но след 15.05.2009, когато засвети в нощното небе Нибиру и всичко живо я види и започне лавината от въпроси и дискусии, НАСА ще е приготвила вече голямата опашата лъжа.Ще има много излъгани, за съжаление.
Ами това е за сега.