Автор Тема: Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази  (Прочетена 104998 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
Манипулациите и конспирациите са храна за разума, който има склонност към егоцентризъм.

Пак "чувам" какво щяло да се случи от негативна гледна точка!

ВЗАИМОСВЪРЗАНОСТТА НА ИЗМЕРЕНИЯТА И ИЗНАЧАЛНАТА ТВОРЧЕСКА ИДЕЯ ПРЕДПОЛАГАТ БАЛАНС И ХАРМОНИЯ, РАВНОВЕСИЕ, УТВЪРЖДАВАНЕ НА ИЗНАЧАЛНОТО, КОЕТО Е ГРАДИВНОТО, С ДРУГИ ДУМИ ВЪРВИМ КЪМ БАЛАНС И ЕВОЛЮЦИЯ, НЕ КЪМ ИЗЧЕЗВАНЕ!!!

ДРУГИ СИЛИ ИСКАТ ДИСБАЛАНС, ТА ЗАТОВА СА ВПРЕГНАЛИ ВСИЧКИ ЛОКАЛНИ ИНФОРМАЦИОННИ ИЗТОЧНИЦИ - ДА СЕЯТ, ВСЕЯТ, ВЛОЖАТ ЧУВСТВА В ЧОВЕЦИТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИ НЕГАТИВНИ СЪБИТИЯ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ЧОВЕЦИТЕ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ, КАТАЛИЗАТОРА ЗА БЪДНИТЕ СЪБИТИЯ.

ЦЕЛТА ИМ Е ПОСТОЯННО ДА ДАВАТ, ХРАНЯТ РАЗУМА С НОВИ ДОВОДИ И ФАКТИ, ПОСТОЯННО, НАУКА, ЕЗОТЕРИКА, РЕЛИГИИ И КОГАТО РАЗУМА(ЧОВЕКА) ПОВЯРВА СЕ ЗАПОЧВА ВСЕОБЕЖДАВАНЕ НА ДРУГИ РАЗУМИ(ЧОВЕЦИ).

СПРЕТЕ, СЪБУДЕТЕ СЕ!

Моля Админите, както и всички тук да приемат извиненията ми относно шрифта.

Иде края на Света..., яжте, живейте като за последно, пийте като за последно, какво Ви пука, нали Света свършва, оставете се на разрушението, не предприемайте нищо градивно, че какъв е смисъла?!!!!! - посланието им!

Който знае разбира.
А убеден ли си, че този баланс и хармония могат да дойдат просто така? И че за да дойдат, не е необходимо да се случва нищо катастрофално, което да промени из основи света, в който живеем? Аз не съм никак убеден, че определени катастрофални сценарии са негативни в дългосрочен план.

Неактивен nibirux

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
Цитат
С ДРУГИ ДУМИ ВЪРВИМ КЪМ БАЛАНС И ЕВОЛЮЦИЯ,
Да това е може би!Нали навлязохме в ерата на Зеления Водолей, нали сме в прехода от трета към четвърта чакра, сърдечната, чийто цвят е зеления и която
уравновесява долните 3 и горните 3 енергийни центрове.Нали е пророкувано някъде, че ще има хилядолетен мир.Прехода от едно преобладаващо ниво на съзнанието към друго винаги е предхождан от големи катаклизми най-вече социални (войни)преди всичко.Това е така защото преходите изискват много освободена енергия в пространството.Прочетете "Чакрите,колелата на живота" от Енодиа Джудит.
В природата нищо не е правилно.Следователно,ако всичко върви добре?.значи нещо не е в ред.

Неактивен ulgen

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67
Нибирукс, да, да, много важен елемент - прехода...Мда, много интересно, много интересно.

Прехода е ключът към всичко, от наклона на прехода зависи какво измерение ще се отвори.., това на норвежкия политик или това на хилядолетния мир?!
На този етап практически водят Илюминати, но теоретически, системите им от фракции и модели ще се саморазпаднат, защото са изградени на относителността наречена човек и за целта им трябва твърда ръка и пряко подчинение на човеците.До колкото знам Илюминати нямат загубена битка, но решаваща е не битката, а Войната, а тя е на много фронтове...

Предречен е хилядолетен мир(не знайно от кого), но от техните се предвижда настъпването на края, но за кого?!Само времето ще покаже!

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia

, от наклона на прехода зависи какво измерение ще се отвори.., това на норвежкия политик или това на хилядолетния мир?!

Предречен е хилядолетен мир(не знайно от кого), но от техните се предвижда настъпването на края, но за кого?!Само времето ще покаже!

Най-вероятно е да се случат и двете предполагани от теб "развръзки"... Тогава за хората ще бъде неизбежно да приемат по-широката картина - многообразието от гледни точки, което надипля простанството с най-различни варианти на случване.
Тези, които осъзнават и сега, пред какъв грандиозен преход сме изправени, са наясно, че подготовката за него е предимно вътрешна ( духовна ). Останалите, и изобщо - онези, които ще предпочетат да ОСТАНАТ на всяка цена ( живи, здрави ;), и доволни от себе си ) така и няма да разберат, че никакви бариери, и никакви изолатори няма да ги спасят от постоянно глождещата ги съвест, че в крайна сметка не са успели ( в тактиките, замислите и стратегиите си ... ) 
musica universalis

Неактивен 3axapa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
Едва днес попаднах на тази статия и после във форума ... прочетох всичко и знаете ли какво мисля?! НИЕ СМЕ СТРАХОТНИ КЪСМЕТЛИИ. Каквото и да става, ние ще бъдем свидетели на промяната. Това е велико. Когато падаше комунизма в БГ се чувствах по същия начин... Уникално време сме си избрали да се родим...

Сетих се и за два филма които гледах на последък. Единия 2012 Doomsday http://zamunda.net/details.php?id=115993 сигурно сте го гледали. Стори ми се доста глупав и не по моя вкус, но сега разбирам, че нещо искаха да ни кажат с него и то има общо с 2012. Може би трябва да го гледаме между кадрите... Втория е Девет - http://zamunda.net/details.php?id=114223 - в който един човек си играе на господ ... някой от вас са го гледали... Дали това няма нещо общо с проекта Камелот?! В Девет, Господ преправя света доста пъти, докато накрая успяват да го спрат.

За себе си знам, че ако деня дойде (имам съмнения, човек съм) ще съм на правилното място в точното време. Всичко в живота ми си върви така. Оптимистка съм, колкото и отчайващо да звучи всичко по проблема 2012.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
  Промяната не е порблем в никакъв случай. Тя е нещо нормално и дори задължително. Въпреки това почти всички тук чакат да се случи "нещо голямо"... Искам да помоля да се приземите малко и да осъзнаете, че грандиозните промени се случват всяка секунда, във всеки един от нас, били те дори или лоши !
  "Големите промени", които всеки чака да настъпят с щракване на пръста - днес беше така, след онази дата ще бъде така и така ... няма да дойдат... това е поредната манипулация. Излъганите са и ще бъдат много.
  Да живееш в очакване да се случи нещо предопределено е точно това против което твърдите, че се борите. Точно това е една матрица. Спрете да променяте света, не казвам че неможета - няма да успеете !

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
И един интересен ъпдейт:

Лео имаше няколко интересни разговора с Норвежкия политик, който потвърди, че семейството му е заплашвано - причината, поради която той не успя да се срещне с нас в Осло, както беше планирано. той също заяви на Лео, че ние от Проект Камелот сме разглеждани като 'опасни' (Което сме щастливи да чуем!) - и сме под внимателно наблюдение. Той също така потвърди, че подземните бази, 2012 и евакуационните планове са истински, но че е бил жертва на дезинформация относно Планетата X като причина (Или заплахите са си казали думата? :P) - както и предполагахме. Всичко това е доста сложно и важно, и ще ви информираме по темата подробно веднага, щом можем.

« Последна редакция: Март 21, 2008, 17:28:05 pm от Alien »

Неактивен nibirux

• Четящ
  • *
Цитат
Едва днес попаднах на тази статия и после във форума ... прочетох всичко и знаете ли какво мисля?! НИЕ СМЕ СТРАХОТНИ КЪСМЕТЛИИ. Каквото и да става, ние ще бъдем свидетели на промяната. Това е велико. Когато падаше комунизма в БГ се чувствах по същия начин... Уникално време сме си избрали да се родим...
Да , да , да аз много пъти съм го казвал на близките си, ние живеем в уникално време, а аз винаги дълбоко в себе си съм чувствал, че нещо ще се случи, нещо невиждано от ничии очи, нещо което ще обърне света с главата надолу и така ще го разтърси, че от старото нищо няма да остане. Само да ви припомня какво пише в библията.При второто пришествие на Христос, всички ще го видят, от целия свят.Ами нали от 15.05. 2009г. Нибиру ще се вижда от целия свят.Другото е , че там е казано и че грешниците ще се крият от Исус в подземия и пещери и ще се молят земята да ги погребе.Ето ви аналогията с подземните бази.Казано е също, че Исус ще вземе със себе си праведните, а в Операция Тера пише , че ще бъдем качени на огромен космически кораб (вероятно Нибиру) и ще изчакаме прочистването на земята там. Оптимист съм!!!! :)
« Последна редакция: Март 25, 2008, 10:01:33 am от ultrafutur »
В природата нищо не е правилно.Следователно,ако всичко върви добре?.значи нещо не е в ред.

Неактивен rado89

• Четящ
  • *
  • Публикации: 224
ех тази 2012-а - чак в БТВ документите я мислиха
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен nibirux

• Четящ
  • *
Цитат
Големите промени", които всеки чака да настъпят с щракване на пръста - днес беше така, след онази дата ще бъде така и така ... няма да дойдат... това е поредната манипулация. Излъганите са и ще бъдат много.
Грешиш приятелю, човешката еволюция се развива по логаритмична функция, което ще рече, че промените ще са скокообразни, а не плавни, ВЕЧЕ!!!

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Цитат
...там е казано, че грешниците ще се крият от Исус в подземия и пещери, и ще се молят земята да ги погребе. Ето ви аналогията с подземните бази. Казано е също, че Исус ще вземе със Себе Си праведните, а в "Операция Тера" пише, че ще бъдем качени на огромен космически кораб (вероятно Нибиру) и ще изчакаме прочистването на Земята там.
Аз приканвам към най-внимателна предпазливост относно каквито и да било възможни формулировки за естеството на очакваните от всички нас Събития! Величествените космически братя на човечеството не веднъж са предупреждавали, че в "последните дни" това ще бъде най-спекулираният проблем и много лъжи ще се примесят с истините, а властите, треперещи от наближаващия им край, ще се опитат да пробутат множество уродливи сценарии за объркване на човечеството и вкарването му в капан... Планира се дори да бъде излъчена гигантска холограма с фалшифицирано извънземно нападение или изкуствено "пришествие на Христос", за което ще бъдат впрегнати всички мощности на тайните служби и внедряваните от тях технологии. Ето защо толкова много усилия полагат в това да маркират хората с персонален идентификационен чип-имплантант, който да произвежда необходимите сигнали в тялото и да направи съпротивата срещу гигантската измама невъзможна. Някои езотерични течения дори считат, че към настоящия момент въобще не е възможно правдивото описване на предстоящите събития или, че естеството на тези събития все още не е уточнено поради корелиращите им променливи настроения сред хората. Ето защо всяко свидетелство относно предстоящата Велика промяна следва да се погледне със сериозна доза критицизъм и с взиране във вътрешното усещане за естествения му характер.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ulgen

• Четящ
  • *
Време беше Флай :) за този пост/проявление :)
Абсолютно точно, без нужда от никакви допълнения.
Пост с отговори и достоверност в много сфери.

Неактивен nibirux

• Четящ
  • *
Не знам какво точно ще стане, но го очаквам с нетърпение.Не съм гладен, не съм жаден, имам покрив над главата си, имам собствен малък бизнес, имам любящи хора около мен, задоволен съм материално, но не и духовно. Наскоро един подпийнал мой клиент ми каза "Много си отчаян". Как да му кажа,че и той е част от причината да съм тъжен, как да му обясня, виждам човешкото падение във всичките му форми.Всеки ден ставам свидетел на все по-голямото морално духовно израждане на нацията, виждам как са се изродили човешките взаимоотношения.А бяхме щастливи, макар и бедни, бяхме свободни от невидимите окови на модерния свят, бяхме човеци, а станахме просто колелца в голямата машина, в голямата месомелачка, наречена технически прогрес.И какво като караме лъскави коли и имаме големи цветни телевизори, джиесеми, компютри, интернет, всевъзможни лъскави дрънкулки на които робуваме и заради които много често се налага да си пречупваме съвестта.Няма какво да се лъжем , всички сме в капана, щом седим пред собствените си компютри и четем тези редове.Не отричам материалното, но това което става сега не е нормално.Нали знаете приказката "Дозата прави отровата".Е мисля, че дозата отдавна е превишена многократно.Нямам търпение да доиде 2012 и тези мръсници които ни вкараха в този капан наречен "Научно техническа революция", да бъдат АУТ.Какъв парадокс е че.............всъщност няма даже парадокс, техниката е дело на лукавия и чрез нея ни откъсна от майката природа и подтисна  духовното у хората.Но нали всяко зло за добро и чрез тази техника поне имаме поне значителна информационна свобода в момента и можем да споделяме настоящите въпроси.В някои американски филми много хитричко се намеква за предстоящите събития.Например в Умирай трудно-4, се намеква за предстоящ отказ на всички компютри, там хакерът се беше снабдил със стара радиостанция за този момент.Отказът ще дойде след Слънчевия изстрел, който се очаква през 2011г.Ох колко итерсни неща ще се случат в следващите няколко години.
Цитат
че в "последните дни" това ще бъде най-спекулираният
Последните дни не са дошли още.Ние които се интересуваме живо от въпроса, сега сме малцина, но след 15.05.2009, когато засвети в нощното небе Нибиру и всичко живо я види и започне лавината от въпроси и дискусии, НАСА ще е приготвила вече голямата опашата лъжа.Ще има много излъгани, за съжаление.
Ами това е за сега.

Неактивен ulgen

• Четящ
  • *
Нибирукс.., прав си(принципно), но мисленето и вижданията ти са деструктивни, негативни, неправилни и това е защото приятелю си с обременено мислене!А това означава жертва!Жертва на системата!

Аман от оплаквания, пораженски мисли, ветърничави очаквания, самосъжаление, писимистичност и т.н.!!!!

Призовавам те Нибирукс да изтриеш поста си, целият и особено в частта, която виждаш за израждането на нацията ни!Виждаш това, което те искат да виждаш!

В този момент си уличен в негативно проводничество на деструктивни програми, като слабост, уязвимост, тъга, печал по минало време и т.н. или с други думи все неща угодни и любими на системата!!

Призовавам за емоционална стерилност по отноешение на негативността за бъдещето на Човека и Земята в подобни структури като XNETBG.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27