Автор Тема: Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази  (Прочетена 105036 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
Според мен връзка има,малко странно защо са избрали точно тази локация.Нещо много зеха да се готвят за някакъв катаклизъм  :-\
« Последна редакция: Февруари 26, 2008, 17:50:46 pm от Vader »
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Всичко в Мирозданието е свързано по някакъв начин, нали :D

А иначе

Нещо много зеха да се готвят за някакъв катаклизъм  :-\

indeed :D
« Последна редакция: Февруари 26, 2008, 23:33:45 pm от H. »

Неактивен extazo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 82

Преди няколко дена се зачетох в темата, отварям днес yahoo.com да прочета новините и http://news.yahoo.com/s/ap/20080226/ap_on_re_eu/norway_doomsday_vault;_ylt=Al.t7FUzeLRTmCjOLtJwtThbbBAF

В ляво има около 65 снимки от мероприятието, какви ми направи впечатление:
1. Защо да се сортират семена за времена когато е почти сигурно, че няма да виреят(климатични промени и т.н и т.н
2.Изобщо що за глупост е идеята да се сеят семена.
3.как са измислили името "Doomsday Vault"
4.Защо seed vault се охранява от "въоръжена охрана" - на последните снимки ще ги видите има и описание даже.
Въпреки че "vault" е доста простичък според схемите дадени в Яху, защо коридора е толкова голям, че може камион да мине през него, а на снимките се вижда как "уж" пренасят кутиите със семена ръчно.
Аз работя извън България, знам как всички проекти се изчисляват  до минутата и до стотинката, едно такова "неволно" разширяване на главния коридор почти удвоява цената на проекта, което е абсурд току така да е одобрено?
« Последна редакция: Февруари 26, 2008, 22:54:53 pm от Alien »

Неактивен 1989

• Четящ
  • *
  • Публикации: 41
Peacekeeper, дали мога да знам? ;)
е знаеш ,че Х е кораб и т.н. а ...  :P

Неактивен Гемиджия

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
Днес по случайност(или не) гледах ТВ Европа, където излезе новината за подземна база в Норвегия, която е открита току що официално + репортаж.Базата е направена с цел да приюти 45 000 тона семена на различни растения, в случай че "стане нещо".Завършващия текст споменаваше нещо за хората и съдбата на динозаврите...

Не съм склонен да вярван 100% на всички тези неща, но тук съвпадението е уникално.

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world

Преди няколко дена се зачетох в темата, отварям днес yahoo.com да прочета новините и http://news.yahoo.com/s/ap/20080226/ap_on_re_eu/norway_doomsday_vault;_ylt=Al.t7FUzeLRTmCjOLtJwtThbbBAF

В ляво има около 65 снимки от мероприятието, какви ми направи впечатление:
1. Защо да се сортират семена за времена когато е почти сигурно, че няма да виреят(климатични промени и т.н и т.н
2.Изобщо що за глупост е идеята да се сеят семена.
3.как са измислили името "Doomsday Vault"
4.Защо seed vault се охранява от "въоръжена охрана" - на последните снимки ще ги видите има и описание даже.
Въпреки че "vault" е доста простичък според схемите дадени в Яху, защо коридора е толкова голям, че може камион да мине през него, а на снимките се вижда как "уж" пренасят кутиите със семена ръчно.
Аз работя извън България, знам как всички проекти се изчисляват  до минутата и до стотинката, едно такова "неволно" разширяване на главния коридор почти удвоява цената на проекта, което е абсурд току така да е одобрено?
Да, разбира се, цялата тази теория си е направо смехотворна. Виж, да се приютят определено количество хора - изглежда направо очевидно.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Да, разбира се, цялата тази теория си е направо смехотворна. Виж, да се приютят определено количество хора - изглежда направо очевидно.

Целта според мен не е да се приютят определено количество хора. Навсякъде по света тайното правителство си прави бази където си поиска и както и поиска и колкото си поиска. Нищо не им пречеше тази норвежка база да бъде тайно построена, още повече, че е на майната си. И информацията, която се даваше на широката публика да варира от 0 до 2 реда в местния вестник в Шпицберген. Т.е. можеха да укрият нещата без да шумят много около това. Така, че според мен това не е целта.

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world

Целта според мен не е да се приютят определено количество хора. Навсякъде по света тайното правителство си прави бази където си поиска и както и поиска и колкото си поиска. Нищо не им пречеше тази норвежка база да бъде тайно построена, още повече, че е на майната си. И информацията, която се даваше на широката публика да варира от 0 до 2 реда в местния вестник в Шпицберген. Т.е. можеха да укрият нещата без да шумят много около това. Така, че според мен това не е целта.

Не е изключено в случая да става дума за приютяването на обикновенин хора, които съответно ще бъдат под пълен контрол и общо взето ще обслужват нуждите на елита (Защото все пак не може да спасят само елита и никой друг - кой тогава ще им върши черната работа?).

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Намирам разсъжденията на Eon за напълно основателни. Според мен целта е малко по-различна и има по-скоро "възпитателен ефект". Чрез подробното оповестяване на един такъв проект в съзнанията на телевизионните зрители се конституира идеята за възможен срив и бункери, в които можем да се скрием; също и идеята, че официалната власт прави нещо за нас, в случай, че крайна нужда наложи да се съпротивляваме на разпадащия се ред. Целта според мен е изпреварваща. Ако в един момент Земята се разтресе, хората вече да са чували за съществуването на подобни съоръжения и да са развили в главите си идеята, че това е пътят за спасение.

В по-частен план, конкретно за проекта в Шпицберген, е възможно проектът им да е бил разсекретен по невнимание: някой да се е разприказвал или случайно да се е промъкнал и заснел бетонираните галерии с противоядрени завои
--|
  |--
и понеже скандинавската общественост е доста будна откъм идеи за местно самоуправление и разполагане с обществени средства, да са се видели принудени да легитимират един военноправителствен проект с "общополезната" и "благородна" мисия за опазване на хранителния ни генофонд. Както обикновено, с един куршум виждат сметката на два заека. А иначе не е изключено надолу да има далеч повече галерии, до които "от съображения за сигурност" журналистически камери не са били изобщо допуснати... Но с тази новинарска реклама си дават възможността напълно легализирано да копаят точно толкова, колкото решат и никой не може да каже нищо против, без да бъде заклеймен като бездушен и незаинтересован от съдбините на човечеството маргинал!...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
Най вероятно и тази информация се вписва във вашите подозрения. :-\

Създадоха база данни на всички живи същества на Земята
27 Февруари 2008
Стартира онлайн енциклопедия с информация за 30000 вида, а през следващите години записите ще се увеличат до 1,5 млн.

Учени създадоха Енциклопедия на живота (Encyclopedia of Life) – база от данни, която ще съдържа информация за всички видове растения, животни и бактерии, живеещи или живели на Земята. Официално проектът ще бъде представен в четвъртък, пише The New York Times.

Вдъхновител на интернет-проектът е биолога от Харвардския университет Едуард Уилсън (Edward Wilson). Той и колегите му обявиха намерението си за създаване на база данни на всички живи същества през месец май миналата година. В четвъртък Уилсън ще представи първите 30 хиляди страници, съдържащи информация за 30 хиляди вида. През следващите 10 години в Енциклопедията на живота трябва да бъдат добавени повече от 1,5 милиона страници.

Първите 30 хиляди записа съдържат кратки сведения предимно за риби, земноводни и растения. Специално разработени алгоритми ще събират сведения от голям брой бази данни, научни публикации и други източници на информация, ще ги обработват и ще ги показват в стандартния за сайта вид. Авторите планират да включат в Енциклопедията цялата достъпна информация за всеки вид: снимки, ДНК, дърво на евлюцията и даже записи на песни при птиците.

Създателите на Енциклопедията на живота имат за цел да я направят удобна както за специалисти, така и за обикновени потребители. Има специален бутон, който позволява да се укаже каква част от информацията да се показва. Уилсън и колегите му канят специалисти от различни области да се присъединят към проекта. Освен това, всеки може да помогне като изпрати интересни материали т.е. Енциклопедията на живота, частично, ще се попълва както Уикипедия.

Енциклопедията на живота не е първият опит за създаване на база данни от този род. Всички предишни проекти обаче се провалиха. Едуард Уилсън е участвал в някои от тези неуспехи, но сега е убеден, че Енциклопедията на живота ще успее. Според него гаранция за успех са съвременните технологии за търсене на информация и многобройните научни бази данни, в които има почти всичко.

www.bgfactor.org

http://www.eol.org - оригиналът

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Нищо лошо не виждам в това да се създаде база данни за флората и фауната на Земята, дори това да включва генетичен материал за животните и семена за растенията.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Малко ъпдейт на  опитите на Проект Камелот да се докопат до повече инфо  ;)

Докато бяхме в Норвегия бяхме си уредили да се срещнем с нашия норвежки политически източник.Въпреки, че следвахме неговите инструкции за контакт точно до запетайката, не успяхме да се срещнем.Последното съобщение, което получихме от него 2 седмици преди това гласеше че е бил призован на непланирана среща с друг политик и оттогава не сме чули нищо повече. Страхуваме се че той е или вярва че е компрометиран.

Когато се върнахме на летището в Милано,в нашата кола, която беше паркирана на охраняем паркинг е било проникнато.Ключалката на вратата беше насилена, както и жабката и различни книжа от колата са били претърсени. Нищо не е взето.Кредитната карта и стария лаптоп оставен в колата не са пипнати.
Ние сме уверени че това е било целенасочено претърсване от някоя агенция.
Тези, които са проникнали в колата, може да са търсили нещо друго с много по-голяма стойност, което ние нямаме.

Неактивен nibirux

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
Цитат
Нищо не е взето.Кредитната карта и стария лаптоп оставен в колата не са пипнати.
Извинявай, но според мен ако написаното от теб е вярно, то е трябвало да пипнат именно лаптопа, а не да си търсят "дипломата" :). Както и да е, не ми се сърди и аз съм в час за планетата Х.http://www.copernicus2.org/
Чел съм доста и много съм мислил по въпроса. Съветвам всички да прочетат "Операция Тера".Нека помислим логично, ако ще ни избиват и наистина смятат, че краят на планетата иде, защо им е в момента тази глобализация примерно, тези войни за петрол, защо евреите изкупуват земя в България.Нещо не се връзва.Според мен съобщението на норвежкия политик е манипулация с цел насаждане на страх.Това съобщение мисля е добре обмислено от опитни психолози и целта му е насаждане на СТРАХ, който убива любовта, позитивното мислене и отношение към живота и ближния.Та нали низшия астрал се храни с този СТРАХ.Използвайки момента това е доста хитър ход.Когато змията умира най силно хапе! Планетата Х наистина идва и спекулациите не закъсняха. Ако някои се чуди кога ще може да я види, датата е 15 май 2009. По горе споменах за Операция Тера.В нея е написано, че много хора ще бъдат качени на огромен космически кораб където да се спасят от събитията на Земята. Според мен ще бъдем спасени и няма да умрем както пише политикът.Обаче ще бъдем качени избирателно.Тези които си строят подземията, ще си останат там и ще наследят Земята, именно защото така са си го направили.Ние които нямаме власт, пари и сме малките хора, тъпкани и омерзени толкова години от натрапниците, ще отидем горе в "царството небесно"(космическия кораб, вероятно Нибиру), както пише в библията, а тези слуги на сатаната дето ни мачкаха и искаха да господаруват тук, ще си останат тук. НО!
Като излезнат изпод земята след няколко години, жална им майка.Ние ще бъдем в светлинни тела, а те още много време ще се гърчат в плътни тела.Така го пожелаха и ще го имат.Бог има и той ще ни помогне, дано помогне и на ТЯХ като им влее Любов в сърцата.Не се страхувайте, няма да има болка, ангелите са помислили за всичко.
В природата нищо не е правилно.Следователно,ако всичко върви добре?.значи нещо не е в ред.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Денят на страшния съд, който чакате с нетърпение беше преди 1 месец, беше вчера, ще бъде и утре ! Мислете реално и спрете да се поддавате на тези манипулации, моля ви !
Няма да дойдат ивънземни да ни спасяват (от каквото и да било)!
Дори и да се сменят полюсите няма да умрем !
89723456-та световна война да стнае - пак няма да е края на света !

Неактивен ulgen

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67
Манипулациите и конспирациите са храна за разума, който има склонност към егоцентризъм.

Пак "чувам" какво щяло да се случи от негативна гледна точка!

ВЗАИМОСВЪРЗАНОСТТА НА ИЗМЕРЕНИЯТА И ИЗНАЧАЛНАТА ТВОРЧЕСКА ИДЕЯ ПРЕДПОЛАГАТ БАЛАНС И ХАРМОНИЯ, РАВНОВЕСИЕ, УТВЪРЖДАВАНЕ НА ИЗНАЧАЛНОТО, КОЕТО Е ГРАДИВНОТО, С ДРУГИ ДУМИ ВЪРВИМ КЪМ БАЛАНС И ЕВОЛЮЦИЯ, НЕ КЪМ ИЗЧЕЗВАНЕ!!!

ДРУГИ СИЛИ ИСКАТ ДИСБАЛАНС, ТА ЗАТОВА СА ВПРЕГНАЛИ ВСИЧКИ ЛОКАЛНИ ИНФОРМАЦИОННИ ИЗТОЧНИЦИ - ДА СЕЯТ, ВСЕЯТ, ВЛОЖАТ ЧУВСТВА В ЧОВЕЦИТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИ НЕГАТИВНИ СЪБИТИЯ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ЧОВЕЦИТЕ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ, КАТАЛИЗАТОРА ЗА БЪДНИТЕ СЪБИТИЯ.

ЦЕЛТА ИМ Е ПОСТОЯННО ДА ДАВАТ, ХРАНЯТ РАЗУМА С НОВИ ДОВОДИ И ФАКТИ, ПОСТОЯННО, НАУКА, ЕЗОТЕРИКА, РЕЛИГИИ И КОГАТО РАЗУМА(ЧОВЕКА) ПОВЯРВА СЕ ЗАПОЧВА ВСЕОБЕЖДАВАНЕ НА ДРУГИ РАЗУМИ(ЧОВЕЦИ).

СПРЕТЕ, СЪБУДЕТЕ СЕ!

Моля Админите, както и всички тук да приемат извиненията ми относно шрифта.

Иде края на Света..., яжте, живейте като за последно, пийте като за последно, какво Ви пука, нали Света свършва, оставете се на разрушението, не предприемайте нищо градивно, че какъв е смисъла?!!!!! - посланието им!

Който знае разбира.
« Последна редакция: Март 09, 2008, 23:24:42 pm от H. »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27