Автор Тема: Патриша Кoри - Космосът на душата  (Прочетена 6057 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Патриша Кoри - Космосът на душата
« -: Януари 19, 2008, 22:39:13 pm »
Космосът на душата-Патриша Кoри

Повечето духовни традиции са предсказали предстоящия еволюционен скок на човечеството и мнозина смятат, че установеният ред в обществото ще се противопостави на тази промяна."Космосът на душата"ни отвежда зад сцената, като предлага дистанцирания възглед на онези, които виждат триизмерната Земя от разстояние и разказват как човечеството е било ограничавано от тайните планове на властващите. Преди всичко книгата е зов да разберем какво означава да бъдем наистина галактически същества - как да започнем да играем своята роля в мащабния космически план.
Разгледани са следните теми: заробването на човечеството от религиозните доктрини; ограничаването на свободата ни от властта; какво е истинско лечение на ума, тялото и духа; квантовата физика като ключ към висшите измерения; същността на висшите измерения, наше предопределено бъдеще; тайнствата на платото Гиза и артефактите на Марс; свещената геометрия като градивните блокове на Вселената; как ще живеем със светлинни тела; истинската същност на времето.
Това са учения от същества отвъд нашето измерение, предадени чрез контактьор, които ни предлагат познанията си за събитията с влияние върху съдбата ни и напътствията си, за да ни помогнат да посрещнем предстоящото предизвикателствои да ни отворят за истинския ни потенциал като съзнателни участници в многоизмерната Вселена.


Из “Космосът на Душата- зов за пробуждане на човечеството”

“Ще наречем метаморфозата, която преживява вашата планета, аспект от смяната на измеренията, която ще се усети в цялата вселена, изключителен момент във всевремието на човечеството, както и за останалите съзнателни същества в Космоса. Затова толкова много представители на неизброими измерения търсят пряк контакт, защото разбираме, че правите скок в съзнанието си, който ще ви позволи да приемете и обработите информацията, тъй като сега трябва да се приготвите като цивилизация за преминаването в четвъртото измерение- свят отвъд времето, отвъд илюзиите…
Маите са дали следващата точка на нулевото време, защото техният галактически календар поставя края на времето на 21 декември 2012 г. Като физически същества в линейното време вие се страхувате от тази злокобна дата, защото за мнозина от вас “краят на времето” е синоним на края на живота, и усещаме как страхът свива сърцата ви заедно с тиктакането на часовника…
Сигурно усещате с удивление, че ще се случи нещо забележително, но страховете ви и катаклизмите на Гея ви карат да се чувствате обречени. Затова сега правим паралел с други моменти в историята ви, когато нулевата точка във времето е провъзгласявала огряването на светлината върху планетата ви, и ви подканваме да вдигнете чаши за раждането на новата зора. Противно на ужаса и страха си, вие не само сте готови за нея, нуждаете се от нея… но и сте я създали, защото махалото е стигнало до крайностите на полюсите и Гея се връща към центъра през 2012 г., което е толкова миналото и бъдещето, колкото е и сегашното на вашето съществуване.
Във връзка с тази съдбовна дата са изказани толкова разсъждения и теории, че смятаме за основна цел и върховен смисъл на нашите разговори да ес опитаме да изясним какво ще стане в галактическата картина в този момент, така че завинаги да се отърсите от страховете си и да изживеете еволюционния си процес с дължимото благоговение и удивление…
… Ако сте следили някои от по-значителните събития във вашата слънчева система, знаете,че Слънчевото Божество изригва с огньове и силни експлозии, каквито земната история не помни, а те пораждат допълнителна неустойчивост на вашата планета. Занапред очаквайте още повече крайности в климата, бушуващи морета и мощни гръмотевични бури. Мнозина от вас усещат слънчевите изригвания в етерните си тела,независимо от съзнателната си представа,но сега ще бъде важно да обърнете по-голямо внимание на слънчевата активност, която се проявява като предварителни етапи в трансформацията на Слънцето.
Колапсът на вашата звезда, Слънечвото Божество, е започнал и процесът на преминаване през астралните нишки на черния тунел към светлината скоро ще се осъществи. Такъв е галактическият сценарий на 2012 г.: всички небесни тела, пространството и времето около вашето Слънчево Божество ще напуснат физическото и ще влязат във висше измерение, преживявайки като цяла слънчева система смъртта на триизмерното ограничение и раждането в многоизмерното съзнание. Всъщност, вече усещате изкривяването на времето, докато гравитационната сила ви притегля във вихъра, където ще преминете през тунела по-бързо от скоростта на светлината и ще се появите в четвъртото измерение.”

Скоро ми е дадоха да е прочета тази книга.Доста 'удивителна' бих казах за мен...в тази книгата пише,за всички градове намиращи се на морското равнище е почти нулева верояността да оцелеят.За първи път се споменава в литература как ще живеем след 2012 г.(НЯМА ДА Е НИКАК ЛЕСНО ПЪРВИТЕ 10 ГОДИНИ)- да градиш земята всичко отначало???
Тази година като че ли сме на резки температурни аномалии от 18 градуса ,че следващия ден на 2 градуса.
Някой нещо знае ли повече информация за Патриша Кюри?
« Последна редакция: Януари 20, 2008, 18:56:58 pm от ultrafutur »

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Относно: Патриша Кoри - Космосът на душата
« Отговор #1 -: Април 08, 2008, 19:21:05 pm »
За първи път пиша в този форум и не знам точно защо, но точно тук ми се пада да напиша първият си опит. И на мен тази книга ми направи много приятно впечатление след като я прочетох. Даде ми много нова информация за нещата от които се интересувам.

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 321
Re:Патриша Кoри - Космосът на душата
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2009, 22:11:08 pm »
Има ли откъде да я дръпна тази книга?

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 321
Re:Патриша Кoри - Космосът на душата
« Отговор #3 -: Декември 02, 2009, 16:21:33 pm »
Е никой ли не знае дали къде я има в ел.формат.Питам защото ми се върти в главата заглавието и мисля,че я бях свалила преди отнякъде ама после ми се бъгна компа преди да успея да я прочета.Сега я търся,но не я намирам

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27