Автор Тема: Съществува ли организирана анти-масонска дейност?  (Прочетена 35925 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

White Angel

• Гост
Re: ехо
« Отговор #15 -: Октомври 11, 2007, 02:11:27 am »
Българите страдат от постоянно тъпоумие примесено с безсмъртие и величие. Колкото и да търсиш хора навити няма да ги намериш в наща родина.

Благодарим, ама в този форум не се критикуваме!  >:(

Ето че отново има неразбрани хора. С моето изказване визирам непросветените. Явно че щом се засягаш и ти си от тях. Ти къде вида да споменавам името Тина по горе?
White Angel: много ясно че няма да ги намериш! защото българина е по природа недоверчив и умен!
за да се съгласи някои на нещо подобно трябва да имаш много стабилен "план на действие" :)

ей тъй на маса с ракия и салатка тайно общество не се праи :D

Еми аз не пия и не седя на саладка. И не пуша а тренирам постоянно карате, фитнес и танци и уча. Подготвям се за великия миг :-)

Неактивен Novis

• Четящ
  • *
  • Публикации: 69
Re: Съществува ли организирана анти-масонска дейност?
« Отговор #16 -: Октомври 12, 2007, 21:32:46 pm »
Изобщо не е необходимо да има анти-масонско движение - Те и сега се разпадат. В БГ по-бързо. Имам инфо че се затварят 1-2 ложи скоро. Много простотии, много интриги. Ако някой е отишъл с някакви чисти помисли и не са му промили мозъка - гледа да избяга. Другите се самоизяждат. Това не е процес само в БГ. Само че в БГ се случва по-бързо. Ако се създаде антимасонско движение някъде то само ще ги консолидира.

Неактивен Novis

• Четящ
  • *
« Отговор #17 -: Октомври 18, 2007, 10:02:59 am »
Вчера се видях с един новонапуснал масон и той ми сподели че процесите сега там били такива, че до две години никой в България няма да говори за насонство.
Ще поживеем и ще видим ...

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Re: ехо
« Отговор #18 -: Октомври 19, 2007, 11:49:52 am »
Българите страдат от постоянно тъпоумие примесено с безсмъртие и величие. Колкото и да търсиш хора навити няма да ги намериш в наща родина.

Благодарим, ама в този форум не се критикуваме!  >:(

Ето че отново има неразбрани хора. С моето изказване визирам непросветените. Явно че щом се засягаш и ти си от тях. Ти къде вида да споменавам името Тина по горе?

Видях "Българите" и се мисля за такава.  ;)

Неактивен jediguardian

• Пишещ
  • Публикации: 570
    • Сериалът Heroes
« Отговор #19 -: Октомври 19, 2007, 12:58:19 pm »
Изобщо не е необходимо да има анти-масонско движение - Те и сега се разпадат. В БГ по-бързо. Имам инфо че се затварят 1-2 ложи скоро. Много простотии, много интриги. Ако някой е отишъл с някакви чисти помисли и не са му промили мозъка - гледа да избяга. Другите се самоизяждат. Това не е процес само в БГ. Само че в БГ се случва по-бързо. Ако се създаде антимасонско движение някъде то само ще ги консолидира.
Никой план не оцелява след контакт с Българите  ;D

Неактивен Novis

• Четящ
  • *
« Отговор #20 -: Октомври 19, 2007, 18:59:30 pm »
Никой план не оцелява след контакт с Българите  ;D
;D ;D ;D Много добре казано ....

Неактивен 3 in 1

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #21 -: Октомври 28, 2007, 23:57:06 pm »
Вчера се видях с един новонапуснал масон и той ми сподели че процесите сега там били такива, че до две години никой в България няма да говори за насонство.
Няма напуснал масон. Не вярвай. Само с краката напред може да се напусне от там. Страх ме е за тоз човек, ако е вярно. Наблюдавай го.
Спрете Земята, искам да сляза!

Неактивен Novis

• Четящ
  • *
« Отговор #22 -: Октомври 29, 2007, 22:21:03 pm »
Няма напуснал масон. Не вярвай. Само с краката напред може да се напусне от там. Страх ме е за тоз човек, ако е вярно. Наблюдавай го.
Тематиката ми е интересна, така че разчитайте да ви информирам своевременно за разни такива неща...

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Цитат
централизиращ духовен център, една обединяваща философска система, която да  даде тласък
Цитат
единственият начин е повдигане на Самосъзнанието на човечеството
Цитат
Никой план не оцелява след контакт с Българите ;D

Характерно нещо, което изумява всички чужденци, е нашата неравноделна музика. За разлика от всички други музики по Земята, тази има различен от очакваното ритъм, който се мени в процеса на своето развиване и така обърква системата. Никой чужденец, който има ухо за музиката, не е останал безразличен към това чудо на българите. В това чудо се крие и разрешението на поставения в настоящата тема въпрос.

За съжаление нагоре се прояви младежки патос, смесен с лоши обноски по отношение на българите, към които принадлежат и самите пишещи, но и това е типично за нашия неравноделен такт и дава решение на въпроса. Ние, българите, не можем да се структурираме, нито подлежим на програмиране. В това се корени уникалността на нашия народ, устойчивостта му и неговата чистота. В горните три цитата като че ли е изведена есенцията от настоящата тема и повече едва ли трябва да се допълва. Само ще отбележим, че да се разчита на някакъв единно групиращ център за водене на война срещу някакво зло е проява на страх и снишава вибрациите. Не го казвам от позициите на самодоволен звездоброец, изгубил връзка със земята под краката си и нежелаещ да принесе истинска жертва на доброто намерение. Но твърдя, че този, който иска да вземе оръжие и с него да убива враговете на високия идеал, на който служи, използва високия идеал само като прикритие на своя страх и в действителност увеличава хаоса, срещу който на думи се бори.

Та'н,  та'ра  та-та'н,  та',
да'н,  да'ра  да-да'н,  да'!...
« Последна редакция: Януари 13, 2008, 20:06:22 pm от H. »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Ако желаещите да дават отпор познаваха някои принципи....
Давайки отпор реално се дава опора....
Вземете пример от тези на които искате да дадете отпор. Кога са действали директно срещу нещо си? Ползват част от истината и насочват леко в страни по посока на желаните резултати. Вграждат се там където не им изнася и изнасят в посока на желаното. От време оно все така подливат вода на дейни и прогресивни учения и практики.
Думите на flyDragon ме подсетиха нещо. Резонанса води до разрушение. Поне така става с някои материали. При неравноделните ритми това е невъзможно. При тях е присъщо определено ниво на съзнателност, автоматизма е минимален.
Хайде на "копаницата" (щото "криво садовско" ми е непонятно та чак ме е срам да се нарека българин")  ;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Very true...

Неактивен Tina

• Доста Писал
Характерно нещо, което изумява всички чужденци, е нашата неравноделна музика. За разлика от всички други музики по Земята, тази има различен от очакваното ритъм, който се мени в процеса на своето развиване и така обърква системата.

Да - нашата българска музика е построена на космични закони и вибрира с енергиите на 7-те свята, планетите, слънцето, луната и сезонните земни изменения. Понеже и телата ни се подчиняват на същите закони, ние се балансираме космически....и понеже сме силни, на масоните и други глобалисти не им изнася и развалиха българската музика като вкараха ориенталски, естрадни, поп, хип-хоп и прочие елементи. Това увеличи престъпността, самоубийствата и психическите болести в страната.

Неактивен Novis

• Четящ
  • *
Мисля, че тезата на flyDragon е много интересна и най-малкото любопитна ...

Неактивен Tina

• Доста Писал
Нашата традиционна народна музика (макар че е кръстена "музика на кралските скити") се използва в различни сфери И НА МАСОНСКИТЕ общества. Използва се за медитация, за лечение и за тайни посвещения като хоро на 12 масона край "Слънцето" който е 13-тия и съответната степен.

И това ли да им позволим да ни откраднат. Ето и как я свирят в другите държави... :D  ;D  ;)

Музика открадната от Щатите: http://www.bourque-moreau.com/BGSA13.mp3

Кошер Дилмано в Израел: http://www.bourque-moreau.com/BGSA7S.mp3

Йовано Йованке в Истанбул: http://www.bourque-moreau.com/BGSA15.mp3

Неактивен TOMCAT

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
    • http://www.myspace.com/tomcatbg
Нашата традиционна народна музика (макар че е кръстена "музика на кралските скити") се използва в различни сфери И НА МАСОНСКИТЕ общества. Използва се за медитация, за лечение и за тайни посвещения като хоро на 12 масона край "Слънцето" който е 13-тия и съответната степен.

И това ли да им позволим да ни откраднат. Ето и как я свирят в другите държави... :D  ;D  ;)

Музика открадната от Щатите: http://www.bourque-moreau.com/BGSA13.mp3

Кошер Дилмано в Израел: http://www.bourque-moreau.com/BGSA7S.mp3

Йовано Йованке в Истанбул: http://www.bourque-moreau.com/BGSA15.mp3
е къде тука да са ни откраднали музиката като в началото на записите човека казва че тва е бългaрско хоро пловдивско даже изсвиревно от някви американски музиканти.На втория запис също невиждам ква кражба е ,напълно нормално е между две страни съседни да има музикални,фолклорни и културни влияния,на третия запис пак в началото се казва че това е изпълнение на fилип кутев изсвирено от изрелци тези записи абсолютно нищо неозначават пък да не говорим за кражба хората свират наша музика какво по-хубаво от това.Казвам ви прекалено пресилвате тематиката.
smoke 2 joint's a day and evrething will be okay

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27