Така оформено тва изказване на г-н Смоленов за мен не представлява нищо. Това може да го каже всеки средно интелигентен човек, който гледа и 4ате мас медии. Не са рядкост такива изказвания, защото забележи на4ина по който е казано - нищо конкретно, споменава Русия и Щатите(даже не поименно), но не казва те борят ли се срещу тероризма или го създават, думата далавера също е двусмислена, изобщо нищо съществено или сензационно в думите му. Още пове4е, 4е е казано пред българска преса, а контрола върху наще медии е леко занижен поради некомпетентност на съответните 4ерноработници на Елита в наща родина.
И не виждам какво толкова сложно има в тероризма, съпоставен със студената война (която никога не е спирала, спря пропагандата). След като се знаят основните играчи в тая далавера, просто трябва да се разделят на лагери, нищо повече. А думата "сложно" е внушение, тя подсказва че всеки може да изперка и да стане терорист( което не е вярно) и да направи поразия на най-нео4аквано място. Защо по време на най- зна4имите терористи4ни атаки 911 в НЙорк и 7/7 Лондон е имало повсеместни у4ения вклю4ващи многобройни служби и сценария им е бил същия като на атаките едно към едно? И видите ли как се полу4и - имаме у4ение (2 пъти) и се оказва 4е точно в същия момент терористите го правят същото едно към едно! Какво съвпадение. Вероятността това да стане е из4ислена на 4 с осемнайсет нули....аз тва 4исло не знам как се казва! По вероятно е да спе4елиш от тотото 2 поредни пъти по 2 000 000Евро.