Тези разбивааат - хахахахааха.

Бащата :
- Ти с какво се занимаваш?
Той:
- Уча философия.
Бащата :
- А как мислиш да я издържаш мойта дъщера?
Той:
- Смятам да завърша и каквото Господ даде.
Бащата :
- А къде ще живеете?
- Като завърша ...каквото Господ даде
....и все в този дух...
Приключила "визитата" и майката на булката пита бащата:
- И? Какво мислиш за момчето?
Бащата :
- Ми пълен прошляк, ама ме кефи ,че ми вика Господ!
* * *
Един просяк сяда на мн.стратегически ъгъл да проси. Минава един баровец и му пуска 100$. И така 5 год.
На петата му пуска 50$. Просятът - нищо. И така още 5год. Като минали и те, една сутрин баровецът му пуснал само 1$. Не се стърпял просякът и го питал:
- А бе баровец, 5 год. ми пускаш по 100долара, после още 5 по 50, а днес 1.Защо?
-Ами, преди 10 год. бях свободен-пари много, после се ожених-задължения, знаеш как е, а вчера ми се роди дете и затова сега 1.
Просякът:
- А бе, пич, извинявай, ама аз да не съм длъжен да ти издържам семейството?!
* * *
Трима ловци се хвалят с кучетата си:
- Моето куче прави всичко, което му кажеш. Вълчо ела тука легни, седни, пълзи ...
Кучето изпълнява безприкословно.
- Моето куче всичко разбира, Роки ходи ми купи вестник и цигари.
Кучето излиза и се връща с поръчката.
- Моето куче може да лети. Шаро я полети ... айде лети де, давай! Айде летни сега, не ме излагай пред хората!
Кучето: Не мога бе Пешо ... разбери - не мога!
* * *
Жена готви омлет за закуска. Изведнъж в кухнята влита мъжа й:
- Внимавай! – казва той – ВНИМАВАЙ! Сложи още олио! Боже мой! Ти пържиш много яйца наведнъж! ТВЪРДЕ МНОГО! Обърни ги! ОБЪРНИ ГИ ВЕДНАГА! Трябва още олио! О боже мой! От къде да вземем още олио! Сега всичко ще ЗАЛЕПНЕ! Внимавай! ВНИМАВАЙ!!! Ти никога не ме слушаш, когато правиш омлет! НИКОГА!!! Обърни го! БЪРЗО! Какво правиш! Да не полудя! И не забравяй да посолиш! Винаги забравяш да солиш! Използвай солта. С-О-О-Л!!!
Жената объркано гледа мъжа си:
- Какво ти става? Да не мислиш, че не мога да направя нормално един омлет?
Мъжът спокойно обяснява:
- Не, просто исках да ти покажа как се чувствам, когато карам колата.
* * *
Обява във вестник:
Аз съм млад 30 годишен мъж, притежавам апартаменти в Ню Йорк, Париж и Лондон, собственик съм на къща на Карибите, Карам Ферари, Яхтата ми е 45 метрова. Не купувам. Не продавам. Не си търся компания. Просто исках да се похваля!!!
* * *
Алпинист пълзи по отвесна стена. Старае се човекът,пъхти нагоре см по см. Точно преди върха, на едно малко ръбче се е хванал някакъв йога. Виси на дясната си ръка, а в лявата държи книжка и си чете.
- Ти к`во си, бе? - задъхано пита алпинистът.
- Йога. - отговаря йогата без да откъсва поглед от книжката.
- Верно ли е това, което разправят хората, че вие йогите можете всичко?
- /Наплюнчва пръстите на дясната си ръка, прелиства страницата/ Лъжат бе...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D