Автор Тема: Смешни картинки/случки и пародии на Буш  (Прочетена 117448 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Дъвиан

• Гост
Отг: Смешни картинки/случки и пародии на Буш
« Отговор #150 -: Юли 26, 2006, 11:08:15 am »
Смятай колко негативна енергия отива към Буш от тука :P

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #151 -: Юли 27, 2006, 03:18:20 am »
Напълно си прав. Аз вчера два часа го блъсках на оная мания, където е като марионетка. Направо го счупих, адски зарибяващо! :)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Дъвиан

• Гост
« Отговор #152 -: Юли 28, 2006, 09:39:42 am »
Мен що не ме зарибява, не знам :-\
 ;D

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #153 -: Юли 28, 2006, 17:21:23 pm »
Ето още  ;)

dinena kora

• Гост
Буш тормозел сексуално Меркел
« Отговор #154 -: Юли 29, 2006, 04:13:44 am »
Буш тормозел сексуално Меркел

Експерт: Случката може да бъде обект на съдебен процес

Тези тв-кадри предизвикаха бурен дебат в Щатите за поведението на Буш.
Физическата атака на американския президент Джордж У. Буш срещу германската канцлерка Ангела Меркел, по време на срещата на върха на Г-8 в Санкт Петербург, предизвика бурни дебати в САЩ, съобщи сп. "Шпигел". По време на форума миналата седмица, най-могъщият човек на света разтри за няколко секунди врата на Меркел. Атаката бе толкова изненадваща, че германската канцлерка подскочи на стола си и вдигна ръце, все едно искаше да каже "предавам се".
"Кадрите от случката могат да бъдат използвани във видеоматериал, показващ класически сексуален тормоз върху колежка", заяви демократката Марта Уетстоун пред в. "Сан Франциско кроникъл" и допълни, че такова поведение би било пагубно за всеки един високопоставен мениджър в някоя компания.
"Сиатъл пост-интелидженсър" се разрови сред директивите на ООН за сексуалния тормоз. В тях е посочено, че нежеланият физически допир е сред най-недопустимите неща сред служители. В изброените неща, които при никакъв случай не трябва да бъдат правени е "масаж на врата". "Ужас, колко неприятно", коментира вестникът поведението на Буш.

Американският президент намери яростен защитник в лицето на коментаторката на "Фокс нюз" Карен Ханрети. Буш, каквото и да направи, оставя неразбран от обществото, заяви тя. "Тези феминистки, не са ли същите, които недоволстваха срещу неговата "каубойска" дипломация? Какъв Буш искате - чувствителен и нежен или представящ се като каубой? Просто на жените не може да се угоди", заключи Ханерти.
На друго мнение е говорителката на националната организация на жените в САЩ - NOW ("Сега"). "Той се държи като хулиган. Този път Буш определено прекали", възмути се Олга Вивес. Според нея американският президент никога не би постъпил по същия начин с някои от присъстващите мъже на Г-8. "Буш е лош пример за САЩ и урони престижа на страната ни. Неговите действия го показват като мъж, който се държи нетактично с жените", отбеляза Вивес.
В Германия случката бе отразена като неуместно поведение на Буш, отколкото като сексуален тормоз върху Меркел.
Професорът по политически науки в университета Вирджиня, Лари Сабато, се опита да обясни различните оценки за физическата атака на Буш. "Феминизмът в Щатите вече навлече дълбоко в отношенията между хората. В университета аз самият също внимавам контактът ми със студентките да не бъде повече от ръкостискане или потупване по рамото", обясни Сабато пред "Шпигел". Според него физическата атака на Буш спокойно може да бъде обект на съдебен процес в Щатите.
От германското канцлерство отказаха коментар по темата, като посочиха, че това е чист американски дебат, отбеляза "Шпигел".
« Последна редакция: Юли 29, 2006, 14:16:56 pm от Horus »

Неактивен AU

• Пишещ
  • Публикации: 851
« Отговор #155 -: Юли 29, 2006, 15:21:02 pm »

сега се сетих кой е МЦто зад ДДЖ БУШ , това е ИМЕЛДА МАРКОС  ;)

ЕЗК 

dinena kora

• Гост
Отг: Буш тормозел сексуално Меркел
« Отговор #156 -: Юли 30, 2006, 05:14:28 am »
не е зле че сте преместили статииката от форум фън,но на мен просто ми se стори ,че тази селска тъпоъгълна постъпка на Буш е направо за раздел вицове.Селяндур е той... на среща на високо равнище ще разтрива раменете на Меркел.Да беше взел и малко финалгон, фастум гел или змииска отрова...че масажа по гладко върви.

« Последна редакция: Юли 30, 2006, 06:43:38 am от dinena kora »

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #157 -: Юли 30, 2006, 11:14:14 am »
Хаха... е това ме разби.  :D :D :D

Не, не, мисля, че Буш направо кърти миФки...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
« Отговор #158 -: Юли 30, 2006, 11:29:16 am »

dolphain

• Гост
« Отговор #159 -: Юли 30, 2006, 13:29:33 pm »
А дали някой го съветва как да я масажира?Защото не вярвам тои да има достатъчно знания за това.Ако иска мога да му покажа и вендузи как се слагат ;)

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #160 -: Юли 30, 2006, 13:51:53 pm »
 ;)
musica universalis

Antonium

• Гост
« Отговор #161 -: Август 07, 2006, 14:59:04 pm »
А бре женския Буш прилича на една от директорките на БТВ, Люба Ризова май се казваше. Всички дебили си приличат. Ха ха ха ха.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #162 -: Август 07, 2006, 21:58:17 pm »
Този в началното училище е нямал никакъв шанс :) . Сигурно са го скъсвали от подигравки, особено ако са като тукашните деца.
« Последна редакция: Август 14, 2006, 04:17:32 am от asdfghjkl »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Eon

• Гост
« Отговор #163 -: Август 13, 2006, 10:58:39 am »
*бахти скапания тъп тексасец.....

Ненормалник...

:P :P :P :P

Затворете го някъде тоя... бе!

Eon

• Гост

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27