Епа,написах,че се колебаем....В крайна сметка може пък освен,че ще съм роб до края на живота си и нещо добро да ми се случи.Например безплатна храна и подслон за "чипоносците" ...месечен абонамент за "Плейбой"...Карта за фитнес клуб "Химиците" ...и така нататък. Обаче горните мнения са много гадни.Оказва се,че дори няма да питат обществото.Както във филма "Батман". Жокера просто каза на хората,че в Петък към 18:00,след работно време,ще мине по централната улица на града,за да изхвърли един милион долара,които му били излишни

И хората дойдоха да му ги приберат.Грехота е да се пръскат пари на вятъра.Но и Жокера си беше измислил начин да се позабавлява.Пусна на хората смъртоносен газ! Ето това е масова манипулация с крайна цел- "малък,спретнат геноцид" .Поне умираш с шепи пари в двете ръце...
Но за чиповете.Не се съмнявам,че в САЩ всичките ше ги праснат.Просто тая страна е създадена за това.Да произвежда роботи и висококачествени забавления."Храна и зрелища за всичкииии!".Тоя форум и сайт е много хубав.Кара те да погледнеш на света от съвсем различен ъгъл.Прочетох страхотната статия или лекция на онзи човек..."Тайните на Матрицата". Две нощи висях по около 2 часа преди да си легна и я изчетох цялата.Но после си задаваш въпроса: Какъв е смисъла? Какъв е изхода от ситуацията?Какво можем да направим? Имам чувството ,че съм безсилен,въпреки че знам,че съм част от всички,че съм едно с тях,че сме свързани като ОКЕАН. И пак се събуждаш на другата сутрин и светът си е същият...удряш се и те боли,не ядеш на обяд и си гладен,виждаш жена и се възбуждаш(от себе си

)...гледаш реклама по CNN за "колко полезно е да си навреш чип в мозъка" . Надявам се да има смисъл,защото нали знаете как мислят някои хора,излезнали от "Матрицата": "Невежеството е блаженство.". В замяна на сътрудничество получаваш един хубав и безпроблемен живот.Пържолата е вкусна,когато отхапваме от нея,нали?Дори да знаем,че всъщност я няма...