Автор Тема: Бихте ли си имплантирали чип?  (Прочетена 232444 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

stt

• Гост
Re: Бихте ли си имплантирали чип?
« Отговор #60 -: Май 12, 2007, 19:28:50 pm »
http://arenabg.com//details.php?id=57818
http://www.newtorrents.info/torrent/12463/Aachi.And.Ssipak.DVDRip.XviD-PosTX.html
http://www.btmon.com/Video/Unsorted/10.24.06.Aachi.And.Ssipak.DVDRip.XviD-PosTX.torrent.html

Вижте къде, как и защо им слагат чипове на хората във филма по-горе.
Линковете са към един и същ филм, но на различни места в мрежата.
Приятно забавление 8)

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #61 -: Май 13, 2007, 00:43:28 am »
Цитат
Тва със самурая ме изкефи
Ти си знаеш.Аз най-добронамерено ти препоръчвам да се замислиш върху това до колко се ръководиш от принципи от рода на:кефи ме/не ме кефи,или искам/не искам ;) :).
А ти се замисли какво може да означава една дума за теб и какво за мен.
И друго - аз не се ръководя от "принципи", "норми" и не следвам пътищата на други, аз мисля и осъзнавам, не съм клонинг и никога няма да бъда  8)
"Even if a samurai's head would be suddenly cut off, he should still be able to perform one more action with certainty. If one becomes like a revengeful ghost and shows great determination, though his head is cut off, he should not die."

SCLover

• Гост

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #63 -: Май 13, 2007, 01:38:20 am »
Ами ето я вече истинската пропаганда по CNN - Имплантирането на чип давало свобода

Неактивен RedGuy

• Пишещ
  • Публикации: 769
  • Your personal geopolitical therapist.
« Отговор #64 -: Май 13, 2007, 16:40:38 pm »
Ами ето я вече истинската пропаганда по CNN - Имплантирането на чип давало свобода

rspct
http://www.youtube.com/watch?v=sDyqhcy1L-0&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=eob532iEpqk&mode=related&search=

Изглежда са ни започнали вече!
rspct
« Последна редакция: Май 13, 2007, 16:45:14 pm от RedGuy »

Eon

• Гост
« Отговор #65 -: Май 13, 2007, 16:52:11 pm »
 :( яка пропаганда наистина..

Превърнахме се в стоки.

« Последна редакция: Май 13, 2007, 16:53:48 pm от Eon »

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #66 -: Май 13, 2007, 18:27:52 pm »

rspct
http://www.youtube.com/watch?v=sDyqhcy1L-0&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=eob532iEpqk&mode=related&search=

Изглежда са ни започнали вече!
rspct

:( яка пропаганда наистина..

Превърнахме се в стоки.

Всички филмчета от страничката са невероятни направо - нещата са много напред вече, то е ясно, че ще стане като с личните карти, кредитното разплащане, и вс. останало, щом вече така явно и открито се пропагандира....  скоро ще се наложи навсякъде. Би трябвало и тук да тръгнат реклами.  Аз гледам телевизия доста рядко и не знам... Някой чувал ли е да се говори вече  и  в България за идент.чипове?

„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #67 -: Май 14, 2007, 15:33:50 pm »
Бе тя идеята си с добра, ама както е известно, всичко хубаво попадне ли в лоши ръце.....
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Julia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
Re:Бихте ли си имплантирали чип?
« Отговор #68 -: Май 15, 2007, 00:12:40 am »
Все още в България изглеждат далечни тези неща, но пък нали от 1ви ноември ще слагат чипове в личната карта(а моята изтича декември  :( ). Все още не съм срещнала да се говори за България и имплантирани чипове. Но знае ли се...с промитите ни мозъци за секунди ще ни ги сложат, защото депутатите са ни гъзоблизци.
Изборът е ваш, последиците – също.

farsky

• Гост
« Отговор #69 -: Май 15, 2007, 01:53:40 am »
Още преди около 20 години някои фирми си правеха реклама чрез "изписване" на имената си с атоми.
Със същата технология се правеха зъбнни колела с диаметър 0.5 мм, даже и механизми.
В днешно време вече се говори че, атомите на определени вещества могат да изпълняват функцията на полупроводници.
Можете ли да си представите, колко може да е голям чипът ?
Защо заинтересованите да рискуват да събудят хорското негодувание и да заклеймят "идеята" още в началото на една глобална операция.
Изобщо няма да има нужда да бъде налагано на хората да "приемат" импланти.
Представете си - те просто могат да бъдат "заразени", например при най-обикновени лекарски манипулации, чрез
"подхвърлени" консумативи влизащи в досег кръвта, в неведението на лекарите, разбира се.
След време дори може да се "вмени" че е модно и да се рекламира ( както сега по CNN ) с успех, защото мозъците на "избраните" вече ще бъдат на конци.

Eon

• Гост
« Отговор #70 -: Май 15, 2007, 09:02:22 am »
Ако човекът е наистина важен, чип може да се имплантира и с обикновена инжекция за 'имунизация', нанотехнологиите са много напред (тези които не ни ги показват).  ;)

lexas

• Гост
« Отговор #71 -: Май 15, 2007, 11:51:25 am »
Епа,написах,че се колебаем....В крайна сметка може пък освен,че ще съм роб до края на живота си и нещо добро да ми се случи.Например безплатна храна и подслон за "чипоносците" ...месечен абонамент за "Плейбой"...Карта за фитнес клуб "Химиците" ...и така нататък. Обаче горните мнения са много гадни.Оказва се,че дори няма да питат обществото.Както във филма "Батман". Жокера просто каза на хората,че в Петък към 18:00,след работно време,ще мине по централната улица на града,за да изхвърли един милион долара,които му били излишни ;) И хората дойдоха да му ги приберат.Грехота е да се пръскат пари на вятъра.Но и Жокера си беше измислил начин да се позабавлява.Пусна на хората смъртоносен газ! Ето това е масова манипулация с крайна цел-  "малък,спретнат геноцид" .Поне умираш с шепи пари в двете ръце...
    Но за чиповете.Не се съмнявам,че в САЩ всичките ше ги праснат.Просто тая страна е създадена за това.Да произвежда роботи и висококачествени забавления."Храна и зрелища за всичкииии!".Тоя форум и сайт е много хубав.Кара те да погледнеш на света от съвсем различен ъгъл.Прочетох страхотната статия или лекция на онзи човек..."Тайните на Матрицата". Две нощи висях по около 2 часа преди да си легна и я изчетох цялата.Но после си задаваш въпроса: Какъв е смисъла? Какъв е изхода от ситуацията?Какво можем да направим? Имам чувството ,че съм безсилен,въпреки че знам,че съм част от всички,че съм едно с тях,че сме свързани като ОКЕАН. И пак се събуждаш на другата сутрин и светът си е същият...удряш се и те боли,не ядеш на обяд и си гладен,виждаш жена и се възбуждаш(от себе си ;) )...гледаш реклама по CNN за "колко полезно е да си навреш чип в мозъка" . Надявам се да има смисъл,защото нали знаете как мислят някои хора,излезнали от "Матрицата": "Невежеството е блаженство.". В замяна на сътрудничество получаваш един хубав и безпроблемен живот.Пържолата е вкусна,когато отхапваме от нея,нали?Дори да знаем,че всъщност я няма...
« Последна редакция: Май 15, 2007, 12:02:14 pm от lexas »

chukcha

• Гост
« Отговор #72 -: Май 15, 2007, 16:26:40 pm »
Искам да добавя нещо към 'farsky'има мини био комп вече---ТАКА ЧЕ ЧИПА ЩЕ БЪДЕ БИОЛОГИЧЕН ---може и да не разберем че  е вече в нас.КОфти но има един хубаж филм "Великая тайна воды"гледаики го се замислих не си ли правят някои хора грешна сметка.Ако са хора разбирасе.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #73 -: Май 15, 2007, 17:20:16 pm »
Цитат
ТАКА ЧЕ ЧИПА ЩЕ БЪДЕ БИОЛОГИЧЕН

Виж по принцип си прав, хората вече си имат един биологичен чип наречен мозък с който програмирано приемат действителността. Сега с допълнителни чипове някой иска да прави настройки на "картината".
« Последна редакция: Август 04, 2008, 18:58:58 pm от Alien »

Неактивен Julia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
« Отговор #74 -: Май 15, 2007, 23:23:47 pm »
Представете си - те просто могат да бъдат "заразени", например при най-обикновени лекарски манипулации, чрез
"подхвърлени" консумативи влизащи в досег кръвта, в неведението на лекарите, разбира се.

Аз затова не ходя на лекар и ползвам единствено противозачатъчни като лекарство...надявам се чак до там да не се е стигнало  :)  Но ако е така:
Цитат
ТАКА ЧЕ ЧИПА ЩЕ БЪДЕ БИОЛОГИЧЕН ---може и да не разберем че  е вече в нас
не зная как ще се борим с тях. Според мен би трябвало да има начин дори и тези чипове да са в нас да пречим на сигналите им по някакъв начин. Май фитнес залите трябва да се запълват от хората от този форум, за да можем да се набягваме като по филмите с "лошите"  laugh laugh
Изборът е ваш, последиците – също.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27