Ще кажат , че има нов щамп вирус.. и че ваксинацията е задължителна и ще ти го ръгнат ... !!!
А по твоята логика, защо направо да не кажат, че чипирането е задължително ?
Не, те действат по друг начин. Ще те задължат индиректно. Ще стане бавно, за да няма съпротива или дори да има тя ще се рагради с времето. Няма да можеш да си платиш сметката за тока , няма да можеш да си купиш хляб, дори няма да можеш да влезеш в магазина. И това ще се прави под предтекст, че е за наша сигурност. Щом не те идентифицира системата, значи си престъпник. Както е и с личната карта в момента, спират те полицаи - нямаш лична карта - прибират те в районното за неопределено време. Същата ще е схемата и с чиповете - система сканира и ако нямаш чип - автоматичната врата в магазина просто не се отваря. Компанията за доствака на електричество просто няма как да сключи договор с теб. Да работиш - без чип - няма как ... и т.н .
Също така както използват камери и подслушвателни устройства - за да хващат лошите престъпници и да можем да спим спокойно - ще изпозват и чиповете за нашата собствена сигурност. Да ама не ... в това може да повярва само един промит мозък, едно същество разяждано от страх. И дори и да го казвам това, осъчнавам, че и аз съм част от тези существа и че нарушавам принципите си, само защото се страхувам за мен и за семейството ми.
Основната цел е да се промени мисленето, а мисленето се променя лесно - просто трябва да минат няколко поколения. Но злото действа бавно , насажда и трови съзнаниято и душата ни методично. Цели се в децата. И знаете ли защо, защото тези хора отдавна са проумели, че няма край и няма време,че ние сме вечни и нашият живот е само един миг от вечността. Но не и ние самите... ние си треперим от страх и не правим това което трябва само защото е рисково или само защото се страхуваме да не наруши сигурноста и хармонията на нас и нашето семейство. Щяхме ли да живеем така, както живеем сега ако имаше доказателство, че съществуването ни не свършва със смъртта? Ако ти кажат, че когато слънцето залезе и след като заспиш повече няма да се събудиш повече, как би прекарал деня си ? Но вселената е устроила всичко на цикличен принцип - абсолютно всичко. Защо ние трябва да сме изключение? Не трябва да се поддаваме на злото и на страха, дори от това да зависи живота ни - съществото ни е безсмъртно. Всяко действие има последствие във вечността - мислете как действате... Аз вярвам в това. Вярвам и в доброто.