Автор Тема: Бихте ли си имплантирали чип?  (Прочетена 231729 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Re:Бихте ли си имплантирали чип?
« Отговор #570 -: Април 13, 2011, 13:46:07 pm »
Ако почнат да ги рекламират по телевизията, 90% биха си сложили по желание, защото е модно.
И логичното, като им мине модата(и в същото време хората разберат истинската цел на чиповете), масово ще тръгнат да си ги махат. Но вече ще има закон, който да задължава чипирането и махането на чипове ще е нелегално.
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
« Отговор #571 -: Април 13, 2011, 14:02:45 pm »
Аз не бих си сложила, защото ме е страх от всякакви манипулаций, които се отнасят до тялото ми. Мисля че ще има хора с желание да си сложат, но ще останат и такива БЕЗ, поради различни причини , различни гледни точки, разбира се.

Виж сега система не работи така, както Black Adder каза, тук не сме врачки и за сега търсим упора в фактите. Ще ти дам пример, караш без колан един път, глобяват те, втори път, пак те глобяват, трети път, пак. Можеш ли постоянно да плащаш глоби ? Ако не го направиш с добрата, ще стане с лошата. В България може и да не навлязат така, но с всичките глупави закони, няма да ме изненада нищо.
" Trust no one."

Неактивен Witch

• Четящ
  • *
  • Публикации: 65
« Отговор #572 -: Април 13, 2011, 14:07:44 pm »
Edge of Sanity  :-X къде споменах врачки??
Приеми че имам пари и плащам, къде е проблема?
Не се сещам къде бях чела за тези глоби - че са само начин да ни сплашат, може и да има някаква истина в това, обаче определено свободата не иде с този начин на мислене  ;)
Пролетния карнавал на вещиците не е за изпускане!

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
« Отговор #573 -: Април 13, 2011, 14:13:56 pm »
Не си казвала нищо за врачки просто цитирам.

Проблема с парите е следния, че ти хубаво плащаш, но ако това е глоба, тя няма постоянно да е едно и също количество пари, а и рано или късно трябва да има наказание, както с колана.

И за начина на мислене, ти можеш да си свободен кокото си искаш, в ума ти, но когато става въпрос за ограничаването на "другата" свобода, не го решава никой от нас.
" Trust no one."

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 153
« Отговор #574 -: Април 13, 2011, 14:18:32 pm »
Ако почнат да ги рекламират по телевизията, 90% биха си сложили по желание, защото е модно.
И логичното, като им мине модата(и в същото време хората разберат истинската цел на чиповете), масово ще тръгнат да си ги махат. Но вече ще има закон, който да задължава чипирането и махането на чипове ще е нелегално.

И как ще стане това отстраняване, в случай че са ижектирани и предварително имат за цел да  унищожат  имунната ти система, взета заедно със съзнанието ти, като  те превърнат в послушен киборг?

А това е вярно че ще се възползуват от "медийни реклами" и овцете, нямащи друг избор ще ги приемат доброволно.

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
« Отговор #575 -: Април 13, 2011, 14:41:04 pm »
Анкета  
Въпрос
: Бихте ли си имплантирали чип за идентификация и разплащания ако това
 Да, законите трябва да се спазват! - Кои закони?
 Да, това ще направи живота много по-лесен!
 Да, така аз и близките ми ще бъдем по-защитени от престъпления!
 Ако хората, на които се възхищавам си сложат, ще си сложа и аз!
 Да, така парите ми винаги ще са си в мен!
 Да, ако бъдат добре обяснени от медиите всички предимства!
 Колебая се!
 За нищо на света!

************************************************************************************

Абе кой въведи този НСР тест  ;D ?

« Последна редакция: Април 13, 2011, 14:50:33 pm от agrippa »

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #576 -: Април 13, 2011, 14:45:05 pm »
И как ще стане това отстраняване, в случай че са ижектирани и предварително имат за цел да  унищожат  имунната ти система, взета заедно със съзнанието ти, като  те превърнат в послушен киборг?
Както се отстранява и тумор. :yes:
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
« Отговор #577 -: Април 13, 2011, 14:47:19 pm »
Aко имаш глоби ти се удържат на момента. Няма шикълкавене и бавене.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
« Отговор #578 -: Април 13, 2011, 15:11:39 pm »
Още по-зле за теб, но използвах примера, с глобите и шофирането, защото ако решат, ще ти имплантират чип, това не зависи от никой от нас. Нали това е тяхната цел, да ни контролират, или убият, така че, нямаме избор.
" Trust no one."

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
« Отговор #579 -: Април 13, 2011, 15:29:42 pm »
Проблемът е в това, че идва един момент в който ще ти трябват железни нерви да се се справиш с "чипа" заложен в програмата, както и с обкръжаващите го служители и инстанции!!!
Той просто не приема "опозиция" и "регламенти" от отсрещната страна, както и права!!! Защото така му е заложена програмата, съчетана с изпълнителната влАСТ и законите.
  :)

Не знам как е в България,но на мен лично вече ми омръзна, когато търся въпрос и отговор за дадено нещо, да ми отговарят "компютърни автосистеми", нагласени на "автопилот"  и  си мечтая да се свържа вече с хора.

Неактивен Bradvara

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #580 -: Май 01, 2011, 22:31:09 pm »
Не бих си сложил чип.Обаче... бих докопал един такъв и със сигурност бих се заинтересувал как се препрограмира (както викаше оня в транспотрер 3 "да идем до бижутера")...Защото след това информацията която ще се подава  трябва да може да се филтрира най малкото и да се знаят краковете и автоматичното и изтриване хаха :--- :writer:
„Слънчевата светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя,

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #581 -: Май 02, 2011, 13:09:33 pm »
И да не сакаш чип, они са го измислили и пак че ти го заврът с  "интелигентниот прахуляк:flag_of_truce:

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #582 -: Май 02, 2011, 14:02:24 pm »
Разликата в двата варианта е - Свободната воля.
Едно е да искаш, друго е без да те питат.

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
« Отговор #583 -: Май 02, 2011, 14:55:46 pm »
Точно това е. Те ако са решели че трябва да имаш чип, няма да те питат.
« Последна редакция: Май 03, 2011, 07:22:11 am от Mirotvorec »
" Trust no one."

Неактивен Neadu

• Четящ
  • *
  • Публикации: 8
  • Big Air
« Отговор #584 -: Август 11, 2011, 09:53:06 am »
Колебая се. ако е GPS приемник-предавател да си го ползвам в планината- да. Аз го виждам до 40-50 години да е задължително.
Скачай само ако е по-високо от преди

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27