Автор Тема: Бихте ли си имплантирали чип?  (Прочетена 232339 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Polymorpher

• Четящ
  • *
  • Публикации: 212
Re:Бихте ли си имплантирали чип?
« Отговор #330 -: Януари 23, 2010, 16:28:25 pm »
Малко обидно звучи за българите.
А ти към тази група ли си или извън нея?
Ако си извън нея, въобще ли не свириш  :blush:  ;D
А може да си Supermen?
Като гледам гърците не свирят така, а за себе си.

Хаххаха. Голия ми гъз е народен.
Не мисля че тия хора се занимават да злорадстват ЛИЧНО. Имат си хора.
Живота ми е окаян защото не играя по свирки почти.
От това поне разбрах че изключително малко хора знаят цената на свободата а много малко от тези малко биха я платили дори да можеха.
Не съм супер мен а съм просто уверен. До сега които не е разбрал това е основното предимство на хората които се опитват да ни закопаят. - Просто се забавлявам от реакциите на хората когато спреш да споделяш любимата им апатия и психология на жертвата.

Гърците вече са потънали в потресаващ дълг така че не се знае какво ще стане с тях. Или ще ги заробят или ще им срутят цивилизацията и ще ги оставят на селскостопански начала и без никаква организация. И те са мързеливи но в пъти по-малко от сегашния ни народ Български. Не са стигнали до там да се опитват всичките да се заврат в столицата. И не ми сочете политиците заради миналото изречение.
The main thing you can accomplish by arguing with idiots is working up the nerve to strang

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #331 -: Януари 23, 2010, 18:10:14 pm »
Хората нямат нужда от свобода.Когато един индивид или нация имат потребност от нещо-НАМИРАТ НАЧИН И ПРИЧИНА!!!А,когато нямат потребност от това нещо,което в случая е свободата,човек/хората,намират ОПРАВДАНИЯ!!!(Че животът им е скапан,окаян,че някой ги е чипосал...Че имат куп проблеми и бла-бла,това човек сам си го прави...)И понеже стана дума за гърците,нека не забравяме какво е търсил Диоген преди доста години посред бял ден по улиците на Атина с фенер в ръка.  ;) "Робът се стреми към свобода,а свободният към съвършенство."Но колко хора реално са готови да се осъвършенстват и поемат отговорност?!Разликата между хора и човеци винаги я е имало,има я и ще я има-факт!
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 07:11:21 am от Mirotvorec »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Polymorpher

• Четящ
  • *
  • Публикации: 212
« Отговор #332 -: Януари 23, 2010, 21:38:33 pm »
The main thing you can accomplish by arguing with idiots is working up the nerve to strang

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #333 -: Януари 24, 2010, 13:01:33 pm »
Гърците, каквото и да стане, ще са по-добре от нас.Защо ли? Защото никой не го признава открито, като наша слабост, но- Гърците се борят заедно, а ние все още поотделно. До болка е ясно кой ще постигне повече.
Гърците няма да станат по-зле, защото имат стабилни : исторически туризъм, търговски и пътнически морски флот, корабостоителна и кораборемонтна промишленост, действащи земеделие, животнозъдство и т.н.

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #334 -: Януари 24, 2010, 15:51:15 pm »
Гърците, каквото и да стане, ще са по-добре от нас.Защо ли? Защото никой не го признава открито, като наша слабост, но- Гърците се борят заедно, а ние все още поотделно. До болка е ясно кой ще постигне повече.

marhs , стига с тези обобщения. Вече за втори път го чета на тази страница. Промяната почва от самия човек. А ти обединяваш ли се с другите? Бориш ли се за каузи и забравяш ли егото в името на  всеобщото благо? Ако не, тогава няма смисъл от тези кухи клишета. Пишейки го за втори път, само го утвърждаваш повече, нищо повече.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #335 -: Януари 25, 2010, 00:38:16 am »
Magi, повторението не е съзнателно.Не съм искал да засегна никого.Просто ме е яд, че ние си говорим ли говорим, гърците, и то обикновени фермери си действат.А и държавата им е зад тях.
Ами животът е такъв, че и в работата си често се боря за неща, обяснявам на хора и им им насочвам действията.Няма значение за какво. Но всеобщата констатация, че хората тук ги е страх, или не им се занимава, чакайки някой друг да мисли за тях.
Идеалните търпеливци може би. :)
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 07:12:30 am от Mirotvorec »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #336 -: Януари 25, 2010, 00:40:37 am »
marhs, ти как действаш? :) Досега бил ли си на протест и опитвал ли си да организираш такъв? :)

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #337 -: Януари 25, 2010, 23:36:34 pm »
Да, за търсене на законни икономически и административни права, но не в София.Със всички законни средства и писма до инстанции.С хора, които са засегнати. :)

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #338 -: Януари 26, 2010, 00:34:07 am »
Интересно как очакваш да промениш нещо в системата с механизми създадени от самата система, които са също толкова умишлено ръждясали и покварени, колкото майка им. Тези "писма от граждани" съществуват само, защото все още фашизма не е на баш публичната сцена, а е все още прикрит. Също така същестуват като отдушник на обикновения гражданин, за да не полудее ментално. Защото ако полудее ментално не е полезен на кравефермата.

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
« Отговор #339 -: Януари 26, 2010, 00:55:18 am »
това е начин эа следене на хората. правителствата (илюминатите) ни мислят эа
животни эатова ни "перфорират" .това е аргументацията на един илюминат.така нямало да правим бели.не си имплантираите чипове.
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен Gogo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 275
« Отговор #340 -: Януари 26, 2010, 02:10:11 am »
Ми тъи де,вижте кравите от кога още са си с номерца на ушите а, и ич не им пука даже ;D.Които не си имплантира чип ще бъде обявен за терорист и ще блъде бомбардиран от ус арми.
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 07:13:50 am от Mirotvorec »

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
« Отговор #341 -: Януари 26, 2010, 10:18:46 am »
Magi, повторението не е съзнателно.Не съм искал да засегна никого.Просто ме е яд, че ние си говорим ли говорим, гърците, и то обикновени фермери си действат.А и държавата им е зад тях.
Ами животът е такъв, че и в работата си често се боря за неща, обяснявам на хора и им им насочвам действията.Няма значение за какво. Но всеобщата констатация, че хората тук ги е страх, или не им се занимава, чакайки някой друг да мисли за тях.
Идеалните търпеливци може би. :)
Да,"гърците ще са по-добре от нас,каквото и да се случи."marhs,ти да си учил по история за разделянето на света?Еми България попада в дела на Сталин,а Гърция-на Чърчил,сам си прави изводите.
А това за протестите-през 97г. имаше протести.Аз голяма разлика не виждам.Че хората чакат,чакат,но те са и обезверени,и нямат желание за "почти" нищо,успокоявайки се,че са зле,но има и държави,които са още по-зле(Например Хаити).
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #342 -: Януари 26, 2010, 10:46:59 am »
Ми тъи де,вижте кравите от кога още са си с номерца на ушите а, и ич не им пука даже ;D.Които не си имплантира чип ще бъде обявен за терорист и ще блъде бомбардиран от ус арми.
Gogo за съжаление си прав.
 Не вярвам да има съжителство между чипирани и не такива. Дори и да има под някаква форма то ще е краткотрайно. Но съм оптимист и мисля, че в България ще бъде най трудно овладяването на не-чипираните, всеки да си предположи защо. :)
Сега за Гърция да кажа. И аз като  Blue|_Star мисля, че наште съседи нищо не им липсва и са определено по добре в много отношения от нас с изключение на електроснабдяването им всички знаят ,че още са с дървени дереци. Просто не трябва да им завиждаме.
С добри-чувства досега Византийците винаги са се справяли предполагам и за напред.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #343 -: Януари 27, 2010, 01:17:15 am »
Интересно как очакваш да промениш ...................

Аз, сам, нищо не очаквам да променям.Сам знаеш, че нещата са мнооогопластови.
И като гледам, че пласта с констата/ции/тори (и съзерцатели) е най-пълен  (;D ) и аз просто споделям мисли и наблюдения. :blush: 

Като прочетох по долу, че и "кравите" вече знаят за номерцата си-това вече е малко развитие, на осъзнаването. :drinks:

Колкото до византийците и други народи, които се справят-това е защото просто искат да живеят по-добре. ;D :hi:

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
« Отговор #344 -: Януари 27, 2010, 21:43:42 pm »
Интересно как очакваш да промениш ...................

Аз, сам, нищо не очаквам да променям.Сам знаеш, че нещата са мнооогопластови.
И като гледам, че пласта с констата/ции/тори (и съзерцатели) е най-пълен  (;D ) и аз просто споделям мисли и наблюдения. :blush: 

Като прочетох по долу, че и "кравите" вече знаят за номерцата си-това вече е малко развитие, на осъзнаването. :drinks:

Колкото до византийците и други народи, които се справят-това е защото просто искат да живеят по-добре. ;D :hi:

marhs,аз пък смятам,че,ако има във всеки град поне по 10 човека,които да визуализират някои неща-нещата биха се променили драстично.Правен е подобен експеримент по отношение на престъпността и тя намалява с цели 20%.Тъй че всеки на тази планета е участник в т.нар. игра живот,няма странични наблюдатели.Друг в въпросът,че повечето хора си мислят,че нищо не зависи от тях.Да,ама зависи-и рептилите,или каквито са там го знаят,и точно,заради това ни карат да мислим за това,което им е угодно на тях-един вид материализираме тяхните нужди,а не нашите собствени.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27