Това не е вярно. проверявайте информацията, за да не подвеждате хората.
Ще ви постна мнения от друг форум, за да разберете:
"Това откъде е бе? Никой политик не би посмял да нарече съседите си нецивилизовани или неща от цитата"- жена живееща в Гърция (ЖЖГ)
"Веднага ти давам линк!!!!....
снощи споменаха в новините на бтв и аз намерих днес линка на цялата новина....невероятно, но факт!!!!
прочети и коментарите надолу....интересни са.
ПП: Не знам колко го е казал гръцки премиер, но едно знам-истина е, за жалост " -жена живееща в България (ЖЖБ)
ЖЖГ: "Ти ми даваш линк към някакъв блог, а не към официален сайт, без да е цитиран и гръцкия информационен източник. Пак- никой политик не би си позволил такава реч спрямо съседите си, освен ако не са в предвоенно положение, и Папандреу е много внимателен и премерен къде какво казва, колкото и да не му симпатизирм. Още повече, че не съм чула в гр. език изрази като " лунни кратери" относно дупките, нито пък едва ли знаят, че се смятаме за интелигентни.
Опитвам се да намеря на гръцки източник с тази реч и не успявам. "
ЖЖБ:"Ако е лъжа значи, че е чиста клевета към премиера на Гърция....я да погледна още из гугъл....извинявам се оффтопика "
ЖЖГ:"Погледни, щото аз току- що погледнах последните му речи и интервюта. И никъде няма и дума за подобен род сравнения. Умрял да се сравнява с нас, като си имат толкова проблеми, че и анализи на пътищата. Със сигурност дори не знаят колко е пенсията у нас. В интрнет не всичко е истина, не се залъгвай и не вярвай н всичко дето прочетеш. "
ЖЖБ:"има го и тук, но в секция "хумор" ....ооооо, това е подло, да вменяват на човека такива думи бе, как може? "
ЖЖГ:"Да, обаче хората вярват като гледам коментарите. Без да се замислят, че дори страни в много обтегнати отношения не биха си позволили такива думички, без и да им прави впечатление, че е в " хумор" или блог, без гр. източници, коит обикновено се цитират от събития в чужбина, а и нали би станало политически скандал, ако имаше нещо такова.
Ей, не вярвай толкова на несигурни източници- не за конкретния случай, а принципно .
Ето как тръгва " балканската междусъседска омраза", дето се нищи в " Пътешествия". Някой бил казал, а друг не помислил, ама приел чутото от трети за истина. "
ЖЖБ:"Да, обаче е било публикувано и в много други сайтове, дори сега видях и новинарски, но е изтрито....защото като пусна на търсачката част от текса и вднага излизат сайтовете, но като отворя и вече го няма....
ето тук го има, вижте как е :
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=10578&Itemid=9затова мн хора са се заблудили....
пусни това: "Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели," ..... на гугъл и виж колко новинарски сайтове излизат с точно тая новина....
в интерес на истината аз също много се възмутих, защото такива думи водят до война направо, но вече нищо и не ме учудва....
но странно, че и по тв са го споменали, и дори в някои сайтове / дето аз го намерих/ нямаше предупреждение, че е фейлетон, шега или подобно....възмутително е, просто
Блгодаря ти, че се намеси....щото щях да си ходя заблудена и да се чудя: аджеба как така?! "
Внимавайте с инфото....