Като начало престани да си предубеден към филма, изгледай го пак.Аз лично всеки път откривам нова информация за себе си, неща които съм пропуснал или не разбрал.Прегледай постовете по горе.Ако имаш нещо конкретно в предвид....заповядай да се повеселим
С това късно редактиране на поста,за малко да го изтърва,добре че се зачетох пак в предишните.
Три или четири пъти съм гледал филма,повече от него и няма да мога да извлека.Каква информация освен, че трябва да "искам,искам,искам,искам" ,може да ми предложи след 20 гледания?Поставени са някакви хора,които изглеждат повече от несериозно /освен възрастния луд физик с готината прическа laugh / и ти казват "мисълта може всичко,вселената е каталог,мисли си за това което искаш и ще го получиш" ...ем не става точно така.Я да си представим,че почна много,ама много да си мисля,как искам 20 000 $ и хоп,получавам ги,само че от застраховката живот на някой близък ? Тогава какво правим? Започвам да си мисля,как на този близък нищо му няма и CatalogUniverse.com ще ми го върне ? Нещо подобно се опита да каже Извънземния,а остана неразбран.
Да не говорим,за начина,как визуализирам и искам, много силно нещо и го получавам,защото за толкова години с прекалено развита фантазия и доста силни желания за различни неща,не съм получил каквото и да е било.Разбира се има неща които съм преживал и трудно биха могли да се обяснят по друг начин освен "закона",но дори и така те са постигнати неосъзнато и затова и си пиша тук...
Една снимка и много силно желание и визуализация.... ;D