Искам да ви концентрирам вниманието и върху още един конспиративен пласт - това е новият пропаганден ресурс, по силата на който ми се струва, че политически червеи като Ал Гор ще се опитат да обединят обществеността под знамената на саморазбиращата се безалтернативност.
Ей, ако взема да стана политик с цел да помогна на всички българи, значи автоматично ставам Масон, Илюминат, Бизнес отрепка, "политически червей". Недай си боже да си помисля да водя кампания за оправянето на климата, или за подобряването на света, защото тогава ще влезна в книгата на Гинес за най-дълбоко законспирираният тип на този свят. Нищо чудно да ми бъдат лепнати роднински връзки с Ротшилдови, или да ме сметнат за Грей агент.
Ал Гор е моят президент!
Той нито се кандидатира сега за президент, нито уж щял да се кандидатира.
Наричам Ал Гор "политически червей" с разбирането, че в Страната на неограничените възможности не е възможно въобще да си помислиш за кандидат-президентска надпревара, ако не си надълбоко обвързан с политическата им върхушка (както прочея това вече много ясно се вижда и тук), колкото и алтернативни постулати да издигаш в своя защита.
"Ако искаш да унищожиш врага стани част от него!" Откъде знаеш, че това не важи за Ал Гор. Ако искаш да унищожиш Илюминати със сиурност няма да успееш, ако не си Илюминат. Ако искаш да убиеш злият крал със сигурност няма да успееш да преминеш през милионната му озверена армия, ако не си негов приближен. МИСЛИ и за алтернативи, а не буксувай на едно място. Погледни широко на нещата...
Мисля, че това е един от аспектите на неговите световни кинаджийски "разкрития", които никога нямаше да бъдат финансирани, ако не е бил пресметнат някакъв възвращенчески механизъм.
На същия принцип. Ако Хнет реши да направи филм за екологията със сигурност има някакъв скрит конспиративен замисъл в това - Ще искаме да си го купите и да ви оберем!!!
Или пък: Еон става президент на България. Човекът се кандидатира като независим кандидат. Човекът обаче има пари да се самофинансира и има добри цели и възнамерения. Хайде всички тук знаем кой е ЕОН, ще си кажем най накрая свестен човек дойде на власт. Но ще се намери някой, някъде, който не познава нашият ЕОН от форума, а може и някой от вас да е, и ще каже - ТОЗИ МРЪСЕН ДАЛАВЕРАДЖИЯ, КАК ЩЕ ОКРАДЕ ДЪРЖАВИЦАТА НИ ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ ИСКА ДА Я ОПРАВИ. Този индивид, който си каже това, никога няма да види до края на живота си, че ЕОН си е скъсал задника през целия си мандат и свършил много неща в името на българите.
Не отричам, нито омаловажавам проблема с глобалното затопляне, но ми се струва, че той се разбира твърде механистично - в смисъл, че водата се затопля, разширява се, повдига се нагоре, подбутва не знам какво си и так нататък. Подобен алгоритъм в необятно сложния организъм на Земята е трудно проследим (ние сме като въшки не, като акари сме спрямо нейния мащаб) и аз лично не бих се доверил на достигнатите "открития"; ние дори нямаме елементарни научни сведения за характера на Земята като живо същество, със свои органи и физиология, рефлекси, инстинкти, патологии и имунитет. Мисля, че причиняваният от човешката индустрия екологичен проблем наистина не е толкова свързан с глобалното затопляне или с повишаване концентрациите на СО2.
Представи си че аз съм една от твоите кръвни клетки, сега представи си че всички хора, както ни познаваш, колкото сме добрички и печенички сме твоите кръвни клетки. Всеки един от нас почва да си прави каквото иска с твоите органи. Аз отивам в черния ти дроб и пускам атомна бомба, друг отива и ти изгаря червата и после ги превръща в мебели и т.н и т.н Бас държа, че до 10 минути ще те убием. Сега си представи, че твоят живот е като 1 милионна от секундата за планета ни. Радвай се по въпроса и си вярвай, че не се гавря брутално с тялото ти.
Недейте много да прегръщате дитирамбите на Ал Гор; в show-businessа никой не пръска толкова много пари за реклами, ако не са предварително разчетени тежките финансови интереси. Иначе, до сега да беше го халосала някоя ненадейна катастрофа този нехранимайко, който седнал да квичи под трона на Световния Илюминиран Елит. Какво си въобразявате?!
Както казах, Илюминати и Световния елит НЯМАТ изгода от това да не продължават своето господство над човечеството. Те имат нужда от хората, които да работят за тях и да задвижват колелото на живота им.