Автор Тема: Целта  (Прочетена 26404 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен oknele

• Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Re: Целта
« Отговор #30 -: Юни 01, 2007, 00:44:41 am »
 Банкерски родове се състоят само от евреи.
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен pimeto

• Четящ
  • *
  • Публикации: 118
  • Kin: 159 ::: Sun: CAUAC
« Отговор #31 -: Юни 02, 2007, 22:42:38 pm »
Така като ви чета спора, искам да ви задам следния въпрос: Малко си на проблемите на нас, българите, та сте седнали да си обсъждате Библията, кой еврен крив, кой прав...Какво ви интересува вас? Питам ,откъде този интерес към неща отпреди хиляди ходини, дето са полумъгляви и т.н. Просто не ви разбирам, не че ви осъждам за нещо...Моят съвет, за*бете ги тия евреи и си гледайте вашия живот:)
еми чесно да ти кажа те евреите точно на това разчитат, че никои няма да се интересува от тях гориките изстрадалите и ще ги оставят да си правят квото искат.
и един ден като е събудиш, целите описани в статията от първия пост, ще са реалност

Riter

• Гост
« Отговор #32 -: Юни 03, 2007, 15:39:45 pm »
Добре де Йехова не е ли и ристиянския бог a.k.a. този на който ме е учила баба като съм бил сопол още  ;D

Не е християнския бог, а демонична същност  обожествявана  от еврейте.

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • Публикации: 518
  • *terrafim*
« Отговор #33 -: Юни 03, 2007, 16:28:08 pm »
 ???  ???  ??? а кой е християнският бог?

DJSK

• Гост
« Отговор #34 -: Юни 04, 2007, 00:47:42 am »

Исус Христос.

А вижте на каква концепция попаднах във една лекция...

Jesus of Nazareth

There was no locate called Nazareth. The word derives from the Egyptian NAZIR, meaning the "Prince who was sent" and also from NASIR meaning Sirius. It is Jesus of Na-Sirius. Futhermore, the word "carpemder" comes from NAGGAR, meaning serpent-priests.

"I am the root and offspring of David, and the bright and morning star - Rev 22: 16

Последното са думи на Исус, който свързва себе си със самата звезда... На мен лично ми звучи доста логично всичко това, правейки връзка и  с древни, шумерски писания, за извънземни от Сириус, които са идвали, за да "стимулират" човешкият вид...   как мислите?

Неактивен pimeto

• Четящ
  • *
  • Публикации: 118
  • Kin: 159 ::: Sun: CAUAC
« Отговор #35 -: Юни 04, 2007, 17:10:29 pm »
da go стимулират в какъв смисъл ?

DJSK

• Гост
« Отговор #36 -: Юни 05, 2007, 01:20:17 am »
da go стимулират в какъв смисъл ?

Да стимулират еволюцията, инжектиране на ДНК...  съдейки от това ,че се говореше все едно, за преди "Адам и Ева"...  За мен няма друго обяснение. Исках да пейстна самият пасаж, който беше тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Sirius_B#Mysteries   ...само, че без майтап, някой просто го е махнал... 

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • *terrafim*
« Отговор #37 -: Юни 05, 2007, 01:30:39 am »
Цитат
Исус Христос.

Не, това е синът :) Недей така, защото някой по-ортодоксални църкви намират това за ерес в по-младите си събратя :) Не можеш да отречеш корените на християнството, колкото и да не ти харесва Йехова.

DJSK

• Гост
« Отговор #38 -: Юни 05, 2007, 02:01:22 am »
Да, синът е - няма спор. Казах Христос, понеже христянството като термин идва от Христос --+  Иначе Йехова е ясен  :)

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • *terrafim*
« Отговор #39 -: Юни 05, 2007, 02:49:36 am »
А отговори ли в контекста на разговора? Не   ::)

DJSK

• Гост
« Отговор #40 -: Юни 05, 2007, 13:52:07 pm »
Здраве да е Бели Ездачо!   ;)

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #41 -: Юни 05, 2007, 20:05:26 pm »

Исус Христос.

А вижте на каква концепция попаднах във една лекция...

Jesus of Nazareth

There was no locate called Nazareth. The word derives from the Egyptian NAZIR, meaning the "Prince who was sent" and also from NASIR meaning Sirius. It is Jesus of Na-Sirius. Futhermore, the word "carpemder" comes from NAGGAR, meaning serpent-priests.

"I am the root and offspring of David, and the bright and morning star - Rev 22: 16

Последното са думи на Исус, който свързва себе си със самата звезда... На мен лично ми звучи доста логично всичко това, правейки връзка и  с древни, шумерски писания, за извънземни от Сириус, които са идвали, за да "стимулират" човешкият вид...   как мислите?
Рептилиите от сириус нали ужким са гадни копелета които искат власт :), как така Иисус е от тях ?!
Според мен (лично мое мнение), Иисус е бил обикновен човек, който е вършил необикновенни неща :)
Немога да се "категоризирам" към някоя религия, но определено съм вярващ, има нещо там ...
Доста се съмнявам Иисус да е бил гущер :)

А темата не е ли "целта" ?!  laugh

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #42 -: Юни 05, 2007, 22:14:05 pm »
smurf първо не бива да се абсолютизира щото като кажеш "землянин" се сещаш че има много различни "земляни" и второ за "гадни" се сметят тези от Сириус Б докато от Сириус А се считат за добронамерени. Ама всичко е много условно.

Неактивен Altay

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155
« Отговор #43 -: Юни 07, 2007, 19:36:54 pm »
Целите на Билдербергската Група

Цитат
Идеята е да се даде, на всяка страна политическа конституция и икономическа структура, които да служат за следните цели:

Концентриране на власта, в ръцете на избраните и елиминиране на останалите власт имащи
Концентриране на власта, върху индустриите, и елиминиране на останалите, конкурентно-способни лица, и организации
Абсолютен контрол върху цените на суровините и стоките

[Билдерберг постига целите си чрез Световната Банка и Международният Валутен Фонд]
Създават и се закони, под техен диктат, за да се предотвратят всякакви протестни действия

След обядът, повечето Билдербергери ще се завърнат, в избраната от тях страна.  Ще носят със себе си инструкциите, дадени им от оординационият Комитет. 
Инструкции за това как, тайно, да се спомогне приобщаването на нациите, под едно Световно Правителство.  Сред присъстващите бяха холандската Кралица Беатрикс, дъщеря на един от основателите, Принц Бернхард и Краля и Кралицата на Испания.

Моят въпрос е следният:  Как може "добри" либерали, като Джон Едуърдс и Хилари Клинтън, както и участващият в 'хуманитарни проекти', Гн Рокфелер, и всяко кралско семейство в Европа, да присъстват на срещите на една организация - имаща за цел създаването на Единно Тоталитарно Правителство, за всички нации - Една Световна Империя? 

Взето от  http://www.danielestulin.com/?op=noticias&noticias=ver&id=344&idioma=en -  'Билдерберг 2007 завършва' 03-06-2007
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предпо

Неактивен Julia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
« Отговор #44 -: Юни 14, 2007, 18:52:54 pm »
Почти? . Защо почти? Ако има някой нееврейн, тогава той със сигурност е прозелит. Евреите не са народ, а потомствена секта.

Така ли било? И колко евреи познаваш лично ми кажи? Изобщо много се дразня, когато някой слага група хора под общ знаменател...  :-\

А по темата, че натам са тръгнали нещата, така си е, но на мен все още ми звучат малко неубедителни тези неща  ??? Ами те, които ще оцелеят или които са по-висши от нас как живеят? Какъв въздух дишат, с какво се хранят? Нали ако тровят нас, тровят и себе си?
Изборът е ваш, последиците – също.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27