Автор Тема: Военните спътници, НЛО и ЦРУ  (Прочетена 9282 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен vikingman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
  • SHUMEN WEB SITE
Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« -: Декември 23, 2006, 14:28:57 pm »
Мнозина от вас отдавна добре са осъзнали, че голяма част от предоставяното в Интернет е чиста проба дезинформация целяща да се създаде тотално погрешна представа за истинността по отношение на много сериозни въпроси от съвременността ни. Оценили опасността от лесното издаване на технологическите възможности, някои от които не съвсем лесни за преглъщане, определени сили в САЩ в последно време създадоха плеяда от "секретни" сайтове имащи за задача да объркват представите на определена категория хора и организации проявяващи интерес към върховите достижения на науката и техниката.

Тук може да се изброят дълъг списък от такива уеб адреси, което смятам за напълно излишно. Е, разбира се не съвсем цялата информация е абсолютно невярна, но най-съществените моменти са добре скрити или истината за тях е майсторски изопачена. Така например ако отворите на сайтове като http:/www.abovetopsecret.com ще намерите богата информация относно АРЕА 51, хиперзвуковият Аврора, проекти за летални апарати задвижвани от антигравитация и прочее наистина секретни до преди години обекти и проекти. Само че по наистина съществените въпроси няма обелена нито думичка...

Така например никъде не излезна професионален коментар за наблюдението на сателити във формация по цял свят включително и над България. Обикновенните сатилити не се движат във формация, докато тук те са наблюдавани не веднъж да летят в перфектна триъгълна формация - нещо, което е доста необичайно. Ако напишете в търсачките "satellites in formation" бързо ще попаднете в обемистите база данни на световните НЛО организации изследващи феномена НЛО. Детайлът, на който обръщам сериозно внимание е, че емайлите на хората наблюдавали тези сателити са изтрити с някакви неясни обяснения на US NAVY.

Защо ?

...Интернет представлява изключително мощно средство за комуникация, каквото досета не е имало. Ъгловата скорост на тези особени обекти е повече от 2,5 по-малка от тази на спътниците, които летят в орбита на 850 км например, ако отворите http://www.heavens-above.com имате възможност чрез избор на населеното място на градове до квартали даже да получите таблица указваща точно кои сателити, кога и откъде ще прелетят над указаните координати, като са включенни данни за височината на орбитата и степента на блясък. Така съвсем елементарно и при това в домашни условия и с просто око може да се установи, че спътници орбитиращи на 700-800 КМ са в пъти по-бързи от тези тригълни конфигурации сателити, което може са означава само две неща - или сателитите са на висока да речем над 1500 КМ орбита (извън обсега на АСАТ?), или летят по-ниско и със скорост по-ниска от 8 км-сек., което де факто означава принципно нова двигателна система независима от гравитацията.

Не всички спътници във формация могат да бъдат наблюдавани с просто око, понякога това е възможно само с помощта на бинокъл, като имам и едно наблюдение при което само единия от трите спътника беше видим с просто око а останалите два само през бинокъла.

Време е да си зададем въпросът каква точно функция извършват тези сателити? Тезата защитаваща становището, че спътниците са комуникационни е несериозна, затова защото съгласете се, че няма икономическа сметка да се съберат на едно място в рамките на няколко десетки мили три спътника - та вие у дома по ГСМ ли си говорите ? Подобно събиране е характерно предимно за военни обекти и ако преди 15 години сте гледали по телевизията схемите на спътници отразяващи и усилващи с огледалата си лазер изстрелян от Земята - то конфигурацията беше твърде сходна с често наблюдаваните обекти. Точно в момента тече процес по реципиране на Звездните войни от времето на Рейгън в рамките на ПРО на САЩ.

А сега отново да се върнем на дезинформацията. ЦРУ стигнаха далеч през 90-те години в тази област, създадени бяха крупни отдели за дезинформация и разузнаване в Интернет и разбира се около темата НЛО, където се ровят различни то ранг изследователи, уфолози, шпиони, небесни наблюдатели, търсачи на НЛО, журналисти, военни от враждебно настроени държави като Иран например и пр. Въпросът "защо?" смятам тук за напълно излишен. Защото един обикновен наблюдател въоръжен с най-примитивна оптика за 50 долара може да стане случаен свидетел на наистина засекретен военен експеримент в околоземното пространство и чрез съвременните средства за комуникация това може много бързо да придобие застрашителна известност и най-вече да попадне в ръцете на врага. Затова още от времето на зората на Студената война в началото на 50-те, когато първите skywatchers са наблюдавали шпионският самолет Ю-2 смятайки го за НЛО и са давали на анализ снимков материал на мнини уфолози, които са били всъщност отлично подготвени съветски разведки, интересуващи именно от такива аеро-проекти, то по нареждане от най-високо правителствено ниво от ЦРУ са спуснати цели екипи от фалшиви изследователи на НЛО с отлични организационни качества и конкретни директиви за изпълнение, които осъществяват оперативни функции на ЦРУ и имат пряка задача да изготвят ежемесечно, ежегодно списъци на субекти, проявяващи тревожен интерес не само към проблема НЛО, но и към засекретени аеро-космически експерименти като по този начин с действията си биха увредили националната сигурност на САЩ.

Един от тези оперативни работници в днешно време се казва Деррел Симс [email protected] и както пощата му показва той е новопръкнал се изследовател на НЛО с доста съмнителна репутация на такъв, но за сметка на това с добре развити организационни качества. Само не ви препоръчвам да споделяте с него каквото и да било преди да отворите на http://www.ufoinfo.com/filer/1999/ff_9930.html, където е вмъкнато че Деррел е бивш оперативен агент на ЦРУ. При това от личната ми кореспонденция с него от миналата година знам, че е работил в американската военна полиция. Да но и на малките деца е добре известно, че такова понятие "бивш" не може по никакъв начин обективно да съществува на такова ниво, още повече ниво касаещо националната сигурност на една супер империя каквато в момента са САЩ. И ако имате редовна поща с този субект и споделяте факти относно наблюдения на НЛО, които да ви кажа много много не го интересуват, то повратният момент може да бъдат именно тези сателити във формация и данни свързани с тях. Особено показателна ще бъде неговата реакция ако заявите, че смятате тези обекти за военни сателити на САЩ в рамките на Звездните войни от времето на Рейгън, които уж приключиха с неуспех на огромният проект погълнал билиони и билиони долари.

Ако човек е твърдо решен да разбере какво става наистина не е необходимо да се рови по 12 часа на ден в Интернет, той трябва внимателно да чете дебелите книги по физика, относно авангардните аеро-космически проекти, да следи пресата но четейки между редовете, и да оботява знанията си така да се каже на едно общо средно ниво. Трябва още да се оглежда внимателно на 88 какво минава там горе в небето...

И накрая като стана дума за попадане на информация в ръцете на врага само на кратко да отбележа какви последици най-малкото би могло да има - според Договора за дейността на държавите по изследване и използване на космическото пространство, включително Луната и другите небесни тела на ООН от 1967 година, член 4 - "Държавите - участнички в Договора се задължават да не извеждат на орбита около Земята каквито и да било обекти с ядрено оръжие или каквито и да било други видове оръжие за масово унищожение, да не монтират такива оръжия на небесни тела и да не разполагат такова оръжие космическото пространство но какъвто и да било начин".

Предполагам, че като хора с богато обща култура знаете какво са мъкнели американците на Аполо 13 и какви са били последиците за мисията им. Инцидентите със совалката Чаланджър и АЕЦ Чернобил през 1986 бяха последните известни последици от надпреварата във въоръжаването в орбита, където всъщност потъна съветската икономика и за което нищо не се пише никъде.

Послеслов - разследването в Интернет продължи активно и целеносачено от моя страна месеци след написването на този материал като се намериха данни с американска помощ на адрес http://www.earthfiles.com/earth338.htm. Оказа се всъщност, че въпросните спътници наистина са секретни американски сателити, но са изстреляни много преди времето на Звездните войни на Рейгън, още през 1971 като функцията им противно на моята теза е свързана с ретранслацията и те по общи данни не носят никакви супер оръжия на борда си, още по-малко притежават някаква революционна двигателна система. Да, но открит остава въпросът за друг тип спътници във формация, които не са разположени в триъгълна конфигурация, а един зад друг и то на твърде малки под 1 градус видими от Земята разстояния, което е една твърде нетипична подредба и най-малкото отново са американски спътници като този път обаче функциите им може да са далеч от ретранслацията...
 :)
БаУУ......

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Относно: Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2008, 23:33:34 pm »
Свалят US спътник с ракета
15 Февруари 2008
Американски сателит ще се разбие на Земята на 6 март. Поради опасността да падне в населено място, президентът Буш нареди на армията да свали сателита с ракета. Падането е започнало след повреда на US спътника.
 


Сателитът е неконтролируем и ако не бъде свален, ще навлезе в атмосферата. Не можело да се предвиди къде ще падне. Застраховани били само полюсите.

Сателитът е с големината на миниван и тежи малко повече от един тон. За да няма рискове, спътникът ще бъде унищожен от системата за противоракетна отбрана с ракета, изстреляна от кораб в Тихия океан.

За първи път Пентагонът ще прихване и свали космически обект по този начин. Заради подобен случай на унищожаване на повреден сателит миналата година, Вашингтон остро разкритикува Китай.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2008, 03:26:05 am »
Цитат
списъци на субекти, проявяващи тревожен интерес не само към проблема НЛО
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Относно: Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2008, 08:53:54 am »
Свалят US спътник с ракета
15 Февруари 2008
Американски сателит ще се разбие на Земята на 6 март. Поради опасността да падне в населено място, президентът Буш нареди на армията да свали сателита с ракета. Падането е започнало след повреда на US спътника.
 


Сателитът е неконтролируем и ако не бъде свален, ще навлезе в атмосферата. Не можело да се предвиди къде ще падне. Застраховани били само полюсите.

Сателитът е с големината на миниван и тежи малко повече от един тон. За да няма рискове, спътникът ще бъде унищожен от системата за противоракетна отбрана с ракета, изстреляна от кораб в Тихия океан.

За първи път Пентагонът ще прихване и свали космически обект по този начин. Заради подобен случай на унищожаване на повреден сателит миналата година, Вашингтон остро разкритикува Китай.Успяха да свалят повреден шпионски сателит над Тихия океан

21.02.2008
Американското министерство на отбраната обяви, че е успяло успешно да свали един от шпионските си сателити, който бе повреден.

Ракетата, с която е свален спътника, е изстреляна от американски военен кораб в Тихия океан. Военните се възползваха от стихването на вятъра и благоприятната метеорологична прогноза за следващите часове. "Към 22.26 часа /04.26 часа бълг. време/ боен кораб "Aegis, l'USS Lake Erie" изстреля тактическа ракета, която уцели сателита приблизително на 247 км. над Тихия океан, уточниха от министерството на отбраната в комюнике. /АФП

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Re:Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #5 -: Юни 01, 2009, 13:23:22 pm »
Е те като го взривили в орбита, не са ли замърсили по този начин околоорбиталното пространство на Земята с отломки ;)

Неактивен A познай кой

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Re:Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #6 -: Юни 01, 2009, 14:45:44 pm »
Дам тука нещо намирисва ,освен ако те не са заплаха.
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Re:Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #7 -: Юни 01, 2009, 16:05:10 pm »
Абе кой знае по кое НЛО са стреляли или правили тестове на нови ракети, толков немогат да сложат мало взрив на тоя сатели и да го изпарят дистанционно в космоса ами ще обстрелват с ракети от земята. Всичко е една постановка според мен  :D

Неактивен cccpkgb

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 269
Re:Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #8 -: Юни 01, 2009, 20:01:42 pm »
Преди бях чел, че руснаците имат някаква система дето сваляли НЛО всяка седмица? :D ;) Американците и те май имат такава?
Этот шоу-бизнес мама, папа Он будет с тобой или без Если ты послушаешь Камен

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Re:Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #9 -: Юни 01, 2009, 20:22:49 pm »
С този опит се доказва нещо много важно: имат бойни ракети земя-космос и нуждата от разузнавателни самолети като SR-71 отпада, понеже и руснаците имат такава ракетна система ;)  Дори и самолетът да е 2 пъти по-бърз от Черната птица пак няма измъкване :P

Цитат
Преди бях чел, че руснаците имат някаква система дето сваляли НЛО всяка седмица? :D ;)
Корпускулярно оръжие с/у НЛО. Има го в съответния раздел на 2-ра или 3-та страница, ако не се лъжа :)

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re:Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #10 -: Август 26, 2009, 23:33:04 pm »

   Тази вечер гледах филм по руската РТР /планета/ за достиженията на немската наука до 1945г. по точно за разработките на летящи чинии. В Антрактида са имали секретни бази, а земята са наричали нова Швабия. След края на войната 1947г. Щатите предприемат военна операция за ликвидиране на тези бази. Флота е претърпял поражение от летящи дискове излитащи от дълбините. Във филма се питаше ако не са германски то чии са били?  Може ли някой да пише по-обстойно по въпроса? Извинявам се за невежеството, но досега не съм се интересувал от темата.
      С уважение:Туров 
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Re:Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #11 -: Август 27, 2009, 00:00:12 am »
От петата минута до края. :)
8)
« Последна редакция: Август 27, 2009, 11:35:30 am от Mirotvorec »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Re:Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #12 -: Август 27, 2009, 00:08:34 am »

   Тази вечер гледах филм по руската РТР /планета/ за достиженията на немската наука до 1945г. по точно за разработките на летящи чинии. В Антрактида са имали секретни бази, а земята са наричали нова Швабия. След края на войната 1947г. Щатите предприемат военна операция за ликвидиране на тези бази. Флота е претърпял поражение от летящи дискове излитащи от дълбините. Във филма се питаше ако не са германски то чии са били?  Може ли някой да пише по-обстойно по въпроса? Извинявам се за невежеството, но досега не съм се интересувал от темата.
      С уважение:Туров 

http://www.vixri.ru/?p=105

Дръпни книгата и я прочети. Много ще научиш за Нова Швабия, нацистите и летящите им чинии.

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re:Военните спътници, НЛО и ЦРУ
« Отговор #13 -: Август 27, 2009, 08:51:14 am »
          Благодаря!!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27