Предварително се извинявам ако ще засегна някой с това което ще напиша!Моето лично впечатление от самото начало в този форум е ,че редовните потребители трудно допускат новите потребители във форума.Като за начало много от тях напълно пренебрегват начинаещите.Питам се не забелязвате ли,че повечето от проблема е във вас самите?Вярно е,че знаете много това неможе да се отрече!Може би и от там идва напрежението,защото всеки има желание да се покаже компетентен и неговото мнение да е най-миродавно.А какво да правим ние начинаещите,тези които имат въпроси и търсят отговори от вас,тези които знаят повече и имат повече опит?Да четем?Не се ли получава точно така,това което се опитвате да изгладите?Не ме интересуват нито звездички,нито пагони,нито пък дали съм от най-знаещите,обаче повечето от вас с компетентността си и нежеланието да погледнат през един друг поглед смазват тези които искат да се приобщят.Отрицателната енергия се излъчваше от вас самите!Радвам се,че сте забелязали повечето от нещата и се опитвате да ги промените,това ще е във ваш плюс,освен ако желанието ви не е да останете една определена бройка която доминира над останалите с познанието си.Неминуемо един ден пак ще се стигне до това което се случи!
Свалям ви шапка за усилията и труда които полагате за този сайт,наистина е интересен и полезен!Благодаря ви,че ви има,но Моля ви бъдете благосклонни към останалите,защото никой не се е родил научен и защото за да избере някой да влиза тук има причина за това!!!!Едва ли някой е влязъл случайно тук,защото аз не вярвам в случайности!Всички сте невероятни личности и съм сигурна,че с малко повече желание,без излишно Его бихте могли да помогнете на много хора да се справят в не лесния път към духовното им израстване.