Автор Тема: Летището в Денвър  (Прочетена 41025 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

MacTeP

 • Гост
Re: Denver Airport
« Отговор #30 -: Октомври 16, 2006, 07:25:27 am »
А някой да разбра какво значи: DZIT DIT GAII?
Още като го видях и привлече вниманието ми, порових се тук там, но не намерих нищо конкретно.

wispi

 • Гост
Re: Denver Airport
« Отговор #31 -: Октомври 17, 2006, 15:31:33 pm »
Тъй като разпечатах статията и картините и ги дадох на един човек, който пътува по света, той ми каза че е виждал подобни картини в същият стил с подобни послания и в метрото в Мадрид и в Лондон и на много други места.

Само искам да кажа че аз не съм виждала такива символи и картини в метрото в Лондон , но пък има и друга вероятност-да не са ми направили впечатление , понеже тогава дори си нямах и на идея че съществуват неща като 'масони'  ::)
« Последна редакция: Октомври 18, 2006, 11:41:25 am от Horus »

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.
Re: Denver Airport
« Отговор #32 -: Октомври 17, 2006, 15:34:28 pm »
Но конкретно за Денвър- не ми харесва тая идея с децата. Къде е ефективността? За какво са им ДЕЦА да им работят в мините? Нито бързо копаят, нито пък в голям обем. Понякой път си мисля, че ни вкарват дезинформация за да ни сплашат. С други думи, ведно с реалната информация дадена от очевидци и потърпевши, американските власти се опитват да я доразвият така че ние да се страхуваме още повече от сивите. И казвам, американските власти, понеже предполагам, че нарочно оставят такива като Лазар или Леар особено да дърдорят по ТВ. Затова, предполагам, че са изтървали духа от бутилката и искат да ни кажат за сиваците, като в същото време искат да са наясно, че ние НЯМА ДА ГИ ПРИЕМЕМ КАТО НАШИ "ЗВЕЗДНИ" братя. Затова може би доизкусуряват истината за летището дотам, че да преувеличават за ужаса на тези дечурлига.
Цитат
Ако Фил е прав и всичко това се свързва с дълбоката подземна база, чиито планове са му били предложени през 1979 и това, което този друг човек ми КАЗА в личен разговор е, че в тези дълбоки подземни бази, използвани от извънземни има много РОБСКА РАБОТНА СИЛА и че голяма част от тази робска работна сила са деца. ТОЙ КАЗА, че когато децата достигнат точката, в която не могат да работят повече, биват убивани на място и консумирани.
« Последна редакция: Октомври 17, 2006, 15:37:00 pm от RedGuy »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Denver Airport
« Отговор #33 -: Октомври 30, 2006, 14:01:25 pm »
Стенописите в летището са чудовищни. Сравняването им със социалистическия реализъм е само наполовина вярно, защото при комунистическата пропаганда има много слънце: и буквално, и преносно, соцреализмът свети, огрян от "Светлото бъдеще" и по този начин, въпреки командното единомислие, е някак по-очовечен. Работите в денвърското летище са студени, изцъклени, като лабораторни мишки върху оплискан с кръвта им статив. От творбите се излъчва много гадна енергия, която все още съсирва кръвта ми, въпреки, че ги гледах за около 2-3 минути преди около половин час. Тепърва ще анализирам какво точно дават, но определено са грозни и прикрито зловредни. Прави ми впечатление, че повечето гълъби и други птички са поставени в полупрозрачни кубове - като че са опаковани, за да бъдат отнесени някъде. Също така, многонационалните хора, които в изкомандвано единство чупят и завиват в знамена на мира саби и ятагани, никъде не посягат на автомати - какъвто държи еSеSовският злодей; сякаш стенописът трябва да ни подскаже, че хората ще премахнат едно конвенционално зло, но няма да се докопат до по-дълбоките му форми. И, накрая, да се противопоставя на Horus - дъгата не е символ на ню-ейджърите, независимо, че те я използват. Дъгата е символ на единството между Бога и хората и това може да се види в края на разказа за потопа в Библията. Злото обаче, което е нанесено в денвърските стенописи по отношение на дъгата и което се налага въобще в изобразителната култура на съвременните хора, е обръщането на цветовете в дъгата: като обърнат пентаграм, или като обърнат кръст, тази дъга стърчи нагоре с нискочестотния си червен цвят, докато високочестотното виолетово е забито надолу - също както правят с обърнатите пентаграми, чиято глава на Истината поставят долу, където следва да бъдат краката. Хералдично погледнато, може да се обясни представеният в стенописите мир и съгласие като наложен със силата на страха и принудата резултат, чийто символ е обратното на една истинска дъга-съединение между Бога и човеците... При всички положения, без да се спираме на детайлите - тези стенописи са чудовищни и са продукт на една бездуховна култура, в която популизмът и примитивните интереси ще оказват все по-решаващо, пагубно и самоунищожително за тази култура влияние.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Denver Airport
« Отговор #34 -: Октомври 30, 2006, 20:55:51 pm »
Дъгата може да е изконен символ на 100 неща. Важното е какво символизира тук. Тук е именно като логото на Ню-ейдж културата, която ще бъде наложена от НСР, което личи и като послание, носено от всички тези "картини".

Oberon

 • Гост
Re: Denver Airport
« Отговор #35 -: Октомври 31, 2006, 09:55:46 am »
Хор си държи на неговото обаче:)))

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Denver Airport
« Отговор #36 -: Октомври 31, 2006, 17:11:30 pm »
Хорус има право...
Моята уговорка я поставям,
за да се знае за дъгата
по принцип.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Rokambol

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 75
Re: Denver Airport
« Отговор #37 -: Декември 02, 2006, 13:06:32 pm »
Явно дъгата не я рисуват обърната само в летището на Денвър. Не правя никакви изводи, просто реших
да покажа това:
« Последна редакция: Декември 03, 2006, 22:38:13 pm от Horus »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Denver Airport
« Отговор #38 -: Декември 04, 2006, 17:51:41 pm »
Почти навсякъде в общественото пространство дъгата вече се рисува обърната - наложило се е като "мода"... Същата "мода" сега се прокарва и по отношение на пентаграмите, които все по-масово и все по-невинно започват да бъдат обръщани с единия връх надолу...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Oberon

 • Гост
Re: Denver Airport
« Отговор #39 -: Декември 05, 2006, 11:03:32 am »
Писах до az-deteto.com за обърнатата дъга. Отговориха ми, че това било "интерпретация на нашите дизайнери". Казах им, че в името на децата и тяхното добро, е редно да нарисуват истинската дъга. Да видим отговорът..

Оберон

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Denver Airport
« Отговор #40 -: Декември 05, 2006, 16:03:48 pm »
Цитат
"интерпретация на нашите дизайнери"
Пфу!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Oberon

 • Гост
Re: Denver Airport
« Отговор #41 -: Декември 15, 2006, 12:27:16 pm »
Ето какво ми отговарят от сайтът за децата:

 Svetla Yovova

Здравейте,
 
проверихме в интернет дъгата си е правилна. Ако имате друга информация изпратете и ще коригираме.
 
Поздрави,
Светла

Oberon

 • Гост
Re: Denver Airport
« Отговор #42 -: Декември 18, 2006, 11:00:43 am »
В крайна сметка, май са прави . В нета е пълно с дъги, като тази на сайта....

Oberon

 • Гост
Re: Denver Airport
« Отговор #43 -: Декември 18, 2006, 11:04:01 am »
Хм....Скивате ли къде е врътката? Ако дъгата е двойна, втората е обърната... :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
« Последна редакция: Декември 18, 2006, 11:05:11 am от Oberon »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Denver Airport
« Отговор #44 -: Декември 19, 2006, 17:36:12 pm »
Да, и аз съм забелязал това явление... Не ми е съвсем ясно защо става така. Има обаче една духовна концепция, според която червеният цвят е с по-нискочестотна тоналност, докато виолетовият е един от най-високочестотните... Поради това цветовете са както следва (чете се от долу нагоре):

Цитат на: цветовете
    виолетово
    индигово
    синьо
    зелено
    жълто
    оранжево
    червено

Всички духовни учения на един етап започват да говорят за цветовете и там винаги, без изключение, се дава тази йерархия, независимо от различните понятия и основания във всяко от тях. Художниците (които имат поне елементарно осъзнаване за духовната стойност на цвета, а не са просто дипломирани цапачи от академиите!), могат да потвърдят, че тази е именно градацията във вибрациите на цветовете. Поставянето им в обърнат ред е подобно на изобразяването на обърнати кръстове например, или на обърнати пентаграми (толкова модерно напоследък!) - действие, което подканя и допринася към разруха, агресия, зло.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27