Автор Тема: Летището в Денвър  (Прочетена 41843 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Raw Deal

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 944
Re:Летището в Денвър
« Отговор #75 -: Април 09, 2010, 19:43:04 pm »
В началото на темата стана дума за странните картини, а ето една картина от непопулярен художник, озаглавена така: "Lights over Archuleta Mesa" ;D


(кликнете върху снимката за да видите оригиналния размер)

Неактивен Raw Deal

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 944
Re:Летището в Денвър
« Отговор #76 -: Април 24, 2010, 20:29:52 pm »
 :-X

-----------------------

-----------------------
Неактивен dragon64

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re:Летището в Денвър
« Отговор #77 -: Май 06, 2010, 08:48:07 am »
ПОГЛЕДНЕТЕ ТОВА!!!

Неактивен sasho90

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 454
 • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
Интересни снимки от Bank of America
« Отговор #78 -: Ноември 16, 2010, 17:38:32 pm »
Подобни стенописи има и в Банката на Америка/Bank of America: http://www.infowars.com/prophetic-art-in-bank-of-america/

Keep 'em occupied!

Неактивен Monolith

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 469
Летището в Денвър - видеоматериал
« Отговор #79 -: Ноември 16, 2010, 19:28:52 pm »
Тук пускам документален филм за различните странности, свързани с летището в Денвър. Обяснен е смисъла на стенописите, символиката във и около самото летище, какво става под летището и също около него. Доста интересно и същевременно - страшно.


Летището в Денвър

<a href="http://www.youtube.com/v/JjjIy1DO0gs?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/JjjIy1DO0gs?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/gL2vnxVIH_0?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/gL2vnxVIH_0?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0</a>

« Последна редакция: Януари 26, 2011, 08:07:42 am от Mirotvorec »
Бъди Слънце!

Неактивен Simeon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 12
  • Simeon's myspace page
Re:Летището в Денвър - видеоматериал
« Отговор #80 -: Ноември 16, 2010, 21:01:05 pm »
Благодаря ти Monolith за споделената информация, наистина много добро попадение :). Аз лично обяснявам изображенията по стените като показно какво ще се случи в близките години, обикновено съм забелязал че това е като част от техен ритуал. Изобразяват чрез видео, картини или съобщение нещо на което много малко хора обръщат внимание и оп след няколко години се случва. Лично се надявам да не става въпрос за близките години и в този случай :/.

Неактивен mirqka

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 27
 • Хеви метъл с висок октан
Re:Летището в Денвър
« Отговор #81 -: Февруари 28, 2011, 16:41:16 pm »
Ето някой интересни факти отностно летището. Мисля че конят съм го срещал в някои от филмите за масони , но немога да се сетя в кои.   :D
http://eltimir.ucoz.ru/news/denver_international_airport/2010-09-15-1361
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 19:48:08 pm от mirqka »

Неактивен BlackSunEmpire

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re:Летището в Денвър
« Отговор #82 -: Ноември 14, 2011, 03:59:33 am »
Проектираните и нарисувани от Лео Тангума върху четири стени стенописи представят визията за „Мир и хармония с природата“. Но това са последните неща, за които би се сетил човек, гледайки тези рисунки. Всъщност при един внимателен анализ става ясно, че те предсказват ужасни събития, които предстоят да се случат.

Техните специфични окултни послания ги определят по-скоро като един манифест на Новия световен ред. Самият Тангума твърди, че неговите стенописи, макар и малко странни, в никакъв случай не могат да бъдат наречени окултни или „пророчески”. Според слухове художникът е получил „указания” какво точно да рисува, а творческото му вдъхновение е било подсилено от допълнителни 100 000 долара. Нека разгледаме стенописите по-подробно.

Мир и хармония с природата

Официалният сайт на летището посочва, че името на стенописите е „Мир и хармония с природата“. Но това ли е наистина тяхното послание? Нека сами да преценим. В центъра на първия от тях виждаме тъжни деца, а до тях изчезнали видове животни и растения. Зад тях се открояват гора и град, обхванати в пламъци. Интересен факт е, че градът е бил множество пъти дорисуван, сякаш представлява нещо особено важно. Той изглежда обгърнат от бледа мъгла, сякаш е бил атакуван с биохимическо оръжие.

Едно от децата държи каменна плочка, подобна на част от каменния календар на маите, изобразяващ края на цивилизацията. В долния край на тази „мирна“ картина виждаме три отворени ковчега, в които има три мъртви момиченца от различни раси. В единия от ковчезите е разположено момиченце от бялата раса, което държи Библия и жълта звезда, използвана от нацистите за маркиране на евреите. Според любителите на конспирации посланието, което се предава тук, е за скорошна смърт на двете най-стари религии – юдеизма и християнството.

Децата на бленувания свят на мир

Вторият стенопис изобразява деца, облечени в национални носии, които връчват оръжие, загърнато в собствения им национален флаг, на едно германско момче – русо и облечено в баварска национална носия. Въпросното момче, разположено в центъра на стенописа, с чук в ръка, изглежда сякаш строи нещо много важно. Въпреки че рисунката украсява американско летище, съвсем ясно си личи, че американчето, облечено като бойскаут, също подава с готовност своето оръжие и национален флаг на германското момче. За любителите на конспирации не съществува съмнение, че тази сцена представя световните държави, които предават своята военна сила и национална идентичност в името на „общото благо“. Несъмнено това е още един намек за Новия световен ред с едно правителство и една армия.

Но защо германското момче е в центъра на този стенопис? И защо има толкова много алюзия за германския нацизъм на това летище? Може би това е директна препратка към операция „Кламер“ (Operation Paperclip), която успява да изтегли в САЩ стотици изтъкнати немски учени и изследователи след Втората световна война. В дъното на стенописа виждаме една счупена статуя, която държи пушка (символ на войната), а върху нея са кацнали два гълъба (символи на мира). Ако се последва направлението на дъгата, която започва изпод статуята, минава покрай децата и отвежда до втората част на този стенопис, може да се види една голяма и агресивна фигура на войник, облечен в нацистка униформа (това ясно си личи по символа върху шапката) и с противогаз на главата.

Той държи пушка и ятаган, който сякаш убива символа на мира – гълъба. От лявата страна е изобразена една дълга редица от плачещи родители, които държат своите мъртви деца. Самото излагане обаче на този стенопис до главния вход на най-голямото летище на САЩ във време, когато се проповядва хуманност и толерантност, е, меко казано, ненормално и смущаващо. Според много хора, които са убедени в двойното предназначение на летището в Денвър, военната фигура в центъра на картината несъмнено представя възродения нацизъм, завърнал се отново със сила, за да започне своя нов холокост. В лявата част на тази рисунка ясно личат мъртви деца, лежащи върху тухли.

По тях няма и следа от насилие, те просто са лишени от живот, сякаш са били отровени от смъртоносния газ, излъчващ се от дъгата над тях. В същото време огромният войник в средата изглежда защитен от своя противогаз. Той сочи към множеството жертви и към едно писмо, изрисувано в долния ъгъл на стенописа. При внимателен анализ се вижда, че всъщност това е писмото, написано от Хама Херхенберг, 14-годишно момче, умряло на 18 декември 1943 г. в лагера на смъртта Аушвиц, където е бил използван отровен газ. Комендантът на лагера Рудолф Хьоб свидетелства на процеса в Нюрнберг, че около 3 милиона души са били ликвидирани в Аушвиц, 90% от които евреи. Повечето са били умъртвени в газови камери с отровния газ Циклон Б.

 Следващата стъпка в стенописната разходка из летищния комплекс в Денвър ни изправя пред една на пръв поглед жизнерадостна картина. След като на първите стенописи очевидно е ликвидирана по-голямата част от световното население с отровен газ, тук децата празнуват около генетично модифицирано растение. На тази 3-та част от стенописите виждаме как хора от цял свят са се насочили към подобно растение, а над него е изобразена фигура, наподобяваща Исус, но която определено не е Исус.

Всички животни от първия стенопис са отново тук, дори един гълъб е кацнал върху растението. Трогателността на тази картина обаче плаши предвид мрачността на предишните. Сякаш вече животните са щастливи, че има по-малко хора на Земята и са благодарни за тяхната смърт. Сега останалите хора могат да използват високоразвитите технологии, за да устроят едно общество на синтетично щастие в един свят на генетично променени организми.


http://novinar.bg/news/57-novoto-letishte-v-denvar-chast-3_MzczODs0MA==.html

Неактивен BlackSunEmpire

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re:Летището в Денвър
« Отговор #83 -: Ноември 14, 2011, 04:06:12 am »
Между другото "военния" изобщо не е "нацист",това е голямата заблуда :P това си е баш представителя на Новия световен ред,който ще въдвори новия изкуствен ред/живот на Земята,когато хората ше са драстично намалени като брой и под пълен контрол на Елита.

Това на фуражката му не е на Вермахта символа,не се бъркайте.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27