Автор Тема: Тема за оплаквания от състоянието на България  (Прочетена 276816 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
  • Публикации: 173
Re: Тема за оплаквания от състоянието на България
« Отговор #570 -: Февруари 23, 2012, 18:39:37 pm »
2. Отговора е във въпроса ти, а именно "етническо прочистване".
   Не  е  имало  никакво  етническо  прочистване,  никакво!!! ???  
    Когато  има  етническо  прочистване:
    1.  Не  им  се  дава  възможност  да  се  завърнат  отново!
    2.  Не  им  се  дава  двойно  гражданство!
    3.  Не  им  се  изплащат  пенсии  заработени  в  България

Мите, ако си расист не разбирам ината ти да спориш !
Ако не си, то си забулен от предрасъдъци спрямо различните етноси и техните ценности.

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #571 -: Февруари 23, 2012, 19:45:22 pm »
Инатлък ще да е, morcikul!
Така са по-старите. И ние на там вървим... :)
---
Може и да греша.

Май стана развален телефон, както  е отбелязал JulesWinnfield. ;D
« Последна редакция: Февруари 23, 2012, 19:52:37 pm от Гален »

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #572 -: Февруари 23, 2012, 21:33:57 pm »
Мите, ако си расист не разбирам ината ти да спориш !
Ако не си, то си забулен от предрасъдъци спрямо различните етноси и техните ценности.

През  въпросният  период  работех  в  Помакистан  (знаете  ли  къде  се  намира)?  Та  тогава  се  смениха  имената  и  един мой  приятел  ми  подари:
Обзаведена  двуетажна  къща,  с  два  декара  двор  край  река,  лозе  няколко  декара,  абе  всичко  което  не  се  побираше  в  куфарите  и  замина!  Всичко  това  с  нужните  документи!  Мислех  да  продам  всичко  и  да  му  изпратя  парите,  но  връзката  прекъсна,  не  знаех  нищо  за  него.  После  реших  да  не  продавам,  макар,  че  всичко  беше  мое!  
    Той  е  мюсюлманин  а  аз  християнин  (расист)
    След  година  получих  писмо.  
    -  Искаме  да  се  върнем,  дали  ще  има  къде?
    Знаеш  ли  какво  значи  да  се  върнеш  в  дома  си  и  всичко  да  си  е  на  мястото,  не  не  знаеш!  
    Да  ти  разкажа  ли  за  какво  се  върнаха!  
    Така,  че  не  ми  говори  как  са  стояли  нещата,  бях  вътре  в  тях!  
    И  като  защитавате  турската  клауза  бих  ви  попитал  българили  сте?  
    Защо  Турция  не  признае  геноцида  спрямо  българите  провеждан  вече  повече  от  600 години.  Ще  ми  отговорите  ли  или  гузно  ще  си  замълчите?  

« Последна редакция: Февруари 23, 2012, 22:59:57 pm от mitko »
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #573 -: Февруари 24, 2012, 07:22:39 am »

И  като  защитавате  турската  клауза  бих  ви  попитал  българили  сте?  
    Защо  Турция  не  признае  геноцида  спрямо  българите  провеждан  вече  повече  от  600 години.  Ще  ми  отговорите  ли  или  гузно  ще  си  замълчите?  

Питай турците защо не признават геноцида и не само на Българите, ако го разглеждаме от призмата на другите !! Питай папата за геноцида на половината планета !! Но не смееш да питаш за геноцида над собственият си народ !

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #574 -: Февруари 24, 2012, 09:37:52 am »
Безмислено е да се нападате, трябва да помислим как да разкъсаме порочния кръг, за дереджето на България сме си виновни самите ние защото сме дупедавци!

П.С.Спомнете си за (Велика България и преданието за снопа пръчки на Кубрат)е докато не станем така все ще си мислим че има таен план ;).
« Последна редакция: Февруари 24, 2012, 09:51:28 am от old4 »
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #575 -: Февруари 24, 2012, 14:49:34 pm »

Е как Турция ще признае,като ние сами отрекохме"игото"и го заместихме с"присъствие"  ???

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #576 -: Февруари 24, 2012, 16:21:00 pm »

Но не смееш да питаш за геноцида над собственият си народ !

Не  съм  страхливец,  има  неща  за  които  бих  си  дал  живота  без  да  се  замислям! 
      Но  да  попитам:  Защо  вие  младите  българчета  се  отрекохте  от  Кирилицата  и  пишете  на  латиница? 

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
« Отговор #577 -: Февруари 24, 2012, 17:15:44 pm »
Евала, браво! Защо наистина масово има хора, които пишат на латиница - освен, че е грозно като е с български смисъл, а и е признак за тотална неграмотност и недооценяване на родното културно богатство! ??? Кирилицата е наше българско творение и ако ние самите не я тачим и уважаваме, не знам от кой да го очакваме!

П.С. И присъствие да е, пак си е нахлуване в чужда държава и нарушаване на независимостта й. :yes:
« Последна редакция: Февруари 24, 2012, 17:29:31 pm от Mirotvorec »
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #578 -: Февруари 25, 2012, 08:39:48 am »

Но не смееш да питаш за геноцида над собственият си народ !

Не  съм  страхливец,  има  неща  за  които  бих  си  дал  живота  без  да  се  замислям! 
      Но  да  попитам:  Защо  вие  младите  българчета  се  отрекохте  от  Кирилицата  и  пишете  на  латиница? 

Изумяваш ме стари българино !
Защо Вие старите Българчета възпитахте децата си да пишат на латиница ?
Мога и още въпроси да ви задавам на Вас старите, но трябва и Ви уважавам въпреки моите убеждения за Вашето изтормозено минало, за което натяквате на младите вина !

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #579 -: Февруари 25, 2012, 10:21:29 am »
     Колко  ли  бой  изяде  от  баща  ти  докат  пропишеш  на  латиница?
     Коя  беше  учителката  ти  по  шльокавица? 
     Та  задавай  въпроси  де,  не  се  притеснявай.  Всеки  въпрос  може  да  се  зададе  и  с  нужното  уважение,  като  внук  на  дядо?
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 09:20:50 am от Mirotvorec »

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
« Отговор #580 -: Февруари 25, 2012, 10:28:02 am »
Хайде не се карайте сега, де. Аз на шльокавица ни пиша, ни я пия! ;D Спорът сам по себе си е безсмислен. Малоумна е идеята, че един народ, който си има азбука, пише на нещо друго. Така че сега някои от вас изпадат в малоумни заключения, основаващи се само на сляпата им подчиненост на латиницата. Ще помоля българите в този форум (защото може и чужденци да има, да не ги обидя) да уважават родната си азбука и да пишат на нея, използвайки родния си език. Повярвайте ми - азбуката ни не е създадена само за красота, не че не е красива, де...
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #581 -: Февруари 25, 2012, 11:47:26 am »
Хайде не се карайте сега, де. 
:hi:
     Не  се  карам  с  никого,  но  да  започнем  с  основата  на  предателствата! С  онези  малки  предателства  заличаващи  ни  като  народ  с  7520г  история.  И  забележете  никога  външна  сила  не  е  успявала  да  сломи  българският  дух!!!  Това  го  е  правила  управляващата  върхушка.  Лично  един  много  уважаван  от  народа  президент  заяви,  че  кирилицата  е  отживелица! 
     Гледате  турски  сериали  нали,  ако  не  гледате  направете  опит  и  ще  видите,  че  няма  герой  който  да  не  е  с  турско  име,  а  сега  се  огледайте  около  вас,  ще  ви  е  по-лесно  да  преброите  българските  имена  защото  са  по-малко!
      Коя  държава  в  света  знаете,  друга  държава  да  й  охранява  границите  и  тя  да  се  нарича  свободна?
     Коя  държава  освен  нашата  си  предаде  разузнаването  (оня  списък)  и  всички  ги  обяви  за  доносници? 

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #582 -: Февруари 25, 2012, 12:45:57 pm »
Планът за съсипване на държавата и нацията си върви със пълна сила :diablo: :diablo: :diablo:. Прост народ, слаба държава.....на тях им трябват тъпи офффце, които да ходят до урните да гласуват......да не мислят...да не поглеждат към тях.....да тънат в простотия и мизерия....А как ще стане това? Като ги съсдават във фабриките за глупаци. Ей в тва се превърнаха училищата и университетите ни-фабрики за глупаци.

Убиват математическите гимназии

ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
« Отговор #583 -: Февруари 25, 2012, 12:52:47 pm »
Да - "убиването" на математическите гимназии е един чудесен пример за това как ни съсипват образователната система. >:( Аз лично уча в ПМГ Бургас и съм крайно огорчен от тези недоумици и простотии изписани в новите закони. Мога от личен опит да ви кажа, че само в моята гимназия има стотици деца в 5-ти, 6-ти и 7-ми клас. При това най-интересното е, че именно малките, "зайците" имат най-голямо желание да учат и са най-позитивно настроени към материала - просто им е любопитно. И съм абсолютно сигурен, че ако наистина махнат тези паралелки, то тогава децата ще останат недоволни, защото съм свидетел на много, които още от 2-ри клас мечтаят да учат в математическа гимназия, ама... Такава ни е държавата, но и ние сме като нея - не ни дреме много-много какво става.

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #584 -: Февруари 25, 2012, 13:02:04 pm »
Мите, проблема не е само в управляващите. В хората е проблема. Никой насила не кара да гледаме турски сапунки. Хората се зарибяват. Хубаво нека пуснат един или два сериала ама има моменти по всички програми турски сапунки. Може би пък и да им ги продават евтино.Я вижте това http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/424683_2722305865058_1479426613_32302062_1748533424_n.jpg
Направо ми се гади.
Лично аз се дразня много на новините на турски. Да сте чули във Франция да има по националната новини на китайски примерно. Като са в Бг турците и уж са БГ граждани да научат български език. В Сащ има много българи, но не съм чувала за новини на български там. Следващата стъпка е новини на цигански език.
« Последна редакция: Февруари 25, 2012, 13:05:36 pm от kalan »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27