Здравейте и от Мен.Наскоро се регистрирах в сайта и мнението ми за него и повече от положително. Реших да споделя нещо по темата,което ми е направило впечатление лично на Мене.Чел съм и се интерсувам от темите,които засяга този сайт и мога да взема активно участие в дискусиите по почти всички теми но нека да конкретизирам и споделя това, което мисля. По принцип Аз заспивам трудно,имам проблеми с носа и за това не мога без капки за нос, сънувам всяка нощ почти и помня много добре всеки свой сън, ако не си го спомням веднага когато се събудя,то с течение на деня си го припомням все повече и повече...както и да е ето какво забелязах скоро. Ставам от леглото една сутрин и на ръката ми по цялата и дължина от рамата горе до китката една ивица тънка с коричка даже. Все едно като съм спал съм се отъркал в ламарина,но от леглото ми не излизат телчета или ламарини... Та зачудих се тогава и го забравих, обаче какво забелязах скоро след това, започнах от време на време да чувствам ръката си доста необичайно и странно, като казвам тези определения значи възможно най-силна степен на тяхното значение искам да придам, но не мога да ги обясня...дори не мога да преценя и да кажа гадно ли е или приятно това чувство. Случвали са ми се и други неща(доста странни),на за тях ще гледам да споделя с Вас в някоя конкретна тема. А знаете,че така дискутирайки,анализирайки и коментирайки се раждат въпроси,въпроси които ще ми е интересно да потърсим техните отговори всички тук. Сайта е страхотен, просто каквото и да кажа ще бъде малко.