Ели, аз те разбирам напълно и за мен си един много позитивен човек. Не ме разбирай погрешно и персонално. И не към теб ми бяха помислите. Разбира се към Матрицата и духовенството...Използвах влизането ти във форума, за да уточним неща, които ни засягат всички, като човеци .
Как си обясняваш факта Сън че е състояние, присъщо за всички бозайници. Една трета от живота ни преминава в спане. Това са сумарно около 20 години.
И искам да те попитам след като 20 години от животът ни преминава в сън, можем ли да програмираме този сън според нашата реалност. А, не според тяхната;
Примерно аз имам доста опит със сънищата и сънувам осъзнато. Спя и знам, че сънувам. Ако сънят ми е хубав ...примерно, че съм на Малдивите...или в Бали,.на Бора Бора...се опитвам да го удължа. И да спра времето. И понякога успявам. Но ако ми се появи някой демон, който ми изпраща извращения на теми, които не понасям ...войни...убийства ..спирам съня.
Всъщност, ще ми е интересно да пуснеш в YouTube,целия семинар и да го обсъдим тук.