Автор Тема: Среща/семинар с един от основателите на истинтута по парапсихология в Мексико  (Прочетена 2620 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен eli

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
Здравейте на всички,

Аз съм един "древен" участник във форума, който се завърща след много години :) През всичките тези години в търсене и практикуване на духовно знание, животът ме отведе на неочаквани и за мен самата места и ме направи близка и приятелка на хора с интересен и богат опит в духовните пътища и паранормалните явления. Тази година имах късмета да поканя един от тях тук в България.

Пиша този пост, за да дам гласност на една интересна визита, която се надявам да създаде полезно пространство, където ще можем да разговаряме на по-различни теми. Гостът, който съм поканила в София е мексиканец, казва се Карлос де Леон и е един от основателите на института по парапсихология в Мексико Сити, като три години е бил директор на отдела за изследвания към този институт.

Карлос де Леон ще е в София на 7 и 8 Юли - темите са будни сънища, астрално пътуване, духовни практики. Но както той ми каза, предай на хората около теб, че могат да дойдат и да зададат всякакви върпоси, които са свързани с духовни практики и паранормлани явления.

И понеже не знам дали е ок според правилата на форума да публикувам други линкове, пишете ми на лични да ви дам повече инфо за тази среща.

Хубав вечер и до скоро!

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 781
  • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
За да не отговаряш персонално (не че предвиждам огромен интерес, следейки посещенията във форума), така и така си пуснала темата, не ми е проблем да споделяш и линкове, ако сметнеш за нужно.
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен eli

• Четящ
  • *
Благодаря много.

Аз се запознах с Карлос де Леон в Испания и след това отидох да уча в Мексико и в Канада в неговата школа. Той има много богата и интересна автобиография. Имал е достъп до много практики, учения, изследвания, феномени и т.н. и ги е подредил и структурирал по някакъв начин за себе си и за хората, които обучава. Аз лично за себе си от него съм получила много яснота. При него срещите и обученията не са само интелектуални, а и енергийни и магични (ако мога така да се изразя) в смисъл, че той обучава и енергийните ни двойници, не само аналитичните ни умове. Много е интересно. Много често явление е да ходиш с него на семинар през деня и през нощта да го сънуваш :)

Споделям едно видео с него в ютуб /на английски/, където той говори на различни теми:
Неговата интернет страница с различни онлайн обучения - има много фри неща на английски, където, който иска може да гледа няколко видео урока и да създаде собствено мнение. -> https://ontogony.com/

Много кратка негова автобиография на български - https://elivasileva.com/bg/instruktori/carlos-de-leon

Информация за събитието, което ще правим в София - https://elivasileva.com/bg/sabitia/carlos

Лека вечер на всички!

Неактивен Noris

• Пишещ
  • Публикации: 605
Ели, предложи му друго!

Цитат
Неговата интернет страница с различни онлайн обучения - има много фри неща на английски, където, който иска може да гледа няколко видео урока и да създаде собствено мнение. -> https://ontogony.com/

:lol:

Предложи му :

Васко транслатора;
Отговаря на всички езици!

Ето го:

https://vasco-electronics.bg/vsicki-produkti/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwjLGyBhCYARIsAPqTz19BvmN6W7gY-IJ_9TmHTEw17tVYCnnuY4sqmV_qzKCfueWz5_r8evkaAtokEALw_wcB

78 езика...
« Последна редакция: Май 21, 2024, 20:10:19 pm от Noris »

Неактивен Noris

• Пишещ
https://elivasileva.com/bg/sabitia/sanishta-24-06-2024

Ели, какво означава да тълкувам сънищата си?!
И да плащам даже?;
35..лева ..ли беше.
Баба ми винаги ми казваше прати ги на пазара , и на този, който ти ги е пратил. И аз така ги тълкувам , пращам ги обратно към прожектора на инициативата
 P s

Ще ти кажа само 2 неща!
Не е възможно да инициираш духовност,! И същевременно да искаш пари от хората за тълкуване на сънища.
Несъвместимо е !
« Последна редакция: Май 22, 2024, 05:26:22 am от Noris »

Неактивен eli

• Четящ
  • *
Noris, аз съм психотерапевт. Вземам пари на хората за терапия, където използваме и сънищата си. Още Юнг на времето го е правил и други големи след него. Не си и помислям дори да разсъждавам дали те са били духовни или не.  :unknown:

А всъщност тя духовността няма нищо общо с това дали някой взема пари за терапия или не. Тя никога не е била противоположност на материалното. Но в нашата криворазбрана цивилизация не ме учудва.

Весел ден ти пожелавам!

Неактивен Noris

• Пишещ
Ели, аз те разбирам напълно и за мен си един много позитивен човек. Не ме разбирай погрешно и  персонално. И не към теб ми бяха помислите. Разбира се към Матрицата и духовенството...Използвах влизането ти във форума, за да уточним неща, които ни засягат всички, като човеци .
Как си обясняваш факта Сън че  е състояние, присъщо за всички бозайници. Една трета от живота ни преминава в спане. Това са сумарно около 20 години.
И искам да те попитам след като 20 години от животът ни преминава в сън, можем ли да програмираме този сън според нашата реалност. А, не според тяхната;
Примерно аз имам  доста опит със сънищата и сънувам осъзнато. Спя и знам, че сънувам. Ако сънят ми е хубав ...примерно, че съм на Малдивите...или в Бали,.на Бора Бора...се опитвам да го удължа. И да спра времето. И понякога успявам. Но ако ми се появи някой демон, който ми изпраща извращения на теми, които не понасям ...войни...убийства ..спирам съня.
Всъщност, ще ми е интересно да пуснеш в YouTube,целия семинар и да го обсъдим тук.
« Последна редакция: Май 23, 2024, 18:50:35 pm от Noris »

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 564
Би било интересно да чуем вашата гледна точка по въпроса. Какво мислите, че причинява дежавю и как бихте обяснили това явление?

Неактивен Noris

• Пишещ
Noris, аз съм психотерапевт. Вземам пари на хората за терапия, където използваме и сънищата си. Още Юнг на времето го е правил и други големи след него. Не си и помислям дори да разсъждавам дали те са били духовни или не.  :unknown:

Така е .
 И не знаех, че Фройд и Юнг са се сбили поради психоанализата...на човека, който не познават  :D

И, кои са тези големи след Юнг авторитети ?!

Цитат
Още Юнг на времето го е правил и други големи след него

:unknown:
« Последна редакция: Май 24, 2024, 19:25:54 pm от Noris »

Неактивен eli

• Четящ
  • *

И, кои са тези големи след Юнг авторитети ?!

:unknown:

Fritz Perls например, създателят на гещалт терапията.
« Последна редакция: Май 28, 2024, 19:00:52 pm от eli »

Неактивен Noris

• Пишещ
Сега погледнах, този авторитет Фриц Перис  :)

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D1%86_%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%BB%D1%81

Фридрих (Фредерик) Саломон Перлс (на немски: Friedrich Salomon Perls), по-добре познат като Фриц Перлс (Пърлс от английски) е германски психиатър и психоаналитик от еврейски произход.
Роден е на 8 юли 1893 година в Берлин, Германия, в семейството на Амелия Рунд и Нейтън Перлс. Израства като бохем. Откровен дадаист, изразяващ влечение към абсурдното, анархията, отрицанието на естетичните норми, отхвърлянето на разума и критикуването на логиката в изкуството. Игнорира естетиката, възхвалявайки ирационалната мисъл или изобщо липсата на каквато и да е мисъл. Един вид подигравка с традиционните ценности в изкуството. Бори се за превръщането на художествения авангард в революционна левица.

Първоначално интересите му се насочват в областта на театъра. От него се очаквало да следва право, като своя чичо Херман Щауб, и той действително взема това решение, но за кратко. В крайна сметка решава за учи медицина в Берлинския университет. Първата световна война прекъсва студентските му години. Той служи до края на войната през 1918 година, след което продължава с образованието си. Завършва като блестящ студент, за разлика от своите ученически години. Приблизително по това време решава, че иска да насочи фокуса си върху психиатрията. Интересът му се насочва към идеите на Зигмунд Фройд и Вилхелм Райх. По време на обучението си по психотерапия във Франкфурт, той среща бъдещата си съпруга Лаура, от която има две деца. Женят се през 1930 година.
« Последна редакция: Септември 11, 2024, 20:18:03 pm от Noris »

Неактивен Noris

• Пишещ
Никога не се опитвай да вярваш на сънища .

Не плащайте и за тълкуването им

Може би Ели , няма отговор за цената, която иска за тълкуването им.

Игнориране на сънищата в най-добрия вариант!

:flag_of_truce:

:---

« Последна редакция: Септември 11, 2024, 20:58:22 pm от Noris »

Неактивен Noris

• Пишещ
Всъщност, този мексикански каубой
 Карлос де Леон  :), защо не отговаря на хората по Земята на техния език и съответно им обяснява ситуацията.

Не понасям примерно, английски, турски, цигански ...

Нека си даде информацията на всички езици...
Предложих му и транслатора ВАСКО.

Какво мисли за САДГУРУ информация та.... Карлос де Леон ?!
Той препоръчва игнориране на сънищата!!!

Неактивен Noris

• Пишещ

Ели, какво означава да тълкувам сънищата си?!
И да плащам даже?;
35..лева ..ли беше.
Баба ми винаги ми казваше прати ги на пазара , и на този, който ти ги е пратил. И аз така ги тълкувам , пращам ги обратно към прожектора на инициативата
 P s

Ще ти кажа само 2 неща!
Не е възможно да инициираш духовност,! И същевременно да искаш пари от хората за тълкуване на сънища.
Несъвместимо е !

Защо, линка който дадох от Ели ( истините за терапевтите на сънища и таксите им  ми  дава, грешка  :)

"""'''Error
404
The event you are trying to register is not found

Има и терапевтично лечение с карти ТАРО, авторът на темата .

https://elivasileva.com/bg/terapia/terapevtichno-taro

35 лева,

дано не отиде и това лечение в 404 error . седма глуха.
  :D
« Последна редакция: Септември 17, 2024, 13:22:49 pm от Noris »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27