Автор Тема: Войната в Украйна - 24.02.2022  (Прочетена 10038 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 514
Re: Войната в Украйна - 24.02.2022
« Отговор #105 -: Септември 03, 2023, 17:47:24 pm »
 Не сравнявам само Путин със сериен убиец.

Масовите убийци да речем...
Като САЩ, НАТО .. Англия... Политиците ...искащи оръжия ..
Всички, които нямат покой и търсят спасение, чрез съседни народи

И не ми отговори , за тъпотията с кралицата и плащанията?

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 514
Re: Войната в Украйна - 24.02.2022
« Отговор #106 -: Септември 06, 2023, 18:10:31 pm »
Цитат
Не знам какво ще е по-нататък,но не бих се учудил,ако започнат да пускат инфомъгла.
Демек,понеже има обществен интерес и понеже ние не крием нищо  от гражданите,ето,започваме да ви осведомяваме за резултатите от проучванията ни,основани върху „строга научна рамка и подход основан на данни“.
 

А, какво казва кралицата за тези инфо :Ментални нива?!
Има ли инфо мъгла?!  Примерно, внушения от кралицата , че ще воюва . Срещу кого воюва всъщност тази кралица?!
И чии са.нейните агенти?;
Доколкото знам, Христос е заменил, всички плащания и животински жертви с кръвта си.
Коя е тая кралица, дето има да и се плаща още и с какво?;

« Последна редакция: Септември 06, 2023, 18:22:44 pm от Noris »

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 514
Re: Войната в Украйна - 24.02.2022
« Отговор #107 -: Септември 15, 2023, 00:13:46 am »
 А, да сте подучили нещо,че ако спре войната в Украйна, ще има нов план за вирус. Локдауни, затваряне в къщи, изолация  :)
**""
От тук:
https://www.ecdc.europa.eu/en/news-events/epidemiological-update-covid-19-transmission-eueea-sars-cov-2-variants-and-public

**"""

Все пак благодаря на Путин, че изолира локдауните за своя сметка.

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 514
Re: Войната в Украйна - 24.02.2022
« Отговор #108 -: Септември 15, 2023, 00:35:37 am »
 :D

Цитат
Преминете към основното съдържание
САМО ЗА ЦЕЛИ НА ТЕСТВАНЕ. ТОВА УВЕДОМЛЕНИЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ, СЛЕД ДА БЪДЕ РАЗГЛЕНАНО НА сайт *.europa.eu
Официален уебсайт на ЕСОткъде знаеш?
Глобална навигация
Други сайтове

Европейски център за превенция и контрол на заболяванията

У дома Относно ECDC Медиен център Епидемиологична актуализация: предаване на COVID-19 в ЕС/ЕИП, варианти на SARS-CoV-2 и съображения за обществено здраве за есента на 2023 г.
Епидемиологична актуализация: предаване на COVID-19 в ЕС/ЕИП, варианти на SARS-CoV-2 и съображения за обществено здраве за есента на 2023 г.
Епидемиологична актуализация
7 септември 2023 г
TwitterFacebookСвързан впоща
 
Преведете тази страница
През последните седмици сигналите за предаване на SARS-CoV-2 се увеличиха от преди много ниски нива в ЕС/ЕИП.

Ключови послания
През последните седмици сигналите за предаване на SARS-CoV-2 се увеличиха от преди много ниски нива в ЕС/ЕИП. Фактори, които не са свързани с генетичната еволюция на SARS-CoV-2, вероятно са допринесли за наблюдаваните увеличения на епидемиологичните показатели, като големи събирания и увеличени пътувания по време на сезонните празници, както и намаляващи нива на имунологична защита срещу инфекция – но не и тежко заболяване – в населението.
Независимо от това, SARS-CoV-2 остава способен да придобива мутации, които улесняват неговата продължителна циркулация в непредвидими моменти през годината. Наблюдаваното наскоро увеличаване на предаването на SARS-CoV-2 съвпадна с появата и последващото доминиране на група от свързани подлинии на Omicron, XBB.1.5-подобни варианти, носещи мутацията F456L.
През август 2023 г. бяха докладвани спорадични откривания на нова силно мутирала подлиния Omicron, BA.2.86, в и извън Европейския съюз/Европейското икономическо пространство (ЕС/ЕИП). Въпреки че много малко откривания на случаи са потвърдени в световен мащаб, се подозира ниско ниво на предаване на този вариант в общността в множество страни. По отношение на мутациите, вариантът силно се различава от циркулиращите в момента варианти на SARS-CoV-2, което води до възможност за повишени повторни инфекции, ако успешно изпревари циркулиращите в момента варианти в ЕС/ЕИП.
Няма индикации, че инфекцията с XBB.1.5-like+F456L варианти или BA.2.86 е свързана с по-тежко заболяване или намаляване на ефективността на ваксината срещу тежко заболяване в сравнение с циркулиращите в момента варианти. Възрастните хора и тези със съпътстващи заболявания остават изложени на повишен риск от тежки резултати, ако бъдат заразени.
Пълнотата и навременността на епидемиологичните и вирусологичните данни за наблюдение на COVID-19 в ЕС/ЕИП намаля значително през последната година. Появата на BA.2.86 подчертава значението на постоянната бдителност за SARS-CoV-2 чрез укрепване на представителните системи за наблюдение в първичната и вторичната медицинска помощ за откриване на тенденции в предаването на COVID-19 и тежкото заболяване. Когато е възможно, всички SARS-CoV-2-положителни проби от представителни системи за наблюдение трябва да бъдат секвенирани и докладвани на Глобалната инициатива за споделяне на всички данни за грип (GISAID) и/или Европейската система за наблюдение (TESSy), за да се улесни продължаващата оценка на циркулиращите варианти.
Усилията за ваксиниране трябва да се съсредоточат върху защитата на тези, които са изложени на риск от прогресиране на тежко заболяване, например хора на възраст над 60 години и други уязвими лица независимо от възрастта (като хора със съпътстващи заболявания или имунокомпрометирани състояния). С наближаването на есенните кампании за ваксиниране, страните трябва внимателно да обмислят факторите, които преди това са ограничавали прилагането на бустерни ваксини, и да се справят с тях. За да могат кампаниите за ваксиниране да защитават адекватно групите от населението, които остават изложени на риск от тежко заболяване от COVID-19, държавите трябва да оценят готовността си да откриват и реагират на епидемиологични сигнали за повишено предаване на COVID-19. Те трябва също така да оценят способността си да идентифицират и достигнат до високорискови групи.
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27