Автор Тема: Морфей: Разпознаване на обезсилващи концепции  (Прочетена 2757 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Разпознаване на обезсилващи концепции

(*)Тази статия е част от едноименния раздел,където е и критичната статия за Уес Пенре.
Източник:
https://morpheusnotes.wordpress.com/disempowering-concepts/

Капанът на фалшивото знание

Най-безнадеждно поробеният е онзи, който не знае, че е такъв. Той  никога дори няма да помисли за освобождаване, стига да вярва, че всъщност е свободен. Познаването на реалното му положение е първото и задължително изискване за обвързания човек,за да се освободи.

По същия начин най-невежият човек по даден предмет е този, който вярва, че знае истината, но всъщност неговото знание е фалшиво. Ако човек няма познания по даден предмет и е наясно с този факт, тогава той е в много добра позиция да научи истината и накрая да знае. Но докато лъжата се възприема като познание на истината, човек няма да бъде мотивиран да търси реалната истина, още по-малко да я приеме. Демоничната същност на лъжите и лъжливите концепции е, че те ще накарат вярващите да отхвърлят истината, дори когато тя се предлага свободно. Те просто не могат да приемат нова информация, която противоречи на сегашните им знания; няма място за това в съзнанието им. Историята на пълната чаша е подходящ пример за такава ситуация:

Един учен, който бил пълен със знания и мнения за духовността, отишъл при Дзен Учител и го разпитвал за Дзен.
В един момент Zen Master отново напълнил чашата на госта си, но не спрял да налива, когато чашата вече била пълна.
Чаят прелял и потекъл по масата. "Спри се! Чашата е пълна! ” - казал ученият.
- Точно така - казал Учителят. „Ти си като тази чаша; пълен си с идеи(представи). Идваш и искаш да те уча, но чашата ти е пълна; Не мога да сложа нищо. Преди да мога да те уча, ще трябва да изпразниш чашата си."

(*)Аз имам чувството,че версия на тази история се намира и тук,под синия ни банер,някъде из темите.А,да - „Днешната младеж?“/ [13] Отговор #184

В света има много идеологии, религии и духовни доктрини и всички те твърдят, че знаят истината, което също означава, че другите, които противоречат на техните учения, грешат. По-голямата част от хората, които израстват в силно религиозна или материалистична среда, приемат местната идеология чрез програмиране и дори никога не се усъмняват дали е вярна или невярна. Тъй като всички противоречиви идеологии не могат да бъдат прави едновременно, очевидно е, че поне някои (или може би всички) трябва да грешат по някои въпроси. Това е една от най-големите пречки за търсещите истината.

Ние просто не можем да сме сигурни кои твърдения са верни и кои неверни, защото нашата преценка и усещане за истина са предварително програмирани от нашата среда. Верният мюсюлманин би възприел твърденията на своите свещени писания като истина и логични и би бил готов да спори в тяхна полза за неопределено време. Същото важи и за тези от други религии (или материалистични доктрини), но те биха спорили в полза насвоите идеологии. Дори начинът на мислене, преценка и приетите и вкоренени логически процеси са предварително програмирани.

Това е споменатият от мен синдром „Нашето гардже е най-хубаво“.

Как мога да съм сигурен, че собственото ми подсъзнателно предварително програмиране не ме отклонява и не ми позволява да разпозная истинската истина?(*)Това е сериозен проблем, но като стигнете толкова далеч, да разпознаете този проблем е добър ход, който ще отвори начини,които иначе са скрити. Най-доброто, което можем да направим, е да създадем още „чаши“
в съзнанието си, така че да могат да се получават нови концепции, а не да бъдем емоционално привързани към която и да е „чаша“ и нейното съдържание. Също така е важно да не смесваме безразборно всички видове идеологии и концепции в една чаша, защото резултатът може да бъде отровен.

(*)Да ме подсеща за този въпрос - затова съм си турил за картинка котешко око.А ако иска,читателят може да използва котешкото око да подсеща и себе си.

Върнете си силата на мисленето

След като осъзнаем, че знанията ни може да са погрешни, и се отворим за нови концепции, следващата стъпка е да върнем силата си на мислене. Има огромно количество (не непременно правилно) човешко знание и няма човек, който да може да знае всичко едновременно. Нямаме друг избор, освен да ограничим способността си да се справяме само с много тясна област от специфични знания. Това води до специализация и до създаване на авторитети по конкретни теми.До тук,това  не би било лошо, ако страничните ефекти от този процес не създаваха големи пречки пред търсещите истината.

Колкото повече знания човек трябва да научи за много тесен предмет, за да оцелее, толкова по-малко е мотивиран да научи за други предмети.Хората придобиват навика да предават своята сила на мислене и преценка и спират да мислят самостоятелно.
Те дават силата си за обмисляне на „властите“(авторитетите), за да мислят вместо тях, и да им казват какво е вярно или невярно, кое е правилно и кое е грешно. Те правят това, защото „властите“ трябва да знаят това по-добре; това е тяхната професия ... нали? Със сигурност може да знаят някои неща по-добре, но това не е достатъчна причина да им вярваме сляпо и да спрем да използваме собствената си логика и преценка.

Защо предаването на властта на авторитетите е опасно? Защото знанията им може да са погрешни - ако не изцяло, то поне по няколко, но жизненоважни въпроси. Ако вярваме на някои лъжливи, но жизнено важни твърдения на „авторитети“, тогава ние ще понесем последиците от него, а не авторитета. Той ще мисли за вас, но ако се заблуди и вие сляпо приемете твърденията му, тогава пак ще трябва да понесете лошите  последици.

Другата причина, поради която предаването на вашата сила на мислене е лошо решение, тъй като „authorities“ могат да злоупотребяват с довереното си положение и последващата власт и да използват тази ситуация за свои користни цели, във ваша вреда. Прилича ли тази картина на нашето общество днес? Много. Предавайки силата си на мислене на „властите“, ние потънахме в състояние на виртуално робство. Ние мислим, това, което ни казват да мислим, ние правим това, което ни е казано и се чувстваме така, както ни е казано да чувстваме.

Единственият начин да придобием истинско знание за нашето съществуване е да си върнем силата на мислене и да започнем да се упражняваме да го използваме. Трябва да изострим интелекта си, да тренираме логиката си и да развием правилна преценка.

Разпознаване на дефектна логика и умствени вируси

Търсенето на истинско знание, което не е лесно достъпно, е трудна задача сама по себе си. Но ако имаме противници, които правят всичко възможно, за да ни попречат да знаем истината, тогава наистина сме в много лоша ситуация. Съжалявам да го кажа, но това е положението на човечеството. Имаме много мощни противници, чиято сила на господство и потискане разчита на нашето непознаване на някои критично важни истини. Тези, които не знаят за тези противници, са силно затруднени в тази борба.
Това е и причината, поради която нашите противници (Архонтите) правят всичко възможно да запазят своето съществуване и операции скрити от нас.

Архонтите знаят как работят нашите умове, много по-добре от нас. Те използват това знание, за да програмират умовете ни да се държат по модели, които ни държат в робство и невежество относно нещата, които могат да ни освободят. Те използват религиите, идеологиите, училищата, средствата за масова информация и т.н., а често дори и брутална сила, за да имплантират „умствени вируси“ - фалшиви идеи и концепции, които ни обезсърчават. Като крият истината и ни карат да приемем покварен набор от ценности и парализиращи начини на мислене, те ни държат в тъмнина и послушни. Освен ако не разпознаем умствените вируси и не ги отхвърлим, нямаме шанс да получим достъп до истината за нашето съществуване.
Този раздел ще подчертае и обсъди такива примери, които могат да бъдат от полза за търсещите истината.

(*)Виж първата ми бележка най-горе.Според мен тази статия е подходяща и за "Философски мисли",понеже философията се занимава със знанието и средствата чрез които го постигаме.
Аз разглеждам философията като произлязла от психологията,макар че,ако си спомням правилно,ортодоксалната парадигма твърди обратното.

Противодействие на токсичните идеологии и концепции

Воини на истината, всеки път, когато разпознаете разпространението на умствени вируси,борете се  и се противопоставяйте на разпространението на токсични идеологии,чака че да е от полза на всички! Ако не можете да направите това, то поне се уверете, че тези токсични семена не поникват в подсъзнанието ви.
*****"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
cosmiceggcracker | 22.08.2019 г. в 08:02 ч

Благодаря Морфей,
това е много добре написан и важен текст. Предполагам, че повечето търсачи на истината са попаднали в капана на вярата в дезинформация, разпространявана наоколо от фалшиви истинни хора. Нашите противници са толкова интелигентни и технологично напреднали, че никога не трябва да ги подценяваме. Има фалшиви хора, които знаят, че преподават лъжи, но има и лъжливи хора, които наистина смятат, че предават истината, без да знаят, че са под контрол на ума. Току-що преоткрих този блог, преди всичко исках да прочета някои контрааргументи срещу WP, надявам се да споделите повече за това как да станете по-проницателни, както и някои източници, които смятате за истински верни. В момента чета работата на Left Hook на Дийн Хендерсън и Steve Richards Holographic Kinetics. Нека силата на истинския Източник бъде с вас!
Отговор

morpheusnotes | 24.08.2019 г. в 10:39 ч

Благодаря на cosmiceggcracker за хубавия коментар.

Планирах да напиша книга, която да събере повечето свързани части от моите прозрения, подкрепени от препратки към информация от други източници, с добавени основни изследвания. Този план непрекъснато се измества в бъдещето, защото нека си признаем, ние сме роби на времето и парите, докато живеем в човешки тела. Ако имах достатъчно пари, които да ми позволят да използвам времето си за писане, книгата щеше да бъде в процес на разработка или вече публикувана.

Относно искането ви за някои източници, които смятам за заслужаващи четене във връзка с духовността, можете да оползотворите времето си най-ефективно, ако избягвате гурутата от новата ера и новите духовни прищявки (особено западните гурута).

Най-(вероятно) автентичната версия на духовната реалност може да се намери в най-старите писания на Адвайта Веданта. Има няколко версии за него. Една версия, която със сигурност си заслужава да бъде прочетена, е „The Secret Supreme“ на Свами Лакшманджу (и някои от другите му книги). Но други версии в традицията на Шанкарачария също са информативни. Четете ги с отворен ум, но избягвайте религиозен плам и не вярвайте на всичко сляпо, без критично мислене, само защото се твърди, че произлиза от Ведите, или Бог, или където и да е другаде. Не всичко в тези писания има добър смисъл.

Тогава гледайте филма „Матрицата“ (отново) и не го тълкувайте буквално. Той съдържа много дълбоки прозрения за природата на нашата реалност (най-вероятно заимстван от Ведите, без да му се отдава дължимото). Тълкувайте го алегорично, въз основа на основното знание, придобито от Advaita Vedanta. Има много основателна причина да избера псевдонима си Морфей и филма Матрица като фонова тема на този уебсайт.

Можете също така да получите много дълбоко духовно прозрение от книгата „Mutant Message Down Under” от Марло Морган. Имаше огромен спор около книгата, когато излезе за първи път, защото беше представена като истинска история. По-късно авторът промени това на измислица. От духовна гледна точка няма абсолютно никакво значение дали наистина се е случило или не. В тази книга е скрито поне едно много дълбоко духовно прозрение, което дори най-смелите гурута и древните писания на Индия не смеят да изрекат публично. Ако направят това, цялото общество ще се обърне срещу тях и те ще бъдат остракизирани и може би дори убити.

Надявам се това да е достатъчно за добро начало.
Отговор

cosmiceggcracker | 24.08.2019 г. в 16:22 ч

Здравей Морфей, благодаря за отговора и за заглавията на книгите, изтеглих ги и двете и ще купя книгата с меки корици, след като се прибера у дома. И ги прочетете също хаха. Надявам се да успееш да преодолееш практическите пречки и да напишеш тази книга. Тъй като бях впечатлен от огромното количество документи, наистина бях заблуден от този авторитетен капан да повярвам на твърденията на WP. Но в неговия YT твърдението му, че трябва – след като сме избягали от мрежата около земята – да поискаме убежище от кралицата на Орион от империята Орион, наистина повдигна фалшив флаг. С право, както се оказва. Благодаря отново за съветите за книгата и бъдете здрави. Поздрави от Холандия!

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Това е на колегата не са мои думи, но го подкрепям на 100%  :drinks:
https://morpheusnotes.wordpress.com/


Въведение

Човешкият живот е кратък и не е разумно да губите време.

Ако смъртта е пълното унищожение на човешкото същество и съзнанието не оцелява след разлагането на тялото, тогава най-доброто, което човек може да направи, е да се опита да се наслаждава на този живот и да избягва страданието, доколкото е възможно. Това е материалистичният светоглед, който има много последователи. С такъв начин на мислене човек не се тревожи за Бог или някакви кармични закони на Вселената, които могат да съдят делата му след смъртта. За него всичко е позволено, той прави каквото си иска, стига да може да се размине без вредни последици, докато е жив.

От друга страна, ако човешкото същество не е само физическо тяло, а по-скоро дух или искра на съзнанието, която оцелява след смъртта на тялото, тогава е много важно да разберем какво се случва след това. Ако съзнанието не може да бъде убито, тогава има основателна причина да се смята, че съществуването му е вечно. Продължителността на човешкия живот е незначителна в сравнение с еоните, през които духът може да продължи своето съществуване и преживявания. В този случай е по-важно да се уверим, че нашето съществуване след смъртта трябва да бъде щастливо, отколкото временното материално щастие, на което можем да се насладим в тялото. За тези, които приемат това сериозно, познаването на истината за съществуването ни като хора и отвъд като съзнание е много ценно. Те са духовните търсачи, които са готови да разменят временните радости и щастие на този свят за по-голямото и вечно щастие на духа. Те не са свободни да правят каквото си поискат, дори и да могат да се разминат с всичко без лоши последствия, докато са живи. Техните действия, думи и мисли трябва да се стремят към вечно щастие, което често изисква отказ от временни ползи за трайна печалба.

Която и система от вярвания да избере човек, важно е да открие истината за нашето съществуване. Ако няма живот отвъд смъртта, тогава би било глупаво да си губим времето с духовност, би било по-разумно да следваме материалистичните цели на живота. Но ако нашето съществуване не е прекратено от разлагането на тялото, тогава е глупаво да се грижим само за радостите на материалния живот. Много по-разумно е да се съсредоточим върху нашето благополучие след смъртта.

В този сайт ще търсим истината, ще картографираме врагове, капани и слепи улици в полето на стремежа и ще събираме някои пътепоказатели, които могат да ни отведат към целта на всеки човек, към трайно и пълноценно щастие.

Морфей

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
За него всичко е позволено, той прави каквото си иска, стига да може да се размине без вредни последици, докато е жив.

Морфей,аз поддържам подхода на твоя колега-съименник,защото ми изглежда добронамерен,но не съм съгласен на 100% с него.Не всеки,който е с материалистичен мироглед е с описания в цитата мироглед.

Да се лепи на материалистичния мироглед етикет на нещо еднозначно лошо е нещо,като някой да каже:

"Който не е от нашата Църква е от лошите или поне не е от добрите,но ако иска да се спаси,трябва да се покае и да се покръсти в нашата права вяра и да научи Катахезиса ни и въобще,да почне да мисли правилно."

Сума ти искрено вярващи в продължаването на съществуването след телесната смърт са се избивали поради различията си за това как правилно трябва да се вярва в някакво отвъдно.

Ако някой търси истината,аз бих му казал така:

Готов ли си за истина,която може да се окаже чук,удрящ по витрината на системата ти от вярвания,в която си подредил своите его-инвестиции,позицията на някакъв,дори малък,авторитет за определена,дори малка аудитория?

Are you ready for it?

https://www.youtube.com/watch?v=wIft-t-MQuE

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Преди щях да ти отговоря така  :D
Цитат на: Меровинги из Матрицат IV
Ти открадна живота ми. Ти съсипа всичко в лъскавия ми живот. Ние имахме изящество, имахме стил, имахме разговори не това. Изкуството, филмите, книгите бяха много по добри. Оригиналността имаше значение! Ти ни даде фейсзукер помия и скапано уики боклук.

Сега вече имам съвсем различно отношение към другите гледни точки, без да съдя и да се стремя да ги разбера. Съгласен съм с теб щом така си усетил нещата  :drinks: Аз го рзабрах така че колегата иска да провокира читателите си да мислят критично и да търсят истината. Дава първо пример ако човек е само материя и после ако не е само материя а и дух "Която и система от вярвания да избере човек, важно е да открие истината за нашето съществуване." И на края ги насърчава да търсят заедно истината. Вярно последното изречение потвърждава твоята гледна точка "които могат да ни отведат към целта на всеки човек, към трайно и пълноценно щастие" тука им обещава като сектантски пастор сигурно спасение :D

Хоуми преди си въобразявах че съм знаещ, имах сайт библиотека запознах се различни авторитети в нашата родина и хвърчах в облаците но като ми прочетеш предисторията тука се вижда само глупости съм ръсил :lol: Сега искам да разбера света око себе си, но явно само с четене не става трябва човек да минава и през определени пътеки на посвещение. Така са го измисли архитектите на матрицата, явно едно без другото няма да стане. Гледам да се уча от всичко и всеки, но бързо забравям и почвам пак да си правя каквото си искам. Предполагам разбираш каква ми е позицията сега  :drinks:

И така да те питам как разбираш думите на Меровинги  :writer: ?

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Интересно видео заслужава си да се изгледа докрай  :drinks:

СЪБУДИ се! Излез от МАТРИЦАТА с д-р Ваньо Везиров

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
До 24 - минути едвам го изгледах и не знам, дали трябва да го предлагаш повече на читателите.
И ако има нещо по интересно до от 24 минута и - 1.24 минути  в които Говори , може да го споделиш, за да не си губя и аз и хората тук времето да го слушат .
Говори за еволюция, допамин на мозъка....
От докторска гледна точка ...критичност на съзнанието. И може ли да обясни примерно, как хората над 90 години...преди и след изпадат в деменция. И вече нямат критики. Просто казват, че това което те си виждат, докторите не го виждат, може би защото флашката им в мозъка все още функционира на някакви честоти.

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
До 24 - минути едвам го изгледах и не знам, дали трябва да го предлагаш повече на читателите.
И ако има нещо по интересно до от 24 минута и - 1.24 минути  в които Говори , може да го споделиш, за да не си губя и аз и хората тук времето да го слушат .
Говори за еволюция, допамин на мозъка....
От докторска гледна точка ...критичност на съзнанието. И може ли да обясни примерно, как хората над 90 години...преди и след изпадат в деменция. И вече нямат критики. Просто казват, че това което те си виждат, докторите не го виждат, може би защото флашката им в мозъка все още функционира на някакви честоти.

Noris ако знаех че ще ти създам излишни проблеми нямаше да го кача, извинявай без да осъзнавам какво върша стана!

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
На мен какви проблеми да ми създаваш ?!
Хайде отговори  :writer:
Въпросът ми не е личен и не касае мен  лично. Давам го за размисъл от философска гледна точка, а не от медицинска . И даже ИИ ни насочи към критично мислене.
Примерно можеш ли да споделиш как е евоюлрар човешкия мозък във фейсбук и в цялата еволюция на човечеството, да достигне до тик -ток - Инстаграм евелюция- ...вместо да се превърне в истинска птица, базайник...или водно животно?!
« Последна редакция: Май 07, 2024, 18:17:53 pm от Noris »

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Сега ми е бавен нета и не мога да изгледам видеото,но погледнах фейсбука на д-р Ви - аз съм само любител,но също се интересувам от биология, 3Д принтиране - на кокали,а по-нататък и на други части с медицинска цел,AR/VR ,демек,обогатена и виртуална реалност.Като всеки инструментариум те са НЕУТРАЛНИ,във вредни ги превръщат пакостливите ръчички (или лапки) на вредителите.

За думите на Меровинги.

Липсва ми контекста на текста.Аз съм чел само М5,която ми беше предостатъчна,така че другите са ми познати само от цитати и коментари,когато са ми попадали тук-там.

Но мога да ти кажа какви асоциации ми породи този цитат.Не знам на кого говори Меровинги,може би на интересен персонаж.
Меровинги ми изглежда,че е на прага (евентуално) на своето Пътуване на Героя,когато светът му е прецакат,той недоволства и може би се пита "Кой е виновен?" и /или "Какво да се прави?".

Всъщност кой е виновен изглежда Меровинги знае ,защото нему ги казва тия думи.

Е,точно този предполагаем злосторник би могъл (без самият той да го знае или да си го е поставил за цел),да се окаже инициатор на пътуване,което сдържа и възможността да бъде и пътека за посвещение,да използвам твоя израз.

Само дека не е щото така са направили архитекторчета на матрицата (тяхната),а защото така работи оригиналната Матрица (ММ - Magna Mater ,образно бих я нарекъл),а те са като политици,които "яхват" енергията на един автентичен протест,за да го пренасочат в своя изгода.

И така,тази естествена динамика на оригиналната Матрица,която образно може да бъде описана и като Пътека на посвещението е hijacked (един вид като отвлечена)от вредни елементи,които завличат определен контингент.

И макар,че използват естествените динамики по злоупотребителен начин,те НЕ могат да отменят опцията за положително приложение,защото тя е дадена от оригиналната Матрица,която те не могат да командват.

Не знам дали се изразявам достатъчно ясно,но това е нещо,което може да бъде описано и с банални вече клиширани изрази.
Така са "окултирани" - начинаещия търсач на истината казва:
"Аа,т'ва ли, я го знам,бе т'ва е за начинаещи,я сакам нещо по-така!"

И точно в този момент,начинаещият пропуска възможността да стъпи на пътека за посвещение,предоставена му от Матрицата ММ.

Но ако има късмет и може би някакви "кармични заслуги"(шегичка), може да се възползва от следваща възможност.
...

Може би затова си се "презаредил" като активно пишещ потребител,защото усещаш...нещо...не мога да знам вместо теб.

...

Поради бавния нет нема да мога да продължа с картинката си,че се изнервих.
Тейлър Суифт чака търпеливо в червената си рокля,заобиколена от елегантно извиващи се...орнаменти,да кажем.

Разбира се само като статична картинка,не мога да се сравнявам с дизайнерите на това видео,но ще го предложа съвсем нарочно,защото,ако в нечия църква на правилното езотерично мислене проповядват,че требва да се плашиме или като минимум да бегаме от рептилски символизъм  - е ,аз казвам:

Мишките да се плашат и да бегат.

https://www.youtube.com/watch?v=3tmd-ClpJxA
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Хоумър извинявай не се научих да обяснявам като хората моя е гршката, това не е от книгата а от филма. Това е от последната Матрица когато агент Смит вика Меровингите на помощ да заловят Нео за да го върнат обратно в матрицата, вчера пак го гледах и всеки път откривам нещо ново но тук не бях обърнал внимание какво казва Меровинги когато вижда Нео и много се смях на "фейсзукер помия и скапано уики боклук"

Цитат
-Ти!!! -Наистина си ти! - След толкова години не мога да повярвам. - Ти открадна живота ми. Ти съсипа всичко в лъскавия ми живот.  - Ние имахме изящество, имахме стил, имахме разговори не това. Изкуството, филмите, книгите бяха много по добри. Оригиналността имаше значение! - Ти ни даде фейсзукер помия и скапано уики боклук.

Питахте какво разбираш защото аз се замислих сериозно над тях какво искат да ни подскажат. Наистина вече всичко не е като преди 2000 уикито е пуснато 15.01.2001 аз фейса 04.02.2003. Има много неща в Матрицата Възкресение върху които трябва да разсъждаваме и са актуални с настоящето сега  8)

Норис вече не знам как да комуникирам с теб! Чувствам се неадекватен, както едно време в училище а ти като една даскалица по философия ми задаваш най-гадните въпроси и недоумявам защо ме измъчваш така. Ако нещо бъркам някъде кажи ми направо, ще се постарая да се поправя!

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Морфей, не можеш да комуникираш с мен, защото комуникацията ти с Матрицата  ти е много по силна.
И аз се опитах да ти дам пълни отговори на 2 - пъти, но не се получи. Отговорите отидоха в небитието. Тоест имам в предвид, когато отговорям тук не ми се дава възможност да публикувам .

Не винаги, разбира  се това не е от форума.

Примерно отваряш на предварителен преглед - изписано е - редактираш и не се публикува.

И за това писах в темата за ... времето...на редакции и публикации във форума.

Но ти можеш всичко да си пишеш и споделяш, без да ме вменяваш в учителката си.... :writer:


« Последна редакция: Май 15, 2024, 02:23:10 am от Noris »

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Морфей, не можеш да комуникираш с мен, защото комуникацията ти с Матрицата  ти е много по силна.
И аз се опитах да ти дам пълни отговори на 2 - пъти, но не се получи. Отговорите отидоха в небитието. Тоест имам в предвид, когато отговорям тук не ми се дава възможност да публикувам .

Не винаги, разбира  се това не е от форума.

Примерно отваряш на предварителен преглед - изписано е - редактираш и не се публикува.

И за това писах в темата за ... времето...на редакции и публикации във форума.

Но ти можеш всичко да си пишеш и споделяш, без да ме вменяваш в учителката си.... :writer:


:good: :bye:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27